Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(Pauliusas @ 2014 04 06, 21:01)
Sutikim kad jei žmogus tau nė trupučio netraukia išoriškai, tai draugyste nė nekvepėtu. Čia abi lytis liečia. Draugystė gal ir įmanoma, bet greičiausiai tai poreikių tenkinimas. kažkas nori išsipasakoti, pasiguosti, kažkas nori būti svarbiu ir išklausyti.
Čia aš grubiai taip  biggrin.gif

Nebūtinai turi traukti fiziškai. Moterys ir šiaip vyrus ne pagal išorę renkasi. Tikrai moteris gali būti su vyru tik draugai. Jokių minčių apie seksą. Bet koks komunikavimas yra asmeninių poreikių tenkinimas.
Atsakyti
N E Į M A N O M A
Kad ir kaip norėtūsi save apgaudinėti ir pasakyti kad įmanoma, deja....
bet čia tik mano tokia nuomonė tongue.gif
Atsakyti
Deja, mano asmeninė patirtis neseniai man įrodė - jog vis tik NEĮMANOMA! : )

Kaip tasyklė, draugystė iš vyro pusės atsuka nugarą, vos tik atsiranda kitas vyras - kaip antra pusė.
Jei turėt omenyje - tikrai artimą, nuoširdžią ir betarpišką draugystę. Kuri atsiradus kitam artimam ryšiui išgyvena tarsi išdavystę. O gal nesąmoningai suveikia konkurencija, gal patiniškas išdidumas pakiša koją..
Kitas da;lykas tiesiog gerų pažystamų draugiškas bendravimas - tai žinoma, kad įmanomas ir net labai dažnas, manau, reiškinys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fjorė: 22 balandžio 2014 - 14:46
Moteris ir vyras gali būti tik draugais. Tačiau moterys turi žinoti, jog pas vyrus visada pasamonėje rusens nors ir mažiausias noras ir tikimybė su ja pasimylėti. Tad ir nesistebėkite ir nepulkite smerkti vyrų už tai, kad sulaužė draugystę atskleisdamas savo jausmus jums.
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2014 03 23, 13:39)
Teoriskai imanoma, bet tai vaiksciojimas plonu ledu. Nezinai kada ta draugyste gali pavirsti kazkuom daugiau.Net jei protu suvki,kad tas zmogus ne tau,ne tavo ar kaip vyras netinkamas butu ir t.t. bat juk srdziai neisakysi smile.gif Ar visi taip ir isimyli tik tinkamus ,tik laisvus ir t.t. smile.gif
Abu su vyru turim pazystamu pres lyt atstovu,pabendraujam,pasisnekam, bet tik ne specialiai tam atskirai kazkur susitike g.gif

labai sutinku su situ post'u. drinks_cheers.gif

ir as manau kad draugeliais, pazistamais but galima bet jei tai priarteja prie geriausio draugo, sielu panasumo reikalu - tai garantija, kad jei ne abiems, tai vienam kazkuriam, tikrai kazkas pradeda kirbet. beje todel ir draugai, kad kazkuriai pusei matyt netinka but kitaip rolleyes.gif

o siaip aisku jei cia kaip daug kas sako, kad bernui vis tiek neiseina but draugais ir i merga jis ziuri kaip i moteri -- tai realiai geros zinios toms merginoms, kuriu meiles paima ir pasako kad "bukim draugais". manau cia tik statuso vengimas,,,smile.gif nemanot?... g.gif
Atsakyti
dėl plono ledo sutinku. tik ne visad aišku, kiek jis plonas.
dar pastebėjau tai, kad kuo daugiau ir garsiau rėkiama, kad mes tik draugai, tuo plonesnis tas ledas ( o gal jau net gerokai ištirpęs jis biggrin.gif ). kažkaip, galvoju, kad ta tikra draugystė, tai tokia be ypatingo entuziazmo draugautis ir būti kartu. na juk vyrai draugai abu pastoviai nei susirašinėja, nei kokiais ten įspūdžiais pastoviai nesidalina, moterys gal kiek kitaip, kai jos emocingesnės ir labiau linkusios dalintis. bet va tiek čia, tiek šiaip ne kartą teko skaityt/girdėt/matyt, kad vyrai pastoviai sms'inasi, plepa, įspūdžius aptarinėja, naktim prie kompų sėdi - tai va šitai jokia čia draugystė, netikiu nei už ką biggrin.gif net moterys naktimis su geriausioom draugėm neplepa ištisai susėdę irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 04 25, 12:02)
na juk vyrai draugai abu pastoviai nei susirašinėja, nei kokiais ten įspūdžiais pastoviai nesidalina, moterys gal kiek kitaip, kai jos emocingesnės ir labiau linkusios dalintis. bet va tiek čia, tiek šiaip ne kartą teko skaityt/girdėt/matyt, kad vyrai pastoviai sms'inasi, plepa, įspūdžius aptarinėja, naktim prie kompų sėdi - tai va šitai jokia čia draugystė, netikiu nei už ką  biggrin.gif  net moterys naktimis su geriausioom draugėm neplepa ištisai susėdę irnesakyk.gif

thumbup.gif nnuu, tai o kas cia tada? kaip tai pavadint? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2014 04 25, 16:13)
thumbup.gif  nnuu, tai o kas cia tada? kaip tai pavadint?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

bręstantis romanas tatai vadinasi biggrin.gif
savo kailiu patyriau, daugiau akių niekas makaronais neužpils schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 04 25, 22:50)
bręstantis romanas tatai vadinasi biggrin.gif
savo kailiu patyriau, daugiau akių niekas makaronais neužpils  schmoll.gif

haha thumbup.gif thumbup.gif
tai cia tu buvai kuri norejo tik draugais but ane? ir kaip ten viskas baiges..?? jam ragai? .. mirksiukas.gif

o del plono ledo - ka tu konkreciai turejai omeny kai sakai kad kuo daugiau rekia kad mes tik draugai tuo toli nuo tiesos? kaip cia taip?

Atsakyti
QUOTE(mei @ 2014 04 26, 13:07)
haha  thumbup.gif  thumbup.gif
tai cia tu buvai kuri norejo tik draugais but ane? ir kaip ten viskas baiges..?? jam ragai? .. mirksiukas.gif 

o del plono ledo - ka tu konkreciai turejai omeny kai sakai kad kuo daugiau rekia kad mes tik draugai tuo toli nuo tiesos? kaip cia taip?

su kažkuo mane painiojat schmoll.gif
aš buvau ta, kuriai rėkė, kad tik draugai....
manau, kuo atkakliau žmogus kažkuo bando kitus įtikinti, tuo didesnė tikimybė, kad jis meluoja, bent jau dauguma atvejų taip yra... g.gif
Atsakyti
Jeigu vyrui moteris, o moteriai vyras - patrauklus, jokiu draugysciu buti negali ( su retomis isimtimis)
Mano patirtis ir nuomone smile.gif
Atsakyti
O as pati esu pavyzdyd, kad taip buti gali... aisku, nesam geriausi draugai, bet su buvusiu jau turim seimas ir vaikus, jiems atsiradus dazniau susirasom, nei iki tol...
Atsakyti