QUOTE(given444 @ 2014 08 26, 17:43)
siaip as irgi linkusi pritarti daugiau Teisingam29 nei Laukinei Gulbei. Lauke Gulbe, ar esi turejus drauga-biciuli 10-20metu, kuris ne karto taves nemane geisti? nes as turejau tokiu, ir net keleta, ir kiekvienas ju ivairiais laikotarpiais yra geide manes - zinoma, tai nevirto problema, kaip sakoma, vystytis tam toliau trukde aplinkybes ir per mazas mano pacios noras.
Ne 10 metų, bet maždaug 6-7 metus turiu draugą, su kuriuo nei vienam nėra seksualinės traukos vienas kitam. Galiu garantuoti, nes jam patinka "karštos pupytės", labiau standartinės moterys, o man patinka kitokie vyrai. Bet taip, likę variantai tokie, kai kažkas buvo, bet paskui likom tiesiog draugais arba pasukom skirtingais keliais. Aš seksualinės patirties ar intensijos jai nelaikau kliūtimi išlikti draugais, toliau bendrauti - jeigu tik yra abipusis noras. Nesakau, kad tai būna dažnai, apskritai šiais laikais ne taip dažnai žmonės dešimtmečiais išlaiko tvirtus bičiuliškus santykius, nepaisant, kokios lyties draugai. Sakau, kad nereikia uždėti štampo "tai neįmanoma", nes taip mes ir apribojame galimus variantus, susiauriname savo galimybes. Panašiai kaip kai kurios moterys įsitikinusios, kad "visos moterys gyvatės, pavydžios, kalba apie nagų lakus", ir bendrauja tik su vyrais, taip apribodamos galimybę turėti bent vieną draugę, kas, sakyčiau, kiekvienai moteriai labai naudinga.