Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(*MM* @ 2014 08 28, 22:04)
man taip buvę ne kartą. jausmas atsirado,jausmas ir praėjo. be jokių veiksmų.

O jūsų draugam yra taip buvę, kad jums pradėtų jausti šiltesnius jausmus, o po to - praėjo? Jei taip, ar jus tikra dėl to?
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 08 27, 16:47)
Ar draugystė tarp žmonių dingsta, kai žmonės permiega? Ar pvz jūs su vyru nesate draugai? Mano manymu, poroje mylimieji turi būti labai geri draugai, ne tik sekso partneriai. Nesutinkat su manim ? smile.gif

Taip, mes su vyru viskas viename - ir sutuoktiniai, ir draugai, ir meilužiai, ir partneriai . ir dar 1001 biggrin.gif
Bet tema " Vyras ir moteris TIK draugai"
O tik draugai nesimyli, jei jau mylisi, tai galim vadinti meilužiais , sekso partneriais, bet ne Tik draugai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 08 28, 00:55)
Man dabar kilo klausimas: jei nebūna dviejų lyčių draugystės be sekso, tai tikriausiai ir nebūna draugystės šeimomis be svingeriavimo?

Dažniausiai tie tik draugai, jei jų galvelėse nėra kitų pasleptų tikslų, tampa šeimos draugais, antros pusės neprieštarauja tokiom draugystėm g.gif

Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 08 29, 01:04)
man taip buvę ne kartą. jausmas atsirado,jausmas ir praėjo. be jokių veiksmų.

Gal tai buvo jausmas iš vienos pusės, o jei būtų jausmas aplankęs abu vienu metu, tai ką gali žinoti g.gif
Dar noriu pridurti, kad niekad nesuprasčiau, kad vyras eitų guostis, skųstis, dalintis džiaugsmu ar eiti į teatrą, kiną , kavinę ( ne šiaip kavos puodeliui, bet pasisėdėjimui)su kokia tik drauge, o ne su manimi g.gif Tai kam tada aš?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 29 rugpjūčio 2014 - 09:05
MANAU, labai naturalu, kad tie jausmai ateina ir praeina. taciau...tai turi buti "lengvo" lygio jausmai, o ne kazkokia vidine kancia, po kurios draugyste...tiesiog nutruksta.
uztat labai priklauso nuo pacio zmogaus - ar jis ziuri i viska kaip tragedija, jei norimo objekto negauna iki galo; koks jo ego lygis ir sureiksminimas ir tt.
pvz, mano draugui, kuriam sexas tai kaip i tualeta nueit, jokios tragedijos, kad jis manes "neturi"; jis tik nuolat isreiskia vilti iki pensijos su manimi pasimyleti smile.gif ir tiek. nes jam tipo nusibodo "platoniskai"; bet cia bajeris. sako: "as is taves/musu rysio gaunu 99proc. ir tai yra esme, bet aisku, norisi ir to likusio 1 proc (sexo)."
bet tragedijos is to nedaro.
man siaip keista, kad vyras apskritai gali taip mastyti. beje, jis pats sentencija atkapste, turbut irgi vyru sukurta: "jei puiki moteris tau gali suteikti 100proc palaimos, tai 99proc ji suteikia tada, kai ja tiesiog...matai." smile.gif pagal sia fraze iseina kad sexas ne toks svarbus ir kad visos draugystes puikiai apsieitu be jokio sexo.
(turbut seimoje yra kitaip - kazkas gi teige, kad sexas -50proc laimingumo sudaro; meigamojo temose yra tvirtinanciu, kad sexas - netgi 80-90proc g.gif laimingumo sudaro...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 29 rugpjūčio 2014 - 09:08
Spėju, kad daugiau nieko ir nėra tookio, jei vos 10% telpa į visus kitus santykių punktus. Labai riboti santykiai, apsiribojantys sekso srities suderinamumu. O daugiau kaip ir nieko. Tokia ne visai tikra laimė.
Atsakyti
QUOTE(Aitela @ 2014 08 29, 01:50)
O jūsų draugam yra taip buvę, kad jums pradėtų jausti šiltesnius jausmus, o po to - praėjo? Jei taip, ar jus tikra dėl to?

jeigu kam ir buvo,aš to nesužinojau.

