Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 09 04, 19:49)
Brangioji,  šunes loja bet  karavanas vistiek eina  ax.gif

bet juk esi viena is tu lojanciu taip pat - .....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 09 05, 07:56)
bet juk esi viena is tu lojanciu taip pat - .....

Mergaitės įkvėpkit giliai ir atsipalaiduokit, gyvenimas eina biggrin.gif
Atsakyti
musu gyvenimas tai tikrai eina.... o vat visi, kurie karksi, kad reikia sutuoktini smaugt, kontroliuot, ar kelti isterijas del isejimo i kina su kitu asmeniu, tai.... turbut irgi dziaugiasi gyvenimu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 05 rugsėjo 2014 - 07:33
QUOTE(given444 @ 2014 09 05, 08:32)
musu gyvenimas tai tikrai eina.... o vat visi, kurie karksi, kad reikia sutuoktini smaugt, kontroliuot, ar kelti isterijas del isejimo i kina su kitu asmeniu, tai.... turbut irgi dziaugiasi gyvenimu?  g.gif

Čia apie ką?
Neužskaičiau, kad jau kažkas ruošiasi smaugti ar karti sutuoktinį g.gif Visos poros negali gyventi pagal " vieną kurpalį", tai negi galima už tai smerkti?
Kas priimtina vienai porai, gali būti nepriimtina kitai.
Given, kai gyveni poroje, tai nesvarbu, kaip pavadinsi - kontrole, neleidimu , draudimu ar pan, bet juk viskas aptariama, apkalbama, kas patinka, kas žeidžia, kas priimtina ar nepriimtina. Gyveni ne vienas, kad galėtum daryt viską pagal save ir dėl savęs. Juk tam ir yra vyras, žmona, šeima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 05 rugsėjo 2014 - 13:11
QUOTE(Molė @ 2014 09 05, 13:49)
Given, kai gyveni poroje, tai  nesvarbu, kaip pavadinsi - kontrole, neleidimu , draudimu ar pan, bet juk viskas aptariama, apkalbama, kas patinka, kas žeidžia, kas priimtina ar nepriimtina. Gyveni ne vienas, kad galėtum daryt viską pagal save ir dėl savęs. Juk tam ir yra vyras, žmona, šeima g.gif

Tos draugystės irgi yra apkalbamos ir aptariamos, kas kam priimtina, o kas ne. Jeigu nebūtų priimtina, tai tektų pasirinkt arba draugus,arba sutuoktinį (šis juo gal ir netaptų net). Todėl nesąmonė sakyt, kad sutuoktinis netenkina, jeigu turi draugų.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 09 05, 16:27)
Tos draugystės irgi yra apkalbamos ir aptariamos, kas kam priimtina, o kas ne. Jeigu nebūtų priimtina, tai tektų pasirinkt arba draugus,arba sutuoktinį (šis juo gal ir netaptų net). Todėl nesąmonė sakyt, kad sutuoktinis netenkina, jeigu turi draugų.

Draugų visi turim, čia kalba eina apie TIK draugus g.gif
Man draugas netapatu sutuoktiniui g.gif Kol draugauji tai nežinai, koks draugas taps sutuoktiniu.

Viskonsino universitete atliktas tyrimas parodė, kad vyresnio amžiaus sutuoktiniai ieško tik draugų tada, kai santykiai nebetenkina, kadangi aš prie vyresnių, tai mūsų nuomonės sutampa bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 05 rugsėjo 2014 - 17:14
QUOTE(Molė @ 2014 09 05, 17:35)
Draugų visi turim, čia kalba eina apie TIK draugus g.gif
Man draugas netapatu sutuoktiniui g.gif Kol draugauji tai nežinai, koks draugas taps sutuoktiniu.

Viskonsino universitete atliktas tyrimas parodė, kad vyresnio amžiaus sutuoktiniai ieško tik draugų tada, kai santykiai nebetenkina, kadangi aš prie vyresnių, tai mūsų nuomonės sutampa bigsmile.gif

Nesupratau pirmo sakinio visiškai. Juk jeigu turi sutuoktinį, tai visi draugai ir yra TIK draugai, o ne meilužiai. na, teoriškai, kalbant apie šeimas, kur meilužių nėra.
Aš, manau, jeigu potencialus mano sutuoktinis pradėtų drausti ir reikšti nepasitenkinimus, kad aš bendrauju su priešinga lytimi,tai taptų didelis klaustukas,ar jis taps mano sutuoktiniu (na ,ar šiaip gyvenimo palydovu).
O IEŠKOTI draugų man atrodo keista, nes draugas, kuris išties tau artimas siela, nėra koks baldas, kad perėjai daugybę parduotuvių ir radai. Sakyčiau,tai dievo dovana, kurią reikia saugoti, jeigu randi. sutuoktinis,be abejo irgi. bet jeigu viena iš dovanų reiškia nepasitenkinimą dėl kitos,tai klausimas, kuri yra didesnė dovana. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 09 05, 19:22)
O IEŠKOTI draugų man atrodo keista, nes draugas, kuris išties tau artimas siela, nėra koks baldas, kad perėjai daugybę parduotuvių ir radai. Sakyčiau,tai dievo dovana, kurią reikia saugoti, jeigu randi. sutuoktinis,be abejo irgi. bet jeigu viena iš dovanų reiškia nepasitenkinimą dėl kitos,tai klausimas, kuri yra didesnė dovana.  rolleyes.gif

200 proc drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2014 09 05, 14:35)

kaip man patinka tokie populistiniai tyrimai.... bigsmile.gif kaip tik skaiciau panasu tyrima, kad laimingesni ir laimingiausi apskritai zmones yra tie, kurie yra socialus ir turi kuo platesni ivairiu zmoniu rata, ir tame rate neuzskaitomi sutuoktiniai, biologiniai vaikai ir kraujo gimines. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 05 rugsėjo 2014 - 22:06
QUOTE(*MM* @ 2014 09 05, 22:22)
Nesupratau pirmo sakinio visiškai. Juk jeigu turi sutuoktinį, tai visi draugai ir yra TIK draugai, o ne meilužiai. na, teoriškai, kalbant apie šeimas, kur meilužių nėra.
Aš, manau, jeigu potencialus mano sutuoktinis pradėtų drausti ir reikšti nepasitenkinimus, kad aš bendrauju su priešinga lytimi,tai taptų didelis klaustukas,ar jis taps mano sutuoktiniu (na ,ar šiaip gyvenimo palydovu).
O IEŠKOTI draugų man atrodo keista, nes draugas, kuris išties tau artimas siela, nėra koks baldas, kad perėjai daugybę parduotuvių ir radai. Sakyčiau,tai dievo dovana, kurią reikia saugoti, jeigu randi. sutuoktinis,be abejo irgi. bet jeigu viena iš dovanų reiškia nepasitenkinimą dėl kitos,tai klausimas, kuri yra didesnė dovana.  rolleyes.gif

Sutuoktinio draudimas bendrauti su draugais man kaip tik būtų savitas skatinimas, nes prieš bet kokius draudimus virstu ežiuku biggrin.gif Nei mano šeimoje, nei artimųjų to nepastebėjau. Kadangi bendri draugai, daug maž bendraamžiai , tai kažkaip savaime išėjo, kad bendraujam šeimom.
Turėjau vieną pažystamą , kurios vyras 20 metų vyresnis buvo, tai jie eidavo visur atskirai, kiekvienas bendraudavo su savo draugais, nes vyrukui nepatikdavo bendrauti su jaunikliais, o jaunai žmonai būdavo neįdomu daug vyresnių žmonių kompanijoje. Gal kartais ir neišvengiami tie bendravimai tik su savo draugais , ar draugėm.
Kiekviena pora unikali, negalim visi gyventi pagal vieną taisyklę. Gal dėl to gyvenimas ir įdomus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 06 rugsėjo 2014 - 18:35
QUOTE(given444 @ 2014 09 05, 23:05)
kaip man patinka tokie populistiniai tyrimai.... bigsmile.gif kaip tik skaiciau panasu tyrima, kad laimingesni ir laimingiausi apskritai zmones yra tie, kurie yra socialus ir turi kuo platesni ivairiu zmoniu rata, ir tame rate neuzskaitomi sutuoktiniai, biologiniai vaikai ir kraujo gimines.  bigsmile.gif

kadangi puikiai žinau, kaip atliekami tyrimai ir prieinama vienos ar kitos išvados,tai galiu pasakyti, kad abiejų jūsų straipsniai gali būti teisingi biggrin.gif galų gale, dar kartą paskaitykit abi, argi jie smarkiai prieštarauja vienas kitam? mirksiukas.gif

Mole,
mano draugas 15m vyresnis už mane, bet jis turi draugų ir mano amžiaus, ir savo amžiaus, o aš iki susipažįstant su juo irgi turėjau įvairaus amžiaus draugų. Manau gali būti tiesa tam tikrais atvejais, ypač kai amžiaus skirtumas ypatingai didelis (20-30 m), bet vis tik man labiau priimtina mintis būtų ta, kad tai konkrečiai požiūrių, pomėgių skirtumas, o ne metų. Aišku, metai tai kartais įtakoja,bet ne visada.
Atsakyti
QUOTE(Teisingas29 @ 2014 08 23, 21:16)
Vyras ir moteris NEGALI buti TIK draugais, todel, kad vyrai visada nores tave isdulkinti

Deja, didžiam savo nusivylimui - sutinku...
Kol buvau viena, ir draugas buvo šalia (preš šimtą metų eks., o po keleto metų susitikom, ir kaip draugai labai sulipom) iki to momento kol mano horizonte kavalierius atsirado. Paskui pas 'draugą' durys užsitrenkė aklinai. Be mažiausio paaiškinimo, nors kelis kartus bandžiau klausti, kodėl, išprovokuoti pasikalbėti, bet nulis atsako. Šimta procentinis ignoravimas. Nors pats merginą turėjo, aišku, progai pasitaikius vis pajuokaudavo, kad patogu meilužiais būtų būti, galėtume laiką visada leisti kartu, ir nieks nieko neįtartų - nes santykiai šiaip ar taip legalūs "tik draugai". Aš galvojau čia pas jį tokie juokkai.. dabar nebežinau..
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fjorė: 07 rugsėjo 2014 - 22:23
MANAU, CIA JAM ETAPAS.... jei jis uzstrigs ties tuo, galima sakyti, kad jo ego pernelyg ispustas... juolab pats turi drauge. taip jam nuolat ir argumentuok kaip plaktuku...kaip plaktuku....suprasciau, jei butu vienisas, tuomet butu prasciau.
vyru prigimties nepakeisi, bet jie gi patys megsta racionaluma, giriasi, kad yra geresni mastydami nei moterys, bigsmile.gif tai ir pirmyn - argumentuok argumentuok jam....reikia ta ju ego ir chemines sudetis kraujyje apnormalizuoti racionalizmo remuose... tegu deflatina kuo greiciau ta savo pripusta ego kaip Parselio balioneli.... tongue.gif
Atsakyti