Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems 2 dukreles ir kitiems...

QUOTE(Sarjolanta @ 2008 06 06, 12:20)
Kai aš pagimdžiau du sūnelius , netikėjau ,kad dar kada turėsiu dukrąą.Bet trečias kartas nemelavo , ir turiu jų visas tris. Aišku, esu labai laiminga, thumbup.gif  Kai laukiaus, iki pat galo  nematė kas gims. Aš maniau ,kad sūneliai, nors labai reikėjo dukrytės. Dabar mums jau pusantrų, po truputi pradedam tarpusavyje žaisti, nes daugiausia pešamės, vis nepasidalinam ko nors. gathering.gif

Geras bigsmile.gif ,trys is karto,nerealu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 06 09, 10:54)
Geras  bigsmile.gif ,trys is karto,nerealu  thumbup.gif

Nerealu :-)
tai turiu dabar 2 mergaites, dabar man tik 3 berniuku is karto ;-)
Atsakyti
QUOTE(skorpionė @ 2008 02 05, 15:44)
girdėtos kalbos  schmoll.gif oi kaip atsibodo  schmoll.gif niekaip tiems ilgaliežuviams neįtiksi-turi dukras,kudakuoja ,kad sūnaus būtinai reikia..kai turi sūnus-kad dukters...o kai jau porelė,tai jau viskas tvarkoje...nėra apie ką dejuoti ir komentuoti doh.gif  NĘSAMONĖ.kas kuria tokius šeimos modelius????nesuprantu,kam koks skirtumas?tik pati šeima žino kas jiems geriausia..na norisi sūnaus,o gimsta dvi ar daugiau dukros...taigi šaunu blush2.gifo jeigu atvirkščiai...tiesiog yra kaip yra  thumbup.gif tai mūsų meilės vaisiai nestuke.gif ,ką pasigaminom-tą ir turim thumbup.gif
man taip pat buvo...kai trečio laukiausi po 2 dukrų,tik tokias kalbas ir girdėjau-jau sūnaus reikia...ir kai gimė sūnus tai visiems kitiems turbūt daugiau džiaugsmo buvo,negu mumss patiems,o juk svarbiausia,kad visi sveiki...o užauginti taip pačiai reikės,tiek pat meilės,tiek pat šilumos. wub.gif ..pagalvokim kiekvienas apie save. g.gif ..jeigu aš nebūčiau tuo ,kas esu unsure.gif ,jeigu ir manęs kažkada nenorėjo... verysad.gif ne kas tikriausiai būtų.. schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku visu 100%
QUOTE(Jarga @ 2008 04 02, 10:16)

Nevarykim Dievo i medi!
Gimdykim vaikelius, auginkim juos dorais zmonemis, dziaukimes ju pasiekimais 4u.gif  4u.gif

Va būtent "Nevarykim Dievo į medį". Gal gimęs bernužėlis užaugęs ims ir užsidės sijoną,va tau ir išsvajotas sūnus. Taigi net sakoma,kad esant nėščiai negalima užsiciklint ant vienos lyties vaiko.Kad genais persiduoda vaikui motinos mintys,kad gimsta nepilnaverčiai,vaikai su nukrypimais į kitą lytį.
O tokių kvailų svaitėjimų kaip,va sūnus ar duktė man būtina!!!!!Ar net priekaištai žmonai,kaip tu čia man sūnaus nesugebėjai pagimdyt.....na išvis tokių debilų nesuprantu gun_bandana.gif
Turėjom dukrą ir kai laukėmės antro,vyras nėra pasakęs,kad jam va reikia sūnaus.Jis laukė sveiko drūto leliuko,o kokia lytis jam buvo visiškai nesvarbu....Na gal kur slapčia ir galvojo apie sūnų,bet tiesiog natūraliai supranto,kad to pasirinkti negali,kad gyvenime yra tikrai svarbesnių dalykų.Kaip sveikata,savitarpio supratimas,meilė,pagarba ir t.t.Džiaugėsi sulaukęs sūnelio,taip pat iš širdies,kaip ir pirmagimės dukrytės.
"Nevarykim Dievo į medį"........
Atsakyti
Mano svajone buvo kad pirmagimis butu berniukas wub.gif Visa gyvenima norejau tureti viresni broli tai labai norejau kad ir mano dukrele turetu vyresni broli.O gavosi viskas kitaip, pirma mergaite nu ka dabar svarbu sveika laukta ir mylima thumbup.gif Antra taipat mergaite tongue.gif O iki 8 menesio sventai tikejau kad ten berniukas doh.gif. Turiu dvi nuostabias dukreles thumbup.gif vyresnioji pukiai susitvarko su mazaja. Kaszin jai pirmas gimtu berniukas ar padetu man tiek kiek padeda dukrele rolleyes.gif Belieka trecia gimdyti biggrin.gif bet dar palauksim sakiau kai mazajai bus maziausiai 5metukai tada ir pagalvosim ar leis mums finansine padietis gimdyti dar vena 2.gif Vyras tai sake butinai pasistengs biggrin.gif O jai sakau bus vel mergaite smile.gif pasake: na tada jau daugiau nebandisime.
Atsakyti
Musu visa seima laukia berniuko. Gal ir negerai, bet vis tiek norim butent berniuko, nes mergaiciu jau gana smile.gif
Atsakyti
Nagi mergyciu mamytes,gal jau planuojat ir sunelius bigsmile.gif
Atsakyti
Kur dingo visos mamytes auginancios mergytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 08 27, 10:06)
Kur dingo visos mamytes auginancios mergytes  g.gif