QUOTE(Molė @ 2014 08 29, 10:00)
Dar noriu pridurti, kad niekad nesuprasčiau, kad vyras eitų guostis, skųstis, dalintis džiaugsmu ar eiti į teatrą, kiną , kavinę ( ne šiaip kavos puodeliui, bet pasisėdėjimui)su kokia tik drauge, o ne su manimi g.gif Tai kam tada aš?

dėl paguodos aš irgi nesuprasčiau.manau,tai,kas svarbiausia, intymiausia, turi būti ir likti poroje. o teatras kinas kodėl gi ne. juk nebūna taip, kad su žmogum viskas idealiai sutaptų, tad jeigu jūs mėgstate kokį nors kino žanrą, o antra pusė ne, bet jūs turite draugą, kuris mėgsta ką ir jūs,tai kodėl nenuėjus kartu su juo? na ar po to kavos pagerti, ar vyno? ar įsižeistumėt dėl tokio vyro poelgio ,o jis įsižeistų dėl jūsų? ar atsisakytumėt gero vakaro, ar temptumėtės vyrą nuobodžiauti?

QUOTE(given444 @ 2014 08 29, 10:05)
man siaip keista, kad vyras apskritai gali taip mastyti. beje, jis pats sentencija atkapste, turbut irgi vyru sukurta: "jei puiki moteris tau gali suteikti 100proc palaimos, tai 99proc ji suteikia tada, kai ja tiesiog...matai."  smile.gif pagal sia fraze iseina kad sexas ne toks svarbus ir kad visos draugystes puikiai apsieitu be jokio sexo.
(turbut seimoje yra kitaip - kazkas gi teige, kad sexas -50proc laimingumo sudaro; meigamojo temose yra tvirtinanciu, kad sexas - netgi 80-90proc  g.gif laimingumo sudaro...)

dėl tų 99 proc. - taip gali sakyti vyrai-poetai, svajotojai, idealistai, neturėję realios patirties su moterimis.
dėl 80-90 proc. irgi labai abejočiau.
50 proc jau arčiau realybės, bet irgi tiksliai sunku pasakyti, nes svarbiausios gyvenimo sritys viena kitą įtakoja smarkiai, o ir kiekvienai porai dargi skirtingi tie procentai. žinau tik vieną, seksas išties yra labai svarbus, tarkim, vienas iš kelių svarbiausių santykių aspektų.
Atsakyti
vyras ir moteris tik draugais gali būti, bet tik tam tikrą laiką. Kaip ir bet kurie santykiai taip ir draugystė arba perauga į kažką kitką arba nutrūksta. Nesu girdėjus kad tik draugais pora būtų visą gyvenimą, o kai kažkas sako kad tai įmanoma, vadinasi tai truko labai neilgai ir labai jauname amžiuje. Maksimum keletą metų. Ilgiau tokie santykiai neturi jokios perspektyvos, nes atsiranda antros pusės, šeimos, vaikai ir t.t, ir priešingos lyties draugą turėti tampa ne tik neaktualu bet ir problematiška. Čia kaip suprantu neina kalba kai "tik draugai" tampa vyru su žmona biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 08 29, 22:15)
o teatras kinas kodėl gi ne. juk nebūna taip, kad su žmogum viskas idealiai sutaptų, tad jeigu jūs mėgstate kokį nors kino žanrą, o antra pusė ne, bet jūs turite draugą, kuris mėgsta ką ir jūs,tai kodėl nenuėjus kartu su juo? na ar po to kavos pagerti, ar vyno? ar įsižeistumėt dėl tokio vyro poelgio ,o jis įsižeistų dėl jūsų?

Nu atleiskite, bet kinas, teatras ir koncertai yra vieša erdvė, ir jei jau eini ten kur tavo sutuoktiniui ne pagal skonį, tai eik vienas, o ne su priešingos lyties "drauge" ar "draugu" ir dar po to vyno gerti užkandant braškėm šokolade doh.gif Pabūsiu nepopuliari, bet ne tik įsižeisčiau bet ir škandalą pakelčiau, nes tai būtų tas pats kas pasimatymas su kita doh.gif ax.gif
P.S. Nesenai turėjau bilietus į labai gerą koncertą. Bet kaip tyčia PMS viską sugadino, pragulėjau lovoj su plyštančia galva. Žinot ką mano daugas padarė? Ogi paskambino savo geriausiam draugui ir atidavė tuos bilietus kad su savo žmona nueitų. Nežinau kaip pasijausčiau jeigu būtų paskambinęs kokiai "Birutei" ir pasakęs : žinai, mano boba negali eit į koncertą, gal nori kartu? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūta Mėta: 30 rugpjūčio 2014 - 19:03
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 08 30, 19:54)
Nu atleiskite, bet kinas, teatras ir koncertai yra vieša erdvė, ir jei jau eini ten kur tavo sutuoktiniui ne pagal skonį, tai eik vienas, o ne su priešingos lyties "drauge" ar "draugu" ir dar po to vyno gerti užkandant braškėm šokolade doh.gif Pabūsiu nepopuliari, bet ne tik įsižeisčiau bet ir škandalą pakelčiau, nes tai būtų tas pats kas pasimatymas su kita  doh.gif  ax.gif
P.S. Nesenai turėjau bilietus į labai gerą koncertą. Bet kaip tyčia PMS viską sugadino, pragulėjau lovoj su plyštančia galva. Žinot ką mano daugas padarė? Ogi paskambino savo geriausiam draugui ir atidavė tuos bilietus kad su savo žmona  nueitų. Nežinau kaip pasijausčiau jeigu būtų paskambinęs kokiai "Birutei" ir pasakęs : žinai, mano boba negali eit į koncertą, gal nori kartu?  doh.gif  biggrin.gif

