Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(given444 @ 2014 03 20, 11:09)
keliu tema i virsu  4u.gif

dar vienas idomus liudijimas.
kas turi priesingos lyties drauga - tik pasidziaugs....

Tai cia jie yra isimyleje vienas kita, tik patys to nesupranta arba nenori pripazinti.
Tikriausiai rimtesniu santykiu vienas su kitu nenori pradeti, nes fiziskai jie vienas kito netraukia del isvaizdos ir dar del to, kad, kaip straipsnyje raso "jo paneles keitesi, o jos vaikinai irgi" , abu patenkina fizinius poreikius su kitais asmenimis.
Atsakyti
QUOTE(Teisingas29 @ 2014 08 23, 21:16)
Vyras ir moteris NEGALI buti TIK draugais, todel, kad vyrai visada nores tave isdulkinti, nebent tu busi baidykle  lotuliukas.gif

Man tai kiek koktu nuo tokių kalbų, lyg vyrai būtų pisliai, neturintys gyvenime jokių kitų poreikių, kaip tik d**kinti visas, kurios nėra "baidyklės". Klausimas, ar toks sekso sureikšminimas yra kiekvieno vyro prigimtis, ar tiesiog kai kurių vyrų kompleksas. Keisčiausia, kad taip mėgstantys apibendrinti vyrų ar moterų elgesį žmonės ne taip drąsiai kalba paprašyti konkrečiai apie save, savo artimuosius, nors pirmiausia turėtų kalbėti apie save, pvz., "aš esu pislys, man draugystė nėra jokia vertybė" ar "aš dėl draugės nevažiuočiau didelio atstumo, nebent duotų sekso". Vis dėlto yra įvairių žmonių, ir tas sekso sureikšminimas, mano galva, labiau kultūrinis nei prigimtinis, gamtinis (juk joks gyvūnas tiek energijos veisimosi reikalams neskiria). Būdamas kultūriškas gyvūnas žmogus gali pasiskirstyti prioritetus, atitinkamai seksą sureikšminti, sumenkinti ar priimti natūraliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 23 rugpjūčio 2014 - 22:47
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 08 23, 12:28)
Man tai kiek koktu nuo tokių kalbų, lyg vyrai būtų pisliai, neturintys gyvenime jokių kitų poreikių, kaip tik d**kinti visas, kurios nėra "baidyklės". Dar klausimas, ar toks sekso sureikšminimas yra kiekvieno vyro prigimtis, ar tiesiog kai kurių vyrų kompleksas.

Prie ko cia pisliai? Turi vyrai ir visus kitus poreikius, bet jeigu tu esi sveikas ir ganetinai jaunas vyras, tai tavo poreikis daugintis visada yra stipriausias, todel, kad yra tokia prigimtis.
Dauguma moteru yra naivios ir to nesupranta arba tai paprasciausiai ignoruoja.

Tau koktu, nes tu gavai realybes soka, nes tu nori neimanomo, o butent - kad vyrai butu moterimis.
Atsakyti
QUOTE(Teisingas29 @ 2014 08 23, 22:39)
Tau koktu, nes tu gavai realybes soka, nes tu nori neimanomo, o butent - kad vyrai butu moterimis.

