QUOTE |
Kartais net issigastu pati saves: ar sugebesiu myleti antra berniuka, jeigu taip bus lemta? |
Rimaiste, sugebėsi ir mylėsi galbūt net labiau negu pirmą... Man buvo tokia situacija. Laukiausi antro ir buvau tikra kad gims mergytė. visiems aiškinau, kad bus bernas-atiduosiu kam nors.. :-/ : Net ir operacinėj, kai jau darė cezario pjūvį-sakiau, berno man nė nerodykit. Ir ką-gimė antras berniukas. Kai pasakė-ėmiau žlimbti kaip patrakusi ir blioviau visą naktį, kai tik atsibusdavau. NET NEPAŽVELGIAU Į SAVO VAIKĄ... gėda dabar prisiminti... prileido man raminančių ir ryte jau galų gale susigėdusi panorau pamatyti savo vaiką... o jis buvo mano mažytė kopija... pamačiau ir iškart įsimylėjau... Žinoma, dar skaudėjo širdį ir dabar dar suskausta, kai pagalvoju, kad jau niekad neturėsiu kam kasytes pinti ir pūstas suknytes vilkti, nes bandyti trečią kartą mūsų lietuvoj yra prabanga... Nors jei tikrai tikrai žinočiau kad gims mergytė-galbūt surizikuočiau.... : Vat ir dabar aplink mane glaustosi tas vaikas, kurio nenorėjau matyti ir čiauška: myliu tave, as tavo bangutis ... : Tai, argi Rimaiste, galima jo nemylėti? :