Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

Koks skirtumas. Visi gali turėti draugų > meilužių > priešų (būtent ta seka). lotuliukas.gif Tai turi būti kiekvieno asmeninis reikalas kiek laiko ir kokį lygį ta draugystė pasieks. Aš turiu draugių, žmona irgi turį draugų (bent jau žinau kad turėjo). Jei labai norėsiu į kairę su draugėm tai fig mane kas sustabdys. Kaip ir negaliu ir jai uždrausti. Jei sužinosiu apie sugriešijimą tada ir galvosiu. Atsisakyti draugų/dragių dėl parnerio yra kvaila.
Atsakyti
QUOTE(rona @ 2007 01 24, 11:08)
Aš manau, kad vyras ir moteris gali būti tik draugais

jei vienas kito seksualiai netraukia, tai gali mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai nesveiki jei netraukia g.gif neigiamas polius traukia teigiama,kaip magnetas ir trauka visada yra
Atsakyti
manau, gali. turiu viena gera drauga. seksualiai jis man visiskai neidomus, bet uztad pabendraut su juo tikrai verta.
nors kartais gyvenimas taip pasisuka, kad vakariksciai draugai tampa kaiko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Astarta @ 2007 01 24, 19:59)
nors kartais gyvenimas taip pasisuka, kad vakariksciai draugai tampa kaiko daugiau.

tai va, tarp vyro ir moters draugystės visada yra rizika mirksiukas.gif
Atsakyti

Mano patirtis sako, kad moteris ir vyras gali buti TIK draugai.

Visu pirma tai pasakytina apie vaikystes draugus, su kuriais augam ir mokomes. Turiu net keleta vaikystes draugu, ir jau daugybe metu. Dabar seimom bendraujam, o kol buvom po viena, tai uzemiau sesers role (kuri buvo man isprasta, nes augau tarp broliu ir pusbroliu). Atsimenu, kartais gerdavom arbata visa kompanija (xmarx ir kokie 4 bernai lotuliukas.gif ) ir fantazuodavom, kokie busim uzauge, ka dirbsim, kokius sutuoktinius turesim - ir kad butinai issirinksim tokius, kurie nepriestaraus musu draugystei. Ir is kur tada tokios mintys, dabar pagalvoju g.gif Na, bet labai dziaugiuosi, kad nutiko butent taip, kaip svajojom - visu musu sutuoktiniai mieli, draugiski zmones ir nera jokiu bedu bendrauti seimom thumbup.gif O kartais, aisku, ir po viena susitinkam kokios kavos isgert ar papietaut. Siuo atveju apie kazkokius "meiluziskumo" pozymius net sneketi nera ka, nes jeigu per 20 metu tokiu minciu nekilo, tai ko gero niekada nebekils tongue.gif

Kita draugu "rusis" mano gyvenime - tai zmones, su kuriais mane sieja profesiniai ir kurybiniai interesai. Gerai sutariu su savo vyru, bet musu darbo sritys tokios skirtingos, kad jam sunku kaip nors palaikyti mano kurybines idejas - isklausyti isklauso, bet gilesnes diskusijos nelabai imanomos. Kadangi turiu daug draugiu ir draugu, su kuriais studijavau, dariau bendrus kurybinius projektus ir kurie tokie pat "pamise", tai su jais galiu issidiskutuoti i valias. Kai iskyla poreikis susitikti, kvieciu ir savo vyra, bet jam dazniausia buna nuobodus tokie pasisedejimai, todel sako - eik viena, o mane pakviesk, kai suplanuosit koki tusa su seimom ir nebekalbesit apie ta savo darba ax.gif

Teisybes delei reikia pasakyti, kad su antraja draugu (jeigu kalbesime butent apie vyrus draugus) rusimi reikia daugiau atsargumo ir isminties, norint islaikyti gerus santykius, nes susipazistant vyresniame amziuje simpatijos lemia daugiau negu vaikysteje. Bet man turbut labai pasiseke susitikti savo gyvenime protingus, korektiskus vyrus - jie labai greitai pajunta, kad egzistuoja garsiai neivardinta riba. Tiesa, gyvenime buvau sutikusi pora tokiu, kure megino "kabinti", o nepasisekus supyko, bet ju net ir draugais nepavadinciau. O kiti - normalus zmones, idomus, supratingi, mylintys savo seimas ir gerbiantys manaja. Nematau jokios priezasties, kodel netureciau su jais bendrauti. Aisku, jauciu, kad jeigu imciau kaip nors jais flirtuoti, dalis gal ir "pasirasytu", bet kadangi tokio poreikio nejauciu, tai galiu dziaugtis, turedama tiesiog geru draugu.

