Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems 2 dukreles ir kitiems...

paskaitinejau tema ir supratau,kad negana to,kad dabar visi uzjaucia,kad laukiuosi pametinuku ,bet ir vel laukia komentarai "o dabar trecias-sunus?".Zmonems vis kas nors uzkliuna.O kaip tokie pasisakymai nervina!(ypac nestuke.gif ) biggrin.gif Aisku,vyras norejo sunaus,ir pirmo sunaus norejo,bet dabar labai myli dukryte wub.gif myles ir antraja,tuo labiau,kad pakankamai laiko susitaikyti su ta informacija.Grazu seimoj porele-berniukas ir mergaite,bet manau,kad dviem broliukams ar sesutems augti kartu geriau.
Atsakyti
Labai dziaugiuosi augindama dukras, nes vyras vistiek maziau su vaikais buna, o mes su dukrom tikros daruges ir shopinames kartu ir pyraagus kepam. Kartais vyrui sakau, kad ir jam i garaza padejejo reiktu, bet vyras isitikines, kad ir vel mergyte gimtu. O man net ir turit jau dvi dukras tikrai nebutu skirtumo, kad dar ir trecia butu.
Atsakyti
As irgi dvi pupas turiu. Nors, kai laukiausi pirmosios, vis atrode, kad gims berniukas. Kai antrosios - vel gi. Vyras pirmos norejo mergaites, o antro - tikejosi manau sunaus labiau. Bet puikiai pamenu, kai gydytoja, besilaukiant antros, pasake, jog irgi bus mergaite, uzpludo toks nerealiai geras jausmas - isivaizdavau, kaip abi panos suvaziuoja pas mane su savo vaikuciais (mergaites vis tiek dazniau su mama bendrauja, nei su anyta), kaip kiekviena sekmadieni darom visiems bendrus pietus, net senatves nebebijau smile.gif
O gal panasiu laiku tuoksis, vaikucius gimdys, kaip joms pacioms bus gerai, kad tures visada salia geriausia drauge - viena kita smile.gif
Va koks pliusas yra turet 2 mergaites smile.gif
Atsakyti
Mums jokio skirtumo ir visiems linkiu tik sveiku leliuku ir is vis kad ju butu.
O savo dukrytemis ir sunuciu atsidziaugt negaliu. Vaikai jega...varomoji mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, pas mus irgi dvi pirmosios dukrytes, o sunus pagramdukas smile.gif , tai dar ir dabar kai mieste su visais trim einu, butinai kam nors reikia nosi i vezima ikisti ir paklausti, o tai jau gal sunus blink.gif , o kai jau patvirtinu, kad sunus, tai tada sako - nu jau kad pasiseke tai pasiseke lotuliukas.gif
Toks vaizdas, kad trecia gimdyti ryzausi vien del to, kad sunus butu doh.gif Niekam ne motais, kad siaip gal zmones triju vaikiuku norejo ir visai nesvarbi kokios lyties, svarbiausiai, kad sveiki butu ir mums dziaugsma nestu biggrin.gif
Atsakyti
Mane irgi nervina,kai visi klausia-tai kada turesit sunu (turim 2 dukrytes)?Lyg tai privaloma-jei 2 vaikai,tai skirtingu lyciu... Mes labai dziaugiames,kad turim 2 dukrytes ir joms kartu smagu. Na ir nieko pries,jei kada gimtu broliukas,bet tikrai ne del to,kad taip reikia!
Atsakyti
QUOTE(ylli @ 2009 06 09, 19:46)
paskaitinejau tema ir supratau,kad negana to,kad dabar visi uzjaucia,kad laukiuosi pametinuku ,bet ir vel laukia komentarai "o dabar trecias-sunus?".Zmonems vis kas nors uzkliuna.O kaip tokie pasisakymai nervina!(ypac  nestuke.gif ) biggrin.gif Aisku,vyras norejo sunaus,ir pirmo sunaus norejo,bet dabar labai myli dukryte  wub.gif myles ir antraja,tuo labiau,kad pakankamai laiko susitaikyti su ta informacija.Grazu seimoj porele-berniukas ir mergaite,bet manau,kad dviem broliukams ar sesutems augti kartu geriau.