Nereikėtų taip susireikšminti, šiandien seksas jau nieko nešokiruoja, taip pat ir informacija apie jį. Man koktu nuo žmonių, kurie dangstosi už frazių "mes, vyrai, tokie ir tokie", nematydami, kad pasaulis yra margas, ir yra tikrai labai įvairių vyrų, su įvairiais prioritetais, kad negalima taip primityviai apibendrinti, jog joks vyras nevertins draugystės, ir būtinai ją paaukos dėl galimybės įmerkti uodegą. Ir tai, kad vyras vertina draugystę, visiškai jo nepadaro moterimi, padaro pilnavertiškesniu žmogumi, žmogumi, kuris pasaulyje mato daugiau, nes patiria bičiulystės džiaugsmą. Manau, jums reiktų mažiau kalbėti už visus vyrus, o daugiau apie save.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 23 rugpjūčio 2014 - 22:56
Nu nežinau, kaip su tais vyrais. Vaikystėj kieme draugai buvo berniukai, paauglystėj su berniukais, universitete vyriška specialybė - su vaikinais, darbe beveik vien vyrai. Iš draugų likę tie patys grupiokai beveik vien vyrai. Nesakau, tikrai buvo tokių, kurie kabino, bet juk ne visi, o kai kuriems esu simpatiška ir "faina", sakė ne kartą. Lygiai taip pat galėčiau pasakyt apie kaikuriuos iš jų, na bet nėr tos chemijos, jokių kabinimų. tai sakyčiau tikiu draugyste smile.gif
Atsakyti
Na, kad yra ta trauka - kai žmonės jos "nemaitina", tai ir ta trauka ilgainiui praeina. Žinoma, jeigu abu kamuojami sekso bado, greičiausiai bus bent vienas kartelis ar bent jau iniciatyva seksui. Bet... bent jau aš ir to nelaikyčiau kliūtimi išvystyti toliau bendravimą į tiesiog draugystę, nesureikšminant to buvusio nuotykio.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 08 23, 12:52)
Nereikėtų taip susireikšminti, šiandien seksas jau nieko nešokiruoja, taip pat ir informacija apie jį. Man koktu nuo žmonių, kurie dangstosi už frazių "mes, vyrai, tokie ir tokie", nematydami, kad pasaulis yra margas, ir yra tikrai labai įvairių vyrų, su įvairiais prioritetais, kad negalima taip primityviai apibendrinti, jog joks vyras nevertins draugystės, ir būtinai ją paaukos dėl galimybės įmerkti uodegą. Ir tai, kad vyras vertina draugystę, visiškai jo nepadaro moterimi, padaro pilnavertiškesniu žmogumi, žmogumi, kuris pasaulyje mato daugiau, nes patiria bičiulystės džiaugsmą. Manau, jums reiktų mažiau kalbėti už visus vyrus, o daugiau apie save.

Jus netaip supratote. Nezinau, kodel manote, kad as kazka bandau "dangstyti". As kaip tik priesginai noriu atskleisti vyru prigimti. As tiesiog noriu atmerkti moteru akis, nes dauguma moteru yra naivios ir nesupranta vyru prigimties, ir daznai butent del tos prigimties vyrai yra smerkiami, kai pastarieji pakeisti nieko negali.

Taip yra ivairiu vyru. Kaip manote, kurio vyro poreikis daugintis bus stipresnis - ar to, kuris nuolat ir intensyviai sportuoja sporto klube, o galbut turi fiziskai aktyvu darba, ar to, kuris nesirupina savo sveikata, geria ruko, nesportuoja ir del to yra nutukes ar pernelyg subloges? Amzius taip pat turi didele itaka.

Turint tai omenyje, be abejo galima teigti, kad vyrai turi skirtingo stiprumo poreikius daugintis, ir del to skirtingai paskirstys savo prioritetus. Gal net teisingiau butu sakyti, kad tas dauginimosi prioritetas iskils i virsu veliau ir netaip daznai vienu vyru negu kitu. Bet esme, kad jis anksciau ar veliau paims virsu ir jis bus #1 tam tikru laiku.

As nesakau, kad vyras nevertina draugystes. As noriu pabrezti, kad vyras moteri visada mato kaip potencialia patele ir supranta draugyste visai kitaip nei moteris. Todel ir sakau, kad jus tikites neimanomo, kad vyras jums butu toks pat draugas, kaip mergina gali buti drauge. Toks variantas imanomas, kai vyras yra gejus, arba moteris vyrui yra visiskai nepatraukli, bet ir tai, pastaruoju atveju, vyrai mieliau rinksis vyrus i draugus, ne moteris. Nes bukime atviri - ar vyrai mieliau vaziuos i zvejyba su mergina, kuri yra tipo tik drauge ar su vaikinu draugu?
Ar vyrai kvieciasi merginas zaisti krepsinio po darbo?
Ar vyrai susitinka su mergina taisyti masinos ir isgerti alaus, pasisneketi apie gyvenima?
Ne ir taskas. Vyrai su vyrais turi kur kas daugiau bendro, nei su moterimis ir vyrai ieskosi gyvenimo partneres svarbiausia del to, kad taip liepia ju pirminis instinktas - daugintis.
Papildyta:
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 08 23, 13:08)
Na, kad yra ta trauka - kai žmonės jos "nemaitina", tai ir ta trauka ilgainiui praeina. Žinoma, jeigu abu kamuojami sekso bado, greičiausiai bus bent vienas kartelis ar bent jau iniciatyva seksui. Bet... bent jau aš ir to nelaikyčiau kliūtimi išvystyti toliau bendravimą į tiesiog draugystę, nesureikšminant to buvusio nuotykio.

