Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems 2 dukreles ir kitiems...

salia gimisios dukreles sveikinimu pridedamas palinkejimas kita karta susilaukti dar ir sunaus, manau daugiau apinkiniams nusivylimas, kad gime vel dukra biggrin.gif vyras guodziasi, kad jis tikras juvelyras (beto tai nuo jo x ir y priklauso, ka turesim biggrin.gif )
kaip bebutu, bet kitas nestuke.gif nebutu staigmena: ir vel tu nescia? nes zinos, kad galbut del sunaus cia viskas lotuliukas.gif taip smagu auginti dukrytes wub.gif ne lyti, o vaika mylim...
Atsakyti
Turim ir mes dvi dukreles. Su abiem norėjosi sūnaus, nes giminėm, aplinkui kažkaip sunkiai tie berniukai gaunasi smile.gif o ir norisi giminės, pavardės pratęsėjo, sūnaus vyrui.
man gražu, kai vyresnis brolis ar broliai "šefuoja" jaunesnę sesutę
mylim abi vienodai ir neįsivaizduoju gyvenimo be jų. o ir sesėm smagu - nedidelis metų skirtumas, vienodi interesai.

trečia irgi žadam planuoti, jau domiuosi visomis teorijomis pasigauti berniuką. Nežinosi kiek tame tiesos, bet bent jau pati būsiu rami, kad išbandžiau viską ką norėjau, kad pasigauti berniuką

šiaip tai dukros praktiškiau, kiek pažiūriu aplinkui. senatvėj jos daugiau prie nukaršinimo prisideda biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliusha @ 2012 07 28, 12:45)
Jus visos rasot taip linksmai, o man tai tikra seimos tragedija, gal todel kad praejo mazai laiko...  unsure.gif  pries 4 dienas pagimdziau antra dukryte, su vyru echoskopa neziurejom lyties, galbut todel kad bijojom jog tai bus mergyte... ir abu melavom sau ir kitiems kad mums nesvarbu ir norim siurprizo. Zmones irgi savo inese: vis sake kad pas mane tikrai gims berniukas nes pilvas toks ir toks, o as atrodau visai kitaip negu su dukra. Jau gimdimo namuose, kai suzinojom kad dukryte gime, pamaciau vyro akys ir reakcija. Grizusi tiesiog nesusisneku su juo. Jam tikra depresija. Ir nors planavom kad bus trecias vaikas, dabar pasidare labai baisu kad gims mergyte. As  suprantu kad pagimdzius 3 mergyte musu santykiai tikrai neisliks tokie kaip buvo anksciau, bet tuo paciu ko greiciau noriu pastot kad pagimdyciau sunu. Net nezinau ka dabar daryt, liudna ir baisoka... verysad.gif

Sveika, labai pazystama situacija, tik pas mane du berniukai, o antros laukem mergytes, nes echo dvi daktares pasake, jog pilve mergyte, ir vyras sventai tikejo, o kai pagimdziau antra sunu, man buvo lengvas sokas, pradejau juoktis, bet kai iejo vyras ir jam pasakiau berniukas, pamaciau jo akyse nusivylima, tada vos neapsiverkiau, bet aciu Dievui, po keliu min soko mes jau dziaugemes naujuoju seimos nariu, is tikro man depresija lengva buvo apie savaite, verkdavau duse, gailejausi saves, kad nelaukiau sunaus o ji turiu, nors ji myliu dabar be proto, atrodo labiau nei pirmaji, o pirmo laukiau labai ir norejau sunaus, bet mes nenuleidziam ranku ir treciuka planuojam, didziausia laime, kad musu vaikiukai sveiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliusha @ 2012 07 28, 11:45)
Jus visos rasot taip linksmai, o man tai tikra seimos tragedija, gal todel kad praejo mazai laiko...  unsure.gif  pries 4 dienas pagimdziau antra dukryte, su vyru echoskopa neziurejom lyties, galbut todel kad bijojom jog tai bus mergyte... ir abu melavom sau ir kitiems kad mums nesvarbu ir norim siurprizo. Zmones irgi savo inese: vis sake kad pas mane tikrai gims berniukas nes pilvas toks ir toks, o as atrodau visai kitaip negu su dukra. Jau gimdimo namuose, kai suzinojom kad dukryte gime, pamaciau vyro akys ir reakcija. Grizusi tiesiog nesusisneku su juo. Jam tikra depresija. Ir nors planavom kad bus trecias vaikas, dabar pasidare labai baisu kad gims mergyte. As  suprantu kad pagimdzius 3 mergyte musu santykiai tikrai neisliks tokie kaip buvo anksciau, bet tuo paciu ko greiciau noriu pastot kad pagimdyciau sunu. Net nezinau ka dabar daryt, liudna ir baisoka... verysad.gif

