Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(*MM* @ 2014 09 10, 09:56)
aš išvis pasakyčiau, kad net ir šeimai laiko nelieka... todėl ir byra tos santuokos.

Todėl ir aš noriu pritarti, kad visgi turint šeimą, pirmoje vietoje turi būti šeima g.gif Protingi draugai tai supranta g.gif
Dar noriu atsakyt į Given užduotą klausimą, apie skyrybas. Manau 100 procentinio atsakymo nėra. Bet į santykius reikia investuoti kasdieną, jie nesukuriami vien sudarius santuoką, reikia mokėti ne tik imtii, bet ir duoti, reikia mokėti ne tik kalbėti, bet ir girdėti, reikia norėti Abiems tą santuoką išlaikyti ir laimingai gyventi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 10 rugsėjo 2014 - 09:10
QUOTE(Molė @ 2014 09 10, 09:59)
Todėl ir aš noriu pritarti, kad visgi turint šeimą, pirmoje vietoje turi būti šeima g.gif Protingi draugai tai supranta g.gif
Dar noriu atsakyt į Given užduotą klausimą, apie skyrybas. Manau 100 procentinio atsakymo nėra. Bet į santykius reikia investuoti kasdieną, jie nesukuriami vien sudarius santuoką, reikia mokėti ne tik imtii, bet ir duoti, reikia mokėti ne tik kalbėti, bet ir girdėti, reikia norėti Abiems tą santuoką išlaikyti ir laimingai gyventi.

O aš vis tik nemanau, kad neturint šeimai laiko pirmas priešas jai yra draugai. Na, nebent su tais draugais susitikinėjama kasdien. Bet manau kiekviena čia iš mūsų pritars, kad tai jau nėra normalu turint šeimą ir taip nei viena iš mūsųs nedarom, net ir tos, kurios tuos draugus labai vertina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 09 10, 09:35)
O aš vis tik nemanau, kad neturint šeimai laiko pirmas priešas jai yra draugai. Na, nebent su tais draugais susitikinėjama kasdien. Bet manau kiekviena čia iš mūsų pritars, kad tai jau nėra normalu turint šeimą ir taip nei viena iš mūsųs nedarom, net ir tos, kurios tuos draugus labai vertina  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 09 10, 09:35)
O aš vis tik nemanau, kad neturint šeimai laiko pirmas priešas jai yra draugai. Na, nebent su tais draugais susitikinėjama kasdien. Bet manau kiekviena čia iš mūsų pritars, kad tai jau nėra normalu turint šeimą ir taip nei viena iš mūsųs nedarom, net ir tos, kurios tuos draugus labai vertina  smile.gif

Jei po žodžiu "draugas" neslypi nei aistra, nei trauka, nei kažkada užslopinti jausmai - tai, man regis, tokie žmonės yra labai sveikintini kaip potencialūs šeimos draugai. Juk kaip smagu pasikviesti įdomius ir mielus žmones į svečius ilgais žiemos vakarais.. ir kartu vakarieniauti, juokauti, kalbėtis, keliauti.. Juk dviese savo sultyse nuolat nevirsi, o be to, ir kažkokiais šeimos išgyvenimais taip pat norisi su kitais žmonėmis pasidalinti.
Bet jeigu už "draugo" slypi kažkas daugiau, tada jo, bendru šeimos draugu tokio žmogaus daryt nereikėtų, man regis būtų kažkiek nepadoru...
Atsakyti
Viena gyvenimiška istorija panašia tema g.gif
http://www.lrytas.lt...recia-karta.htm
Ištrauka:
Nors buvusi Socialdemokratų partijos referentė ir šios partijos garbės pirmininkas drauge praleisdavo nemažai laiko, važiuodavo į gamtą, būsimosios A.Sakalo žmonos teigimu, jų bendravimas neturėjo jokios kitos potekstės – tik draugystė.
Padiskutuokim: biggrin.gif
Nebuvo jokios potekstės, bet pasipiršo iš karto po žmonos laidotuvių g.gif Tai matyt žmonės jautė ne vien tik simpatiją vienas kitam tuos metus, kai bendravo
[COLOR=blue]
Atsakyti
QUOTE(benek @ 2014 09 18, 11:15)
Viena gyvenimiška istorija panašia tema g.gif
http://www.lrytas.lt...recia-karta.htm
Ištrauka:
Nors buvusi Socialdemokratų partijos referentė ir šios partijos garbės pirmininkas drauge praleisdavo nemažai laiko, važiuodavo į gamtą, būsimosios A.Sakalo žmonos teigimu, jų bendravimas neturėjo jokios kitos potekstės – tik draugystė.
Padiskutuokim: biggrin.gif
Nebuvo jokios potekstės, bet pasipiršo iš karto po žmonos laidotuvių g.gif  Tai matyt žmonės jautė ne vien tik simpatiją vienas kitam tuos metus, kai bendravo
[COLOR=blue]

