Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems 2 dukreles ir kitiems...

sveiki. pries du metukus gime mums dvynukes dukrytes. Is tikruju abu laaabai norejom poreles, o as nusprendziau kad tai bus pirmi ir paskutiniai vaikai. Na kai gime indentiskos mergickos (is pradziu sake kad neidentiski vaikai bus), man net kazkokia depresija apeme, vyra darbe trauke per danti. Paskui po keliu savaiciu viskas praejo, o as dabar tiek pripratau prie savo pupu, kad bernas man net ne vaikas atrodo:) Vyras jau pradeda zysti del sunaus, tipo davai pabandom dar. Bet as uzraukiau fabrika, ir man dvieju pupu uztenka per akis:) Duodasi kaip chuliganai, taip pat svelnios kaip katytes (kartais:)) Nejauciu jokio skirtumo ar jos mergickos ar berniukai. As su tevu vaikystej remontavau, klijavau, kaliau ir dukau, manau musu dukrytes tikrai vaziuos su teciu i zvejyba ir gal jam praeis bizas kad reikia sunaus. O gal bus dar labiau patenkintas kai bus nubuciuotas, nuglostytas, pashertas:) Dzin tie vyrai, prisisvaigsta is neturejimo ka veikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Mirtishe @ 2004 01 26, 17:12)
1. m-kloje buvau uztikrinta, kad mergaites neturesiu niekada
2. studijuodama apie vaikus negalvojau isvis tongue.gif
3. visada maniau, kad jeigu buciau turejusi sese, o ne broli buciau tokia konkurente iskart nudobusi

laugh.gif o as buvau isitikinusi, jog as tik mergaites galiu auginti!
studijuodama ir as apie vaikus ne negalvojau, pirma karta kudiki ant ranku paemiau ir is arti pamaciau , budama 28 metu.
as turejau sese, bet visad norejau brolio wink.gif
Turiu porele dabar, bet jei visus vaikus pridejus, tai dvi mergaites ir berniukas pagrandukas biggrin.gif
Atsakyti
mums tokiu minciu net nekilo,dziaugiames sveikomis ir graziomis dukromis thumbup.gif senelis norejo anukelio,bet dziaugiasi anukemis-negali is ranku paleisti clap.gif
Atsakyti
As visai neturiu vaiku ir labai noreciau mergaites... ir kai apie tai pagalvoju, tai sazine ima grauzt... dar vaikui kokia trauma bus jei tai bus berniukas. As zinoma mylesiu labai ir berniuka, bet kirminelis grauzia sirdi, kad labiau noreciau mergytes sad.gif
Atsakyti
AUGINU DVI DUKRAS IR ESU PATENKINTA. SVARBIAUSIA, KAD ABI SVEIKOS, GRAŽIOS... O KĄ SAKO DURNOS UOŠVIENĖS AR SUSMUKUSI VISUOMENĖ, MUMS NETURI RŪPĖTI. ŠTAI MANO UOŠVIENĖ UŽAUGINO TRIS SŪNUS, KURIŲ TĖČIAI- APLINKINIŲ KIEMŲ KAIMYNAI. VIENAS JŲ- MANO VYRAS. TAI KAIP NEKENČIA MANĘS IR MANO DUKRELIŲ [MAT VISOS TRYS ESAM MOTERIŠKOS LYTIES]. O MAN TAI TIKRAI DZIN TOS BEPROTĖS DURNUMAI. SVARBIAUSIA TAI, KAS GERAI MUMS VISIEMS. NEKREIPKITE DĖMESIO Į PRAŠALAIČIŲ NUOMONES. KAS GIMSTA, TĄ IR AUGINKITE. TAI MŪSŲ VAIKAI.
Atsakyti
Mano vyras irgi is triju berniuku. Anytai irgi labai berniukai "patinka". Tai mano vyrui irgi buvo ikalta i galva, kad tures sunu, be to anyta, kai buvau nescia, visaip ten pranasavo berna, pagal pilva ir pan. vyro vidurinis brolis turi 2 labai fainas mergaites, bet vis dar apie sunu galvoja. Tai va, kai gime musu princese, vyrui sako, sveikiname gime mergyte, o jis "kas, sunus?" na, zodziu stresas zmogui, tai susimaise tongue.gif bet dabar be galo patenkintas dukrele, tiesiog pamirso ta sunaus manija biggrin.gif
beje, vaikysteje as irgi eidavau su teciu i zvejyba biggrin.gif
Atsakyti
Pati buvau viena tarp keliu broliu ir labai svajojau apie sese,nes tie broliai tik is proto vare...Kazkada norejau standartines seimos-mama,tetis,sunus ir dukra.Bet turiu dvi dukras ir neisivaizduoju kitaip.Dabar tik dziaugiuosi.Ka gi veikti su tuo broliu?kariauti,nepazaisi gi lelem.
Daugiau neplanuojam,bet dukros dar noretu seses, tik ne brolio.O jei butu sunus-reiketu jam brolio,tad gal tiek to...
Atsakyti
maniau, kad labiau norėčiau jau trečio vaikelio berniuko rolleyes.gif , negaliu atsižiūrėt į fainus berniokus, bet, kai ultragarsas parodė, kad panašiau į mergaitę-apsidžiaugiau, susijaudinau nerealiai wub.gif , pati save pagavau su kitokiom mintim laugh.gif , svarbu-VAIKAS.Ir sesėm 3 bus daugiau ryšio wink.gif
Atsakyti
As irgi neisivaizdavau, kad galeciau tureti sunu. Man atrode - tik mergaite ir tik juodaplauke, kaip ir as. Atsimenu, bendradarbio vienas is sunu dvynuku per toki vakareli prie manes prilipo (kitas sirgo namie). Kai nusimuilinau ir nuejau i WC, tas irgi is paskos atbego. Puole belstis, kad ileisciau, paaiskinau, kad mergaites ir berniukai turi daryt atskirai ir kad pakentetul, o tas atsove, kad labai nori sisiuko. Ileidau ta maziuli (gal kokiu 2,5 m. buvo), ziuriu taip i ji ir nesuprantu, kaip man elgtis - ar jis jau turi daryti kaip vyras, ar jam reikia padeti, ar reikia sodinti? Totalii pasimeciau. Galiausiai pasodinau ir viskas buvo gerai. Bet vat kad pati tureciau sunu, tai atrode visiskai neimanomas dalykas. Bet vat turiu. Ir ne juodaplauki smile.gif Viskas visiskai priesingai, nei galvojau, bet mums puikiai sekasi. Labai savarankiskas, bet kartu ir meilus tas musu vaikas. Dabar vat laukiam antro klecko. Vyras tai visada apie mergaites svaigaliojo, bet gimus sunui tai man maziu maudyt grieztai buvo uzdrausta. Baisiausiai ji myli. Kas bus antras, nezinome, tik zinome, kad irgi baisiai mylesime smile.gif