Na o kaip dabar:)? ar pasikeitė situacija praejus laikui:)?
Atsakyti
As manau, kad ar dvi mergytes, ar du berniukai-nesvarbu. Svarbu-sveiki vaikai. As turiu du sunycius. Visada norejau berniuku, o trecios noriu mergytes. Bet nezinia kas bus:)
Atsakyti
na kaip idomiai....as tai norejau vaiko, o ne mergytes ar berniuko smile.gif gal ir smagu kai pamaisytos lytis bet ar tai svarbu????????????????????
pas mum dvi mergaites pametinukes..kazkada jei Dievulis duos bus ir trecias....bet tikrai ne del to kad sunus gimtu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Perskaičiau visą temą nuo pradžių...ieškojau už ko "užsikabinti", bet....Gal bus čia mane labai pasmerkusių, bet tiesiai pasakysiu...Turiu dvi mergaites ir dabar laukiuos trečios....prieš keletą dienų sužinojau,kad vėl mergaitės....Vaikštau ištisoj depresijoj, išverkiau visas akis, o kaip nusiraminti nežinau..Tris metus kalbinau ir kviečiaus mintyse sesėm broliuką...Ir kai pastojau, nors ir neleidau sau džiūgaut , bet giliai širdyje galvojau,kad gavau,ką šaukiau...
Jaučiuos taip, lyg būčiau padarius nedovanotiną klaidą, esmė tame, kad nebūčiau norėjus išvis trečio vaiko, jei būčiau žinojus,kad vėl bus dukra. Rizikavau. Ir ištraukiau nelaimingą bilietą. Nežinau, kaip susitaikyt..... unsure.gif verysad.gif
Ir žinau, kad bus tokių, kurios rašys, kad "svarbu sveikas vaikas, reik tuo džiaugtis ir pan..."...Taip, suvokiu tą....suprantu protu. O širdimi nenoriu dar vienos mergaitės, nenorėjau ir nenorėsiu...Viskas du kartus patirta, kokia prasmė...
Buvo čia mamų, rašiusių, kad rizikuotų su trečiu vaiku,jei žinotų,kad berniukas....NERIZIKUOKIT....Nebent mokėsit susitaikyt, nepasisekus, nebent giliai širdyje norit aplamai vaiko, nebūtinai tik berniuko...
Jaučiuos susigadinus gyvenimą....
Atsakyti
Vetros, linkiu, kad tai būtų tik trumpalaikis šokas, kuriam praėjus džiaugtumėtės būsima dukrele...
Yra kaip yra - situacijos nebepakeisite, todėl linkiu pakeisti požiūrį į savo padėtį. mirksiukas.gif Kaip klostysis gyvenimas ateityje nežinote, galbūt, ši trečioji mergaitė, bus jūsų didžiausia atrama ir paguoda, jūsų begalinė laimė ir džiaugsmas...

Atsakyti
QUOTE(Vetros @ 2012 11 10, 09:07)
Sveikos,
Perskaičiau visą temą nuo pradžių...ieškojau už ko "užsikabinti", bet....Gal bus čia mane labai pasmerkusių, bet tiesiai pasakysiu...Turiu dvi mergaites ir dabar laukiuos trečios....prieš keletą dienų sužinojau,kad vėl mergaitės....Vaikštau ištisoj depresijoj, išverkiau visas akis, o kaip nusiraminti nežinau..Tris metus kalbinau ir kviečiaus mintyse sesėm broliuką...Ir kai pastojau, nors ir neleidau sau džiūgaut , bet giliai širdyje galvojau,kad gavau,ką šaukiau...
Jaučiuos taip, lyg būčiau padarius nedovanotiną klaidą, esmė tame, kad nebūčiau norėjus išvis trečio vaiko, jei būčiau žinojus,kad vėl bus dukra. Rizikavau. Ir ištraukiau nelaimingą bilietą. Nežinau, kaip susitaikyt..... unsure.gif  verysad.gif
Ir žinau, kad bus tokių, kurios rašys, kad "svarbu sveikas vaikas, reik tuo džiaugtis ir pan..."...Taip, suvokiu tą....suprantu protu. O širdimi nenoriu dar vienos mergaitės, nenorėjau ir nenorėsiu...Viskas du kartus patirta, kokia prasmė...
Buvo čia mamų, rašiusių, kad rizikuotų su trečiu vaiku,jei žinotų,kad berniukas....NERIZIKUOKIT....Nebent mokėsit susitaikyt, nepasisekus, nebent giliai širdyje norit aplamai vaiko, nebūtinai tik berniuko...