O tai gerai, paimikime tada tokia situacija.
Tu turi vaikina arba, kad ir vyra, kuris turi gera drauge, kuri jauna, patraukli, bet jis tvirtina, kad ji tik drauge ir viskas.
Tu isvaziuoji i uzsieni menesiui ir tavo vaikinas/vyras pradeda jausti sekso bada. Tuo tarpu jis leidzia laika su savo "tiktai drauge".

Kaip tu manai, tu butum rami uzsienyje? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 08 23, 12:28)
"aš dėl draugės nevažiuočiau didelio atstumo, nebent duotų sekso". Vis dėlto yra įvairių žmonių, ir tas sekso sureikšminimas, mano galva, labiau kultūrinis nei prigimtinis, gamtinis (juk joks gyvūnas tiek energijos veisimosi reikalams neskiria). Būdamas kultūriškas gyvūnas žmogus gali pasiskirstyti prioritetus, atitinkamai seksą sureikšminti, sumenkinti ar priimti natūraliai.

Jus esate pati didziausia naivuole doh.gif ir jus visiskai nesuprantate vyru poreikiu ir ju prigimties.

Jusu manymu vyrui turbut turetu uztekti viena karta per menesi pasimyleti, o gal geriau koki karta per metus ir tik tamsoj misionieriaus pozicijoje, po antklode ir pageidautina su rubais, nes kitaip jis yra pislys, taip? blink.gif doh.gif Ir visai nesvarbu, kad gamtos taip sudeliota, kad normalus ir sveikas vyras nori ir yra pajegus myletis kiekviena diena. Jeigu taip yra, tai tikru tikriausiai turi buti del to, kad sis vyras turi kompleksu ir nori sekso kulturiskai, o ne del prigimties lotuliukas.gif

Man protas neisnesa, kaip galima tokias nesamones sneketi.
Jus gal pasiskaitykite literaturos apie vyru anatomija ir ju poreikius, nes is to ka rasote, matau, kad gyvenate po lapais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teisingas29: 23 rugpjūčio 2014 - 23:47
QUOTE(Teisingas29 @ 2014 08 23, 23:46)
Jus esate pati didziausia naivuole  doh.gif ir jus visiskai nesuprantate vyru poreikiu ir ju prigimties.

Jusu manymu vyrui turbut turetu uztekti viena karta per menesi pasimyleti, o gal geriau koki karta per metus ir tik tamsoj misionieriaus pozicijoje, po antklode ir pageidautina su rubais, nes kitaip jis yra pislys, taip?   blink.gif  doh.gif  Ir visai nesvarbu, kad gamtos taip sudeliota, kad normalus ir sveikas vyras nori ir yra pajegus myletis kiekviena diena. Jeigu taip yra, tai tikru tikriausiai turi buti del to, kad sis vyras prisigalvoja is kompleksu, ir nori sekso kulturiskai ne del prigimties  lotuliukas.gif

Man protas neisnesa, kaip galima tokias nesamones sneketi.
Jus gal pasiskaitykite literaturos apie vyru anatomija ir ju poreikius, nes is to ka rasote, matau, kad gyvenate po lapais.

Manau, kad vyras pislys, kai jam seksas yra vienintelis gyvenimo prioritetas, jeigu jis seksą pervertina. Tai jau dvelkia tam tikrom psichologinėm problemom (gana dažnai susiformavusiom dėl nedapisto, bet nebūtinai).
Sveikiems vyrams seksas natūralus poreikis, bet aktyvus seksualinis gyvenimas tikrai netrukdo turėti ir draugių, ar kartais susilaikyti, taip pat netrukdo nuvažiuoti šimtus kilometrų dėl kito žmogaus, apskritai, gyvenime vadovautis ne tik sekso poreikiu. Šalia to jis gali gyventi aktyvų seksualinį gyvenimą (įvairiu tempu ir įvairiai).
O tai, kiek dažnai vyras nori sekso, priklauso nuo jo libido, kuris skirtingas tarp vyrų. Tikrai nemanau, kad jūsų anatomijos knygoje parašyta, kad sveikas vyras turi norėti sekso kiekvieną dieną. Atitinkamai ir moterų būna su dideliu libido, kuris gali būti net didesnis nei vyrų, tad nesuprantu, kodėl jūs laikote, kad seksas yra tai, ko nori vyrai. Pasižiūrėkite, yra ir forume čia temų, kur moterys guodžiasi, kad joms per mažai. Žmonės įvairūs. Mažiau tikėkite knygutėm, kur viskas suprimityvinta.
Beje, įdomu, kad kitoje temoje jūs moterį su tokiais pat "sveikais seksualiniais poreikiais", pasak jūsų, ku*va vadinote - čia ir pasirodo jūsų nusimatymas apie sekso natūralumą. Kalbate ne objektyviai apie natūralius poreikius, o apie tiesiog savo pažiūras.

