Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(TetisG @ 2007 01 06, 07:07)
Jei santuokinis tokios draugystės netoleruoja tai jis nėra labai jau protingas (mano nuomonė). Pamėginsiu paaiškint kodėl taip manau.
Pirmiausia - NIEKS nėra apdraustas nuo neištikimybės. Ir tai, kad sutuoktinis netoliaruoja kito sutuoktinio draugystės su priešingos lyties draugais tikrai nepadės ištikimybės išsaugot.
Antra - vyrams reikia ne tik sekso, bet ir bendravimo (nežinau, gal ir nelabai įtikinamai skamba, brangios mergaitės, bet taip jau yra  biggrin.gif ).

Kam normaliam vyrui reikia mergos "bendravimui"? Tam yra draugai, kad pablevyzgot, kad pasijuokt, kad išgert, kad pasitart. Nu ko iš bobų reik? jei reikia patarimo iš moteriškos pusės - yra žmona.

QUOTE(TetisG @ 2007 01 06, 07:07)
Galiausia, jei jau įtariat, kad brangusis gali imt ir nuklyst, galbūt dėl to, kad jam trūksta bendravimo. Tai gal protingiau leist jam bendraut su žmogumi kurį pažįstat?? Jei nepažįstat - paprašykit supažindint. Jei tai išties TIK draugė - tikrai jokių problemų neturėtų kilti nė vienam. Jei viskas klostysis normaliai, turėsit dar vieną draugę ir jūs, o be to kažkiek galėsit kontroliuoti situaciją tarp vyro ir draugės...

kontroliuosi situaciją??? žinai, jei vyras nenulaiko, tai jau geriau su kokia ... per kokį balių. Bet jau žiauriausia būtų, jei su ta TIK drauge ir toliau sau kavą geria ir į akis šypsosi, gal net į svečius užsuka ir pyragėlių atsineša doh.gif
Ne ne ne niekada nenorėčiau jokių vyro TIK draugių. Ir tegu pagal TėtiG aš "nevisai protinga"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingushka: 19 sausio 2007 - 21:38
QUOTE(Ingushka @ 2007 01 19, 22:33)
Kam normaliam vyrui reikia mergos "bendravimui"? Tam yra draugai, kad pablevyzgot, kad pasijuokt, kad išgert, kad pasitart. Nu ko iš bobų reik? jei reikia patarimo iš moteriškos pusės - yra žmona.
kontroliuosi situaciją??? žinai, jei vyras nenulaiko, tai jau geriau su kokia ... per kokį balių. Bet jau žiauriausia būtų, jei su ta TIK drauge ir toliau sau kavą geria ir į akis šypsosi, gal net į svečius užsuka ir pyragėlių atsineša  doh.gif 
Ne ne ne niekada nenorėčiau jokių vyro TIK draugių. Ir tegu pagal TėtiG aš "nevisai protinga"

Isvada: turincios draugus mano, kad tokia draugyste imanoma. Ju neturincios arba jau karta isduotos - izvelgia pavoju.
Klausimas, kodel vyras negali buti tokiu draugu? Visiskai paprasta - bendra buitis, ipratimas nebeleidzia vyrui girdeti visko, ka sako jo moteris (prisiminkims savo brangiausius prie TV, PC, krepsinio varzybose ir t.t., frazes mhm, aha, eik, jau...). Ciniska, bet tiesa. Kartu praleisti keliolika ar keliasdesimt metu daro savo. Vyriska nuomone kartais labai pravercia ir taip sugrazina i tiesu ir aisku kelia, kad net keista, kodel reikejo i situacija zvelgti per emocijas ir matyti problemas ten, kur ju nera. Bet tiesa ir tai, kad draugu zvilgsniai kartais pradededa spinduliuoti jausmus. Bet kiekvienas turi galimybe ir teise rinktis. As - uz draugus.
Atsakyti
QUOTE(mir_a @ 2007 01 20, 20:48)
As - uz draugus.

