Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems 2 dukreles ir kitiems...

QUOTE(lina-kameja @ 2008 10 22, 11:42)
kai laukiausi 2-osios dukrytes mudu su vyru irgi susilaukem draugu giminiu ir pazystamu nesupratingumo. kam nepasakytum kad laukiesi dukrytes, visi 100 % i tai mazdaug "nu nieko, ir mergaite gerai" doh.gif  doh.gif  doh.gif dantis sukandusi laikiausi kam nors nevozusi ax.gif jau ant galo vos ne teisintis pradejau kodel ne bernas doh.gif .
gerai kad vyras ir mama palaike. man svarbiausia buvo kad sveika isnesiot, paskui laimingai pagimdyt ir kas sunkiausia db bus sunkaisia ir reikalaus didziausios atsakomybes -  isaugint geru zmogum.
o kad vyrams siam sviete lengviau  - tai patyliu. gyvenimas ju trumpesnis, stresams jie neatsparus. ir apskritai neatsparus smile.gif ypac zmonom ir uosvienem biggrin.gif

Tiesa sakant, as susiduriau su visai priesingu poziuriu. Man rodos, kad kaip tik dabar "madoj" mergaites. Moteriai net nepadoru noreti susilaukti sunaus. Viena kolege, suzinojus kad man gime antras sunus net sugebejo drebtelt - "nu tu diedu tai jau nereikia gimdyti". O uzuojautos tai is kokiu desimties susilaukiau. Ir kai bandziau jas paguosti, kad man viskas gerai, nes visada norejau sunu (net jei ir trecias vaikas butu, noreciau berniuko), ne viena netikejo. Ir iki siol netiki smile.gif. O man su berniukais smagu ir labai puikiai jauciuosi tarp savo triju vyru smile.gif Beje, vyras kaip tik norejo dukrytes biggrin.gif

Siaip, manau, visi tevai myli ta, kas gimsta, net jei pries tai tikejosi kitos lyties vaiko. Ir labai kvaila ir netaktiska is aplinkiniu puses aiskinti, ka kas turi pagimdyti, kad visiems atrodytu "teisinga" seima.

Atsakyti
QUOTE(kivi @ 2003 10 26, 22:35)
Na prirendo toks klausimas, nezinojau net i kuria tema ivesti. Zinau, kad sito nesupras tie, kas augina barniukus ar skirtingos lyties atstovus.
Viskas prasidejo gimdymo namuose. Tai ka , teveli, atvaziuosi sunaus? Arba : "Na nieko, trecias bus sunus?"; "Tai ka, teveli, tik tiek sugebi, juvelyras wink.gif" ir t.t ir pan.
Man kazkaip nei siaip nei taip. Nei juoktis, nei verkt :smile.gif Reklamos bruka "teisingos" seimos modeli - berniukas ir mergyte.
Bet ka daryti, jei atsitiko taip, kaip atsitiko.Trecias ???Butu gerai jei leistu sveikata ir pinigine. :-/ Bet tik delto, kad padovanoti teciui sunu?
Kiek daug klausimu vienam kartui. Butu malonu, kad mamos(ir ne tik) pasidalintu savo nuomone. Ka manot?

Ir mane kamuoja daug klausimu....
Trecias???Bet jei ir vel dukryte???aisku, nereikia nesamoniu tokiu galvot, svarbu sveikas....bet as jau dabar noreciau treciojo, kad tikteveliui sunu padovanot, as jauciu koks jis butu patenkintas, nes l.laukia sunaus, nesakau, kad jis nemyli dukryciu, labai MYLI bet as jauciuosi kazkaip keistai, ir kazkoks keistas jausmas kaip kaltes kamuoja,kad negalejom "tradiciskai"....ir dar visi su savo komentarais.....ot reiketu brolio doh.gif S komentarus girdedama wub.gif o vyras jauciu irgi
labai myliu dukrytes grazuolytes ir esu labai laiminga augindama jas, sesutems tikrai fainiau abiems augti, nei broliui ir sesei...... bet dar noreciau
Atsakyti
Ir as svajoju apie treciaji ,jei pastociau ir gimtu vel mergyte,tai matyt jau ir neskirta man tu berniuku augint verysad.gif ,tada jau tikrai tektu susitaikyti su ta mintim ir laukti geru zentu biggrin.gif ,bet kol kas dar slapta viltis yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 11 01, 17:48)
Ir as svajoju apie treciaji ,jei pastociau ir gimtu vel mergyte,tai matyt jau ir neskirta man tu berniuku augint  verysad.gif ,tada jau tikrai tektu susitaikyti su ta mintim ir laukti geru zentu  biggrin.gif ,bet kol kas dar slapta viltis yra  rolleyes.gif

