Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems 2 dukreles ir kitiems...

QUOTE(MamytėEvelina @ 2009 04 01, 14:52)
nu čia ir pavarei ant tu bernų  lotuliukas.gif

greiciau ne ant bernu, o musu visuomenes poziurio i berniukus. as asmeniskai kraupstu kaip pazystamos mamkos su mociutem sunus augina doh.gif ,
vakar baigiau skaityt knyga apie iraniecius, ju santykus ir t.t. na pas juos bent jau pagarba vyriasniems (pagal ranga ypac) yra nesvarbu ar moteris ar vyras. bet poziuris i berniukus tiek cia tiek ten vienodas. netoli mes dar nuo zagres ir patriarharinio mastymo pazengem.
mane jau asmeniskai uzkniso ta nuostata kad db tai berna reik daryt doh.gif patys tegul ir darosi jei jiems taip reik lotuliukas.gif man 2-ju mergicku uzteks wub.gif dar trecia nepakenktu, ale jau nerizikuosim ir taip 2 kartus ta pati bilieta istraukem, trecia gali ir nepasisekt ta pati bilieta gaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-kameja @ 2009 04 02, 10:54)
greiciau ne ant bernu, o musu visuomenes poziurio i berniukus. as asmeniskai kraupstu kaip  pazystamos mamkos su mociutem sunus augina doh.gif ,
vakar baigiau skaityt knyga apie iraniecius, ju santykus ir t.t. na pas juos bent jau pagarba vyriasniems (pagal ranga ypac) yra nesvarbu ar moteris ar vyras. bet poziuris i berniukus tiek cia tiek ten vienodas. netoli mes dar nuo zagres ir patriarharinio mastymo pazengem.
mane jau asmeniskai uzkniso ta nuostata kad db tai berna reik daryt doh.gif  patys tegul ir darosi jei jiems taip reik lotuliukas.gif man 2-ju mergicku uzteks wub.gif dar trecia nepakenktu, ale jau nerizikuosim ir taip 2 kartus ta pati bilieta istraukem, trecia gali ir nepasisekt ta pati bilieta gaut lotuliukas.gif

aš tai trečio noriu ax.gif ir man nesvarbu ar mergytė bus ar berniukas mirksiukas.gif bet tikrai žinau viena, kad vyrai visada nori giliai širdy sūnaus, nors ir begalo myli savo dukras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MamytėEvelina @ 2009 04 02, 09:41)
aš tai trečio noriu  ax.gif ir man nesvarbu ar mergytė bus ar berniukas  mirksiukas.gif  bet tikrai žinau viena, kad vyrai visada nori giliai širdy sūnaus, nors ir begalo myli savo dukras  4u.gif

na nezinau. mano vyras visdurinysis is triju sunu - tai per pirma nestuma kartodavo - "kad tik butu mergaite", o per antra - "kad tik ramiai naktim miegotu" lotuliukas.gif o kai pasakiau kad jei bus bernas - pamperiai jo reikalas bus - tai - "kad tik ramiai miegotu ir dar mergaite butu" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-kameja @ 2009 04 02, 14:52)
na nezinau. mano vyras visdurinysis is triju sunu - tai per pirma nestuma kartodavo  - "kad tik butu mergaite", o per antra - "kad tik ramiai naktim miegotu" lotuliukas.gif  o kai pasakiau kad jei bus bernas - pamperiai jo reikalas bus - tai -  "kad tik ramiai miegotu ir dar mergaite butu" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Visiškai sutinku, kad vyras yra šeimoje vyriausias sūnus drinks_cheers.gif , bet tas sūnus svajoja, kad būtų su kuo krepšinį palošti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MamytėEvelina @ 2009 04 02, 18:35)
Visiškai sutinku, kad vyras yra šeimoje vyriausias sūnus  drinks_cheers.gif , bet tas sūnus svajoja, kad būtų su kuo krepšinį palošti  doh.gif  lotuliukas.gif

