Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems 2 dukreles ir kitiems...

QUOTE(Neryte @ 2008 09 03, 15:11)

Tai prasom pasidalinti kaip pavyko susilaukti sunelio,ar specialiai ka nors darete,t.y. skaiciavot dienas ar dar kaip kitaip  mirksiukas.gif
O tada jau ir mes sekim jusu pavyzdziu  ax.gif .Kazkaip vis stabdo tas,o jei vel mergyte,aisku myletume ne maziau,bet visgi moteru namuose jau uztektu  biggrin.gif

Tai prasom pasidalinti kaip pavyko susilaukti sunelio,ar specialiai ka nors darete,t.y. skaiciavot dienas ar dar kaip kitaip  mirksiukas.gif
O tada jau ir mes sekim jusu pavyzdziu  ax.gif .Kazkaip vis stabdo tas,o jei vel mergyte,aisku myletume ne maziau,bet visgi moteru namuose jau uztektu  biggrin.gif

O ne ,ka jus,nieko mes neburem,neskaiciavom,viskas likimo ir dievo rankose,kazkas matyt is auksciau taip suplanavo,vat ir turim.Kai laukiausi su vyru net nekalbejom ir nediskutavom apie vaiko lyti,nes zynojom,kad nera prasmes,jau kas bus tas,vadinasi taip lemta.Jei butu buvusi mergaite taip pat su dziaugsmu ir meile butume prieme.Sendien maciau moteri su mergaite kuri su negalia buvo,dieve,kaip man ju pagailo ir sirdi dziaugiausi kokia as visdelto laiminga,kad turiu sveikus vaikus.Kas norite tureti didele seima tai planuokite,o kas bus -svarbiausia,kad sveikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 09 03, 19:56)

O ne ,ka jus,nieko mes neburem,neskaiciavom,viskas likimo ir dievo rankose,kazkas matyt is auksciau taip suplanavo,vat ir turim.Kai laukiausi su vyru net nekalbejom ir nediskutavom apie vaiko lyti,nes zynojom,kad  nera prasmes,jau kas bus tas,vadinasi taip lemta.Jei butu buvusi mergaite taip pat su dziaugsmu ir meile butume prieme.Sendien maciau moteri su mergaite kuri su negalia buvo,dieve,kaip man ju pagailo ir sirdi dziaugiausi kokia as visdelto laiminga,kad turiu sveikus vaikus.Kas norite tureti didele seima tai planuokite,o kas bus -svarbiausia,kad sveikas 4u.gif

O ne ,ka jus,nieko mes neburem,neskaiciavom,viskas likimo ir dievo rankose,kazkas matyt is auksciau taip suplanavo,vat ir turim.Kai laukiausi su vyru net nekalbejom ir nediskutavom apie vaiko lyti,nes zynojom,kad  nera prasmes,jau kas bus tas,vadinasi taip lemta.Jei butu buvusi mergaite taip pat su dziaugsmu ir meile butume prieme.Sendien maciau moteri su mergaite kuri su negalia buvo,dieve,kaip man ju pagailo ir sirdi dziaugiausi kokia as visdelto laiminga,kad turiu sveikus vaikus.Kas norite tureti didele seima tai planuokite,o kas bus -svarbiausia,kad sveikas 4u.gif

O jus planavote trecia,ar taip gavosi blush2.gif
Tikra tiesa,svarbu sveikas vaikutis,kokios lyties jis bebutu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 08 24, 18:21)

Nagi mergyciu mamytes,gal jau planuojat ir sunelius  bigsmile.gif

Nagi mergyciu mamytes,gal jau planuojat ir sunelius  bigsmile.gif

Man įdomu, kaip čia ir suplanuoti g.gif Jei jau lemta dukrytės ar sūniukai, tai ir gims , svarbu sveiki. Trečio neplanuojam, nors ir būčiau tikra kad gims berniukas.
Atsakyti
QUOTE(Jurada @ 2008 09 06, 23:03)

Man įdomu, kaip čia ir suplanuoti g.gif Jei jau lemta dukrytės ar  sūniukai, tai ir gims , svarbu sveiki. Trečio neplanuojam, nors ir būčiau tikra kad gims berniukas.

Man įdomu, kaip čia ir suplanuoti g.gif Jei jau lemta dukrytės ar  sūniukai, tai ir gims , svarbu sveiki. Trečio neplanuojam, nors ir būčiau tikra kad gims berniukas.

Tikriausiai nelabai cia ka suplanuosi,bet visgi yra tikimybe sulaukti teveliui sunelio,nors maniskis labiau antros mergaites lauke,jam tik,kad pavardes pratesejo reiketu biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif Aš - kai laukiaus trečios - vis girdėjau klausimą: IEŠKOTE MERGYTĖS? Į pabaigą jau net supykdavau, nes...kiek gi galima??? Ir ypač kai laukėm vaiko:))) Aš net bijojau mergaitės: atrodė, juk viską žinau su berniukais, bus paprasta ir aišku biggrin.gif Kai gimė mergaitė, labiausiai apsidžiaugėme, kad viskas gerai. O džiaugtis, kad mergaitė, su kiekviena diena pradėjom vis labiau jai augant wub.gif Šiaip tikrai labai gera turėti ir tų, ir tų... bigsmile.gif
Atsakyti
kai laukiausi 2-osios dukrytes mudu su vyru irgi susilaukem draugu giminiu ir pazystamu nesupratingumo. kam nepasakytum kad laukiesi dukrytes, visi 100 % i tai mazdaug "nu nieko, ir mergaite gerai" doh.gif doh.gif doh.gif dantis sukandusi laikiausi kam nors nevozusi ax.gif jau ant galo vos ne teisintis pradejau kodel ne bernas doh.gif .
gerai kad vyras ir mama palaike. man svarbiausia buvo kad sveika isnesiot, paskui laimingai pagimdyt ir kas sunkiausia db bus sunkaisia ir reikalaus didziausios atsakomybes - isaugint geru zmogum.
o kad vyrams siam sviete lengviau - tai patyliu. gyvenimas ju trumpesnis, stresams jie neatsparus. ir apskritai neatsparus smile.gif ypac zmonom ir uosvienem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-kameja @ 2008 10 22, 11:42)

