Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(mazyle2000 @ 2007 01 18, 13:49)
Iš patirties galiu drąsiai teigti, kad vyro ir moters tik draugiški santykiai tikrai įmanomi!!!ir nesu aš ledo krūva( jau girdžiu visus taip sakant). Tiesiog nenorėjome sugadinti puikios, tiksliau nuostabios draugystės sex'u, kuris dažnai pakiša koją. o ir savo vyro negalėčiau taip žiauriai įskaudinti...Niekas manimi netikėjo, niekas nesuprato, bet mano sąžinė švarut švarutėlė lotuliukas.gif

Sąžinė toks dalykas, kad jos neparodysi lotuliukas.gif jeigu mano vyras turėtų Tik draugę, kuriai galėtų pasakoti tai, ko negali pasakoti man, jis jau vien tuo mane įskaudintų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2007 01 18, 14:17)
Sąžinė toks dalykas, kad jos neparodysi lotuliukas.gif jeigu mano vyras turėtų Tik draugę, kuriai galėtų pasakoti tai, ko negali pasakoti man, jis jau vien tuo mane įskaudintų blush2.gif

draugystėje ne tik paslapčių pasakojimai egzistuoja.yra dar ir bendrų interesų ir bendrų užsiėmimų.o nuo vyro neturiu tokių dalykų, kurių negalėčiau papasakoti...
Atsakyti
QUOTE(mazyle2000 @ 2007 01 18, 13:26)
draugystėje ne tik paslapčių pasakojimai egzistuoja.yra dar ir bendrų interesų ir bendrų užsiėmimų.o nuo vyro neturiu tokių dalykų, kurių negalėčiau papasakoti...

reiketu man vyriskos draugijos g.gif neiseina...is ju puses niekaip schmoll.gif jeijau bando buti draugu,tai po kurio laiko susinervine pasako kad neimanoma tai ir dingsta doh.gif skysti...
o kartais taip reikia tos vyriskos nuomones...
geju susirast reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 18, 14:31)
reiketu man vyriskos draugijos g.gif neiseina...is ju puses niekaip schmoll.gif jeijau bando buti draugu,tai po kurio laiko susinervine pasako kad neimanoma tai ir dingsta doh.gif skysti...

Žinau ir kitą vyrišką " nepavojingą" variantą apart gėjaus, bet nenoriu įžeisti vyrų, todėl savo paslaptėlę sau pasiliksiu.
O be to nuo moters viskas priklauso-jei norėsi tai ir nekalčiausią padarysi, jei nenorėsi, tai ir kazanova ant tavęs neužsilips.
Atsakyti
QUOTE(mazyle2000 @ 2007 01 18, 13:34)
Žinau ir kitą vyrišką " nepavojingą" variantą apart gėjaus, bet nenoriu įžeisti  vyrų, todėl savo paslaptėlę sau pasiliksiu.
O be to nuo moters viskas priklauso-jei norėsi tai ir nekalčiausią padarysi, jei nenorėsi, tai ir kazanova ant tavęs neužsilips.

parasyk bigsmile.gif ta varianta rolleyes.gif
aisku nuo moters...nu reiks mokytis.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 18, 14:31)

Vat čia sąžiningas atsakymas. Viena iš pusių tikrai kažko tikisi daugiau negu tik draugystės g.gif
Papildyta:
QUOTE(mazyle2000 @ 2007 01 18, 14:34)
Žinau ir kitą vyrišką " nepavojingą" variantą apart gėjaus, bet nenoriu įžeisti  vyrų, todėl savo paslaptėlę sau pasiliksiu.

Sutinku, bet jeigu jau tu nenorėsi, o kita TIK draugai pusė norės, ar jau ilgai ta draugystė tęsis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 18, 14:35)
parasyk bigsmile.gif ta varianta rolleyes.gif
aisku nuo moters...nu reiks mokytis.. biggrin.gif

sorry, bet tikrai negaliu...labai gerbiu savo draugą, todėl nenoriu išduoti tokių paslapčių...
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2007 01 18, 14:38)
Vat čia sąžiningas atsakymas. Viena iš pusių tikrai kažko tikisi daugiau negu tik draugystės g.gif
Papildyta:
Sutinku, bet jeigu jau tu nenorėsi, o kita TIK draugai pusė norės, ar jau ilgai ta draugystė tęsis?  g.gif

jei kirsis abiejų norai, tai žinoma, kad nesitęs, baigsis arba sugulimu, arba išsiskyrimu prieš sugulimą...
aš kalbu apie abipusį susitarimą no sex
Atsakyti
QUOTE(mazyle2000 @ 2007 01 18, 13:38)
sorry, bet tikrai negaliu...labai gerbiu savo draugą, todėl nenoriu išduoti tokių paslapčių...

