Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems 2 dukreles ir kitiems...

Būtent ,kad be galo tvirtai tikėjau. Dabar ir pačiai būna nejauku kai prisimenu. Nors jau nuo septinto mėnesio žinojau kad bus mergaitė, bet vyrą buvau perspėjus,kad jeigu apsirikta ir gims berniukas, kad pasirūpintų psichologo pagalba ir skubia. Labai gerai sutariu ir tvirtas mano ryšys yra su vyresniuoju sūnum, kuriam 13 metų.Labai džiaugiausi kai abu mano berniukai be galo gerai visada sutarė. Aš tarp kitko niekada jiems vienu metu nepirkdavau žaislų o tuo labiau vienodų,jie tikrai išmoko mylėti vienas kitą. Tačiau atėjus laikui pavažiavo stogas ir nors tu ką.Net negaliu pasakyti kas būtų buvę jei būčiau pagimdžius berniuką-turbūt viską išsrėbti būtų turėjęs vyras. Beje į dekretą žadėjau neiti jeigu būtų gimęs sūnus, tai iš karto užkroviau vyrui. Sakiau ar auklę samdysi ar pats atostogų eisi, man tas pats. Matai mano darbas labai jau su motinystę nesiderantis. Bet dabar pasikeičiau ir tikrai viską matau kitaip ir kitos vertybės turi prioritetus.
Atsakyti
1. m-kloje buvau uztikrinta, kad mergaites neturesiu niekada
2. studijuodama apie vaikus negalvojau isvis tongue.gif
3. visada maniau, kad jeigu buciau turejusi sese, o ne broli buciau tokia konkurente iskart nudobusi

dabar uztat labai juokinga prisiminti biggrin.gif

turiu dvi dukreles ir vyras jas dievina. Jos geriausios drauges - myli viena kita, kartu ziadzia ir nesiskiria nei minutei. Viena uz kita galva jau dabar guldo...

P.S. kai laukiausi antrosios jauciausi visiskai kitaip, todel galvojau, kad matyt nebus man antros mergytes, kurios labai norejau, o vis tik buvo ir labai nudziugau!!!
Atsakyti
pas mane irgi dvi mergytes...antro tikrai norejau "kitokio" ir nestumai labai smarkiai skyresi....gime mergyte....dabar tikrai esu labai laiminga, kad jos dvi seses auga kartu, nedidelis skirtumas, bendri interesai, tiesa charakteriai smarkokai skiriasi, bet mokomes ieskot kompromisu...

o sunaus vis tik dar noreciau...pasvajoju bent jau...

o del vyro noru, tai cia kaip kokiam vyrui, maniskis dziaugesi, kad sveiki vaikai

o va mano tevu draugai, kai as buvau maza, laukesi antro. Kol zmona laukesi, dede susitikes mane nepaleisdavo is ranku, supdavo, metydavo i virsu ir snekedavo, va ir as jau neuzilgo turesiu dukryte...deja gime sunus(antras)..tai jis tikrai neparode jokio dziaugsmo, gere kelias dienas...bet vaiku daugiau nebeturejo po to. Negrazus toks vyru elgesys, bet visi esam su savo silpnybem, aisku, geriausia butu nenusiteikti is anksto, bet...
Atsakyti
Totali nesamone del berniuko ar mergytes nenorejimo...
nu niekaip nesuprantu kaip galima nusivilt jei gimsta sveikas kudikis.
kai as gimiau tai mano mamai tecio mama pasake:nu, nenusimink, kitas bus berniukas. As visada jauciau kazkoki saltuma is mociutes, taciau tik neseniai suzinojau viso to priezasti. Beje turiu sese, o ne broli:)
mano mama sake, kad niekad neisivaizdavo, kad gali turet ka nors kita, o ne mergytes:)Tetis tiek mane, tiek sese be galo mylejo ir myli. Mano santykiai su juo zymiai geresni nei su mama, taigi ne visi vyrai nori ir myli sunelius:)
Dabar as pati laukiuosi leliuko ir vyro mociute liepe pagimdyt tik sunu ir ne ka kita. kaip ji pasake:man mergu nereikia....
man be galo skaudu ir jei gims mergyte vyro mociute nei manes, nei dukreles kaime nematys. Nenoriu, kad ji jaustu tai ka as jauciau is savosios mociutes.
na va isliejau savo skausma.
gerai, kad vyras nepakvaises ant kazkurios vienos lyties, svarbu, kad sveikas leliukas:)
Atsakyti
man be galo skaudu ir jei gims mergyte vyro mociute nei manes, nei dukreles kaime nematys. Nenoriu, kad ji jaustu tai ka as jauciau is savosios mociutes.

teisingai - nereikia jokiu neigiamu emociju ir tuo labiau nervintis del kazkokio kvailo kazkieno nusistatymo..
Atsakyti
QUOTE (lengvute @ 2003 10 27, 18:32)

