Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(Meletele @ 2014 04 27, 12:23)
O as pati esu pavyzdyd, kad taip buti gali... aisku, nesam geriausi draugai, bet su buvusiu jau turim seimas ir vaikus, jiems atsiradus dazniau susirasom, nei iki tol...

Na manau cia tureta omeny ne buvusius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 04 26, 22:23)
su kažkuo mane painiojat  schmoll.gif
aš buvau ta, kuriai rėkė, kad tik draugai....
manau, kuo atkakliau žmogus kažkuo bando kitus įtikinti, tuo didesnė tikimybė, kad jis meluoja, bent jau dauguma atvejų taip yra... g.gif

ne ne, tai as taip ir supratau 4u.gif tai ir sakau, kad kadangi jis norejo daugiau, tai jam gavos ragai, nes jus i ji kaip i drauga zejot, ar taip? 4u.gif

bet man labai idomu del to itikinejimo kad "mes draugai" - kas cia per reikalas? ..nes atrodo kad pas mane kaip tik dabar yra tokia situacija ax.gif manasis "draugas" visus, mane ir save pati turbut, labai nori itikint kad mes draugai…….. o kaip ten is tiesu…. g.gif
Atsakyti
neskaiciau visos temos, tiesiog nutariau pasisakyti rolleyes.gif
as esu tikra, kad tikrai gali wub.gif turiu du labai artimus draugus smile.gif jau daugiau nei 12m esam labai artimi wub.gif
vienas vyrukas kazkada, dar pazinties åradzioj buvo mane isimylejes... as jo pirmoji meile... kadangi nepavyko jam manes pasiekt- tapom draugais.., dabar jis vedes, zmona laukiasi- draugauju su jais abiem. zmonas zino, ka jis man jaute, zino jog esam brangus vienas kitam ir netrukdo bendrauti, nrtgi kartais specialiai palieka mus vienus, kad galetume pabut dviese ir paplepeti thumbup.gif
kitas vyrukas pradzioj buvo mano pazistamo brolis, ilgainiui susibendravau butent su juo, o su broliu rysiai vysiskai nutruko... mano vestuvese buvo pabroliu, po to kazkiek laiko draugavo su mano sese... esme ta, kad jis tas draugas, kuri drasiai galiu vadint broliu, nes pasitikiu iki begalybes, padet atsibeldzia per visa Europa, net mano vaikiukui aukle pabuna jei as noriu kur islekti... jau ne nekalbu, kad galiu drasiai miegot vienoj lovoj su juo ir zinot, kad jokiu "negeru veiksmu" tikrai nebus wub.gif
o ir siaip, as geriau sutariu su vyrais nei su moterim... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
As taip pat manau, kad geriausi draugai yra vyrai smile.gif
Atsakyti
Kartais labai sunku subalansuoti draugystę ir kitus jausmus. schmoll.gif
Taigi, manau, kad tokia draugystė ilgai netrunka. Arba ji virsta į kažką rimtesnio, arba tiesiog pasukama skirtingais keliais. Juk didžiają dalį laiko leidžiant kartu gali atsirasti trauka vienas kitam. Esu mačiusi tokių "draugų", kurie po kelerių metų sukuria šeimą, nors visaip dievagojosi, kad to niekada nebus. biggrin.gif