as ir wub.gif
kartais ju taip reikia unsure.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mir_a @ 2007 01 20, 20:48)
Isvada: turincios draugus mano, kad tokia draugyste imanoma. Ju neturincios arba jau karta isduotos - izvelgia pavoju.
Klausimas, kodel vyras negali buti tokiu draugu? Visiskai paprasta - bendra buitis, ipratimas nebeleidzia vyrui girdeti visko, ka sako jo moteris (prisiminkims savo brangiausius prie TV, PC, krepsinio varzybose ir t.t., frazes  mhm, aha, eik, jau...).  Ciniska, bet tiesa. Kartu praleisti keliolika ar keliasdesimt metu daro savo. Vyriska nuomone kartais labai pravercia ir taip sugrazina i tiesu ir aisku kelia, kad net keista, kodel reikejo i situacija zvelgti per emocijas ir matyti problemas ten, kur ju nera. Bet tiesa ir tai, kad draugu zvilgsniai kartais pradededa spinduliuoti jausmus. Bet kiekvienas turi galimybe ir teise rinktis. As - uz draugus.

bet pažvelkim iš kitos pusės: buitis, viens kito jau taip nebegirdi, nebe taip viską pasako. Ir atsiranda TIK draugė, kuri išgirsta, išklauso, pataria. Ir susimąsto vyras. nu blyn, kokia ta mano TIK draugė čiotka ir taip norisi su ja praleist vis daugiau laiko.... ir dar daugiau.... ir dar daugiau... g.gif tolimesnes išvadas darykit patys

O dabar dar man užkliuvo, kad čia pasisakantys už tuos draugus, tai jų turi patys, bet kažkaip nepastebėjau besireiškiančio, kad maždaug: jo draugai yra gerai, mano antra pusė turį tokį gerą TIK draugą/ę , kaip jiems faina susitikt ir aš nuo to toks laimingas/a g.gif g.gif g.gif

Na, tarkim aš galėčiau palaikyt draugiškus santykius su savo ex,nes aš jį palikau, man širdis neskauda (manęs jis nebetraukia), jis irgi jau kažką turi. Kai dar laukiausi buvau netyčia su juo susitikus, nuėjau išgert kavos. O tada mano draugė (kuriai papasakojau) sako, o tu nebijai, kad pamatys koks tavo vyro bendradarbis (ar kažką tokio) ar vertas tas susitikimas kokio konflikto namie arba nepasitikėjimo????? Tada susimąsčiau g.gif žinokit tikrai nevertas - nereikalingas man tas TIK draugas, kol vyras yra man pats geriausias draugas
Papildyta:
QUOTE(mazyle2000 @ 2007 01 18, 14:13)
yra tokių moterų ir vyrų, kurie kiekviename kame ieško tik sexo draugų, ir jiems net mintis tokia neateina, kad galima ir be lovos draugauti su priešinga lytimi. O tokia draugystė sakyčiau labai vertinga, gali labiau gilintis ne tik į moteriškumą, bet ir į vyrų problemas...

žinai brangioji, tų problemų gyvenime ir taip daug, tai dar susirast draugą, kad pasigilint į vyrų problemas... tiek to.... apsieisiu irnesakyk.gif nes jei susirasčiau tai dar atsirastų papildomų problemų su vyru, kuris esu tvirtai įsitikinus, nepritartų tai draugystei. Taip kad tos vyrriškos problemos nuslinktų , manau, į antrą planą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingushka: 20 sausio 2007 - 22:24
Jeigu gyvendamas santuokoj tebegalvoji apie kažkokius draugus, gerbėjus, kažko ieškai ir ilgiesi, vadinasi sutuoktinis nėra tas žmogus, kuris atstotų tau ne tik draugus, bet visą pasaulį. O kai turi žmogų, su kuriuo tau gera, su kuriuo gali kalbėti daug, ilgai ir apie viską, kuris su tavim ne tik pasidžiaugti, bet ir paguosti gali, nereikia tada tik draugų. Paprasčiausia laiko gaila ir nesinori suteikti pagrindo pavydui, nepasitikėjimui ir pan. Bendrų draugų užtenka. Bet jeigu tavo arba tavo sutuoktinio draugai tampa bendrais, tada Valio. O atskirus kažkokius draugus turėti nėra poreikio. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2007 01 23, 16:01)
Jeigu gyvendamas santuokoj tebegalvoji apie kažkokius draugus, gerbėjus, kažko ieškai ir ilgiesi, vadinasi sutuoktinis nėra tas žmogus, kuris atstotų tau ne tik draugus, bet visą pasaulį. O kai turi žmogų, su kuriuo tau gera, su kuriuo gali kalbėti daug, ilgai ir apie viską, kuris su tavim ne tik pasidžiaugti, bet ir paguosti gali, nereikia tada tik draugų. Paprasčiausia laiko gaila ir nesinori suteikti pagrindo pavydui, nepasitikėjimui ir pan. Bendrų draugų užtenka. Bet jeigu tavo arba tavo sutuoktinio draugai tampa bendrais, tada Valio. O atskirus kažkokius draugus turėti nėra poreikio. g.gif