Na paguost galėčiau pasakydama,kad esu tikra jog mylit savo pirmasias dvi dukreles...todėl elementaru,kad mylėsit ir trečia:)
O kad jaučiatės blogai tikrai nėra smerktina...jeigu yra noras turėti sūnų juk jo neimanoma nuslėpti,neįmanoma sau meluot kad nesvarbu kas gims jeigu istikrųjų labai svarbu...Man irgi turiu neapsakomai didelį norą susilaukti sūnaus..ir man kelia netgi pykti aplinkinių komentarai,kad neturėčiau apie tai galvot..svarbu sveikas vaikas o daugiau niekas neturėtu rūpet...na bet turiu tokį neapsakomai didelį norą susilaukt sūnaus ir kad ir kaip pati norėčiau negaliu saves perprogramuot:(((((((
Atsakyti
QUOTE(Vetros @ 2012 11 10, 10:07)
Sveikos,
Jaučiuos taip, lyg būčiau padarius nedovanotiną klaidą, esmė tame, kad nebūčiau norėjus išvis trečio vaiko, jei būčiau žinojus,kad vėl bus dukra. Rizikavau. Ir ištraukiau nelaimingą bilietą. Nežinau, kaip susitaikyt..... unsure.gif  verysad.gif

aš ir tikiuosi kad čia jums tik pradžioj tokia situacija,toks reagavimas tiesiog netoleruotinas ateinančio kūdikio atžvilgiu...kaip jam jaustis žinant kad mama jo nenori....siaubas...brr.... tikiuosi mergaitė augs laiminga....labai to tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2012 11 11, 21:02)
aš ir tikiuosi kad čia jums tik pradžioj tokia situacija,toks reagavimas tiesiog netoleruotinas ateinančio kūdikio atžvilgiu...kaip jam jaustis žinant kad mama jo nenori....siaubas...brr.... tikiuosi mergaitė augs laiminga....labai to tikiuosi  4u.gif

Nei kiek neabejoju kad mergaitė augs laiminga ir mylima...smile.gifo jokio siaubo cia nematau...ji ne pirma mamytė siame forume paminėjusi,jog susilaukė ne tos lyties kūdikio apie kurį svajojo,vėliau vistiek savo vaiką myli...:)cia naturalu,kad yra svajonė susilaukt vienos ar kitos lyties kūdikio,kitiems tai nesvarbu - o tai irgi normalu:)
Atsakyti
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2012 11 11, 21:02)
,toks reagavimas tiesiog netoleruotinas ateinančio kūdikio atžvilgiu...kaip jam jaustis žinant kad mama jo nenori....siaubas...brr....

O man siaubas, kai žmonės garsiai kitiems ir tyliai save apgaudinėja..Man nesuprantama,kaip gali būt nesvarbi lytis,kai JAU TURI DU tos pačios lyties??????Čia ne pirmas vaikas ir net ne antras, va su jom abiem man tikrai tokių minčių nebuvo....Laukiau bele sveiko vaiko....
Aš pvz nesugebu savęs apgauti,kad ir mano vyrui sūnus ar dukra tas pats, žinau,kad nerealizuos dalies savo svajonių su jokia net ir pačia tobuliausia dukra... cool.gif Ir nors jis mane labai palaiko ir sako,kad jam nesvarbu, žinau, kad tai netiesa...
Tai nebuvo vienadienė mano svajonė ir laiko tikrai reiks susitaikyt...Juolab, kad dabar tikrai žinau,kad jau niekad ir nebeturėsiu sūnaus, nes šis vaikas man tikrai paskutinis, daugiau negimdysiu ir dėl amžiaus , ir aplamai, kad jau ir taip "viršyti planai" smile.gif
O kad mylėsiu ir šią dukrą, tai ir pati neabejoju, bet dabar jaučiuos labai blogai... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vetros: 12 lapkričio 2012 - 09:06