Atsakyti
Manau retu atveju,bet gali būti tokia draugystė.Turiu tikrai gera draugą,su kuriuo 10m. bendraujame,tačiau niekada nieko tarp mūsų nebuvo,jokios traukos.
Atsakyti
O mano poziuriu draugyste imanoma tik ribotam laikui. Ir sneku as is patirties. Ir studijavau ir dirbu itin vyriskame kolektyve, todel bandymu uzmegsti draugystes su vyrukais buvo n kartu. Deja, visi jie anksciau ar veliau pradeda kabinti, o nusivyle - pykti, liudeti ir deja, bet santykiai tampa visiskai kitokie, nei pries tai. Buvo tokiu, kurie bande pereiti i romantiskus santykius po 3 metu draugystes, kai kurie po 5 metu - bet svarbiausia, kad bande visi iki vieno smile.gif . Su kai kuriais is ju draugyste buvo man be galo svarbi ir idomi ir tikrai gaila, bet baigesi tik nuoskaudomis is ju puses. Dabar bendravimas imanomas, bet kai tavo draugas apsimeta, kad negirdi nieko, ka jam pasakoji apie savo vaikina, tai tokiu santykiu draugyste as nepavadinciau ax.gif .
Turejau ir nemalonia istorija, kai mano draugu laikytas vaikinas, pasirodo visiems skelbesi, kad mes surum burum uzsiiminejam paslapciom.
Paprasytas ir man papasakoti placiau apie tai, pasake nuleides galva, kad norejo padaryti ispudi kitiems doh.gif .
Ir as visada turejau vaikina, taip, kad nebuvo, jog guosciausi savo draugeliams galva ant peties padejus, kokia as vienisa biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(lauryte_norge @ 2014 08 01, 19:34)

kitas vyrukas pradzioj buvo mano pazistamo brolis, ilgainiui susibendravau butent su juo, o su broliu rysiai vysiskai nutruko... mano vestuvese buvo pabroliu, po to kazkiek laiko draugavo su mano sese... esme ta, kad jis tas draugas, kuri drasiai galiu vadint broliu, nes pasitikiu iki begalybes, padet atsibeldzia per visa Europa, net mano vaikiukui aukle pabuna jei as noriu kur islekti... jau ne nekalbu, kad galiu drasiai miegot vienoj lovoj su juo ir zinot, kad jokiu "negeru veiksmu" tikrai nebus wub.gif
o ir siaip, as geriau sutariu su vyrais nei su moterim...  ax.gif blush2.gif

kazkas is faaantastikos srities....viena vertus , labai tikejau tokia meile, kita vertus, ji pas mane nekaip baigesi.... jei zmogus lekia del kito per visa europa, ar ne vedinas daug siltesniu jausmu??? ar tikrai tik kaip pas petra ar juoza?
kita vertus, gal tokiam rysiui ir nemaiso kazkiek traukos - bet tuomet visa tai gaunasi zaidimas su ugnimi....

kazkada neseniai svarsciau apie ta Plato meile (beje, prisipazinsiu, man iki siol tai mistine savoka - nes platoniska meile labai ivairiai apibreziama), ir suvokiau, kad tokios busenos nera, platoniska meile yra samoningas apsisprendimas neturi lytiniu santykiu su priesingos lyties asmeniu. kasdienis samoningas - ypac taikytinas tiems, kurie isgyvena vienokia ar kitokia trauka. taigi, visi zmones, kurie del ivairiu priezasciu lyt.santykiu neturi, taciau turi kitoki artima rysi - tokie ir vadinasi platoniskais draugais. kitu atveju.... isvis nera jokio rysio, tik pazistami-formalus santykiai. dar sakyciau, visai ne tas zmogaus tipas - todel irgi netraukia, bet su tokiu turbut ir dvasinio artimumo per dideliausio neisvystysi.

o gal klystu? gyvenimas toks ivairus, kad esu pasiruosus isgirsti dar begale istoriju ir leisti sau nustebti... bet mane labiausiai sokiraves straipsnis, buvo apie mergina ir vaikina, gyvenancius beveik kartu, uzmiegancius po filmo ir ryte pusryciaujancius...ir be sekso.... kurie nuolat susiskambina, susiraso, guodziasi, kartu daro studiju namu darbus, pasakoja apie savo antras puses, praso patarimu, netgi vedybu klausimais... ir jie vistiek, tik plato draugai... uzmige vienoje lovoje - jokiu priekabiu.... kazkokia fantastiska.... buvo toks straipsnis nete... o gal is pirsto lauztas>
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 08 22, 17:52)
kazkas is faaantastikos srities....viena vertus , labai tikejau tokia meile, kita vertus, ji pas mane nekaip baigesi.... jei zmogus lekia del kito per visa europa, ar ne vedinas daug siltesniu jausmu??? ar tikrai tik kaip pas petra ar juoza?
kita vertus, gal tokiam rysiui ir nemaiso kazkiek traukos - bet tuomet visa tai gaunasi zaidimas su ugnimi....

