QUOTE(*MM* @ 2014 09 05, 22:22)
Nesupratau pirmo sakinio visiškai. Juk jeigu turi sutuoktinį, tai visi draugai ir yra TIK draugai, o ne meilužiai. na, teoriškai, kalbant apie šeimas, kur meilužių nėra.
Aš, manau, jeigu potencialus mano sutuoktinis pradėtų drausti ir reikšti nepasitenkinimus, kad aš bendrauju su priešinga lytimi,tai taptų didelis klaustukas,ar jis taps mano sutuoktiniu (na ,ar šiaip gyvenimo palydovu).
O IEŠKOTI draugų man atrodo keista, nes draugas, kuris išties tau artimas siela, nėra koks baldas, kad perėjai daugybę parduotuvių ir radai. Sakyčiau,tai dievo dovana, kurią reikia saugoti, jeigu randi. sutuoktinis,be abejo irgi. bet jeigu viena iš dovanų reiškia nepasitenkinimą dėl kitos,tai klausimas, kuri yra didesnė dovana.
Sutuoktinio draudimas bendrauti su draugais man kaip tik būtų savitas skatinimas, nes prieš bet kokius draudimus virstu ežiuku
Nei mano šeimoje, nei artimųjų to nepastebėjau. Kadangi bendri draugai, daug maž bendraamžiai , tai kažkaip savaime išėjo, kad bendraujam šeimom.
Turėjau vieną pažystamą , kurios vyras 20 metų vyresnis buvo, tai jie eidavo visur atskirai, kiekvienas bendraudavo su savo draugais, nes vyrukui nepatikdavo bendrauti su jaunikliais, o jaunai žmonai būdavo neįdomu daug vyresnių žmonių kompanijoje. Gal kartais ir neišvengiami tie bendravimai tik su savo draugais , ar draugėm.
Kiekviena pora unikali, negalim visi gyventi pagal vieną taisyklę. Gal dėl to gyvenimas ir įdomus