QUOTE(Teisingas29 @ 2014 08 24, 18:14)
Prie ko cia tas vienintelis gyvenimo prioritetas? Kalbate kazkokius vejus. As tvirtinu, kad Vyras ir Moteris negali buti TIK draugais, todel, kad vyrai is prigimties turi paskirti daugintis ir sitas poreikis, kad ir slopinamas, bet anksciau ar veliau islys, kaip ir daugelis kitu forumo dalyviu tai akcentavo. O kai atsiras noras vyrui myletis, tai vyras i moteri jau nebeziures tik kaip i drauge.
O jusu vienintelis argumentas siame gince yra tas, kad tokie vyrai yra pisliai ir jie turi psichologiniu problemu. Kitaip tariant, tokie vyrai turi defekta, nors pagal prigimti jie atlieka savo paskirti 100%
O jusu vienintelis argumentas siame gince yra tas, kad tokie vyrai yra pisliai ir jie turi psichologiniu problemu. Kitaip tariant, tokie vyrai turi defekta, nors pagal prigimti jie atlieka savo paskirti 100%
Aš jau pasakiau, kokie, mano manymu, vyrai yra pisliai, ir tikrai nelaikau pisliais vyrų, kurie gali užsigeisti draugės. Neiškraipykite mano žodžių.
Tik pakartoju, kad pirma, ne visi vyrai nori iš*ulkinti visas gyvenimo sutiktas moteris, taigi, nebūtinai ir užsigeis draugės. Yra, kad žmogus paprasčiausiai netraukia. Antra, net ir sekso troškimas visai netrukdo draugystei, jeigu žmogus pasirenka draugystę prioritetu, ir nesikaprizina dėl tokios smulkmenos kaip nepatenkintas sekso troškimas su viena iš sutiktų moterų. Joks vyras neiš**lkina visų savo gyvenime sutiktų moterų ir, jei yra sveikos psichikos, tai jam problemų nesukelia.