ale jūsų postus kurioj temoj bepaskaitysi, viskas negerai, visi blogi, visi apgaudinėja, viskuo nusivylus. šūdas, ne gyvenimas. schmoll.gif

o jei į temą, tai tikiu tokia draugyste, ir ji trunka ilgai ir nesibaigia meile, jeigu tarp draugų nėra tos chemijos, kurios reikia aistrai, bet vienas kitam įdomūs, smagu kartu. o jau su laiku ateina tas pasitikėjimas, atėjimas į pagalbą iš labai toli, buvimas kartu,kai sunku ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 08 22, 17:17)
ale jūsų postus kurioj temoj bepaskaitysi, viskas negerai, visi blogi, visi apgaudinėja, viskuo nusivylus. šūdas, ne gyvenimas.  schmoll.gif

kazka maisai rolleyes.gif kas ka apgaudineja? g.gif
sioje temoje kaip tik labai daznai pasisakydavau uz platoniska draugyste...
bet ka padarysi, kad per gyvenima bent 2/3 "tik draugu" pradejo puoseleti kitokius jausmus...
gal taip buna idealistams....kai per daug esi idealistas, pradedi paskui i viska ziureti su ironija.
tai apsauga nuo skausmo.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 12 14, 04:15)
Man atrodo mes moterys galime buti drauges,bet vyrai kazko labai greitai suskista ir jiems vien draugystes nebeuztenka.

Todel, kad motina gamta mus taip sutvarke, stipruole tu bigsmile.gif

Vyras ir moteris NEGALI buti TIK draugais, todel, kad vyrai visada nores tave isdulkinti, nebent tu busi baidykle lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 08 21, 07:24)
Deja, visi jie anksciau ar veliau pradeda kabinti, o nusivyle - pykti, liudeti ir deja, bet santykiai tampa visiskai kitokie, nei pries tai.

Taip, kaip tau yra nusivylimas, kad tavo draugai nori kazko daugiau is taves, taip tavo draugams yra nusivylimas, kad jie negali gauti kazko daugiau is taves nei is drauges.

Vyru tokia prigimtis. Cia tas pats, kas duotum vilkui avele ir tiketumeis, kad vilkas nenoretu jos suesti. Man atrodo kvaila ir absurdiska tiketis kazko kito is musu prigimties.
Papildyta:
QUOTE(lauryte_norge @ 2014 08 01, 11:34)
esme ta, kad jis tas draugas, kuri drasiai galiu vadint broliu, nes pasitikiu iki begalybes, padet atsibeldzia per visa Europa, net mano vaikiukui aukle pabuna jei as noriu kur islekti... jau ne nekalbu, kad galiu drasiai miegot vienoj lovoj su juo ir zinot, kad jokiu "negeru veiksmu" tikrai nebus wub.gif
o ir siaip, as geriau sutariu su vyrais nei su moterim...  ax.gif blush2.gif

Vat cia tu ir klisti. Is draugiskumo jis per visa europa tikrai neleks pas tave. Jeigu tu tikrai taip manai, kad jis is draugiskumo pas tave atlektu per visa europa, tai tu esi pati didziausia naivuole, kokia tik as esu mates doh.gif

Jis galbut negeidzia taves arba yra ta geisma labai stipriai uzspaudes savyje, bet jis tikrai tave yra isimylejes. Jis zino, kad atsako is taves negaus, bet tai nereiskia, kad jis slapcia to netroksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teisingas29: 23 rugpjūčio 2014 - 21:44