ok,suprantu mirksiukas.gif
nu va..sudas biggrin.gif ...nu ziurekit bendraujant as kaip su visais esu draugiska,bendraujanti,plepi,miela..nu tokia natura blush2.gif ..o tai kaip kitaip bendraut??? nu vyras suprantu ne gelezinis vistiek koks jis bebutu,bet jei tai draugas tai kazkaip atsipalaiduoji,plepi,sneki,juokauji...ir staiga ziuri viena diena kad jo akys jau mato ne tai ka reikia doh.gif
nu simpatizuoja jau...
nu ka daryt??? bjauriai sneketis??? doh.gif
nezinau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyle2000 @ 2007 01 18, 14:38)

Manau draugystė galima, jeigu vyras gejus, impotentas g.gif Ir dar kai draugauja laisvi, nesusituokę žmonės. Tada jie visi gali būti draugais, kurie paskui gali būti kažkuo daugiau. Mano vyras pradžioj irgi buvo tik draugas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2007 01 18, 14:42)
Manau draugystė galima, jeigu vyras gejus, impotentas g.gif  Ir dar kai draugauja laisvi, nesusituokę žmonės. Tada jie visi gali būti draugais, kurie paskui gali būti kažkuo daugiau. Mano vyras pradžioj irgi buvo tik draugas lotuliukas.gif

Mano atveju mes abu turim antras puses, ir dėl to nekyla jokių minčių, kad gali būti kažkas daugiau, mums praktiškai nebėra bendros ateities( kaip šeimai). aš net su juo negalėčiau po vienu stogu gyvent, bet va draugaut, tai tikrai galim be jokių atsarginių minčių, tik tenkinam bendravimo poreikius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyle2000 @ 2007 01 18, 14:34)

drinks_cheers.gif

QUOTE(mazyle2000 @ 2007 01 18, 14:40)

jei kirsis abiejų norai, tai žinoma, kad nesitęs, baigsis arba sugulimu, arba išsiskyrimu prieš sugulimą...

drinks_cheers.gif

dabar paskaičiavau, kad su savo geru bičiuliu mes 14 metų pažįstami, nemažai, sakyčiau. Buvom abu be šeimų, dabar - abu jau su, bet bičiulystė išliko. Esam kalbėję ir sexo tema, kas būtų, jei ... tongue.gif Išvada - nieko gero, kitą rytą viskas baigtųsi. Viso gero. Nes draugo jau neturėtume, o mintis kartu būt kaip porai abiem juoką sukėlė. Ir susitinkam tikrai ne tam, kad kažkokias paslaptis išsikalbėt apie antras puses.
Sexo užtenka man ir su vyru, o jei atšaltų santykiai, tikrai nebėgčiau į draugo lovą. Čia jau patikrintas reikalas, nes prieš vyrą buvo meilių, draugysčių, po kurių verkdavau ant bičiulio peties, bet seksualinės traukos nejaučiau niekad. Nesakau, kad jis šlykštus, negražus man ar pan. Tiesiog netraukia kaip vyras, ir viskas.
Mūsų, sakančių TAIP tokiai draugystei, yra. Ir jau tai įrodo, kad TIK draugai vyras ir moteris būti gali. Tik tai priklauso nuo kiekvieno požiūrio, bandymų, patirties, noro. mirksiukas.gif
Atsakyti
yra tokių moterų ir vyrų, kurie kiekviename kame ieško tik sexo draugų, ir jiems net mintis tokia neateina, kad galima ir be lovos draugauti su priešinga lytimi. O tokia draugystė sakyčiau labai vertinga, gali labiau gilintis ne tik į moteriškumą, bet ir į vyrų problemas...
Atsakyti