Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems 2 dukreles ir kitiems...

QUOTE(Tindirindiriuška @ 2012 11 11, 23:02)
u...kaip jam jaustis žinant kad mama jo nenori....

O aš norėjau paklausti, IŠ KUR žinote, kad mergaitė "skaito" tos mamos mintis? Moksliškai įrodyta? Aš tikiu,kad kūdikis jaučia mamos nuotaiką , nusiteikimą, nes visas organizmas reaguoja...bet ,kad jaustų,ka ji GALVOJA.....na žinote, čia jau man mistika bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patrika: 12 lapkričio 2012 - 10:24
QUOTE(Vetros @ 2012 11 12, 10:04)
Man nesuprantama,kaip gali būt nesvarbi lytis,kai JAU TURI DU tos pačios lyties??????

Nežinau, kaip kitoms, bet man lytis buvo svarbi tik teoriškai, kol dar nesilaukiau. Auginu 3 dukreles, todėl turiu ką pasakyti šia tema tongue.gif
Neslėpsiu, kad norėjau sūnaus, bet labiausiai, ko gero, kai lauksiausi pirmosios. Po to, su kiekvienu nėštumu vis mažiau galvojau apie berniuką, nes jau buvau patyrusi su pirmąja, kad į savo vaiką pirmiausiai žiūriu kaip į asmenybę, man ji mylima ir įdomi kaip individualybė su savo charakteriu, išvaizda, pomėgiais ir pan. Ir net nežinau, kurioj vietoje čia turėtų atsidurti tas faktas - berniukas ar mergaitė. Jei turėčiau ir sūnų, ir dukra, gal galvočiau ir jausčiau kitaip, bet kol kas matau, kad visos trys mano mergaitės skiriasi viena nuo kitos labiau, nei kitą kartą skiriasi brolis ir sesuo. Todėl iš anksto nusiteikinėti, kad jau viskas patirta du kartus tikrai neteisinga. Nėra dviejų vienodų mergaičių, kaip ir nėra dviejų vienodų berniukų. Tikrai nekeisčiau nei vienos iš savo dukrų į berniuką, nes tai jau būtų kita asmenybė, o manosios man tokios ypatingos blush2.gif Jei dar vienas vaikas atsirastų - galėtų būti ir berniukas, bet jau užteks cool.gif
Ir jei ne aplinkinių komentarai (tai nepasisekė - nei vieno sūnaus ir pan), net negalvočiau gerai tai ar blogai, kad turiu tik dukras. Dabar, deja, reikia kiekvienam paaiškinti kaip gi mes jaučiamės neturėdami sūnaus (juk nesiųsi po velnių visų, kurie užklausia doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vetros @ 2012 11 10, 11:07)
Sveikos,

Buvo čia mamų, rašiusių, kad rizikuotų su trečiu vaiku,jei žinotų,kad berniukas....NERIZIKUOKIT....Nebent mokėsit susitaikyt, nepasisekus, nebent giliai širdyje norit aplamai vaiko, nebūtinai tik berniuko...
Jaučiuos susigadinus gyvenimą....

noretusi Jusu mintis paskaityti, po duros gimimo...manau susitaikysite ir busit laiminga...tiesiog gal daugiau nepateisinot vyro lukesciu, o ne savo??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 11 12, 17:45)
noretusi Jusu mintis paskaityti, po duros gimimo...manau susitaikysite ir busit laiminga...tiesiog gal daugiau nepateisinot vyro lukesciu, o ne savo??? smile.gif

