Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems 2 dukreles ir kitiems...

QUOTE(Cansado @ 2010 12 30, 22:48)
  ir dabar vis nepasikuklina kas pašnekėt - nu reik trečio, reik brolio..Nervuoja mane tokios kalbos.. gun_bandana.gif:

mes turim porele, bet visi klausia, kada bus trecias. Zmonem bile pasneket smile.gif
Atsakyti
Mano pati didziausia svajonė yra susilaukti sūnaus...smile.gifsmile.gif:)Save ateityje matau tik vedancią už rankutės sūnelį...:)Deja vyro giminėj daugiau mergaičių...Ir apskritai mergaiciu gimsta daugiau...Klasiokes,grupiokės turi dukras..Aišku sakoma kad savo vaiką mylėsi nesvarnu kas gims:)Mano vyras labiau nori berniuko,bet sako jam ir berniukas ir mergaitė bus gerai..O man ne:( kartais pati del saves labai bijau...taip noreciau pakeisti ta savo nora..bet niekaip neiseina svajoju apie suneli ir viskas:)
Atsakyti
Jus visos rasot taip linksmai, o man tai tikra seimos tragedija, gal todel kad praejo mazai laiko... unsure.gif pries 4 dienas pagimdziau antra dukryte, su vyru echoskopa neziurejom lyties, galbut todel kad bijojom jog tai bus mergyte... ir abu melavom sau ir kitiems kad mums nesvarbu ir norim siurprizo. Zmones irgi savo inese: vis sake kad pas mane tikrai gims berniukas nes pilvas toks ir toks, o as atrodau visai kitaip negu su dukra. Jau gimdimo namuose, kai suzinojom kad dukryte gime, pamaciau vyro akys ir reakcija. Grizusi tiesiog nesusisneku su juo. Jam tikra depresija. Ir nors planavom kad bus trecias vaikas, dabar pasidare labai baisu kad gims mergyte. As suprantu kad pagimdzius 3 mergyte musu santykiai tikrai neisliks tokie kaip buvo anksciau, bet tuo paciu ko greiciau noriu pastot kad pagimdyciau sunu. Net nezinau ka dabar daryt, liudna ir baisoka... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliusha @ 2012 07 28, 12:45)
Jus visos rasot taip linksmai, o man tai tikra seimos tragedija, gal todel kad praejo mazai laiko...  unsure.gif  pries 4 dienas pagimdziau antra dukryte, su vyru echoskopa neziurejom lyties, galbut todel kad bijojom jog tai bus mergyte... ir abu melavom sau ir kitiems kad mums nesvarbu ir norim siurprizo. Zmones irgi savo inese: vis sake kad pas mane tikrai gims berniukas nes pilvas toks ir toks, o as atrodau visai kitaip negu su dukra. Jau gimdimo namuose, kai suzinojom kad dukryte gime, pamaciau vyro akys ir reakcija. Grizusi tiesiog nesusisneku su juo. Jam tikra depresija. Ir nors planavom kad bus trecias vaikas, dabar pasidare labai baisu kad gims mergyte. As  suprantu kad pagimdzius 3 mergyte musu santykiai tikrai neisliks tokie kaip buvo anksciau, bet tuo paciu ko greiciau noriu pastot kad pagimdyciau sunu. Net nezinau ka dabar daryt, liudna ir baisoka... verysad.gif