o ką jūs tais pavyzdžiais norit įrodyti? nu taip, buvo ar nebuvo pas juos kažkas draugiau, bet tai ne įrodymas, kad visos draugystės turi kažkokias slaptas potekstes. o kad iš kai kurių gali išsirutulioti rimti poros santykiai,niekas ir neprieštaravo.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 09 18, 12:27)
o ką jūs tais pavyzdžiais norit įrodyti? nu taip, buvo ar nebuvo pas juos kažkas draugiau, bet tai ne įrodymas, kad visos draugystės turi kažkokias slaptas potekstes. o kad iš kai kurių gali išsirutulioti rimti poros santykiai,niekas ir neprieštaravo.

Visiškai pritariu, kad iš draugystės gali išsirutulioti rimti santykiai. Skaičiau straipsnį, kad iš draugystės gimusios santuokos – pačios tvirčiausios. Mano irgi tokia pati nuomonė – tik draugaudamas geriausiai pažįsti žmogų, be to, neapakina aistra ir akiniai rožiniai netrukdo įžiūrėti tikrojo princo veido biggrin.gif

Pažįstų porų, kurios iš pradžių (6-7 metus) buvo tik draugai, dabar gražiai gyvena. Berods, kad A. Lelkaitis su Vaiva Abromaityte buvo draugai, paskui susituokė, na, bet išsiskyrė, deja. Užtat gražiai bendrauja ir po skyrybų.

Aš ir pati turiu gerų draugų vyrų, tikiu, kad jie man jaučia simpatiją, man jei irgi patrauklūs kaip vyrai ( ne visi). Bet man ir mano draugės patrauklios atrodo, na, tokios sexy moteros, tai ką – jau čia kažkoks blogis?

Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 09 18, 13:27)

Įrodyti nieko nenoriu, kiekvieni santykiai skirtingi ir unikalūs. Norėjau pasakyt, kad jei esi Tik draugai eilę metų, tai negi per mėnesį atsiranda labai staigiai jausmai vienas kitam:hm Ar neatrodo, kad jie eilę metų gal buvo slepiami ar tramdomi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Idioma @ 2014 09 30, 10:14)
Visiškai pritariu, kad iš draugystės gali išsirutulioti rimti santykiai. Skaičiau straipsnį, kad iš draugystės gimusios santuokos – pačios tvirčiausios. Mano irgi tokia pati nuomonė – tik draugaudamas geriausiai pažįsti žmogų, be to, neapakina aistra ir akiniai rožiniai netrukdo įžiūrėti tikrojo princo veido biggrin.gif

Pažįstų porų, kurios iš pradžių (6-7 metus) buvo tik draugai, dabar gražiai gyvena. Berods,  kad A. Lelkaitis su Vaiva Abromaityte buvo draugai, paskui susituokė, na, bet išsiskyrė, deja. Užtat gražiai bendrauja ir po skyrybų.

Aš ir pati turiu gerų draugų vyrų, tikiu, kad jie man jaučia simpatiją, man jei irgi patrauklūs kaip vyrai ( ne visi). Bet man ir mano draugės patrauklios atrodo, na, tokios sexy moteros, tai ką – jau čia kažkoks blogis?

