QUOTE(Teisingas29 @ 2014 08 23, 23:46)
Jus esate pati didziausia naivuole
ir jus visiskai nesuprantate vyru poreikiu ir ju prigimties.
Jusu manymu vyrui turbut turetu uztekti viena karta per menesi pasimyleti, o gal geriau koki karta per metus ir tik tamsoj misionieriaus pozicijoje, po antklode ir pageidautina su rubais, nes kitaip jis yra pislys, taip?
Ir visai nesvarbu, kad gamtos taip sudeliota, kad normalus ir sveikas vyras nori ir yra pajegus myletis kiekviena diena. Jeigu taip yra, tai tikru tikriausiai turi buti del to, kad sis vyras prisigalvoja is kompleksu, ir nori sekso kulturiskai ne del prigimties
Man protas neisnesa, kaip galima tokias nesamones sneketi.
Jus gal pasiskaitykite literaturos apie vyru anatomija ir ju poreikius, nes is to ka rasote, matau, kad gyvenate po lapais.
Manau, kad vyras pislys, kai jam seksas yra vienintelis gyvenimo prioritetas, jeigu jis seksą pervertina. Tai jau dvelkia tam tikrom psichologinėm problemom (gana dažnai susiformavusiom dėl nedapisto, bet nebūtinai).
Sveikiems vyrams seksas natūralus poreikis, bet aktyvus seksualinis gyvenimas tikrai netrukdo turėti ir draugių, ar kartais susilaikyti, taip pat netrukdo nuvažiuoti šimtus kilometrų dėl kito žmogaus, apskritai, gyvenime vadovautis ne tik sekso poreikiu. Šalia to jis gali gyventi aktyvų seksualinį gyvenimą (įvairiu tempu ir įvairiai).
O tai, kiek dažnai vyras nori sekso, priklauso nuo jo libido, kuris skirtingas tarp vyrų. Tikrai nemanau, kad jūsų anatomijos knygoje parašyta, kad sveikas vyras turi norėti sekso kiekvieną dieną. Atitinkamai ir moterų būna su dideliu libido, kuris gali būti net didesnis nei vyrų, tad nesuprantu, kodėl jūs laikote, kad seksas yra tai, ko nori vyrai. Pasižiūrėkite, yra ir forume čia temų, kur moterys guodžiasi, kad joms per mažai. Žmonės įvairūs. Mažiau tikėkite knygutėm, kur viskas suprimityvinta.
Beje, įdomu, kad kitoje temoje jūs moterį su tokiais pat "sveikais seksualiniais poreikiais", pasak jūsų, ku*va vadinote - čia ir pasirodo jūsų nusimatymas apie sekso natūralumą. Kalbate ne objektyviai apie natūralius poreikius, o apie tiesiog savo pažiūras.
Papildyta:
QUOTE(Teisingas29 @ 2014 08 23, 23:25)
O tai gerai, paimikime tada tokia situacija.
Tu turi vaikina arba, kad ir vyra, kuris turi gera drauge, kuri jauna, patraukli, bet jis tvirtina, kad ji tik drauge ir viskas.
Tu isvaziuoji i uzsieni menesiui ir tavo vaikinas/vyras pradeda jausti sekso bada. Tuo tarpu jis leidzia laika su savo "tiktai drauge".
Kaip tu manai, tu butum rami uzsienyje?
Taip, būčiau rami. Pirmiausia dėl to, kad bent jau tokioje santykių fazėje, kokioje esame, ir turėdamas tokius įsitikinimus, kokius turi, jis neužsiimtų seksu su kita moterimi iš sekso bado (žinau, nes buvo dėl tam tikrų aplinkybių ilgiau sekso bado sąlygomis, ir aš net nereikalavau iš jo ištikimybės, jis pasirinko būti ištikimas). Na, o jeigu būtų prasti santykiai, atšalimas, man labiau rūpėtų santykių problemos ir ar įmanoma jas išspręsti, o ne tai, ar jis su kažkuo miega. Kaip sakiau, žmonės skirtingi.
Papildyta:
QUOTE(Teisingas29 @ 2014 08 23, 23:25)
As nesakau, kad vyras nevertina draugystes. As noriu pabrezti, kad vyras moteri visada mato kaip potencialia patele ir supranta draugyste visai kitaip nei moteris. Todel ir sakau, kad jus tikites neimanomo, kad vyras jums butu toks pat draugas, kaip mergina gali buti drauge. Toks variantas imanomas, kai vyras yra gejus, arba moteris vyrui yra visiskai nepatraukli, bet ir tai, pastaruoju atveju, vyrai mieliau rinksis vyrus i draugus, ne moteris. Nes bukime atviri - ar vyrai mieliau vaziuos i zvejyba su mergina, kuri yra tipo tik drauge ar su vaikinu draugu?
Ar vyrai kvieciasi merginas zaisti krepsinio po darbo?
Ar vyrai susitinka su mergina taisyti masinos ir isgerti alaus, pasisneketi apie gyvenima?
Ne ir taskas. Vyrai su vyrais turi kur kas daugiau bendro, nei su moterimis ir vyrai ieskosi gyvenimo partneres svarbiausia del to, kad taip liepia ju pirminis instinktas - daugintis.
Vėl sprendžiate pagal save, ir pagal save apibūdinate visus vyrus. Vyras ir moteris taip pat gali turėti daug įvairių interesų, pvz., vienas mano draugų domisi menu, ir todėl jam lengviau rasti draugių-moterų bendraminčių, nes jos labiau lankosi po kultūrinius renginius, parodas, dažniau domisi menu. Juk vyrai ne tik žvejyba, automobiliais ir krepšiniu domisi. Daug iš viso apie tai nieko nenusimano. Mano vienas draugas daug mažiau apie automobilius nusimano nei aš, kuri ypatingai automobiliais nesidomi. Tai, kaip žmogus supranta draugystę, priklauso ir nuo jo pažiūrų į gyvenimą, patirties, daug dalykų, ne tik lyties.