Iš dalies suprantu jūsų vyrą, nors tokia reakcija labai vaikiška. juk tikrai svarbiausia, kad vaikutis būtų sveikas... Pati auginu du sūnus, norisi dukros... biggrin.gif iš pradžių su antru galvojau, kad mergaitė bus, bet džiugu, jog ginė jau 12 sav apreiškė, jog berniukas lotuliukas.gif dabar maniškiems 2 ir 4 metai, kaip jiems smagu kartu dūkti, žaisti, labai džiaugiuosi, kad abu vienos lyties. ir svajojam apie trečią vaikutį...vėliau kiek.smile.gif jei bus mergaitė - valio, jei ir vėl berniukas - gerai irgi, thumbup.gif
beje, jei visgi bandysit pagauti berniuką - siūlau nd atlikti per pačią O. smile.gif
Atsakyti
[quote=Eliusha,2012 07 28, 11:45]
Jus visos rasot taip linksmai, o man tai tikra seimos tragedija, gal todel kad praejo mazai laiko... unsure.gif pries 4 dienas pagimdziau antra dukryte, su vyru echoskopa neziurejom lyties, galbut todel kad bijojom jog tai bus mergyte... ir abu melavom sau ir kitiems kad mums nesvarbu ir norim siurprizo. Zmones irgi savo inese: vis sake kad pas mane tikrai gims berniukas nes pilvas toks ir toks, o as atrodau visai kitaip negu su dukra. Jau gimdimo namuose, kai suzinojom kad dukryte gime, pamaciau vyro akys ir reakcija. Grizusi tiesiog nesusisneku su juo. Jam tikra depresija. Ir nors planavom kad bus trecias vaikas, dabar pasidare labai baisu kad gims mergyte. As suprantu kad pagimdzius 3 mergyte musu santykiai tikrai neisliks tokie kaip buvo anksciau, bet tuo paciu ko greiciau noriu pastot kad pagimdyciau sunu. Net nezinau ka dabar daryt, liudna ir baisoka... verysad.gif

Na bet kaip planuosit trecia leliuka butinai pasiskaityk patarimų kaip susilaukti suneliaus:)As pati zadu jais naudotis:)Na labiausiai patikimas ovuliacijos metodas:)Vyras manau susitaikys su ta mintim kad gimė dukrytė..juk pirmąją myli:)???Bet tave puikiai suprantu kad dabar tau sunku, kaip namuose tokia situacija..,Aisku ji pasikeis reikia laiko susitaikyt ir prisitaikyt smile.gif
Atsakyti
Pirmaja dukryte tikrai myli be galo be krasto, ir kaip tevas yra tiesiog puikus. As jau pasiskaiciau apie pastojima per O, ir tikrai gailiuosi kad nepasidomejau anksciau. Idomu ar tikrai visoms pasiseka pastoti berniukais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliusha @ 2012 07 28, 17:00)
Pirmaja dukryte tikrai myli be galo be krasto, ir kaip tevas yra tiesiog puikus. As jau pasiskaiciau apie pastojima per O, ir tikrai gailiuosi kad nepasidomejau anksciau. Idomu ar tikrai visoms pasiseka pastoti berniukais?  g.gif

Na va jeigu pirmąją taip myli beabejonės pamils ir antrąjąsmile.gif:)Siaip kadangi pati tuo domiuosiu tikrai ne vienai tas metodas sėkmingai pasitvirtino:)zinoma šimtaprocentinio metodo nera..sad.gif((Vat dar tokį metodą radau internete irgi vienas iš patikimesnių :)Nors linkiu dar neskubėti:) Juk reikia mazylę paauginti...o gal apsispresit kad jums ir dvieju vaikiukų uztenka,o jeigu visgi suneliaus bandysit susilaukt tai linkiu pacios dideliausios sekmes:)smile.gifsmile.gif

* Prieš lytinį aktą apsiplaukite silpnu šarminiu tirpalu (šaukštelis sodos stiklinei vandens), nes šarminė terpė sulėtina X spermatozoidų judėjimą.( Pastebėta, kad moteriškieji X spermatozoidai geriau jaučiasi rūgščioje terpėje, o vyriškieji Y – šarminėje. Tuoj pasirodė patarimų, kad prieš lytinį aktą moteriai reikia apsiplauti tam tikrais tirpalais.)
Atsakyti
Dauguma pasakų prasideda "Gyveno karalius ir turėjo tris dukteris..."
Pati turiu tris dukras.
Vaiko lytis svarbu tol, kol neatsitinka nelaimė nešiojant savyje kūdikį. Sekantį nėštumą mintis būna TIK viena: kad išnešioti ir pagimdyti sveikąwink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliusha @ 2012 07 28, 06:00)
Pirmaja dukryte tikrai myli be galo be krasto, ir kaip tevas yra tiesiog puikus. As jau pasiskaiciau apie pastojima per O, ir tikrai gailiuosi kad nepasidomejau anksciau. Idomu ar tikrai visoms pasiseka pastoti berniukais?  g.gif