Papildyta:
QUOTE(Teisingas29 @ 2014 08 23, 23:25)
O tai gerai, paimikime tada tokia situacija.
Tu turi vaikina arba, kad ir vyra, kuris turi gera drauge, kuri jauna, patraukli, bet jis tvirtina, kad ji tik drauge ir viskas.
Tu isvaziuoji i uzsieni menesiui ir tavo vaikinas/vyras pradeda jausti sekso bada. Tuo tarpu jis leidzia laika su savo "tiktai drauge".

Kaip tu manai, tu butum rami uzsienyje?  bigsmile.gif

Taip, būčiau rami. Pirmiausia dėl to, kad bent jau tokioje santykių fazėje, kokioje esame, ir turėdamas tokius įsitikinimus, kokius turi, jis neužsiimtų seksu su kita moterimi iš sekso bado (žinau, nes buvo dėl tam tikrų aplinkybių ilgiau sekso bado sąlygomis, ir aš net nereikalavau iš jo ištikimybės, jis pasirinko būti ištikimas). Na, o jeigu būtų prasti santykiai, atšalimas, man labiau rūpėtų santykių problemos ir ar įmanoma jas išspręsti, o ne tai, ar jis su kažkuo miega. Kaip sakiau, žmonės skirtingi.
Papildyta:
QUOTE(Teisingas29 @ 2014 08 23, 23:25)
As nesakau, kad vyras nevertina draugystes. As noriu pabrezti, kad vyras moteri visada mato kaip potencialia patele ir supranta draugyste visai kitaip nei moteris. Todel ir sakau, kad jus tikites neimanomo, kad vyras jums butu toks pat draugas, kaip mergina gali buti drauge. Toks variantas imanomas, kai vyras yra gejus, arba moteris vyrui yra visiskai nepatraukli, bet ir tai, pastaruoju atveju, vyrai mieliau rinksis vyrus i draugus, ne moteris. Nes bukime atviri - ar vyrai mieliau vaziuos i zvejyba su mergina, kuri yra tipo tik drauge ar su vaikinu draugu?
Ar vyrai kvieciasi merginas zaisti krepsinio po darbo?
Ar vyrai susitinka su mergina taisyti masinos ir isgerti alaus, pasisneketi apie gyvenima?
Ne ir taskas. Vyrai su vyrais turi kur kas daugiau bendro, nei su moterimis ir vyrai ieskosi gyvenimo partneres svarbiausia del to, kad taip liepia ju pirminis instinktas - daugintis.

Vėl sprendžiate pagal save, ir pagal save apibūdinate visus vyrus. Vyras ir moteris taip pat gali turėti daug įvairių interesų, pvz., vienas mano draugų domisi menu, ir todėl jam lengviau rasti draugių-moterų bendraminčių, nes jos labiau lankosi po kultūrinius renginius, parodas, dažniau domisi menu. Juk vyrai ne tik žvejyba, automobiliais ir krepšiniu domisi. Daug iš viso apie tai nieko nenusimano. Mano vienas draugas daug mažiau apie automobilius nusimano nei aš, kuri ypatingai automobiliais nesidomi. Tai, kaip žmogus supranta draugystę, priklauso ir nuo jo pažiūrų į gyvenimą, patirties, daug dalykų, ne tik lyties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 24 rugpjūčio 2014 - 00:36
Kiek abejočiau dėl Laukinės gulbės pasakymo, jog vyras tikros draugystės negadintų seksu ir susilaikytų. Greičiau jau manyčiau, kad vyras nemano, jog seksu sugadins draugystę, todėl galėtų pasimylėti su drauge ir toliau draugauti. Tačiau kažkodėl moterų pasaulyje jos turi tokius "stalčiukus" - arba geidžiamas vyras, arba draugas. Pati kartais taip skirstau , nežinau, kodėl. Ir jeigu pradedi geisti savo draugo, o jis tavęs, tai draugystę laikai "sugadinta". g.gif Nors... to negaliu teigti apie visus be išimties vyrus ir moteris.