kai laukiausi 2-osios dukrytes mudu su vyru irgi susilaukem draugu giminiu ir pazystamu nesupratingumo. kam nepasakytum kad laukiesi dukrytes, visi 100 % i tai mazdaug "nu nieko, ir mergaite gerai" doh.gif  doh.gif  doh.gif dantis sukandusi laikiausi kam nors nevozusi ax.gif jau ant galo vos ne teisintis pradejau kodel ne bernas doh.gif .
gerai kad vyras ir mama palaike. man svarbiausia buvo kad sveika isnesiot, paskui laimingai pagimdyt ir kas sunkiausia db bus sunkaisia ir reikalaus didziausios atsakomybes -  isaugint geru zmogum.
o kad vyrams siam sviete lengviau  - tai patyliu. gyvenimas ju trumpesnis, stresams jie neatsparus. ir apskritai neatsparus smile.gif ypac zmonom ir uosvienem biggrin.gif

kai laukiausi 2-osios dukrytes mudu su vyru irgi susilaukem draugu giminiu ir pazystamu nesupratingumo. kam nepasakytum kad laukiesi dukrytes, visi 100 % i tai mazdaug "nu nieko, ir mergaite gerai" doh.gif  doh.gif  doh.gif dantis sukandusi laikiausi kam nors nevozusi ax.gif jau ant galo vos ne teisintis pradejau kodel ne bernas doh.gif .
gerai kad vyras ir mama palaike. man svarbiausia buvo kad sveika isnesiot, paskui laimingai pagimdyt ir kas sunkiausia db bus sunkaisia ir reikalaus didziausios atsakomybes -  isaugint geru zmogum.
o kad vyrams siam sviete lengviau  - tai patyliu. gyvenimas ju trumpesnis, stresams jie neatsparus. ir apskritai neatsparus smile.gif ypac zmonom ir uosvienem biggrin.gif

Ir mums taip pat buvo, na gerai ir mergyte.....o as sakydavau vis, kad tik sveikas vaikiukas butu, o jau kas bus, tas bus gerai.... thumbup.gif
a daktare pamaciusi ka turesim, pasake va kai turi 2 meraites arba 2 berniukus, dazniau ryztasi treciajam, tai vat, gal ir mums bus paskata siokia, tokia.... nestuke.gif nors nesvarbu,svarbiausia kad tik sveiki vaikai augtu 4u.gif
Nors tevelis dar nori sunaus, bet neuzsisakysi cia vat jau blush2.gif
Atsakyti
o ir 3 dukrytes noreciau. vakar su vyru diskutavom dar vieno vaiko tema - tai nepasiraso nors tu ka. matyt dar po gimdymo neatsigaves lotuliukas.gif . sokas vargsui buvo - nuteikiau kad viens du ir bus, o teko 10 val. i mane vargsele tokia ziuret doh.gif
o kas gerai turint daug mergaiciu - tai zentai. ot atpiliavosim mes juos lotuliukas.gif
gerai kad lietuvoj pogrindinis matriarchatas - ne dukros i kita seima nuteka, o zentus parveda, tsakant. lotuliukas.gif
p.s. vyrui šuni patina itaisiau, kad nesiskustu mergu persvara, ale tas irgi prie musu trinasi doh.gif
Atsakyti
Bet ka daryti, jei atsitiko taip, kaip atsitiko

atrodo, kad atsitiko nelaimė blink.gif lotuliukas.gif

Dvi mergytes yra gražu 4u.gif
Atsakyti
Nu jo,vaikai tai ne pageidavimu koncertas lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš kai laukiausi, draugams net siūliau totalizatorių daryti: kas gims.
Juk net trys galimi variantai...

Juokavau, kad kas atspės, į kūmus kviesiu.

Bet nepasakyčiau, kad nusivyliau.

O dabar jei jau saugalvočiau turėti vaiką - norėčiau berniuko. Ne dėl pavardės - ne man tuo rūpintis, dėl įvairovės. Būtų įdomu auginti berniuką. Ir dar būtų įdomu auginti ... vieną vaiką.
Mergaitiškas problemas, baimes ir fobijas jau sprendžiau, dabar norėtųsi įvairovės, berniukai juk auginami šiek tiek kitaip... Ar ne?
Atsakyti
Sako-gimsta mergaites-karo nebus lotuliukas.gif
As uz mergaites 4u.gif Kiek teciui meiles seimoje, visos apsikabina, buciuoja. Tik jau ateiciai rupestis smile.gif tetis sako-i vienuolyna leisiu, nieks mano mergaiciu negaus lotuliukas.gif
Atsakyti