QUOTE(lauryte_norge @ 2014 08 01, 19:34)
kitas vyrukas pradzioj buvo mano pazistamo brolis, ilgainiui susibendravau butent su juo, o su broliu rysiai vysiskai nutruko... mano vestuvese buvo pabroliu, po to kazkiek laiko draugavo su mano sese... esme ta, kad jis tas draugas, kuri drasiai galiu vadint broliu, nes pasitikiu iki begalybes,
padet atsibeldzia per visa Europa, net mano vaikiukui aukle pabuna jei as noriu kur islekti... jau ne nekalbu, kad galiu drasiai miegot vienoj lovoj su juo ir zinot, kad jokiu "negeru veiksmu" tikrai nebus
o ir siaip, as geriau sutariu su vyrais nei su moterim...
kazkas is faaantastikos srities....viena vertus , labai tikejau tokia meile, kita vertus, ji pas mane nekaip baigesi.... jei zmogus lekia del kito per visa europa, ar ne vedinas daug siltesniu jausmu??? ar tikrai tik kaip pas petra ar juoza?
kita vertus, gal tokiam rysiui ir nemaiso kazkiek traukos - bet tuomet visa tai gaunasi zaidimas su ugnimi....
kazkada neseniai svarsciau apie ta Plato meile (beje, prisipazinsiu, man iki siol tai mistine savoka - nes platoniska meile labai ivairiai apibreziama), ir suvokiau, kad tokios busenos nera, platoniska meile yra samoningas apsisprendimas neturi lytiniu santykiu su priesingos lyties asmeniu. kasdienis samoningas - ypac taikytinas tiems, kurie isgyvena vienokia ar kitokia trauka. taigi, visi zmones, kurie del ivairiu priezasciu lyt.santykiu neturi, taciau turi kitoki artima rysi - tokie ir vadinasi platoniskais draugais. kitu atveju.... isvis nera jokio rysio, tik pazistami-formalus santykiai. dar sakyciau, visai ne tas zmogaus tipas - todel irgi netraukia, bet su tokiu turbut ir dvasinio artimumo per dideliausio neisvystysi.
o gal klystu? gyvenimas toks ivairus, kad esu pasiruosus isgirsti dar begale istoriju ir leisti sau nustebti... bet mane labiausiai sokiraves straipsnis, buvo apie mergina ir vaikina, gyvenancius beveik kartu, uzmiegancius po filmo ir ryte pusryciaujancius...ir be sekso.... kurie nuolat susiskambina, susiraso, guodziasi, kartu daro studiju namu darbus, pasakoja apie savo antras puses, praso patarimu, netgi vedybu klausimais... ir jie vistiek, tik plato draugai... uzmige vienoje lovoje - jokiu priekabiu.... kazkokia fantastiska.... buvo toks straipsnis nete... o gal is pirsto lauztas>