Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(Isyankar @ 2013 08 09, 12:21)
Man irgi nepatiktų, kad antra pusė eitų dviese su kažkokia "gera drauge" arbatos gerti mirksiukas.gif Suprantu jo merginą ir nemanau, kad toks nepasitenkinimas yra "nesveiko pavydo" apraiška.

nu blyn blyn...ar visai zmonijos rusiai jau senai patapo priimtina savintis???????? o as tikrai nesuprantu, kam reikia pavydeti to arbatos isgerimo.... su savo tik draugu as ne vien arbata geriu, o su juo vieninteliu ir parukau (nes siaip nerukau) susukto tabako ir siaip alko isgeriu, ir jo zmona to nepavydi. (net pasiteriauja savo vyro kai as ilgiau isnykus bunu, tai kur ta given dingo, ko sms nebeparaso, nepaskambina).
beje, jis turi siokia tokia negale - ir tikrai jo nesigviesiu kaip vyro, esu tokia nemenka egoiste, dar pati nusistebiu kaip zmona su jo negalia tveria (esu ir jam ta sakius, ir jai ta sakius ir net abiems jiems sakius - juoko forma, aisku, bet kaip sakiau po viena jiems - tai labai rimtai sakiau, ir net neisizeide jie, nes kaip bendravom, taip tebebendraujam rolleyes.gif ).
, o jis man kaip draugas, puikus apsiskaites pasnekovas dar ir kaip tinka (retai kur rasi vyra, kuris megstamas citatas isrenka ir israso i uzrasu knygute is visu garsiu pasauliniu romanu ir tt.), bet kaip vyras gyvenimui kartu - tfu tfu tfu..... kad ir kaip negraziai skambetu....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 08 13, 11:35)
nu blyn blyn...ar visai zmonijos rusiai jau senai patapo priimtina savintis????????

aciud, ne as viena taip mastau smile.gif

Atsakyti
Jam sakai: taip, tu man draugas, mes tik draugai. - Bet...nesvarbu, kad bučiuojamės.Nesvarbu, kad aš myliu Tave...Tik Tu to nežinai
user posted image
Mergina ir vaikinas - tik draugai? - Vadinasi, tarp jų kažkas jau buvo, arba dar bus...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 08 13, 10:35)
nu blyn blyn...ar visai zmonijos rusiai jau senai patapo priimtina savintis???????? o as tikrai nesuprantu, kam reikia pavydeti to arbatos isgerimo.... su savo tik draugu as ne vien arbata geriu, o su juo vieninteliu ir parukau (nes siaip nerukau) susukto tabako ir siaip alko isgeriu, ir jo zmona to nepavydi. (net pasiteriauja savo vyro kai as ilgiau isnykus bunu, tai kur ta given dingo, ko sms nebeparaso, nepaskambina).
beje, jis turi siokia tokia negale - ir tikrai jo nesigviesiu kaip vyro, esu tokia nemenka egoiste, dar pati nusistebiu kaip zmona su jo negalia tveria (esu ir jam ta sakius, ir jai ta sakius ir net abiems jiems sakius - juoko forma, aisku, bet kaip sakiau po viena jiems - tai labai rimtai sakiau, ir net neisizeide jie, nes kaip bendravom, taip tebebendraujam rolleyes.gif ).
, o jis man kaip draugas, puikus apsiskaites pasnekovas dar ir kaip tinka (retai kur rasi vyra, kuris megstamas citatas isrenka ir israso i uzrasu knygute is visu garsiu pasauliniu romanu ir tt.), bet kaip vyras gyvenimui kartu - tfu tfu tfu..... kad ir kaip negraziai skambetu....

Bet tai esat miegojusi su svetimu vyru ir ne vienu turbut, vat per tokias istorijas daug kas ir netiki vyro ir moters platoniska draugyste... Butu be negalios, gal jau ir uzsilipe viens ant kito butumet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2013 08 14, 01:11)
Bet tai esat miegojusi su svetimu vyru ir ne vienu turbut, vat per tokias istorijas daug kas ir netiki vyro ir moters platoniska draugyste... Butu be negalios, gal jau ir uzsilipe viens ant kito butumet biggrin.gif

*****, moterytes, meskit tas paranojas per peti, marazmas kazkoks: butu igalus, butumet sugule.... viskas del sitos temos bent jau man aisku, bet kai kurie pasisakymai unsure.gif
Atsakyti
Turejau labai gera drauga, ispradziu buvome tik draugai,bet veliau emiau pastebeti,jo zvilgsnius,jo isskirtini demesi man,nors niekada taip ir neprisipazino kad jam patinku,kad nori buti daugiau nei draugai,aplinkiniai tai pastebejo mus laike neoficialia pora smile.gif as buvau is miesto,jis is kaimo tas mus ir skyre draugas ne karta buvo sakes man,kad jis man per prastas ir pns... Na dabar abu esam laimingi savo seimose.
Atsakyti
nezinau, as nelabai tikiu tik draugais ax.gif kiek man teko atsidurti tokiose situacijose, anksciau ar veliau vienas kazkuris panoredavo daugiau, nei draugyste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 12 14, 14:15)
Man atrodo mes moterys galime buti drauges,bet vyrai kazko labai greitai suskista ir jiems vien draugystes nebeuztenka.

Man buvo atviksciai, ilgamete drauge sumane patapt meiluze, nutaike proga... nu nebebendrauju poto su ja, kazkaip nesumastau ka jai pasakyti.
P.s zmonai pasakiau poto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytis12: 05 rugsėjo 2013 - 14:52
QUOTE(nice1 @ 2013 08 16, 11:57)
nezinau, as nelabai tikiu tik draugais ax.gif  kiek man teko atsidurti tokiose situacijose, anksciau ar veliau vienas kazkuris panoredavo daugiau, nei draugyste  smile.gif

Kiekvienas aišku unikalus ir kiekvienam kitaip, bet aš manau, kad neįmanoma.. Pažįstama situacija, kai trejus metus teko važinėt į darbą su kolega. Iš pradžių lyg ir nieko, bet kuo toliau tuo keisčiau darėsi. Pasidarė bendravimas ne tik kelionių metu, bet ir namuose per kompiuterį, telefoną ir panašiai. Jis noriai atlikdavo darbus, kurių nedariau pati, nes kartais tiesiog tingėdavau, šiaip visakeriopai padėdavo. Ir ilgainiui atsirado prisirišimas, per atostogas ilgesys.. Kartais kai susipykdavau su saviškiu, pagaudavau save bemąstant apie kolegą. Kitoks bendravimas pradėjo jaustis ir iš kolegos. Dabar keliai jau išsiskyrė, tikriausiai pačiu metu, nes būtų viskas dar kebliau..

Tad manau, kad per ilgą laiką, draugystės riba peržiangiama. Beje turiu ir pažįstamų, kurie dievagojosi, kad yra tik draugai daug metų ir viens kitam niekad simpatijų nepajustų, o dabar jau susituokę.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guns'n'roses: 06 rugsėjo 2013 - 00:39
keliu tema i virsu 4u.gif

dar vienas idomus liudijimas.
kas turi priesingos lyties drauga - tik pasidziaugs....
Atsakyti
Turiu tik draugu ir esu 100 proc. isitikinusi kad galima but tik draugais.
Atsakyti
Ai, prasitryniau, pagalvojau, kad geriau gal patylėsiu irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 20 kovo 2014 - 22:54