Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems 2 dukreles ir kitiems...

O as turiu tris dukrytes. Ir labai dziaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Dany @ 2008 12 06, 21:06)
Turiu 2merytes ir esu laaabai laiminga ir patenkinta tuo wub.gif ,kai antra kart pastojau-irgi labai norejau kad butu mergyte-na,jos tokios grazutes,gerutes,kaspyneliai,suknytes,lelytes.... lotuliukas.gif -na,jos-mazos mamyciu drauges wub.gif
O jei pastociau trecia syk-vel svajociau apie mergaite biggrin.gif

thumbup.gif Norime antro vaikiuko, ir vis pasvajoju kad noreciau vel mergytes ax.gif O tetis thumbup.gif taip pat noretu dar vienos pamaivos bigsmile.gif
Atsakyti
o as laukdama trecio norejau sunaus ir turiu
Atsakyti
O aš auginu du sūnus, norėčiau dukrytės dar ax.gif O dvi dukros man atrodo labai gerai, mamai tai tikrai. Sūnūs užauga ir išeina... O dukros artimesnės su šeima, pažiūrėkit visos į savo šeimas, ar ne tiesą sakau? smile.gif Sūnaus nors vieno galbūt tėčiams reikia, nori gi perduot patirtį vyrišką kažkam:ax:
Atsakyti
Aš turiu dvi dukreles wub.gif trečio kol kas neplanuoju ir nenoriu. Šiaip gal faina būtų dar sūnelį turėti smile.gif O dukrelėm- princesėlėm labai su vyru džiaugiames smile.gif wub.gif
Papildyta:
O šiaip dėl tų REIKIA SŪNAUS žmonių pasakymų kartais net supykstu, kas čia per toks požiūris, kad būtinai reikia įpėdinio , nesamonė kažkokia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilia: 05 kovo 2009 - 10:38
Va va, ir mes dvi karalaites auginame. thumbup.gif Tik vienas vyro draugas isvede mane is kantrybes- jis senbernis vede, vaiku dar neturi, o mum kiekviena proga sunelio linkedavo doh.gif . Tai as jam ir isreziau- Tu pirma nors viena vaika paaugink, tada mums trecio linkek. O jau kas- sunelis ar dukrele, tai jau jokio skirtumo... Va, daugiau nelinki lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes auginame dvi dukrytes ir esame be galo laimingi, laukdamasi antrojo vaikelio aš tikrai žinojau (čia tikriausiai moteriška nuojauta) , kad gims dukrytė, nes visiems sakiau, berniuko aš net nemokėčiau auginti smile.gif , man , kartais keista klausyti tokių replikų, kaip, kad aš neturiu vaikų pas mane tik mergaitės arba manęs vyras neatvažiavo parsivežti iš gimdymo namų, nes gimė dukra... Ir pasikartosiu, bet svarbiausia, kad vaikas būtų sveikas, o lytis tikrai neturi reikšmės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaGita: 14 kovo 2009 - 00:59
o man idealiausia butu 2 mergytes ir 1 berniukas 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Niu ir pas mus dvi dukrytės ir labai to norėjau norėjau kad dukra turėtų sesę gal dėl to kad pati jos neturėjau g.gif kai laukiausi aišku kad sakiau bile sveikas lytis nesvarbu taip ir būt buvę bet širdutės tolimoj kertelėj man norėjos dukrytės wub.gif
Na bet jau jei kalbėtume apie trečia kada nors teoriškai jau smagu būtų ir įvairovė tongue.gif (o sesės ir pagalbininkės jau būtų man lengviau lotuliukas.gif )
Atsakyti
Labutis, mes taip pat džiaugiamės dviem dukrytėm. Ir tuom labai patenkinti, mergaites buna meilesnes, ramesnės ir taip triukšmo namie pakanka. Kai šeimoje atsirado mažoji sesutė vyresnioji buvo nepatenkinta labai jau brolio norėjo. O dabar viskas gerai ir žaidžia kartu ir apsipyksta, bet vistiek viena kita myli... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2009 03 18, 13:40)
o man idealiausia butu 2 mergytes ir 1 berniukas  4u.gif  wub.gif

aga, o bernas jauniausias.... visa gimine ant ausu... tik ciucioja tik liuliuoja... dziaugiasi visi, dovaneles tik nesa ..........ir isliuliuoja egoista - savymila kuris poto visiems gyvenima sueda.
kiekviena diena matau kuo jaunylio gyvenimai virsta . taip sutapo kad ir mano giminej ir vyro dauguma daugiavaikiai ir paskutiniai butent bernai yra doh.gif - ne vienam is ju gyvenimas nenusiseke, is kokiu 10-12 jaunyliu ne vienas neturi nieko, isskyrus nuosta kad jais turi pasirupinti kiti doh.gif ir tokia nuostata turi ne tik tie kuriems jau per 50, bet ir tiems kam 20 (apie mazesnius nieko nesakau dal dar ne paskutinai vaikai seimoj bus lotuliukas.gif ). mastymas toks pat. ir jei tevai augins nesureiksmindami - tai seneliai, dedes tetos garantuotai islepins.
Atsakyti
QUOTE(lina-kameja @ 2009 04 01, 16:31)
aga, o bernas jauniausias.... visa gimine ant ausu... tik ciucioja tik liuliuoja... dziaugiasi visi, dovaneles tik nesa  ..........ir isliuliuoja egoista - savymila kuris poto visiems gyvenima sueda.
kiekviena diena matau kuo jaunylio gyvenimai virsta . taip sutapo kad ir mano giminej ir vyro dauguma daugiavaikiai ir paskutiniai butent bernai yra doh.gif - ne vienam is ju gyvenimas nenusiseke, is kokiu 10-12 jaunyliu ne vienas neturi nieko, isskyrus nuosta kad jais turi pasirupinti kiti  doh.gif  ir tokia nuostata turi ne tik tie kuriems jau per 50, bet ir tiems kam 20 (apie mazesnius nieko nesakau dal dar ne paskutinai vaikai seimoj bus lotuliukas.gif ). mastymas toks pat. ir jei tevai augins nesureiksmindami - tai seneliai, dedes tetos garantuotai islepins.

nu čia ir pavarei ant tu bernų lotuliukas.gif
Atsakyti