QUOTE(skorpionė @ 2008 02 05, 15:44)
girdėtos kalbos
oi kaip atsibodo
niekaip tiems ilgaliežuviams neįtiksi-turi dukras,kudakuoja ,kad sūnaus būtinai reikia..kai turi sūnus-kad dukters...o kai jau porelė,tai jau viskas tvarkoje...nėra apie ką dejuoti ir komentuoti
NĘSAMONĖ.kas kuria tokius šeimos modelius????nesuprantu,kam koks skirtumas?tik pati šeima žino kas jiems geriausia..na norisi sūnaus,o gimsta dvi ar daugiau dukros...taigi šaunu
o jeigu atvirkščiai...tiesiog yra kaip yra
tai mūsų meilės vaisiai
,ką pasigaminom-tą ir turim
man taip pat buvo...kai trečio laukiausi po 2 dukrų,tik tokias kalbas ir girdėjau-jau sūnaus reikia...ir kai gimė sūnus tai visiems kitiems turbūt daugiau džiaugsmo buvo,negu mumss patiems,o juk svarbiausia,kad visi sveiki...o užauginti taip pačiai reikės,tiek pat meilės,tiek pat šilumos.
..pagalvokim kiekvienas apie save.
..jeigu aš nebūčiau tuo ,kas esu
,jeigu ir manęs kažkada nenorėjo...
ne kas tikriausiai būtų..
sutinku visu 100%
QUOTE(Jarga @ 2008 04 02, 10:16)
Nevarykim Dievo i medi!
Gimdykim vaikelius, auginkim juos dorais zmonemis, dziaukimes ju pasiekimais
Va būtent "Nevarykim Dievo į medį". Gal gimęs bernužėlis užaugęs ims ir užsidės sijoną,va tau ir išsvajotas sūnus. Taigi net sakoma,kad esant nėščiai negalima užsiciklint ant vienos lyties vaiko.Kad genais persiduoda vaikui motinos mintys,kad gimsta nepilnaverčiai,vaikai su nukrypimais į kitą lytį.
O tokių kvailų svaitėjimų kaip,va sūnus ar duktė man būtina!!!!!Ar net priekaištai žmonai,kaip tu čia man sūnaus nesugebėjai pagimdyt.....na išvis tokių debilų nesuprantu
Turėjom dukrą ir kai laukėmės antro,vyras nėra pasakęs,kad jam va reikia sūnaus.Jis laukė sveiko drūto leliuko,o kokia lytis jam buvo visiškai nesvarbu....Na gal kur slapčia ir galvojo apie sūnų,bet tiesiog natūraliai supranto,kad to pasirinkti negali,kad gyvenime yra tikrai svarbesnių dalykų.Kaip sveikata,savitarpio supratimas,meilė,pagarba ir t.t.Džiaugėsi sulaukęs sūnelio,taip pat iš širdies,kaip ir pirmagimės dukrytės.
"Nevarykim Dievo į medį"........