Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

Jo... užtrukau, kol beveik viską perskaičiau biggrin.gif
Mano nuomonė būtų tokia.
Vyras ir moteris gali būti TIK draugais. Tik, be jokios abejonės, jie jaus vienas kitam (beje manau, kad abu kartu) simpatiją kuri bus labai netoli tos ribos kurios, nederėtų peržengti.
Kol sutuoktinis tokią draugystę toleruoja, manau nelabai didelė tikimybė, kad ta "neleistinoji riba" bus peržengta (net jei pas kurį toks noras atsiras). Iš vienos pusės, daugumą stabdys galimybė prarasti draugą kuris yra svarbus, iš kitos pusės, išduoti sutuoktinio pasitikėjimą daugumai žmonių yra kur kas sunkiau nei išduoti patį sutuoktinį.
Atsakyti
QUOTE(TetisG @ 2007 01 05, 14:36)
Jo... užtrukau, kol beveik viską perskaičiau  biggrin.gif
Mano nuomonė būtų tokia.
Vyras ir moteris gali būti TIK draugais. Tik, be jokios abejonės, jie jaus vienas kitam (beje manau, kad abu kartu) simpatiją kuri bus labai netoli tos ribos kurios, nederėtų peržengti.
Kol sutuoktinis tokią draugystę toleruoja, manau nelabai didelė tikimybė, kad ta "neleistinoji riba" bus peržengta (net jei pas kurį toks noras atsiras). Iš vienos pusės, daugumą stabdys galimybė prarasti draugą kuris yra svarbus, iš kitos pusės, išduoti sutuoktinio pasitikėjimą daugumai žmonių yra kur kas sunkiau nei išduoti patį sutuoktinį.

O jei sutuoktinis tokios draugystės netoleruoja, kas tada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2007 01 05, 15:33)

Mole, tavo avataras žavus ax.gif
O jei sutuoktinis netoleruoja tavo hobio? Tau patinka ekstrymas, koks nors pavojingas (sąlyginai) sportas. O tavo sutuoktinis sako "ne, brangioji, man tai nepatinka, draudžiu/nenoriu ar kažkas"? Prisiminiau tokią istoriją. Man tada gal buvo kokie 17 metų. Mano tėvai kalbėjosi apie savo draugų porą ir sakė, kad žmona draudžia savo sutuoktiniui dalyvauti motokrose ar kažkur panašiai. Aš tada pasakiau, kad ir aš drausčiau. Bet man abu tėvai išaiškino, kad negali sutuoktinis tokių dalykų drausti, sutuoktinis nėra nuosavybė. Apie viską galima kalbėtis, aiškinti. Man atrodo, jei sutuoktinis netoleruoja draugo, vadinasi nėra šeimoje pasitikėjimo. Tai ir viskas
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2007 01 05, 16:27)
Mole, tavo avataras žavus  ax.gif
O jei sutuoktinis netoleruoja tavo hobio? Tau patinka ekstrymas, koks nors pavojingas (sąlyginai) sportas. O tavo sutuoktinis sako "ne, brangioji, man tai nepatinka, draudžiu/nenoriu ar kažkas"? Prisiminiau tokią istoriją. Man tada gal buvo kokie 17 metų. Mano tėvai kalbėjosi apie savo draugų porą ir sakė, kad žmona draudžia savo sutuoktiniui dalyvauti motokrose ar kažkur panašiai. Aš tada pasakiau, kad ir aš drausčiau. Bet man abu tėvai išaiškino, kad negali sutuoktinis tokių dalykų drausti, sutuoktinis nėra nuosavybė. Apie viską galima kalbėtis, aiškinti. Man atrodo, jei sutuoktinis netoleruoja draugo, vadinasi nėra šeimoje pasitikėjimo. Tai ir viskas

Pataikei, vaiciuke, kaip pirštu į akį. Turi vyras mano 2 hobius, abu reikalaujantys daug pinigų, o vienas iš jų net sąlyginai pavojingas. Toleruoju. Kodėl? pati nežinau. O vat tokių TIK VYRO DRAUGIŲ netoleruočiau. Ir išėjimų tik su draugėm irgi netoleruočiau blush2.gif Tokia jau esu bigsmile.gif
Atsakyti
as turiu wiena tikra drauga wyra.su juo uzaugau ir galiu ranka prie sirdies pridejus pasakyt kad wyras ir moteris gali buti TIK draugais.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2007 01 05, 15:33)