O del teciu, svaigstanciu del sunaus, tai musu vienas draugas baisiausiai sunaus norejo, o gime dvi dukros. Is pradziu kelis metus nepatenkintas buvo ir per daug silumos joms nerode, bet uztat dabar, kai dukros jau visos panos, tai nosi iki dangaus uzrietes vaiksto su dukrom uz parankiu isikibusiom, ir vakarais, kai dukros salia suseda ir prisiglaudzia, tai kaip katinas is pasitenkinimo murkt pradeda smile.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes,
as irgi auginu dvi dukras ir esu labai patenkinta thumbup.gif .Kai laukiausi antro vaikelio anyta labai norejo, kad gimtu berniukas, nors man to nesake.Kai gime mergaite ji istiesu labai dziaugesi ir dabar visada sako, kad mergaites svelnesnes, nes ir pirma ir antra dukros labai moka prisigerinti prie mociutes jai tai didelis dziaugsmas. istiesu kartais atrodo, kad nemokeciau auginti berniuko, bet manau jei trecias butu berniukas ismokciau. o jei mergaite butu dar viena princese musu namuose clap.gif .svarbiausia, kad musu atzaleles augtu sveikos, tevams tai didziausias dziaugsmas biggrin.gif
Atsakyti
Musu visa gimine labai moteriska - kiek gimsta, vien mergaites. Kai laukiausi antrosios, mintyse pagalvodavau - o gal... Bet dabar esu labai laiminga.Vyresnioji tokia drauge jau mano, pati geriausia. Snekames plepames apie viska, o kai jau visai blogai, net issizliumbiu jai... Ji man sluosto asaras ir sako: "Zinai, as tau rytoj darzely grazu piesinuka nupiesiu, tu tik neverk". O vyras su mama beveik nesisneka, tik is didelio reikalo. Manau, kad bernam, ypac didesniem, drovu rodyti savo didele meile tevams. O as tikiuosi, kad musu artumas su mergaitem ateity neisnyks, ir busiu tokia laiminga visada clap.gif
Atsakyti
nematau jokios problemos, jei gime abi dukrytes. mes laukdabi antrojo leliuko, nezinojom, kas gims. kazkaip visi prognozavo sunu. nestuke.gif . o mes abu norejom dukrytes. ja ir turim!! thumbup.gif . as ir pati turiu dvi seses ir tevams nuo to tikrai nera blogiau.
reikia tik dziaugtis tuo, nes, sako "mergyte padaryt sunkiau" lotuliukas.gif

musu seimyna-UZ MERGYTES!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti