QUOTE(*MM* @ 2014 09 18, 13:27)
o ką jūs tais pavyzdžiais norit įrodyti? nu taip, buvo ar nebuvo pas juos kažkas draugiau, bet tai ne įrodymas, kad visos draugystės turi kažkokias slaptas potekstes. o kad iš kai kurių gali išsirutulioti rimti poros santykiai,niekas ir neprieštaravo.
Įrodyti nieko nenoriu, kiekvieni santykiai skirtingi ir unikalūs. Norėjau pasakyt, kad jei esi Tik draugai eilę metų, tai negi per mėnesį atsiranda labai staigiai jausmai vienas kitam:hm Ar neatrodo, kad jie eilę metų gal buvo slepiami ar tramdomi
Papildyta:
QUOTE(Idioma @ 2014 09 30, 10:14)
Visiškai pritariu, kad iš draugystės gali išsirutulioti rimti santykiai. Skaičiau straipsnį, kad iš draugystės gimusios santuokos pačios tvirčiausios. Mano irgi tokia pati nuomonė tik draugaudamas geriausiai pažįsti žmogų, be to, neapakina aistra ir akiniai rožiniai netrukdo įžiūrėti tikrojo princo veido
Pažįstų porų, kurios iš pradžių (6-7 metus) buvo tik draugai, dabar gražiai gyvena. Berods, kad A. Lelkaitis su Vaiva Abromaityte buvo draugai, paskui susituokė, na, bet išsiskyrė, deja. Užtat gražiai bendrauja ir po skyrybų.
Aš ir pati turiu gerų draugų vyrų, tikiu, kad jie man jaučia simpatiją, man jei irgi patrauklūs kaip vyrai ( ne visi). Bet man ir mano draugės patrauklios atrodo, na, tokios sexy moteros, tai ką jau čia kažkoks blogis?
Nuo simpatijų iki įsiliepsnojusių jausmų tik vienas žngsnis
Ypač jei tą simpatiją jaučia abu, tai tik priklausys kaip greit ir kuris drįs žengti pirmą žingsnį
O kaip atskirti Tik draugus nuo meilužių ( paterškim temą)