Bet man nepatiko ir Teisingo mintys apie neva vyrų anatomiją. Labai šabloniškai ir lyg iš knygutės. Dėl to šiandieniniai vyrai netgi jaučia spaudimą, nes neva "tikras normalus vyras turi norėti kiekvienos moters ir sekso kasdien". O taip nėra ir tai nėra nenormalu.
Kažkur užstrigote porą šimtmečių atgal....kai vyrai kaip gyvuliai kas vakarą išniekina savo moteris vardan savo "instinkto daugintis".

Bet išties mano gyvenime yra pasitaikęs ne vienas atvejis, kada iš sekso peraugo santykiai į draugystę be sekso. Tad įdomu Teisingo mintys būtų šiuo atveju, kokiu pagrindu - ar aš jiems pasidariau nebepatraukli, kad virto mano draugais, ar jie vis dar tikisi iš manęs sekso? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MM*: 24 rugpjūčio 2014 - 11:35
QUOTE(*MM* @ 2014 08 24, 11:33)
Kiek abejočiau dėl Laukinės gulbės pasakymo, jog vyras tikros draugystės negadintų seksu ir susilaikytų. Greičiau jau manyčiau, kad vyras nemano, jog seksu sugadins draugystę, todėl galėtų pasimylėti su drauge ir toliau draugauti.  Tačiau kažkodėl moterų pasaulyje jos turi tokius "stalčiukus" - arba geidžiamas vyras, arba draugas. Pati kartais taip skirstau , nežinau, kodėl. Ir jeigu pradedi geisti savo draugo, o jis tavęs, tai draugystę laikai "sugadinta". g.gif Nors... to negaliu teigti apie visus be išimties vyrus ir moteris.

Aš nesakau, kad negadintų. Yra įvairių žmonių, negalima taip šabloniškai vertinti visų vyrų, nes kiekvienas atvejis individualus. Vieni gadintų, kiti negadintų. Aš asmeniškai esu susidūrusi su vyru, kuris teigė, kad seksas dažnai sugadina draugystę. Paprasčiausiai lytis nėra atspaudas požiūriui į gyvenimą, į vertybes, kitaip visos moterys būtų vienodos ir visi vyrai vienodi, o taip tikrai nėra.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 08 23, 14:35)
Manau, kad vyras pislys, kai jam seksas yra vienintelis gyvenimo prioritetas, jeigu jis seksą pervertina. Tai jau dvelkia tam tikrom psichologinėm problemom (gana dažnai susiformavusiom dėl nedapisto, bet nebūtinai).

Prie ko cia tas vienintelis gyvenimo prioritetas? Kalbate kazkokius vejus. As tvirtinu, kad Vyras ir Moteris negali buti TIK draugais, todel, kad vyrai is prigimties turi paskirti daugintis ir sitas poreikis, kad ir slopinamas, bet anksciau ar veliau islys, kaip ir daugelis kitu forumo dalyviu tai akcentavo. O kai atsiras noras vyrui myletis, tai vyras i moteri jau nebeziures tik kaip i drauge.

O jusu vienintelis argumentas siame gince yra tas, kad tokie vyrai yra pisliai ir jie turi psichologiniu problemu. Kitaip tariant, tokie vyrai turi defekta, nors pagal prigimti jie atlieka savo paskirti 100%

Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 08 24, 01:33)
Bet man nepatiko ir Teisingo mintys apie neva vyrų anatomiją. Labai šabloniškai ir lyg iš knygutės. Dėl to šiandieniniai vyrai netgi jaučia spaudimą, nes neva "tikras normalus vyras turi norėti kiekvienos moters ir sekso kasdien". O taip nėra ir tai nėra nenormalu.

Nekiekvienos, bet taip, vyras geroje formoje yra pajegus myletis kasdien. Ar nores jis to - priklausys nuo moters. As nesakau, kad yra nenormalu nesimyleti kasdien, kaip ir nera normalu myletis karta per menesi. Bet ne apie tai gincijuos as. Mano teiginys yra paprastas - Moteris su Vyru negali buti tik draugais, nes vyras nores su moterimi pasimyleti anksciau ar veliau, o tas noras kils ne is ko kito, kaip vyro prigimties daugintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teisingas29: 24 rugpjūčio 2014 - 18:26