Svarbiausia, kad augini ŽMOGŲ, o norėti lyties "pagal užsakymą" per daug egoistiška ir vaikiškai naivu :-/

BRAVO!!! thumbup.gif
mes taip pat auginame dvi dukrytes wub.gif Esu pati laimingiausia budama tu zmogeliukiu mama clap.gif
...ir kartas nuo karto pasigirsdavo repliku, kad va, reiketu sunelio biggrin.gif kad vyras juvelyras, wink.gif kad vaiku neturim, o tik mergytes blink.gif aisku, tai nuskamba juoko formoje, tokie jau tie zmones doh.gif
o dabar ka tik suzinojom, jog laukiames treciojo 2.gif ; tai kalbu bus clap_1.gif spelioniu visokiu, laukimo g.gifdoh.gif sunkiai miegosis aplinkiniams tongue.gif
Mes laukiam to zmogelio, mylim ji toki, koks jis ateina ir visai nesvarbu nei jo lytis, nei plauku ar akiu spalva. Tiesiog labai norim dar vieno vaikelio.
Nepamirskim, kad mes visi tik irankiai Likimo rankose wink.gif
Atsakyti
Sveikinu jus Karina
Atsakyti
to Karina->linkiu berniuko ...ivairumo delei.Kad patirties ivairios turetum.Kad galetum palyginti...na bet jei bus mergaite,irgi fantastika! Trys mergos tai kazkas nerealaus.
Atsakyti
Aciu! smile.gif
Atsakyti
PIRMIAUSIA NOREJAU SVEIKU VAIKU. KAI LAUKIAUSI PIRMO VAIKO NOREJAU SUNAUS, KAI SUZINOJAU, KAD MERGAITE NEPUOLIAU I PANIKA, O PRADEJAU JOS LAUKTI IR SNEKETIS NE KAIP SU ONO , O DUKRYTE rolleyes.gif . DABAR LAUKIAM ANTRO LELIUKO. DEL IVAIROVES NORETUSI SUNAUS, BET SAKO KAD BUS MERGAITE IR VEL LAUKIAM SESYTES biggrin.gif . LYTIS NERA SVARBIAUSIA, SVARBU KAD GERI ZMONES UZAUGTU.GAL VYRAS SLAPCIA IR NORETU SUNAUS, BET NEISSIDUODA, O DABARTINE DUKRYTE JO KARALAITE. JAU 3M, KAI VAKARAIS TIK JIS PRIE LOVYTES SEDI KOL UZMIEGA. KAD VYRAI NORI TURETI SUNU TAI DAR SUPRANTU, BET NEDAEINA KAIP MOTERYS GALI NIEKINTI MEGAITES PACIOS BUDAMOS TOS LYTIES doh.gif ? AS NESIJAUCIU PRASTESNE UZ VYRUS. VIENA PAZYSTAMA SUZINOJUSI, KAD TURES SUNU APSIDZIAUGE,NES SAKE KAD NEKENCIA MERGU, KITA DEJAVO, KAD AUGINA SAVO SUNELI KOKIAITAI PALEISTUVEI.BAISU.ESU PAKRAUPUSI.
Atsakyti
Argi svarbu kokios lyties vaikas?Tokiu net klausimu negali buti.Svarbu,kad sveikas,mylimas ir butu gyvenime laimingas(nenueitu klyskeliais).O kas priekaistauja,kad nera sunaus,turbut patys nemyli vaiku,o matydami grazias mergaites -pavydi.
Atsakyti
Aš auginu dvi mergaites.Kai laukiausi pirmosios visi pranašavo sūnų.Kartu su vyru žiūrėjome kažkokį filmą, kuriame vaidino Švarcnegeris ir to filmo scenarijus buvo apie labai šiltus dukters ir tėvo santykius.Baigiantis filmui vyras pasake:"bet faina turėti dukrą" smile.gif .Man tie žodžiai labai nuoširdūs pasirodė.Aš labai norėjau mergaitės ir kai gimė mergaitė buvom be galo abu laimingi. clap.gif Po metų gimė dar viena mergaitė labai panaši į tėtį. Abi mergaites tėvelis myli vienodai, ir vystė ,ir maudė, ir dabar savų paslapčių turi. Man atrodo, kad jeigu vyras nepripažįsta dukters ir labai nori sūnaus, tai jis turi tam tikrų psichologinių problemų, pvz. gal jis vaikystėje savęs negalėjo išreikšti ir nori, kad tai kompensuotų sūnus.Man atrodo, tik silpnos asmenybės jaučia nepasitenkinimą vaiko lytimi.Aš visai nesijaučiu blogesnė už kitas, kad nepagimdžiau sūnaus.kaip tik man daugelis pavydi, nes mūsų draugų rate vien berniukai.Moteriškės juokauja, kad galėčiau savo vyrą joms paskolinti
Atsakyti