ne taip supratai 4u.gif jis turi dar du brolius - viena vyresni, kita jaunesni. tai jis zino ka reiskia bernu banda namuose. tai savo seimoje svajojo tureti mergaites.
o kai jis pasakoja savo vaikystes nuotykius su broliais - tai nors ir zandikaulis susirakina is juoko, bet ir suprantu kodel anytai su nervais negerai ir anksti prazilo
Atsakyti
QUOTE(lina-kameja @ 2009 04 03, 09:29)
ne taip supratai 4u.gif  jis turi dar du brolius - viena vyresni, kita jaunesni. tai jis zino ka reiskia bernu banda namuose. tai savo seimoje svajojo  tureti mergaites. 
o kai jis pasakoja savo vaikystes nuotykius su broliais - tai nors ir zandikaulis susirakina is juoko, bet ir suprantu kodel anytai su nervais negerai ir anksti prazilo

aš viską teisingai supratau tongue.gif šeip tai aš apie savo vyrą parašiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamytėEvelina: 03 balandžio 2009 - 12:58
QUOTE(MamytėEvelina @ 2009 04 03, 11:56)
aš viską teisingai supratau  tongue.gif  šeip tai aš apie savo vyrą parašiau  tongue.gif

4u.gif
teisingai tu cia - visi vyrai kaip vaikai drinks_cheers.gif
ei tai as jau kaip ir daugiavaike lotuliukas.gif . reikia pataisas seime uzregistruot lotuliukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif as irgi varysiu uzsiregistruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
o as turiu tris sunelius ir neapsakomai noriu mergaites... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-kameja @ 2009 04 01, 16:31)
aga, o bernas jauniausias.... visa gimine ant ausu... tik ciucioja tik liuliuoja... dziaugiasi visi, dovaneles tik nesa  ..........ir isliuliuoja egoista - savymila kuris poto visiems gyvenima sueda.
kiekviena diena matau kuo jaunylio gyvenimai virsta . taip sutapo kad ir mano giminej ir vyro dauguma daugiavaikiai ir paskutiniai butent bernai yra doh.gif - ne vienam is ju gyvenimas nenusiseke, is kokiu 10-12 jaunyliu ne vienas neturi nieko, isskyrus nuosta kad jais turi pasirupinti kiti  doh.gif  ir tokia nuostata turi ne tik tie kuriems jau per 50, bet ir tiems kam 20 (apie mazesnius nieko nesakau dal dar ne paskutinai vaikai seimoj bus lotuliukas.gif ). mastymas toks pat. ir jei tevai augins nesureiksmindami - tai seneliai, dedes tetos garantuotai islepins.

as ir to labai bijau, jei kada ateiti butu dar vienas zmogiukas, ir berniukas, tai jau net matau, koks senelio islepintas butu cool.gif
Atsakyti
[quote=angi,2009 05 26, 16:24]
as ir to labai bijau, jei kada ateiti butu dar vienas zmogiukas, ir berniukas, tai jau net matau, koks senelio islepintas butu cool.gif
Mano tecio svajone buvo sulaukti anukelio, bet turi 2 anukytes ir jas be galo myli ir lepina, tai isivaizduoju, kas butu jeigu atsirastu anukelis thumbup.gif Noreciau ispildyti jo svajone kada nors dar.... wub.gif
Atsakyti
Visuomenė kažkokia iškreipta g.gif . Aš tai kaip tik susilaukiu priekaištų, kad vaikų kaip ir neturiu... nes bernai išeis ir tiek rolleyes.gif. O man lytis visai nesvarbi, nors su sdsraugėm pakalbėjus, pradedu bijot, kad mano bernai neduos man savo vaikų prižiūrėt, nes marčiom visos anytos negeros lotuliukas.gif. Todėl norėčiau ir mergaitės smile.gif.
Atsakyti