Jei santuokinis tokios draugystės netoleruoja tai jis nėra labai jau protingas (mano nuomonė). Pamėginsiu paaiškint kodėl taip manau.
Pirmiausia - NIEKS nėra apdraustas nuo neištikimybės. Ir tai, kad sutuoktinis netoliaruoja kito sutuoktinio draugystės su priešingos lyties draugais tikrai nepadės ištikimybės išsaugot.
Antra - vyrams reikia ne tik sekso, bet ir bendravimo (nežinau, gal ir nelabai įtikinamai skamba, brangios mergaitės, bet taip jau yra biggrin.gif ). Neįsižeiskit, netaikau niekam konkrečiai, bet nemažai jūsų mergaičių sako "su vyru vienas nuo kito neturime jokių paslapčių", bet sekančiame sakinyje priduria, na, gal tik kokių smulkmenėlių, neesminių dalykų nepasakau "kad jam ramiau būtų" Žinot, tokiu atveju aš griūnu iš juoko lotuliukas.gif , tik deja perkeltine prasme. Visuomet maniau ir manysiu, kad yra dalykų apie kuriuos gali kalbėtis su draugu ar drauge, o ne su sutuoktiniu (aišku blogai, jei tokių dalykų labai daug, bet saikingai - normalu). (Savo mintis jau dėsčiau temoje apie kalbėjimąsi ir nesikalbėjimus apie viską tarp sutuoktinių - nesikartosiu). Netoleruodami ar net drausdami tokią draugystę, atimat iš antros puselės gana svarbią bendravimo dalį. O tai tikrai nėra gerai...
Galiausia, jei jau įtariat, kad brangusis gali imt ir nuklyst, galbūt dėl to, kad jam trūksta bendravimo. Tai gal protingiau leist jam bendraut su žmogumi kurį pažįstat?? Jei nepažįstat - paprašykit supažindint. Jei tai išties TIK draugė - tikrai jokių problemų neturėtų kilti nė vienam. Jei viskas klostysis normaliai, turėsit dar vieną draugę ir jūs, o be to kažkiek galėsit kontroliuoti situaciją tarp vyro ir draugės... O žiūrėk, gal net sužinot apie vyrą tokių dalykų, kurių nedrįsta pasakyti jums (ta prasme, kad NEDRĮSTA, o ne SLEPIA) smile.gif
Atsakyti
as manau kad vyras ir moteris tikrai gali buti TIK draugais, ir net labai artimais, cia nuo kiekvieno zmogaus asmeniniu savybiu priklauso.
pati turiu labai gera drauga, su kuriuo susipazinom, kai jis dar kalbet nemokejo, o mano repertuare vos keli zodziai dar buvo biggrin.gif
ir vat su juo mes kalbames apie VISKA, net su draugem ne visom taip galiu paatvirauti. su juo dviese esam po Ispanija keliave, galim po valanda prakalbet telefonu, pasivaiksciot tiesiog, ar i kina nueiti. Ir tikrai nei vienam is musu niekada nera net mintis kilusi perzengti draugystes riba. Tiek jo, tiek mano antroms pusems gal itartina, kas cia per draugai tokie, bet as vaikinui tiesiog pasakau, kad neketinu atsisakyti draugo jokiom aplinkybem. O kai vaikinas neturi pasirinkimo, tai ir nesako nieko, bijo kad jo paties nebutu atsisakyta lotuliukas.gif
man atrodo, nei vyrai, ne moterys neturi teises reikalauti atsisakyti senu draugu...
Atsakyti
Vyrai ir moterys gali būti draugais, kai jiems nepavyksta tapti meilužiais!
Atsakyti
QUOTE(kashara @ 2007 01 05, 19:43)
as turiu wiena tikra drauga wyra.su juo uzaugau ir galiu ranka prie sirdies pridejus pasakyt kad wyras ir moteris gali buti TIK draugais.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pries 3 metus ir as taip sakiau.Dabar tas vaikystes draugas mano vyras. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančikė @ 2007 01 08, 16:23)
Vyrai ir moterys gali būti draugais, kai jiems nepavyksta tapti meilužiais!

Patiko drinks_cheers.gif thumbup.gif

Inesas žodiai:
Pries 3 metus ir as taip sakiau.Dabar tas vaikystes draugas mano vyras.

Aš irgi manau, kad Tik draugus galima turėti ir jais tiki jaunos ir nepatyrusios moterys bei merginos. Vėliau supratimas keičiasi, pradedi galvoti kitaip g.gif
Atsakyti
ir dar karta isitikinau jog negali frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 09, 14:19)
ir dar karta isitikinau jog negali frusty.gif

Analgino nereikia?
Atsakyti