Jūs kažkaip viską labai vulgariai pateikiate ir grubius žodžius vartojate. Esu ėjusi, bet gerai, kad su MB mes galim nueiti tiek techno muzikos paklausyti, tiek į operą, tiek į teatrą. Jeigu nemėgtų, eičiau su drauge/draugu - nepriklausomai nuo jų lyties.
Na, jeigu MB išeitų kažkur su kažkuo (nesvarbu, su kuo, ar vienas), kai man negera ir kad dėl to aš negaliu eiti, supykčiau. Bet jeigu tai būtų koncertas, kurios muzikos aš nemėgstu,tai net ir paraginčiau pasiimti į kompaniją kažką kitą.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 08 30, 21:07)
Jūs kažkaip viską labai vulgariai pateikiate ir grubius žodžius vartojate.

Galima ir labai mandagiai kalbėti ir į vatą vynioti labai bjaurius dalykus ar poelgius. Jų esmė nuo to nesikeičia. Kaip suprantu taip ir pateikiu - tiesiai šviesiai.
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 08 30, 21:07)
,tai net ir paraginčiau pasiimti į kompaniją kažką kitą.

g.gif Nieks nežino kaip būtų, jei dar nesate to dariusi. T.y. stūmusi saviškio į kitos glėbį biggrin.gif Tokia "tolerancija" paprastai būdinga tiems, kurie patys kur nori ten eina ir su kuom. Nežinau ką pagalvočiau, jei mano vyras man pasakytų "pasiimk brangioji draugą (!), kad tau šį vakarą kompaniją viešumoj palaikytų" g.gif Tikriausiai pagalvočiau kad jam visai dzin, su kuom ir kur trankausi. O tai jau nieko gero apie santykius nepasako.
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 08 31, 12:18)
Galima ir labai mandagiai kalbėti ir į vatą vynioti labai bjaurius dalykus ar poelgius. Jų esmė nuo to nesikeičia. Kaip  suprantu taip ir pateikiu - tiesiai šviesiai.
Papildyta:

g.gif Nieks nežino kaip būtų, jei dar nesate to dariusi. T.y. stūmusi saviškio į kitos glėbį  biggrin.gif Tokia "tolerancija" paprastai būdinga tiems, kurie patys kur nori ten eina ir su kuom. Nežinau ką pagalvočiau, jei mano vyras man pasakytų "pasiimk brangioji draugą (!), kad tau šį vakarą kompaniją viešumoj palaikytų"  g.gif Tikriausiai pagalvočiau kad jam visai dzin, su kuom ir kur trankausi. O tai jau nieko gero apie santykius nepasako.

Taip, mes einam ten, kur norim ir su kuo norim. Nesu uždraudusi SB kur nors su kuo nors eiti. Ir man nėra uždraudęs. Ir tai nereiškia, kad aš ar jis kiekvieną savaitgalį raginam vienas kitą išeiti su priešinga lytim kažkur be antros pusės. biggrin.gif Jau parašiau, kokioj situacijoj aš būčiau nieko prieš, kad išeitų, o tokios situacijos, sutikit, ne kasdienės. Ir nebūtina akcentuoti, kad brangioji pasiimk draugĄ ar brangusis pasiimk draugĘ. Tiesiog, pasiimk kažką, kas norėtų, su kuo norėtum, nėra draugo lytis kažkas TOKIO, ką reiktų statyt pirmu planu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MM*: 31 rugpjūčio 2014 - 12:52
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 08 31, 11:18)

g.gif Nieks nežino kaip būtų, jei dar nesate to dariusi. T.y. stūmusi saviškio į kitos glėbį  biggrin.gif Tokia "tolerancija" paprastai būdinga tiems, kurie patys kur nori ten eina ir su kuom. Nežinau ką pagalvočiau, jei mano vyras man pasakytų "pasiimk brangioji draugą (!), kad tau šį vakarą kompaniją viešumoj palaikytų"  g.gif Tikriausiai pagalvočiau kad jam visai dzin, su kuom ir kur trankausi. O tai jau nieko gero apie santykius nepasako.