Pritariu drinks_cheers.gif kai laukiausi antrosios tai mano tevai ir aplinkiniai visada sakydavo kad laukiausi sunaus,pranasavo biggrin.gif ir koks buvo stebuklas kai sulaukiau mergytes,juk visi lauke sunaus doh.gif rolleyes.gif o as taip dziaugiausi kad turesiu 2mergytes wub.gif na o su treciu tai jau visi tik ir kalbejo kad reikia sunaus ir viskas,mergina negali buti ir t..t... doh.gif O man buvo vienodai,norejau kad butu tik sveikuciai vaikiukai :)Na dabar kai turiu 2mergytes ir berniuka net nesitiki...smile.gif bet esu patenkinta kad taip isejo thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(*zivile* @ 2009 06 17, 23:31)
As irgi dvi pupas turiu. Nors, kai laukiausi pirmosios, vis atrode, kad gims berniukas. Kai antrosios - vel gi. Vyras pirmos norejo mergaites, o antro - tikejosi manau sunaus labiau. Bet puikiai pamenu, kai gydytoja, besilaukiant antros, pasake, jog irgi bus mergaite, uzpludo toks nerealiai geras jausmas - isivaizdavau, kaip abi panos suvaziuoja pas mane su savo vaikuciais (mergaites vis tiek dazniau su mama bendrauja, nei su anyta), kaip kiekviena sekmadieni darom visiems bendrus pietus, net senatves nebebijau smile.gif
O gal panasiu laiku tuoksis, vaikucius gimdys, kaip joms pacioms bus gerai, kad tures visada salia geriausia drauge - viena kita smile.gif
Va koks pliusas yra turet 2 mergaites smile.gif

Labai taikliai pasakyta thumbup.gif As irgi labai dziaugiuosi, kad gime antra mergyte, jos jau mano draugytes wub.gif
Atsakyti
Pas mane taip pat dvi mergytės. Ir tuo labai džiaugiuosi thumbup.gif Gal vyras norėjo sūnaus. Bet yra taip, kaip yra. Ir reikia džiaugtis, kad vaikučiai sveiki. Ne duok Dieve kokios ligos ar nelaimės verysad.gif O dukros liks artimesnės ir mamai, ir namams. Kai pagalvojam su vyru, kaip lauksim jų senatvėje atvažiuojančių su anūkėliais, taip gera gera širdy pasidaro wub.gif Neturėsim jokių neaiškių marčių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meya @ 2003 10 27, 00:07)
Nesuprantu, kokia cia uzuojauta gali buti  >:( Koks gi skirtumas, svarbu sveiki ir geri vaikai. Mes trys mergaites buvom, na ir ka. Ar tai trukde tevams didziuotis dukterimis? Tikrai ne. Beje, mes turim dukryte ir kai kalbam apie antra, vyras sako, kad noretu dar vienos mergaites. Taip grazu tos mazos panelytes  wink.gif O del tu sneku- prisimenu, kaip mama laukesi sesers, jau trecio vaiko. Zinoma, abu su tevu tikejosi berniuko, bet... Uztai pakraupino aplinkiniu kalbos, kai gime mergaite. Net tikra mociute pasake, va, ir kam reikejo trecio, jei vistiek dukra  ohmy.gif Tai ka, gal ir mums zudyt vos gimusias mergaites, jei jau tokia visuomenes nuomone  >:( O kas ta visuomene- gi mes patys. Taigi, manau, laikas griaut nusistovejusius seimos modelius, kurie jau keliais simtmeciais pasene  tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2003 10 27, 05:45)
Kodel manot, kad tik mergaiciu mamas terorizuoja? As turiu 2 berniukus. Tai kai laukiausi mazelio, echoskope pasake, kad berniukas. Grizau i darba, pasigyriau - vos ne puse bobu sureagavo - oi, vargse tu, oi ne mergyte... Sakau, o prie ko cia vargse as, man gal patinka berniukai, megstu tokius, jie mieli. O jos - netiki!!! Nu bliamba... >:(
O jau kai pagimdziau - visi ratais ejo ir klausinejo,  tai kada dar trecios - mergytes reikes... Kuokteleje kazkokie... Beje, taip ir pasakiau, tada nuo manes atsikabino, o prie vyro prisikabino - tipo, tai jau zmonai mergytes padaryt negali - nu aaaaisku, mergyte - juvelyrinis darbas... :-X

Tupa ta visuomene, pasakysiu sad.gif Uztai kai vienam subinen ispiri, kiti uztyla, tuo siulau ir vadovautis...

kas?
Atsakyti
auginu dvi dukrytes ir labai dziaugiuosi thumbup.gif gal ir trecios noreciau mergytes g.gif bet svarbiausia,kad butu sveikas vaikas 4u.gif
Atsakyti