4u.gif Mes trečią dukrą plamavom kaip berniuką biggrin.gif
pagavau o su testukais , matavau Bt nors ja žinau pas save ir be jų, pozą taikėm, prausiausi soda..na vienu žodžiu mes planavom Dievulis juokėsi ir padovanojo baltapūkę dukrytę lotuliukas.gif tai tikrai ne taisyklė ..jai lemta bus dukra jai ne sūnus čia jau tik sutapimas ..mano nuomone kad nepaplanuosi nebent dirbtinu būdu kai tau atrenka iš vyro spe... ir įliedžia ..aplamai būtų įdomų man savo MB ištirt ar jis turi vyriškųjų bent kiek lotuliukas.gif juokas juokais...realiai man nesvarbu bele sveiki o pasvajojam visi 4u.gif
Atsakyti
uzklydau i sia temele 4u.gif , nors pati turiu 3 sunus, tarp viduriniojo ir pagranduko skirtumas 9metai. man grazu ziureti kaip du dideli broliai supuoja, kalbina mazyli thumbup.gif

Cansado
Aš irgi turiu dvi dukras..Ir spaudimą jautėm tiek pirmo, tiek antro nėštumo metu..  Vis nesusilaikydavo kokia bobelka iš aplinkos - ko laukiatės? mergaitės? nu nieko, kitas bus sūnus..  ir dabar vis nepasikuklina kas pašnekėt - nu reik trečio, reik brolio..Nervuoja mane tokios kalbos.. : Aš visai nieko prieš tris arba keturias dukras augint ir apie berniuką jokių svajonių nėr..Bet kai pradeda kas iš aplinikinių mokyt, tai kraujas užverda..

Ir mums taip yra, visi guosdavo kad ketvita bus mergaite, ir net po gimdymo 3men. as tai girdziu gun_rifle.gif ,arba kai pasakydavau kad bus trecias berniukas isgirsdavau zodi "siaubas"
jei leistu mums salygos ir ketvita turetumeme, kad mazajam butu sukuo zaisti smile.gif ir dabar ta lytis nebutu tokia svarbi.
Atsakyti
Oi, ir musu klausineja, kada trecias bus, bet jau brolis doh.gif Nervuot nenervuoja, bet vis prisimenu, kaip po gimdymo gyd. palinkejo kitais metais sugrizt, sunaus reikia. Pasijuokt pasijuokem, bet kad gimdykloj slepetes palikau....zydras blink.gif Tai vis ta prisimenu, likimo pokstas butu lotuliukas.gif
Atsakyti
mums va kaip gavosi- 2004m MERGAITĖ, 2007m MERGAITĖ, 2009m BERNIUKAS ir MERGAITĖ, 2011 m.- BERNIUKAS wub.gif

Kai pastojom su dvyniais, nei man, nei vyrui nebuvo jokio nerimo del to, kad gali vėl gimti dvi mergytės 4u.gif o pastoję su penktu, jau labai labai norėjom berniuko blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sega01 @ 2010 11 05, 09:36)
Pati esu is penkiu seseru,ir labai dziaugiuosi,nors kai mazutes buvom skiresi interesai,nes vienos didesnes,kitos mazesnes,bet dabar tai super viskas,ar man liudna,ar man gera,galiu paskambinti paplepeti,ir susitikus smagu.

nuostabu wub.gif aš vienturtė ir man taip to trūksta blush2.gif Laimei, mano vaikai turi vieni kitus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veitė: 28 rugsėjo 2012 - 10:12