QUOTE(Aitela @ 2014 08 29, 01:50)
O jūsų draugam yra taip buvę, kad jums pradėtų jausti šiltesnius jausmus, o po to - praėjo? Jei taip, ar jus tikra dėl to?
jeigu kam ir buvo,aš to nesužinojau.
QUOTE(Molė @ 2014 08 29, 10:00)
Dar noriu pridurti, kad niekad nesuprasčiau, kad vyras eitų guostis, skųstis, dalintis džiaugsmu ar eiti į teatrą, kiną , kavinę ( ne šiaip kavos puodeliui, bet pasisėdėjimui)su kokia tik drauge, o ne su manimi
Tai kam tada aš?
dėl paguodos aš irgi nesuprasčiau.manau,tai,kas svarbiausia, intymiausia, turi būti ir likti poroje. o teatras kinas kodėl gi ne. juk nebūna taip, kad su žmogum viskas idealiai sutaptų, tad jeigu jūs mėgstate kokį nors kino žanrą, o antra pusė ne, bet jūs turite draugą, kuris mėgsta ką ir jūs,tai kodėl nenuėjus kartu su juo? na ar po to kavos pagerti, ar vyno? ar įsižeistumėt dėl tokio vyro poelgio ,o jis įsižeistų dėl jūsų? ar atsisakytumėt gero vakaro, ar temptumėtės vyrą nuobodžiauti?
QUOTE(given444 @ 2014 08 29, 10:05)
man siaip keista, kad vyras apskritai gali taip mastyti. beje, jis pats sentencija atkapste, turbut irgi vyru sukurta: "jei puiki moteris tau gali suteikti 100proc palaimos, tai 99proc ji suteikia tada, kai ja tiesiog...matai."
pagal sia fraze iseina kad sexas ne toks svarbus ir kad visos draugystes puikiai apsieitu be jokio sexo.
(turbut seimoje yra kitaip - kazkas gi teige, kad sexas -50proc laimingumo sudaro; meigamojo temose yra tvirtinanciu, kad sexas - netgi 80-90proc
laimingumo sudaro...)
dėl tų 99 proc. - taip gali sakyti vyrai-poetai, svajotojai, idealistai, neturėję realios patirties su moterimis.
dėl 80-90 proc. irgi labai abejočiau.
50 proc jau arčiau realybės, bet irgi tiksliai sunku pasakyti, nes svarbiausios gyvenimo sritys viena kitą įtakoja smarkiai, o ir kiekvienai porai dargi skirtingi tie procentai. žinau tik vieną, seksas išties yra labai svarbus, tarkim, vienas iš kelių svarbiausių santykių aspektų.