Tai klok ta savo patirti...
QUOTE(given444 @ 2014 03 20, 21:09)
keliu tema i virsu
dar vienas idomus liudijimas.
kas turi priesingos lyties drauga - tik pasidziaugs....
dar vienas idomus liudijimas.
kas turi priesingos lyties drauga - tik pasidziaugs....
Nelabai patikėjau šito laiško "nekaltumu" Manau, arba jo autorė, arba jos draugas jaučia meilę.
tai kus trukde apsizenyti iki siol...
kas trukde sugulti per tiek naktu kai buvo filmai ziurimi...arba bandyti sugulti, ir pajusti pasipriesinima...
tuomet ir isaisketu...
be to, visinde itampa tarp tokiu artimu zmoniu greit pasijustu, jei butu slepiami jausmai...
nemanau, kad yra pries ka veidmainiauti...
kas trukde sugulti per tiek naktu kai buvo filmai ziurimi...arba bandyti sugulti, ir pajusti pasipriesinima...
tuomet ir isaisketu...
be to, visinde itampa tarp tokiu artimu zmoniu greit pasijustu, jei butu slepiami jausmai...
nemanau, kad yra pries ka veidmainiauti...
Teoriskai imanoma, bet tai vaiksciojimas plonu ledu. Nezinai kada ta draugyste gali pavirsti kazkuom daugiau.Net jei protu suvki,kad tas zmogus ne tau,ne tavo ar kaip vyras netinkamas butu ir t.t. bat juk srdziai neisakysi Ar visi taip ir isimyli tik tinkamus ,tik laisvus ir t.t.
Abu su vyru turim pazystamu pres lyt atstovu,pabendraujam,pasisnekam, bet tik ne specialiai tam atskirai kazkur susitike
Abu su vyru turim pazystamu pres lyt atstovu,pabendraujam,pasisnekam, bet tik ne specialiai tam atskirai kazkur susitike
kokiu plonu ledu?
ar jus tikrai tokios naivios visos...na, ok, negaliu spresti uz vyrus, bet apie save pasakysiu: yra chemija, skonis, tipas. ir taskas.
tarkim, niekad neisimylesiu savo ilgalaikio draugo. niekad. neuzsinoresiu jo net neusigerus. esame iki 4 ryto kalbeje naktimis, skaiteme sv.rasta, diskutave apie dieva, pasauli nuo a iki z, sugule ant lovos, jis verke man ant peties, kai savo drauge prarado, bet jis man brolis, brolis, brolis. ir tiek.
beje, su mano vyru jis labai gerai sutardavau, jie draugai iki siol.
juk yra tipazas, kuris netraukia, ir tiek. ne su visais ateina ta chemija, ne su visais, netgi metams begant.
kazkaip dar tas psichologinis momentas isijungia: negi mylesiuos su savo broliu/ses?
reikia kad vyrukai pasisakytu, bet jie cia gal neuzeina.
sakoma, kad vyrai tip neisrankus, gali imti viska, kas juda. bet juk bus nesamone. jau dabar vyrai nevengia prisipazinti: ne mano tipo mergina.
o gal jie apsimeta.
syki su ex diskutavom, kad vyras ir moteris ilgai neisbutu skaistus saloje ar miske, ar dziunglese, budami salia vienas kito. ir tumet tipazas, skonis ir tt. nebesvarbu. turbut taip? bet ia jau ekstremalios situacijos.
ar jus tikrai tokios naivios visos...na, ok, negaliu spresti uz vyrus, bet apie save pasakysiu: yra chemija, skonis, tipas. ir taskas.
tarkim, niekad neisimylesiu savo ilgalaikio draugo. niekad. neuzsinoresiu jo net neusigerus. esame iki 4 ryto kalbeje naktimis, skaiteme sv.rasta, diskutave apie dieva, pasauli nuo a iki z, sugule ant lovos, jis verke man ant peties, kai savo drauge prarado, bet jis man brolis, brolis, brolis. ir tiek.
beje, su mano vyru jis labai gerai sutardavau, jie draugai iki siol.
juk yra tipazas, kuris netraukia, ir tiek. ne su visais ateina ta chemija, ne su visais, netgi metams begant.