gal sugrįšiu... rolleyes.gif gal pačiai bus nesmagu prisimint,kad taip galvojau... doh.gif Bet ir abejoju , ar kada pamiršiu, apie ką svajojau..
Ne, ne dėl vyro tikrai. Jis laikosi gerai...Tiesiog ,kai rašiau apie "vienodus scenarijus", tai turėjau omeny ne tiek, kad vienodos dukros, kiek aplamai "auginimo visas scenarijus"...isivaizdavau,kaip rengsiu berniuką, kaip jis su tėčiu eis į krepšį ir futbolą, važiuos abu žvejoti, kaip lankys sportinius būrelius...Daug tokių dabar jau skaudžių vizijų... verysad.gif
tai turėjau galvoje,sakydama,kad ir pati tobuliausia dukra to neatstos. Ir tokia realybė, belieka su ja susitaikyt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetros @ 2012 11 12, 20:11)
gal sugrįšiu... rolleyes.gif  gal pačiai bus nesmagu prisimint,kad taip galvojau... doh.gif  Bet ir abejoju , ar kada pamiršiu, apie ką svajojau..
Ne, ne dėl vyro tikrai. Jis laikosi gerai...Tiesiog ,kai rašiau apie "vienodus scenarijus", tai turėjau omeny ne tiek, kad vienodos dukros, kiek aplamai "auginimo visas scenarijus"...isivaizdavau,kaip rengsiu berniuką, kaip jis su tėčiu eis į krepšį ir futbolą, važiuos abu žvejoti, kaip lankys sportinius būrelius...Daug tokių dabar jau skaudžių vizijų... verysad.gif
tai turėjau galvoje,sakydama,kad ir pati tobuliausia dukra to neatstos. Ir tokia realybė, belieka su ja susitaikyt... unsure.gif

Na, iš to, ką išvardinote, nematau nieko, ko negalima daryti su dukra (išskyrus rengimą lotuliukas.gif )
Bet reikia pripažinti, kad ryžtis dar vienam vaikui vien dėl to, kad tikimasi tik norimos lyties vaiko, yra lengvabūdiška. Gamta juk taip sutvarkė, kad su kiekvienu nėštumu lyčių tikimybė yra 49:51 ir nieko čia nepakeisi doh.gif
Nors tiek gerai, kad šiais laikais turime galimybė sužinoti lytį iš anksto - pakankamai laiko susitaikyti ir perdėlioti savo lūkesčius 4u.gif
Atsakyti
Ech kaip pavydžiu toms mamytėms, kurios svajoja apie bet kurios lyties vaiką..tikrai norėčiau kaipnors save perprogramuot...sad.gif((
Atsakyti
Kas begimtu, tai meile is pirmo zvilgsnio wub.gif
mano situacija panasi, tik 3vyrukai. trecias skaiciuotas, planuotas (kaip dukryte). Visi beproto mylim maziuka, bet save pagaunu kad dar vistik svajoju apie dukryte. Stabdo mano metai ir musu finansai verysad.gif ( ju niekad nebuvo lotuliukas.gif ) Nezinau, gal dar surizikuosim, o jeigu bus ir vel sunelis, tai ir maziui bus linksmiau augti, nes kiti broliai dideli ir po 10metu gali turet jau savas seimas.
p.s. ir kokia ta paslapis mergaites gamybos? lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasakyčiau tik mainais į berniuko receptą lotuliukas.gif
Atsakyti
skolinu vyra kilniam tikslui, gamina berniukus, isbandyta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sekmes visoms auginti stebuklelius 4u.gif , smagu kad isvis turim leliuku thumbup.gif. mano draugai vis atidedavo vaiko planavima, tai jauni, tai pinigu nera. o dabar nebejauni, pinigu yra, bet leliuko ner. verysad.gif
Atsakyti
sveikos visos ar priimsite i savo bureli? 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte21:) @ 2012 11 14, 15:08)
sveikos visos ar priimsite i savo bureli? 4u.gif  mirksiukas.gif

4u.gif
as irgi bandyciau jungtis i pokalbius 4u.gif tik ziuriu ko tais labai siunkiai jie cia vyksta smile.gif

As turiu dvi galima sakyti pametinukes ir labai dziaugiuosi kad jos jos abi vienos lyties, nes joms zymiai smagiai del to augti kartu 4u.gif
Atsakyti