Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems 2 dukreles ir kitiems...

Auginu dvi mergytes, tik amziaus skirtumas didelis, tai jos nelabai draugauja, nes vienai leles kitai bernai galvoj hihihi.gif ir turiu berniuka pagranduka neticiuka, bet labai laukta thumbup.gif ir dabar laiminga mama biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif na,pirmas gavosi sunus,bet tik po dukros gimimo(po 3metu) supratau,kad norejau dukrytes,tad po 3 metu vel turiu dukryte dabar dviem grzuolem pinu kasas
Atsakyti
Turiu dvi dukrytes pametinukes,labai džiaugiuosi thumbup.gif Ir man smagu, o joms dar smagiau, nes abi labai draugauja.
Atsakyti
Dvi mano pupos-uogos wub.gif tik amziaus skirtumas didokas,bet nieko,jei tokia meile bus kaip dabar viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Turiu 3mergytes ir tuo patenkinta,o aplinkiniai vis sneka kada bus berniukas,kodel berniuko nepagimdai?tegu sneka jai jiems lengviau nuo to.
Vyras norejo berniuko,bet ir dukra myli
Atsakyti
Turiu dvi mergaites,nors metu skirtumas 5 metai,vistiek dziaugiuosi,kad kazkada bus geros ne tik sese,bet ir drauges wub.gif
Pati esu is penkiu seseru,ir labai dziaugiuosi,nors kai mazutes buvom skiresi interesai,nes vienos didesnes,kitos mazesnes,bet dabar tai super viskas,ar man liudna,ar man gera,galiu paskambinti paplepeti,ir susitikus smagu.
Taigi laukiu tokio momento kada mano panos paaugs,ir mes busim geros drauges,kartu pasishopinsim,i kavinuke nubegsim wub.gif ui dar toli tas laikas,bet smagus tikuosi bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sega01 @ 2010 11 05, 10:36)
Turiu dvi mergaites,nors metu skirtumas 5 metai,vistiek dziaugiuosi,kad kazkada bus geros ne tik sese,bet ir drauges wub.gif
Pati esu is penkiu seseru,ir labai dziaugiuosi,nors kai mazutes buvom skiresi interesai,nes vienos didesnes,kitos mazesnes,bet dabar tai super viskas,ar man liudna,ar man gera,galiu paskambinti paplepeti,ir susitikus smagu.
Taigi laukiu  tokio momento kada mano panos paaugs,ir mes busim geros drauges,kartu pasishopinsim,i kavinuke nubegsim wub.gif ui dar toli tas laikas,bet smagus tikuosi bus wub.gif

ech... ir as apie tai svajoju.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2010 11 05, 07:35)
Turiu 3mergytes ir tuo patenkinta,o aplinkiniai vis sneka kada bus berniukas,kodel berniuko nepagimdai?tegu sneka jai jiems lengviau nuo to.
Vyras norejo berniuko,bet ir dukra myli

Tikriausia, turiu labai panasia situacija. Negi nepagalvoji apie ketvirta, man tai jei ne 40 metis ant nosies, gal dar pabandyciau, kad teciai linksmiau augt butu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu dvi dukras..Ir spaudimą jautėm tiek pirmo, tiek antro nėštumo metu.. doh.gif Vis nesusilaikydavo kokia bobelka iš aplinkos - ko laukiatės? mergaitės? nu nieko, kitas bus sūnus.. doh.gif ir dabar vis nepasikuklina kas pašnekėt - nu reik trečio, reik brolio..Nervuoja mane tokios kalbos.. gun_bandana.gif: Aš visai nieko prieš tris arba keturias dukras augint ir apie berniuką jokių svajonių nėr..Bet kai pradeda kas iš aplinikinių mokyt, tai kraujas užverda.. doh.gif
Atsakyti
As irgi turiu dvi mergytes savo smile.gif Skirtumas tarp ju 3 metukai, bet didzioji mano labai myli savo sese smile.gif O kaip bus toliau tai ziuresim. Esu patenkinta kad turiu abi mergytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa Luksiene @ 2011 01 03, 15:41)
As irgi turiu dvi mergytes savo smile.gif Skirtumas tarp ju 3 metukai, bet didzioji mano labai myli savo sese smile.gif O kaip bus toliau tai ziuresim. Esu patenkinta kad turiu abi mergytes  smile.gif

Mes irgi turim dvi dukrytes ir tuo labai džiaugiames smile.gif Vyras norėjo tik mergyčių, nes sako, kad mergytės gražesnės lotuliukas.gif Kai laukėmes antros, tai vyro tėvas vis bambėjo, kad reikia berniuko, kaip čia dabar bus dvi mergaitės doh.gif Tai vyras pasakė, kad jis atsigimė į krykštatėvį, pas jį dukros ir pas mus bus dukros biggrin.gif Daugiau nieks nebambėjo. Svarbu, kad vaikiukai sveiki būtų, o ne ar berniukas ar mergaitė 4u.gif
Atsakyti
Abiem sesem ir ateity bus geriau, kai turės savo šeimas, savų vaikų. Aš visada norėjau turėti sese, bet dėja...
Atsakyti