Sveikutes, mes taip pat auginame dvi lelytes mergytes thumbup.gif is tikruju, 2 karta kai laukiausi giliai sirdyje tikejausi, kad turesim berniuka, sunu teveliui, nes zinau kad jis to labai norejo, nors niekad to ir nepasake man.Na gime sveika,labai laukiama grazuolyte mergyte, mes labai mylm savo dykrytes ir dziaiames, kad turime dvi.Siaip sesems ya zymai geriau abiems augti, na tik kazkaip yra yprasta kad poryte butu 4u.gif
Noreciau teveliui suneli, dar padovanoti, na bet neuzsakysi....kazkaip niekad negalvojau, kad noreciau 3 vaikeliu, bet dabar jau galvoju ir ngal noreciau thumbup.gif bet jei ir vel mergyte mamytei lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Musu vyrai pagerbti tarp moteru lotuliukas.gif
Ir as pasvajoju apie suneli,bet gal noriu jo greiciu del saves,o paskui tik del vyro ax.gif .Idomu butu,kita patirtis,tevui pagalbininkas,sesems draugas wub.gif
Gal duos dar dievulis,kas zino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 09 02, 20:21)
Musu vyrai pagerbti tarp moteru  lotuliukas.gif
Ir as pasvajoju apie suneli,bet gal noriu jo greiciu del saves,o paskui tik del vyro  ax.gif .Idomu butu,kita patirtis,tevui pagalbininkas,sesems draugas  wub.gif
Gal duos dar dievulis,kas zino  rolleyes.gif

Jau tikrai pagerbti thumbup.gif as ir pasvajoju, labai myliu vaikucius lotuliukas.gif bet sunaus noreciau gal net daugiau del vyro juk tevui sunus manau, yra labai svarbu, nezinau bent man taip atrodo lotuliukas.gif

na bet mums dar reikia pauget, o tada ir vel svajosim gal kada nors, jei bus lemta.... 4u.gif nors labai noreciau broliuko sesutems ir teveliui sunaus wub.gif
Atsakyti
Tai maziau svajokite ir bandykite,gal ir susilauksit sunelio 4u.gif Turedama sunu nelabai jauciu didelio skirtumo,mazas vaikelis kaip ir visi kiti,tik kai pamperius keiciu tada ir pasimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 09 03, 10:17)
Tai maziau svajokite ir bandykite,gal ir susilauksit sunelio 4u.gif Turedama sunu nelabai jauciu didelio skirtumo,mazas vaikelis kaip ir visi kiti,tik kai pamperius keiciu tada ir pasimato biggrin.gif

Tai prasom pasidalinti kaip pavyko susilaukti sunelio,ar specialiai ka nors darete,t.y. skaiciavot dienas ar dar kaip kitaip mirksiukas.gif
O tada jau ir mes sekim jusu pavyzdziu ax.gif .Kazkaip vis stabdo tas,o jei vel mergyte,aisku myletume ne maziau,bet visgi moteru namuose jau uztektu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 03 rugsėjo 2008 - 13:14