Auginu dvi mergytes, tik amziaus skirtumas didelis, tai jos nelabai draugauja, nes vienai leles kitai bernai galvoj ir turiu berniuka pagranduka neticiuka, bet labai laukta ir dabar laiminga mama
Turiu dvi dukrytes pametinukes,labai džiaugiuosi Ir man smagu, o joms dar smagiau, nes abi labai draugauja.
Turiu 3mergytes ir tuo patenkinta,o aplinkiniai vis sneka kada bus berniukas,kodel berniuko nepagimdai?tegu sneka jai jiems lengviau nuo to.
Vyras norejo berniuko,bet ir dukra myli
Turiu dvi mergaites,nors metu skirtumas 5 metai,vistiek dziaugiuosi,kad kazkada bus geros ne tik sese,bet ir drauges
Pati esu is penkiu seseru,ir labai dziaugiuosi,nors kai mazutes buvom skiresi interesai,nes vienos didesnes,kitos mazesnes,bet dabar tai super viskas,ar man liudna,ar man gera,galiu paskambinti paplepeti,ir susitikus smagu.
Taigi laukiu tokio momento kada mano panos paaugs,ir mes busim geros drauges,kartu pasishopinsim,i kavinuke nubegsim ui dar toli tas laikas,bet smagus tikuosi bus
Pati esu is penkiu seseru,ir labai dziaugiuosi,nors kai mazutes buvom skiresi interesai,nes vienos didesnes,kitos mazesnes,bet dabar tai super viskas,ar man liudna,ar man gera,galiu paskambinti paplepeti,ir susitikus smagu.
Taigi laukiu tokio momento kada mano panos paaugs,ir mes busim geros drauges,kartu pasishopinsim,i kavinuke nubegsim ui dar toli tas laikas,bet smagus tikuosi bus
QUOTE(sega01 @ 2010 11 05, 10:36)
Turiu dvi mergaites,nors metu skirtumas 5 metai,vistiek dziaugiuosi,kad kazkada bus geros ne tik sese,bet ir drauges
ech... ir as apie tai svajoju....
QUOTE(audryta @ 2010 11 05, 07:35)
Turiu 3mergytes ir tuo patenkinta,o aplinkiniai vis sneka kada bus berniukas,kodel berniuko nepagimdai?tegu sneka jai jiems lengviau nuo to.
Tikriausia, turiu labai panasia situacija. Negi nepagalvoji apie ketvirta, man tai jei ne 40 metis ant nosies, gal dar pabandyciau, kad teciai linksmiau augt butu....
Aš irgi turiu dvi dukras..Ir spaudimą jautėm tiek pirmo, tiek antro nėštumo metu.. Vis nesusilaikydavo kokia bobelka iš aplinkos - ko laukiatės? mergaitės? nu nieko, kitas bus sūnus.. ir dabar vis nepasikuklina kas pašnekėt - nu reik trečio, reik brolio..Nervuoja mane tokios kalbos.. : Aš visai nieko prieš tris arba keturias dukras augint ir apie berniuką jokių svajonių nėr..Bet kai pradeda kas iš aplinikinių mokyt, tai kraujas užverda..
QUOTE(Rasa Luksiene @ 2011 01 03, 15:41)
As irgi turiu dvi mergytes savo Skirtumas tarp ju 3 metukai, bet didzioji mano labai myli savo sese O kaip bus toliau tai ziuresim. Esu patenkinta kad turiu abi mergytes
Mes irgi turim dvi dukrytes ir tuo labai džiaugiames Vyras norėjo tik mergyčių, nes sako, kad mergytės gražesnės Kai laukėmes antros, tai vyro tėvas vis bambėjo, kad reikia berniuko, kaip čia dabar bus dvi mergaitės Tai vyras pasakė, kad jis atsigimė į krykštatėvį, pas jį dukros ir pas mus bus dukros Daugiau nieks nebambėjo. Svarbu, kad vaikiukai sveiki būtų, o ne ar berniukas ar mergaitė
Abiem sesem ir ateity bus geriau, kai turės savo šeimas, savų vaikų. Aš visada norėjau turėti sese, bet dėja...