Turiu mergyte. Gal manes niekas ir nesupras, bet laukiau berniuko, nors mazaja ne ka maziau myliu. Del to giliai sirdyje, nenoriu antro vaiko. Bijau, kad nusivilsiu gimus mergytei.
Man taip pat kirba viltis, gal trecia karta pasiryzus vaikiukui gimtu berniukas. Bet kai yra dvi mergaites, viduje kirba, kad ir trecias vaikiukas butu taip pat mergaite
Ne tiek del saves, kiek del vyro , jie visi nori sunu, bet labiau myli dukras.
Bet kaip jiems ta isaiskinti, kai to sunucio neturi
Dabar reikia pasiauginti paneles ir kibti i darbeli , gal tikrai sunutis uzkibtu
Ne tiek del saves, kiek del vyro , jie visi nori sunu, bet labiau myli dukras.
Bet kaip jiems ta isaiskinti, kai to sunucio neturi
Dabar reikia pasiauginti paneles ir kibti i darbeli , gal tikrai sunutis uzkibtu
QUOTE(burbuliukas:) @ 2008 11 28, 13:34)
Turiu mergyte. Gal manes niekas ir nesupras, bet laukiau berniuko, nors mazaja ne ka maziau myliu. Del to giliai sirdyje, nenoriu antro vaiko. Bijau, kad nusivilsiu gimus mergytei.
Tai čia tipo "negavau to saldainio, kurio norėjau.."?
Mąstykime giliau - juk ne mes renkamės vaikus, o jie mus pasirenka. Mes tik išreiškiam norą būti tėvais ir jie pas mus ateina. O kas ateis - nulemta iš aukščiau (įsigilinkit į genetiką ir suprasit, kad mums iš tikro nesuprasti kodėl būten taip, o ne kitaip procesai vyksta )..
Taigi, nepykime negavę to, ko norėjom, nes... vadinasi taip ir turėjo būti.
Sėkmės auginant mergytę - ji juk tokia nuostabi ..
QUOTE(burbuliukas:) @ 2008 11 28, 11:34)
gal daugaiu ir nebandyk
QUOTE(dahlia+++ @ 2008 11 28, 15:25)
Tai čia tipo "negavau to saldainio, kurio norėjau.."?
Mąstykime giliau - juk ne mes renkamės vaikus, o jie mus pasirenka. Mes tik išreiškiam norą būti tėvais ir jie pas mus ateina. O kas ateis - nulemta iš aukščiau (įsigilinkit į genetiką ir suprasit, kad mums iš tikro nesuprasti kodėl būten taip, o ne kitaip procesai vyksta )..
Papildyta:
QUOTE(dahlia+++ @ 2008 11 27, 08:28)
Sveikos laimingos ir truputėlį nusivylusios mergyčių mamytės
Manau, kad tik pirmo vaiko lytis tėvams nėra svarbi. O vėliau jau norisi to, kito ..
Manau, kad tik pirmo vaiko lytis tėvams nėra svarbi. O vėliau jau norisi to, kito ..
nenusisnekek ar bent jau kalbek uz save as didziuojuosi savimi, savo mergytem ir tu mergicku tetuku . ir to kito ( kas cia per issireiskimas?) nesinori... svarbiau uz lyti yra meile, visa kita bobuciu pasakos
Turiu 2merytes ir esu laaabai laiminga ir patenkinta tuo ,kai antra kart pastojau-irgi labai norejau kad butu mergyte-na,jos tokios grazutes,gerutes,kaspyneliai,suknytes,lelytes.... -na,jos-mazos mamyciu drauges
O jei pastociau trecia syk-vel svajociau apie mergaite
QUOTE(Dany @ 2008 12 06, 20:06)
Turiu 2merytes ir esu laaabai laiminga ir patenkinta tuo ,kai antra kart pastojau-irgi labai norejau kad butu mergyte-na,jos tokios grazutes,gerutes,kaspyneliai,suknytes,lelytes.... -na,jos-mazos mamyciu drauges
valio radau bendraminte. Galvoju negi as cia viena tokia kitu akimis KVAILA. mano uosvis net sneket nebenorejo, kad gimine isnaikint bandom.O vyras tai grizes ko tik neidarineja su dukrom, tokia meile jiems visiems trims jauciu, negaliu net atsiziuret kaip jie dziaugiasi vienas kitu. ir musu nuomone tokia - jei jau ir aplankytu mus trecias gandras, tai tikrai ne del lyties, o tik del to, kad vel noretusi pajusti to mazo gleznucio kudikio siluma.
Keista tema...
Nu auginu 2 mergaites, o kas? Ar aš čia ar bogesnė ar geresnė nei kitos????
Ko gero - nė per nago juodymą...
Ir iš viso - o auginant 2 berniukus nesinori mergaitės?
Kodėl tokios temos nėr?
Kodėl tokios temos nėr?
QUOTE(dilidin @ 2008 12 10, 22:32)
Keista tema...
Kodėl tokios temos nėr?
Kodėl tokios temos nėr?
Yra , tik kituose psl., o nestumo planavimo sk. labai aktyviai verda gyvenimas planuojant dukrytes
Auginu dvi mergaites, ir tuo patenkinta.
taciau trecio besilaukdama, kazkaip pasvajodavau apie sunų
iki pat gimimo nebuvo aisku kas gims,visi labai lauke berniuko, nes giminej vien mergaites
Na pasiseke mums, turim broliuką, bet tikrai nebuciau ne kiek nusiminus jei butu gimus mergaite Jau dabar net kartais pagaunu save po mergaitiskus rubelius besidairant , nes berniukam ner nieko grazaus.......
taciau trecio besilaukdama, kazkaip pasvajodavau apie sunų
iki pat gimimo nebuvo aisku kas gims,visi labai lauke berniuko, nes giminej vien mergaites
Na pasiseke mums, turim broliuką, bet tikrai nebuciau ne kiek nusiminus jei butu gimus mergaite Jau dabar net kartais pagaunu save po mergaitiskus rubelius besidairant , nes berniukam ner nieko grazaus.......
As net neisivaizduoju saves auginancios berniuka turbut net nemokeciau aukleti Jie tokie turi but tvirti gyvenime, pasikauste
Auginam mergytes ir esam laimingi ir nesijaučiam nuskriausti... jei kada sumastysim jog norim daugiau vaikučių, tai tikrai ne dėl to, kad tetis juvelyrasar, kad "Jums dabar reik berniuko" O ką,jei pasakius "gimdysiu kol bus berniukas" teks apsikraut 10 vaikų ir vis vien bus mergytės... ar gimdom tik tam, kad būtinai nors vienas būtų ,šiuo atveju berniukas, šeimoj?
Na, o mano vyras po pirmagimes, vis sakydavo, kad po kokiu penkiu metu turesim antra vaika ir noretu vel mergaites, bet netycia gavosi per anksti vaikiukas ir kaip veliau suzinojom ne mergaite, taciau laimingesnio savo vyro, nei tada kai jis suzinojo, kad berniukas, gyvenime nemaciau.
P.S planus ispildem, lygiai po penkiu metu gime dar ir mergaite.
P.S planus ispildem, lygiai po penkiu metu gime dar ir mergaite.