...arba atvirkščiai: tokia tolerancija būdinga tiems, kurie neturi "garbanotų" minčių ir pasitiki "antra puse". Taip pat tiems, kurie "nesitranko", o leidžia laisvalaikį. Man, tiesą pasakius, neišeitų žvelgti į savo vyrą, kaip į gyvulį, kurį reikia laikyti ant trumpo pavadžio, nes jį "pimpalas vedžioja" - jeigu vyrą tokiu laikyčiau, skirčiausi, o ne trumpinčiau pavaduką.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 08 31, 17:23)
...arba atvirkščiai: tokia tolerancija būdinga tiems, kurie neturi "garbanotų" minčių ir pasitiki "antra puse". Taip pat tiems, kurie "nesitranko", o leidžia laisvalaikį. Man, tiesą pasakius, neišeitų žvelgti į savo vyrą, kaip į gyvulį, kurį reikia laikyti ant trumpo pavadžio, nes jį "pimpalas vedžioja" - jeigu vyrą tokiu laikyčiau, skirčiausi, o ne trumpinčiau pavaduką.

Žinokit, gal gyvenant užsienyje, niekas gal ir nepastebėtų kieno vyras ir su kuom į teatrą vaikšto biggrin.gif , bet gyvenant Lietuvoje, o dar rajono centre doh.gif
Vyras nespėtų dar iš teatro išeiti, kaip gautum žinutę ar sulauktum skambučio, kad vyras su kitom vaikšto po teatrus g.gif lotuliukas.gif
Aš laikausi tos nuomonės, kad sukūrus šeima vieno ar kito TIK draugai tampa bendrais draugais, kas turi garbanotų minčių ar vilčių - atsiriboja.
Kiekviena pora gyvena taip, kaip jiems priimtina g.gif

Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 08 29, 23:15)
jeigu kam ir buvo,aš to nesužinojau.
dėl paguodos aš irgi nesuprasčiau.manau,tai,kas svarbiausia, intymiausia, turi būti ir likti poroje.  o teatras kinas kodėl gi ne. juk nebūna taip, kad su žmogum viskas idealiai sutaptų, tad jeigu jūs mėgstate kokį nors kino žanrą, o antra pusė ne, bet jūs turite draugą, kuris mėgsta ką ir jūs,tai kodėl nenuėjus kartu su juo? na ar po to kavos pagerti, ar vyno? ar įsižeistumėt dėl tokio vyro poelgio ,o jis įsižeistų dėl jūsų? ar atsisakytumėt gero vakaro, ar temptumėtės vyrą nuobodžiauti?
dėl tų 99 proc. - taip gali sakyti vyrai-poetai, svajotojai, idealistai, neturėję realios patirties su moterimis.
dėl 80-90 proc. irgi labai abejočiau.
50 proc jau arčiau realybės, bet irgi tiksliai sunku pasakyti, nes svarbiausios gyvenimo sritys viena kitą įtakoja smarkiai, o ir kiekvienai porai dargi skirtingi tie procentai. žinau tik vieną, seksas išties yra labai svarbus, tarkim, vienas iš kelių svarbiausių santykių aspektų.

Vieną kartą gal ir neįsižeistumėm, bet antrą, trečia ir vis su tuo pačiu TIK draugu ar Tik drauge:hm
Sutinku, kad viskas idealiai negali sutapti, bet yra visokių galimybių, "kad ir vilkas sotus būtų ir avis sveika" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2014 09 01, 09:09)
Žinokit, gal gyvenant užsienyje, niekas gal ir nepastebėtų kieno vyras ir su kuom į teatrą vaikšto biggrin.gif , bet gyvenant Lietuvoje, o dar rajono centre doh.gif
Vyras nespėtų dar iš teatro išeiti, kaip gautum žinutę ar sulauktum skambučio, kad vyras su kitom vaikšto po teatrus g.gif  lotuliukas.gif
Aš laikausi tos nuomonės, kad sukūrus šeima vieno ar kito TIK draugai tampa bendrais draugais, kas turi garbanotų minčių ar vilčių - atsiriboja.
Kiekviena pora gyvena taip, kaip jiems priimtina g.gif

...bet nuo to, kad mano draugas tampa BENDRAS šeimos draugas, nenustoja būti mano draugu. Taigi, galioja tuo atveju pasakymas, kad būna priešingos lyties draugų.
Atsakyti