kazkaip dar tas psichologinis momentas isijungia: negi mylesiuos su savo broliu/ses?
reikia kad vyrukai pasisakytu, bet jie cia gal neuzeina.
sakoma, kad vyrai tip neisrankus, gali imti viska, kas juda. bet juk bus nesamone. jau dabar vyrai nevengia prisipazinti: ne mano tipo mergina.
o gal jie apsimeta.
syki su ex diskutavom, kad vyras ir moteris ilgai neisbutu skaistus saloje ar miske, ar dziunglese, budami salia vienas kito. ir tumet tipazas, skonis ir tt. nebesvarbu. turbut taip? bet ia jau ekstremalios situacijos.
QUOTE(given444 @ 2014 03 23, 17:11)
Pritariu Man kažkaip keistai skamba teiginiai, kad jei turėsi draugą, tai būtinai jį įsimylėsi, arba jis tave. Na ne, nebūtinai, jei nesutampa skoniai. Ir jei jie nesutampa, tampi puikiais draugais.
na, zinai, vyrai tuomet labai nusivertina save ir ta kartele jiems, matyt, zemai kabo... po to pyksta, kad, tuomet, mes juos vadinam ar zurnalai juos vadina fizio-uzsuktais mechanizmais.
negali buti kad jiems gerai bet kokia, kuri yra salia: ir stora, ir blondine, ir ziurek, kuda, rauksleta, vyresne, ir krutine DD ir visai be krutines, ir kvailoka ir astrialiezuve... svarbu, tik duoda
ar neperspausta...
ar jie patys isvis supranta, ka sneka?
ups, gal nuvertinau tuos vyrus...
negali buti kad jiems gerai bet kokia, kuri yra salia: ir stora, ir blondine, ir ziurek, kuda, rauksleta, vyresne, ir krutine DD ir visai be krutines, ir kvailoka ir astrialiezuve... svarbu, tik duoda
ar neperspausta...
Given pilnai sutinku,kad tai IMANOMA,bet kaip sakiau,tai daugiau RETENYBE,ISIMTIS,nei taisykle ,tokia draugyste kaip tavo. Pirmiausia gal ne del moteru,o del vyru,cia tokio daugiau moterisko vyro reikia,tokiai draugystei,kuris megtu pasneket,paverkt ant peties ir t.t. Ne tokio besitaskancio testoteronu :)Arba moteris turi but labiau vyriska varyt i zvejbas,medziokles Galu gale ir laiko turi tam turet,kai atsiranda seima vaikai,jo ir sau jau mazai lieka ,o visiem jo reikia ir vyrui ir vaikams. Bet tokius draugus jei atrandi tikrai verta juos branginti ir saugoti
O del to kad tikrai nepatrauks,tai cia konkreciai gal ir gali garantuot 99 proc tik del saves konkretaus zmogaus atzvilgiu,kol dar to nepatyrei
Oi, gyvenimas labai pilnas netiketumu
O del to kad tikrai nepatrauks,tai cia konkreciai gal ir gali garantuot 99 proc tik del saves konkretaus zmogaus atzvilgiu,kol dar to nepatyrei
Oi, gyvenimas labai pilnas netiketumu
Aš taip pat manau, kad mergina su vaikinu gali būti tik draugai, tiesiog reikia blaiviai mąstyti, juk kartais pasitaiko silpnumo akimirkų.
QUOTE(given444 @ 2014 03 23, 20:19)
na, zinai, vyrai tuomet labai nusivertina save ir ta kartele jiems, matyt, zemai kabo... po to pyksta, kad, tuomet, mes juos vadinam ar zurnalai juos vadina fizio-uzsuktais mechanizmais.
ar neperspausta...
ar neperspausta...
Sutikim kad jei žmogus tau nė trupučio netraukia išoriškai, tai draugyste nė nekvepėtu. Čia abi lytis liečia. Draugystė gal ir įmanoma, bet greičiausiai tai poreikių tenkinimas. kažkas nori išsipasakoti, pasiguosti, kažkas nori būti svarbiu ir išklausyti.
Čia aš grubiai taip