QUOTE(perkunkieme @ 2013 04 07, 00:49)
as turiu tris dukras ir esu laiminga,visada norejau tik mergaiciu,man rodos mane istriktu sokas jei berna pagimdyciau,eina sauuuu brrr,ne nu butu tai butu neismesciau
,bet as jauciuosi istraukusi pati laimingiausia bilieta,o del vyro tai jis pirmonorejo sunaus,o paskui irgi tik mergyciu.
Papildyta:
QUOTE(minne777 @ 2013 02 20, 22:56)
Va nesenai pazystama sutikau vyruką
) laukiasi jie mergaitės su zmona...
jis prisipazino ,kad visalaik tik apie sūnų svajojo...bet su mintim apie dukra susitaiko taip pat..
tai ir berniuką sukonstruos
dauguma vyrų nori sūnų, bet čia gal dėl kažkokio garbės reikalo, pavardės, giminės pratęsimo? na jei nesigauna, tai ką daryti?juk augini vaiką, o ne lytį
tie vyrai turėtų pagalvoti apie senatvę, kai dukros, sakykim, juos žiūrės, nes jos vis tiek arčiau tėvų lieka, o sūnai išeina pas žmonas
kažkaip galvoju, kad mamoms beprotiškai mylint ir lepinant savo sūnus, paskui sunku atiduoti kitai moteriai, iš čia ir kyla marčių ir anytų rietenos...kol kas esu apsaugota nuo to, kad būsiu pikta anyta
žinau vieną pažįstamą porą, kai laukėsi pirmagymio, tai labai nenorėjo mergaitės...liūdėjo, nusivylė, bet paskui nėštumo eigoj nustatė, kad berniukas...jis ir gimė
nebuvau mačiusi tokios euforijos ir pasididžiavimo, kad va sūnus
kažkox fanatizmas
Papildyta:
QUOTE(urte1 @ 2013 02 20, 19:01)
Na auginam 5 dukras
esu laiminga.
didelė ir smagi Jūsų kompanija
, bet vis tiek paklausiu (tas smalsumas
): gimdysit iki kol sūnus bus?