QUOTE(Isyankar @ 2013 08 09, 12:21)
Man irgi nepatiktų, kad antra pusė eitų dviese su kažkokia "gera drauge" arbatos gerti Suprantu jo merginą ir nemanau, kad toks nepasitenkinimas yra "nesveiko pavydo" apraiška.
nu blyn blyn...ar visai zmonijos rusiai jau senai patapo priimtina savintis???????? o as tikrai nesuprantu, kam reikia pavydeti to arbatos isgerimo.... su savo tik draugu as ne vien arbata geriu, o su juo vieninteliu ir parukau (nes siaip nerukau) susukto tabako ir siaip alko isgeriu, ir jo zmona to nepavydi. (net pasiteriauja savo vyro kai as ilgiau isnykus bunu, tai kur ta given dingo, ko sms nebeparaso, nepaskambina).
beje, jis turi siokia tokia negale - ir tikrai jo nesigviesiu kaip vyro, esu tokia nemenka egoiste, dar pati nusistebiu kaip zmona su jo negalia tveria (esu ir jam ta sakius, ir jai ta sakius ir net abiems jiems sakius - juoko forma, aisku, bet kaip sakiau po viena jiems - tai labai rimtai sakiau, ir net neisizeide jie, nes kaip bendravom, taip tebebendraujam ).
, o jis man kaip draugas, puikus apsiskaites pasnekovas dar ir kaip tinka (retai kur rasi vyra, kuris megstamas citatas isrenka ir israso i uzrasu knygute is visu garsiu pasauliniu romanu ir tt.), bet kaip vyras gyvenimui kartu - tfu tfu tfu..... kad ir kaip negraziai skambetu....