Ir as taip pat galvoju blush2.gif
Atsakyti
Tai ir linkiu mums sekmes ir noru issipildymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 04 lapkričio 2008 - 13:48
QUOTE(Neryte @ 2008 11 04, 14:47)
Tai ir linkiu mums sekmes ir noru issipildymo  mirksiukas.gif

LABAI noreciau, bet kazin ar issipildys musu slapti norai, bet LABAI LINKIU drinks_cheers.gif thumbup.gif
Kada kviesim gandrus??? g.gif
Atsakyti
turim dvi panas ir tokiu minciu nekyla, svarbu sveiki vaikuciai, as su ta mintim, kad dar bus lotuliukas.gif , o jei ne tai ne...
Atsakyti
Kai laukiaus antrakart- manau, abu turejom slapta vilti, kad bus berniukas ax.gif Bet dabar nuostabu, kad auga dvi princeses- uztenka pamatyti vaizda, kai vyras grizta is darbo ir dvi paneles su buciniais ir emociju kalnais (ypac mazoji) pakimba jam ant kaklo wub.gif
Kazkada klausiau B- jei kas uzgarantuotu, kad 3-ias tikrai butu berniukas, ar noretum dar vieno vaiko, atsakymas- nebe smile.gif
O dabar erzina tik vienas dalykas- aplinkiniu replikos, kad tik broliuko ir betruksta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura x: 06 lapkričio 2008 - 16:07
QUOTE(briga1 @ 2008 11 06, 00:41)
turim dvi panas ir tokiu minciu nekyla, svarbu sveiki vaikuciai, as su ta mintim, kad dar bus lotuliukas.gif , o jei ne tai ne...

TAi zinoma, kad svarbiausia sveiki butu thumbup.gif
Atsakyti
As tai dar turiu vilti wub.gif mano mama labai norejo berniuko ir sulauke tongue.gif trecias gime berniukas biggrin.gif Na tikiosi ir man taip pasiseks cool.gif
Atsakyti
Sveikos laimingos ir truputėlį nusivylusios mergyčių mamytės 4u.gif
Manau, kad tik pirmo vaiko lytis tėvams nėra svarbi. O vėliau jau norisi to, kito ax.gif .. Aš taip pat turėjau tokią viltį, ir vyras taip pat. Nors jis, gimdykloje vos ne kasmet sutikdamas dukrą po dukros, guodžiančiam medicinos personalui atšaudavo, kad "o mes taip kasmet, iki sūnaus.. biggrin.gif " arba "iki penkto man nesvarbu kas..", bet.. Žinoma, kad norėjo sūnaus.
Bet yra kaip yra. Ir savo trijulę auginom vos ne kaip trynukes (dažniausiai visko reikėjo po 3 vienodus doh.gif ir po lygiai), bet tėvelis taip šauniai susitvarkė su pareigom, kad dabar, atėjus paauglystei ir pats prasitaria, jog su mergaitėm mums paparasčiau. O atvžiavę draugės (tiek mano, tiek dukrų) pavydi tokio gražaus bendravimo.
Į aplinkinių komentarus sakydavau, kad turi būti darbo pasidalijimas - aš auginu dukras, o jūs man žentus auginkit mirksiukas.gif .
( lotuliukas.gif Žinokit, labai šaunu daug mergaičių namuose - ir valgyt padaro, ir namus sutvarko, ir... nu pasaka wub.gif ).
Atsakyti
QUOTE(lina-kameja @ 2008 10 22, 11:42)
kai laukiausi 2-osios dukrytes mudu su vyru irgi susilaukem draugu giminiu ir pazystamu nesupratingumo. kam nepasakytum kad laukiesi dukrytes, visi 100 % i tai mazdaug "nu nieko, ir mergaite gerai" doh.gif  :

aš iki pat šiol su didžiule nuoskauda prisimenu savo anytos žodžius apie mūsų tada dar laukiamą antrą dukriuką doh.gif unsure.gif buvo taip : turėjau važiuot darytis echo, o anyta žinojo kurią dieną ir vakarop paskambino pati blink.gif ir kalusia : " na ir kas? ar tas ko labai laukiam?" aišku, supratau jos užuominą , bet atšoviau ( mandagiai ) : taip....tikrai.....bus tai ko visi laukiam - sveika........ mergytė " cool.gif na tikrai, kiekvieną kartą nuvažiavus pas uošvius, nori nenori atsimenu tą nemalonų skambutį doh.gif

o dabar.... aišku, MB pakalba, kad norėtų sūnaus .... tikiu, kad bus trečias vaikiukas, bet patys be galo džiagtumėmės ir trečia gražuole wub.gif tik vėl - kitų nuomonė, išsireiškimai būna " kandantys" doh.gif
Atsakyti