Nuo simpatijų iki įsiliepsnojusių jausmų tik vienas žngsnis g.gif Ypač jei tą simpatiją jaučia abu, tai tik priklausys kaip greit ir kuris drįs žengti pirmą žingsnį biggrin.gif
O kaip atskirti Tik draugus nuo meilužių ( paterškim temą) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(benek @ 2014 09 30, 15:25)
Įrodyti nieko nenoriu, kiekvieni santykiai skirtingi ir unikalūs. Norėjau pasakyt, kad jei esi Tik draugai eilę metų, tai negi per mėnesį  atsiranda labai staigiai jausmai vienas kitam:hm Ar neatrodo, kad jie eilę metų gal buvo slepiami ar tramdomi g.gif
Papildyta:

Nuo simpatijų iki įsiliepsnojusių jausmų tik vienas žngsnis g.gif Ypač jei tą simpatiją jaučia abu, tai tik priklausys kaip greit ir kuris drįs žengti pirmą žingsnį biggrin.gif
O kaip atskirti Tik draugus nuo meilužių ( paterškim temą) blush2.gif

na neatsiranda jausmai per dieną, bet jeigu atsirado,tai nereiškia, kad prieš tai n metų nebuvo tarp jų tik draugystės ir jie tik apsimetinėjo.

draugas niekas nepavydės ir tik džiaugsis ,jeigu susirasi antrą pusę ir būsi laiminga, o meilužis jaus nusivylimą, kad ne jis šalia tavęs kaip antroji pusė. aš taip manau.
Atsakyti
Įmanoma. Turiu tokį draugą ilgai ir nuobodžiai biggrin.gif Bet aišku, jis buvo supažindintas su mano dar tuomet būsimu vyru ir tapo ir mano vyro draugu, kitaip ir būti negalėjo. Būtų labai keista, jei moteris turėtų labai gerą draugą vyrą, bet su savo vaikinu ar oficialiu vyru nenorėtų pažindinti ar, kad jie bendrautų... tada kiltų įtarimas smile.gif
O dabar mes net kartais susitinkam dviese paplepėt, atsineša pas mane alaus kokio ir dar vyrui paima biggrin.gif Yra tekę važiuoti net apsipirkti drabužių kartu! Žodžiu, galiu drąsiai sakyti, kad turiu labai gerą TIK draugą vyrą ir vertinu draugystę su juo.
Atsakyti
Pritariu Metine-uoga, tikrai imanoma. Turiu pora tokiu draugu, pazistami nuo mokyklos laiku. Su mano vaikinu sutaria puikiai. Manau, jog tokios draugystes imanomos tik tuomet, jei nei vienas netures kazkur giliai sirdyj minties, kad galbut galetu buti pora.
Atsakyti
Sveikos SuperMamos smile.gif
Ogi turiu klausima i kuri niekaip negaliu rasti atsakymo.Gal iskausysit ir padesit rasti tinkama atsakyma o gal dar ir patarsit? smile.gif
Krikstijau mergyte su vyru kuris yra 14 metu(!) vyresnis uz mane.Iki krikstinu nebuvo pazistami.Bet kaip susipazinom taip iki dabar smagiai bendraujam ir isvis santykiai tarp musu labai geri.Karta per telefona kalbejomes virs valandos,beveik kas vakara susirasom per faebook.Suprantam vienas kita is puse zodzio.Atrodo tik grazus,nekaltas bendravimas bet ....Atsirado dvi paviduoles,kurios nori padaryti taip-kad musu bendravimas nutruktu.Mes nusprendem nenusilaisti ir susitarem suvaidinti pora.Ka ir darem pora dienu...Nieko rimto tiesiog grazus zodziai parasyti viesai po nuotraukomis.Po sio vaidinimo gavau nuo jo neviena zinute su tekstu ~As tave palaikysiu bile kokioj situacijoje~ Gavau daug pagirimu i savo puse ~Tokio nuostabaus zmogaus kaip tu nebuvau niekad sutikes.Dazniausiai grazi ir durna arba protinga bet negrazi o tu grazi protinga ir isvis labai faina~ dar siki buvo kaip ir juokais pasakes ~Sulauksi pilnametistes (as nepilnamete) atsoksim musu vestuves~ regavau i sitokius pasakimus draugiskai bet susimasciau g.gif Ka je gali reiksti? Gal daugiau negu draugyste,gal kritau i auki vyrukui? O gal tiesiog vis dar vaidina?... Pasiklydau.Ieskau atsakymo.Hellp. 4u.gif
Atsakyti