Atsakyti
QUOTE(misius @ 2007 01 24, 20:55)
Tai nesveiki jei netraukia  g.gif  neigiamas polius traukia teigiama,kaip magnetas ir trauka visada yra

kodėl nesveiki blink.gif g.gif o tave traukia kiekvienas sutiktas priešingos lyties asmuo?????aš į savo draugą galiu pasižiūrėti kaip į vyrą, galiu pasakyti, kad jis yra simpatiškas, bet miegoti su juo schmoll.gif o kam? juk yra kitų, su kuriais būtent ir sies tas potraukis. žinoma, draugystė tarp vyro ir moters yra slidi ir niekas to nepaneigs. bet pvz aš galiu leisti laiką su keliais vyrais ir net neateis man mintis, kad nors kuris taps mano meilužiu.nes kai bendrauji, kalbiesi apie rūpimus dalykusnėra laiko tyrinėti jo seksualių lūpų, nužiūrėti jo seksualią figūrą ir dar įvertinti jo privalumus kelnėse. tam tiesiog nėra laiko, nes giliniesi į jį kaip į žmogų, o ne kaip į vyrą. ar galėčiau miegoti su tokiu, koks yra mano draugas. taip galėčiau, bet tik ne su draugu. to visiškai nereikia ir net nekyla tokių minčių
Atsakyti
Jei tu traktuoji tik kaip drauga priesingos lyties asmeni bet tu nezinai ka jis galvoja,ir kaip viskas gali apsisukt susiklosciuos tam tikrom aplinkybem
Atsakyti
QUOTE(misius @ 2007 01 24, 21:55)
Tai nesveiki jei netraukia  g.gif  neigiamas polius traukia teigiama,kaip magnetas ir trauka visada yra

nu labas rytas biggrin.gif tai negi tamstelę traukia VISI priešingos lyties atstovai? Visi iki vieno? Nu nžn, aš pažįstų žmonių, kurie man ne pro kur schmoll.gif
Ta idėja vadovaujantis, teoriškai TIK draugystė yra įmanoma (be jokių galimybių ateity pereit į NEtik draugystę). Bet esmė ta (pagal save kalbu), kad dažniausiai priešingos lyties atstovus draugais renkamasi tuos, kurie daugiau mažiau, bet patinka. Jei vyras man visiškai visiškai nea, tai ir bendraut daugiau kažkaip neitin norisi ax.gif A gal čia tik man taip biggrin.gif
Atsakyti
Nuo to draugisko patikimo laaabai nedaug tereikia iki jau nedraugisku santykiu
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 01 26, 11:49)
Jei vyras man visiškai visiškai nea, tai ir bendraut daugiau kažkaip neitin norisi  ax.gif A gal čia tik man taip  biggrin.gif

man ir irgi taspats ax.gif jei visiskai priesingybe-tai jokio bendravimo ir negali buti,nes jauciasi erzulys ph34r.gif ir isvis toks zmogus nervina...
o draugas tas,su kuriuo idomu pabendrauti,pakalbeti,yra bendru temu...vienzo sutinka poliai tie visokie biggrin.gif neturiu omeny kad traukia kaip vyras ax.gif traukia kaip asmenybe,su kuria idomu mirksiukas.gif
bet va..jiems kazkas vistiek susisuka ir nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 01 26, 12:49)
nu labas rytas  biggrin.gif  tai negi tamstelę traukia VISI priešingos lyties atstovai? Visi iki vieno? Nu nžn, aš pažįstų žmonių, kurie man ne pro kur  schmoll.gif
Ta idėja vadovaujantis, teoriškai TIK draugystė yra įmanoma (be jokių galimybių ateity pereit į NEtik draugystę). Bet esmė ta (pagal save kalbu), kad dažniausiai priešingos lyties atstovus draugais renkamasi tuos, kurie daugiau mažiau, bet patinka. Jei vyras man visiškai visiškai nea, tai ir bendraut daugiau kažkaip neitin norisi  ax.gif A gal čia tik man taip  biggrin.gif

nenusimink, ne vien tau ax.gif
Atsakyti