Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems 2 dukreles ir kitiems...

Pareiksiu ir as savo nuomone smile.gif
Kai laukiausi,pradzioj norejau berniuko,ir pranasavo berniuka...bet paskui panorau mergickos :)Ir gime mergicka,buvau laiminga:) Nors isdalies tai nebuvo labai svarbu.Vyras tai nusivyle,nes jo broliai pirmus turi sunus,antrus merginas.Tai man nesciai vienas ir sako"nepasik sakaliu tradicijos".man tai biski nejauku buvo... blink.gif
Pvz buvusi uosviene gimde tol,kol gime mergaite(6ta tik) unsure.gif
Na o dabar su brangiuoju norim antro bendro vaikelio.Jis mergaites as irgi labiau mergaites,bet jei ir berniukas bus,bus thumbup.gif .Svarbu sveikas butu. mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir beja as pati esu is 4 merginu seimos smile.gif Tik va tevas nesveikai sunaus norejo ir musu labai nemylejo...Alkoholikas tapo,o galiausiai ir nusizude... blink.gif
Atsakyti
Man irgi panašu, kad komentarus mėto tie, kas savo kelių vaikų neaugina.
Vieną pasigimdo ir - oi, pinigų nėra antram, vaikui!! - o kitiems replikas mėto.
Atsakyti
girdėtos kalbos schmoll.gif oi kaip atsibodo schmoll.gif niekaip tiems ilgaliežuviams neįtiksi-turi dukras,kudakuoja ,kad sūnaus būtinai reikia..kai turi sūnus-kad dukters...o kai jau porelė,tai jau viskas tvarkoje...nėra apie ką dejuoti ir komentuoti doh.gif NĘSAMONĖ.kas kuria tokius šeimos modelius????nesuprantu,kam koks skirtumas?tik pati šeima žino kas jiems geriausia..na norisi sūnaus,o gimsta dvi ar daugiau dukros...taigi šaunu blush2.gifo jeigu atvirkščiai...tiesiog yra kaip yra thumbup.gif tai mūsų meilės vaisiai nestuke.gif ,ką pasigaminom-tą ir turim thumbup.gif
man taip pat buvo...kai trečio laukiausi po 2 dukrų,tik tokias kalbas ir girdėjau-jau sūnaus reikia...ir kai gimė sūnus tai visiems kitiems turbūt daugiau džiaugsmo buvo,negu mumss patiems,o juk svarbiausia,kad visi sveiki...o užauginti taip pačiai reikės,tiek pat meilės,tiek pat šilumos. wub.gif ..pagalvokim kiekvienas apie save. g.gif ..jeigu aš nebūčiau tuo ,kas esu unsure.gif ,jeigu ir manęs kažkada nenorėjo... verysad.gif ne kas tikriausiai būtų.. schmoll.gif
Atsakyti
O kaip jums pasakymas "Tu vaiku neturi, tik mergaites" g.gif
Atsakyti
Tai reiskia ir as neturiu vaiku, tik dvi nuostabiausias pasaulyje dukrytes biggrin.gif
Joooo, keisti zmones. Ir mums vis karts nuo karto tai kada sunu gimdysi? Keistai pasijauciu kazkaip. Yra dvi pupos, o jei ir sugalvosim kada trecia leliuka, tai tikrai nebutinai berniuko... blush2.gif
Man atrodo, kaip yra taip gerai, sveikos, grazios, protingos ir aciu Dievui, tai tokia dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cutka @ 2008 03 26, 11:51)
O kaip jums pasakymas "Tu vaiku neturi, tik mergaites"  g.gif

doh.gif stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(zapuks @ 2003 10 26, 23:23)
Zinau, kad sito nesupras tie, kas augina barniukus ar skirtingos lyties atstovus.

Auginu ne berniukus, bet vis tiek nesuprantu. Problema yra ten, kur mes ją patys matom.
Papildyta:
QUOTE(cutka @ 2008 03 26, 11:51)
O kaip jums pasakymas "Tu vaiku neturi, tik mergaites"  g.gif

Mano ir mama taip sako apie save smile.gif Be jokios paniekos. Kaip juokelį. Mergaičių naudai tongue.gif
O posakis ko gero atėjęs dar iš senesnės mūsų kalbos (ar kažkurio regiono tarmės) ir tiek, kai tas žodis "vaikas" (tik žodis, o ne pats žmogus) žmonėm reiškė tik berniuką. Gal buvo "vaikas" ir "duktė", o ne "sūnus" ir "duktė" (čia svarstau). Kaip bebuvę jokio kriminalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukuruku: 01 balandžio 2008 - 21:23
Aukstai iskelus galva einu per gyvenima, augindama tris mergaiciukes ir manau toks pat jausmas vestu mane, jei auginciau berniukus. Kaip galima svarstyti tokius dalykus schmoll.gif .
Nevarykim Dievo i medi!
Gimdykim vaikelius, auginkim juos dorais zmonemis, dziaukimes ju pasiekimais 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai laukiausi antro, man buvo nesvarbu, kas bus - gimė antras berniukas. O štai lai laukiausi trečio labai labai norėjau mergytės - ir pavyko smile.gif man atrodė, kad trečio sūnaus gimimas tikrai nebūtų atnešęs tiek džiaugsmo, būtų buvęs eilinis įvykis mūsų šeimoje smile.gif niekad nemaniau, kad tiek daug laimės mamai, ir tėčiui gal dar labiau, suteikia dukrytė wub.gif
Atsakyti
Auginu dvi puikias ir labai mylimas dukreles thumbup.gif Aš dabar laiminga matydama, kaip jos viena be kitos negali, ypač vyresnioji- iš darželio tiesiai pas sesę bėga 4u.gif
Vyras pirmos labiau norėjo dukters, sakė užsiauginsim auklę biggrin.gif Antro vaiko kai laukiausi, sakė juokais kad dabar tai gims sūnus. Aišku, slapta, kaip dauguma vyrų tikėjosi sūnaus g.gif
Bet dabar visai laimingas ir su dviem panelytėm biggrin.gif Sako nuo lemties nepabėgsi - jo darbe beveik vien moteriškas kolektyvas lotuliukas.gif
Man irgi jokio skirtumo, kas auga , svarbu sveiki, mylimi vaikučiai. biggrin.gif O apie trečią jau negalvojam, reikia užauginti dukreles ax.gif
Atsakyti
Auginu tris dukrytes, prisipažinsiu trečio norėjom berniuko, labai, labai visa šeima jo laukėm ( tuo labiau kad ginekol. užgarantavo matanti vyriškus pasididžiavimus) ir ką dabar mūsų pagrandukė beveik pati mylimiausia šeimos ir giminės. Net keista kai pagalvoji, pas mus giminėje yra kažkoks dėsningumas, mano mama turi dvi seseris( tėvelis buvo vienas), kurios turi tik sūnus, ir aš turiu brolį, net juokiasi kad gavausi per klaidą.O dabartinė karta turime vien mergaites, visi po dvi, tik aš surizikavau trečią kartą, galvoju gal reikia bandyt ir ketvirtą, turėsiu senatvėje pas ką svečiuotis.
Atsakyti
Kad turesim antra dukryte suzinojom tik gimdymo diena - gydytojas paklause, ka turim pirma, o paskui pridure:"Na, juvelyrai jus, juvelyrai..." Vyras labai dziaugiasi dukrytemis, bet ateity planuojam trecia, tai jau sunelio noretu, nors is tiesu jokio skirtumo smile.gif As pati turiu dvi seses, sesuo augina dvi mergytes - kaip smagu, kai vien merginos susirenkam biggrin.gif
Atsakyti