Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems 2 dukreles ir kitiems...

Bet ir daugiausia,bent jau darželio grupėj, kurią mūsų vyresnioji lanko- jei šeimoj gimsta berniukas, tai ir antras, ir trečias. Taipogi atvirkščiai - mergaitės iš eilės lotuliukas.gif Yra ir išimčių ax.gif smile.gif
Svarbiausia laimingi, sveiki vaikai biggrin.gif
Iš tiesų dabar, praėjus po jaunėlės gimimo 8 mėn ,draugai, aišku juokais ima kalbėti, kad reikia brolio g.gif Bet užteks, dvi šaunuolytės auga, be to ir mums su vyru virš 30mt, tai tikrai trečio ar trečios jau kaip ir nereikia, gana. blush2.gif Nors... niekada nesakyk niekada... gyvenimas kartais pakoreguoja ax.gif
Atsakyti
Pas mus trys panos, paskutinę pagimdžiau 37 metų, tai kad ketvirtos jau ir nebebus, nebedarysim, vistiek tik mergos gaunas lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas bus pirmas vaikas mums buvo nesvarbu,gime mergaite.Antro lyg ir berniuko reiketu,zynote kaip pas mus dabar,atrodo tureti porele yra idealu,daugiau vaiku kaip ir nereikia.Gime mergyte,buvau begalo laiminga,beproto myliu.Mes jau esam is vyresniu,kuriems virs 30m. bet ryzausi treciam,bet jauciau spaudima,kad reikia trecio ,butinai-berniuko,bet pykciausia,kad patarinejo tie kurie teturi viena ar tik du vaikus doh.gif Vyras pasake ,kad jam visiskai nesvarbu lytis,paslapcia svajojau apie mergaite,echo parode berniuka,dziaugsmo neslepiau zynoma,bet tik galvoju ar mokesiu ir ar mylesiu taip berniuka kaip mergytes g.gif
Atsakyti
Dar ir prieš pastojimą žinojau, ir buvau įsitikinus 100 proc. , kad pagimdysiu mergaitę, taip ir buvo, po cezario gydytojas budina ir sako: " ponia, atsibuskit, jūs turit dukrą", o aš guliu ir galvoju, na ir tupas, pati žinau doh.gif , kai pastojau su antru tai net negalvojau, kas bus , išėjo vėl mergaitė. Atrodė, kad net nežinočiau ką veikti su berniuku, jei turėčiau. Bet niekada vyras nepasakė, kodėl ne sūnus, džiaugėsi, kad vaiki sveiki. Kai iš vaikų namų parsivežėm dar dvi mergaites - sesytes, sužinojau, kad laukiuos doh.gif thumbup.gif , ir kaip Jūs manot? Sūnus lotuliukas.gif
Na jausmas irgi apėmė kažkoks ypatingas, kai paėmiau į rankas thumbup.gif Dabar auga vienas vaikinas tarp panų, terorizuoja lotuliukas.gif , vis dar mažiukas...
Bet tikrai nebūčiu nusiminus, jei būtų dar viena mergaitė... Ką Dievas duoda, tuo reikia džiaugtis, ir jokio skirtumo, kokia lytis, vis tiek jis yra tavo.
O jei jau nori palei užsakymą, tai tenka imti iš vaikų namų gatavą.
Atsakyti
lotuliukas.gif o man su abiem sake gydytojai SUNUS SUNUS ir ka turiu dvi nuostabias dukrytes
Atsakyti
QUOTE(ruoniukas @ 2008 05 11, 07:33)
lotuliukas.gif o man su abiem sake gydytojai SUNUS SUNUS ir ka turiu dvi nuostabias dukrytes

Siaubas,kaip galima apsirikti du kartus is eiles doh.gif
Atsakyti
As kai laukiausi pirmo,tai labai norejau sunaus,bet gime grazi,sveika dukryte,visi buvom laimingi.Su antruoju irgi tikejausi berniuko,bet vel gi mergaite.As labai dzugiausi jos gimimu ir pasijauciau tikra mama.Labai mylim savo dukrytes.Neisivaizduoju,kaip reiketu aginti berniuka.
Atsakyti
Aš irgi neįsivaizdavau berniuko, bet koks kaifas turėt sūnų, kažkoks kitas jausmas apėmė... bet kai augini myli visus vienodai, visi jie mano, svarbiausia, kad sveiki...
Atsakyti
QUOTE(gita. @ 2007 08 24, 19:39)
as irgi labai dziaugiuosi dvejomis dukrytemis  thumbup.gif bet neslepsiu ,pagalvoju kad iki pilnos laimes truksta sunaus  blush2.gif

Butent,ir man tas pats,as sunelio noriu labiau nei vyras,man tai butu pilnatves ir isbaigtumo jausmas ax.gif ,bet aisku,svarbu sveikas vaikas,kokios lyties jis bebutu smile.gif
Atsakyti
Auginu 2 dukrytes ir esu labai laiminga wub.gif Kai laukiausi antra karta pagalvodavau kad butu gerai berniuka,bet kai gimdykloj pamaciau savo stebukla wub.gif dziaugiosi kad gime mergaite tongue.gif
Atsakyti
musu seimyna taip paciai turi dvi dukruzes tongue.gif
Gal iki tikros laimes tikrai truksta sunaitelio???
bet gi nezinociau kaip su juo elgtis, kaip auginti, kaip sudrausminti schmoll.gif

Esame laimingi, kad siai dienai yra dvi nuostabios pupos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kai aš pagimdžiau du sūnelius , netikėjau ,kad dar kada turėsiu dukrąą.Bet trečias kartas nemelavo , ir turiu jų visas tris. Aišku, esu labai laiminga, thumbup.gif Kai laukiaus, iki pat galo nematė kas gims. Aš maniau ,kad sūneliai, nors labai reikėjo dukrytės. Dabar mums jau pusantrų, po truputi pradedam tarpusavyje žaisti, nes daugiausia pešamės, vis nepasidalinam ko nors. gathering.gif
Atsakyti