QUOTE(Vetros @ 2012 11 12, 10:04)
Man nesuprantama,kaip gali būt nesvarbi lytis,kai JAU TURI DU tos pačios lyties??????
Nežinau, kaip kitoms, bet man lytis buvo svarbi tik teoriškai, kol dar nesilaukiau. Auginu 3 dukreles, todėl turiu ką pasakyti šia tema
Neslėpsiu, kad norėjau sūnaus, bet labiausiai, ko gero, kai lauksiausi pirmosios. Po to, su kiekvienu nėštumu vis mažiau galvojau apie berniuką, nes jau buvau patyrusi su pirmąja, kad į savo vaiką pirmiausiai žiūriu kaip į asmenybę, man ji mylima ir įdomi kaip individualybė su savo charakteriu, išvaizda, pomėgiais ir pan. Ir net nežinau, kurioj vietoje čia turėtų atsidurti tas faktas - berniukas ar mergaitė. Jei turėčiau ir sūnų, ir dukra, gal galvočiau ir jausčiau kitaip, bet kol kas matau, kad visos trys mano mergaitės skiriasi viena nuo kitos labiau, nei kitą kartą skiriasi brolis ir sesuo. Todėl iš anksto nusiteikinėti, kad jau viskas patirta du kartus tikrai neteisinga. Nėra dviejų vienodų mergaičių, kaip ir nėra dviejų vienodų berniukų. Tikrai nekeisčiau nei vienos iš savo dukrų į berniuką, nes tai jau būtų kita asmenybė, o manosios man tokios ypatingos
Jei dar vienas vaikas atsirastų - galėtų būti ir berniukas, bet jau užteks
Ir jei ne aplinkinių komentarai (tai nepasisekė - nei vieno sūnaus ir pan), net negalvočiau gerai tai ar blogai, kad turiu tik dukras. Dabar, deja, reikia kiekvienam paaiškinti kaip gi mes jaučiamės neturėdami sūnaus (juk nesiųsi po velnių visų, kurie užklausia
)