O Tu ir apie drauges taip galvoji? Ta prasme, ir draugės Tau nereik, neturi? Kavos išgert, pasišnekėt nesusitinki? Nes man draugė lygu draugas. Mielas, patinkantis, artimas žmogus.
Šeimos draugai ne tas pats.
Ir labai įdomu, kad Tau draugas ir gerbėjas eina lygiagrečiai g.gif
Aišku, sutinku, jei kažko ieškai ir ilgiesi, ypač - gerbėjų dėmesio, santuokoj kažkas negerai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ūla: 23 sausio 2007 - 16:40
QUOTE(Molė @ 2007 01 23, 15:01)
O atskirus kažkokius draugus turėti nėra poreikio. g.gif

nu ka as zinau g.gif draugu man reikia..visada daug ju turejau,kitaip neisivaizduoju blink.gif ...vyras yra vyras,pasnekam apie daug ka,bet draugai ir drauges-tai atskira valstybe,kuri privalo buti... wub.gif

Atsakyti
nejau vyrui-draugui idomu klausyt kaip ja menesines kamuoja ar nepatenkina vyras doh.gif o draugei- moteriai,kaip jo nepatenkina zmona ir uzkniso vaikai ir kitos problemos doh.gif nelabai tikisi kad gali buti tik draugai
Atsakyti
Na galvociau, kad teisinga ta nuomone, kad draugui vyrui tikrainesipasakosi apiemenesiniu sutrikimus,kaip ka pagaminti, kokie netobuli vyrai ar pan. As ir draugem nelabai apie tai pliurpiu.Man padeda nezinaukaiptai pavadinti... Maza grupele zmoniu sukuriais kavinames ir savam rate pliurpiam nuo iki. Aiskuir pasisaipom kai reikia iruzjauciam visada padedam. Musu antru pusiu ten niekuomet nera. O tai kas liecia vyra musu draugai bendri.Nera tokiu draugiuar draugu,kad butu vien tik mano ar jo.
Atsakyti
Jei jau butu tik"mano drauge" o "draugas tik zmonos" tai ka as zinau kaip cia pavadint tokius santykius,bet jau tikrai NE TIK DRAUGAI.Yra tam tikra grupe zmoniu tikraimkai gali apie ka sneket ir blevyzgot,bet su artimu draugu taip nesneketum ir visa tai skirstoma i kategorija,tik laisvailaikiui,tik issikalbejimui kai sunku ir seimos draugai kai bendrauja seimos.
Atsakyti
Tokia truputį beprasmė diskusija. Tie, kas turi tokius draugus, įrodinėja, kad tokia draugystė įmanoma, kas neturi - nesupranta to.
Tik neįsivaizduoju, kaip nutraukt ryšius su žmogum, kuris buvo tavo geras bičiulis prieš santuoką nemažai metų. Sakai, nu čiau, malonu buvo, aš dabar su vyru savo tik bendrausiu, tavęs nereik man biggrin.gif
Jokiu būdu nesakau, kad vyras neturi pažinot draugų. Pvz, mano draugas taps mūsų dukrytės krikštatėviu. Ir čia ne aš nusprendžiau, abu su vyru to norim. Gal jis kaip ir šeimos draugas tada? g.gif Tik skirtumas tas, kad aš jį pažįstu keliolika metų, o mano vyras - dvigubai trumpiau.
Manau, labai svarbu išlaikyt draugus. Nesvarbu, vyras tai ar moteris, svarbu - patikimas. Ir man labai gera, kad turiu juos - juk mes tiek kartu nuveikėm, tiek prisiminimų ir gražių akimirkų wub.gif
Aišku, dabar tas santykis kiek kitoks. Negalim mest savo šeimų ir ištranzuot savaitei po Lietuvą. To ir nereikia. Bet susitikt kokį vakarą paplepėt kavinėj su vyno taurėm ir prisimint ką nors, ar pasidalint mintim - smagu. Ir nebūtina šnekėt apie tamponus ar blevyzgot, yra ir įdomesnių temų. Čia jau kas kam... Todėl ir sakau, kad kiekvienas draugus renkasi pagal save. Jei tu netiki tokia draugyste, jos ir nebus.
4u.gif
Atsakyti
Aš manau, kad vyras ir moteris gali būti tik draugais
Atsakyti