Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

Mole, dziaugiuosi, kad mano nuomone Jums idomi ir svarbi biggrin.gif

Jau ne vien cia sakiau, kad gyvenimas pats pakeicia zmoniu elgesi. Tiesiog normalioj seimoj, kur yra meile supratimas pagarba, nei vyras, nei moteris neleis daugiau laiko su kitais, nes jam svarbu buti su seima, tai normalu.
Na pvz musu atveju: turejau kelis tik draugus, taciau (atrodo cia ir rasiau) vienas ju net neatrase i mano laiska, kuriame dziaugiausi pirmagimiu (galbut jis tikrai turejo visai nedraugisku vilciu mano atzvilgiu, o gal jam vaikiskos saukelnes visai neidomu, iki siol neturi vaiku), taip ta draugyste ir nutruko. Kitas tiesiog nutolo, nes kai as laukiausi pirmagimio, jis net neturejo pastovios merginos, taigi laisvalaikio leidimas laaaabai issiskyre. o plius gimus pirmam vaikui, as labai sumamejau biggrin.gif
Mano vyras tokiu tik draugiu niekad ir neturejo. Pasakojau apie ta daivusika, bet ten buvo ne drauge, ten buvo kazkas, uz mane stipriai jaunesne, kiek supratau. Nors jos nuo manes jis neslepe, bet man tiesiog buvo keistas tas ju bendravimas....
As sutinku, kad moteris/vyras turetu pazinoti savo antros puses drauge/drauga....ne tik todel, kad jie yra susituoke, tiesiog normalu normalioj seimoj nieko neslepti nuo antros puses. o kai seima nenormali, tai net nera ka diskutuot....as pvz nezinau, ar verta bandyt vyra/moteris laikyt uz virvutes prirista, kad jis niekur neitu, tokiu budu bandyt issaugot santuoka...nezinau..su tuo nesusiduriau, as turbut paleisciau, leisciau apsispresti paciam.
tokie visokie meilutes/ meiluciai nera normalu bent jau man...man santykiuose turi buti viskas sazininga be jokiu draudimu.

Mole, as niekad absoliuciai neteigiau, kad vyras/moteris gali taskytis bile kur su bile kuo ir suokti ka nori....jeigu mieliau yra laika leisti (visa laisva laika) su priesingos lyties draugu, o ne su antra puse, tai daug pasako...mano vyrui seima yra pirmiausia, nors visokiu kabliuku buvo, ya ir bus 4u.gif As galiu iseiti susitikti su draugais, jei tik noriu, bet jis visad zino kur su kuo ir kada grisiu....beje, turbut aplamai nenormalu, kai kazkuris is santuokiniu daugiau laiko atiduoda kitam zmogui/uzsiemimui/ hobiui ar darbui.....tai velniam ta antra puse reikalinga, jei visa laika skiri kazkam kitam

Beje, apie ale draugus...neseniai buvom klases susitikime. nekalta juk smile.gif o stai vienas klasiokas (vedes ir maziukus vaikucius su zmona palikes namie) eme ir igyvendino savo mokyklos svajone...praleido nakti su jo myleta moterim....ir ka..ta zmona niekad to nesuzinos, ji naiviai galvoja, kad jis tiesiog nekaltai leido laika klasioku susitikime.....nesam nuo to apsaugoti drausim ar ne...ultimatumu tikrai nekelciau, bet tikriausia pasisodinciau pasisneketi, jei man kiltu kazkokiu itarimu: dar syki - esu uz saziningus santykius: jei jau turi kita, tai buk malonus nuspresk, kas ir kaip, lygiai to paties reikalauju is saves mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiciuke: 12 rugpjūčio 2013 - 12:57
Kam tas "niekur neitų", virvutės? Žmogus laisvas eiti ir elgtis kaip tinkamas, niekas nelaiko pririšęs, bet yra tam tikri dalykai, apie kuriuos jau rašiau, kad viskas turi tam tikras ribas ir daug kur yra susitarimo reikalas. Jei partneriui tinka, nuoširdžiai, tai kodėl gi ne? O jei netinka, nepriimtina, jis jausis labai blogai, įskaudintas, nuviltas? Ar reikia specialiai daryti priešą lygioje vietoje?
Atsakyti
Daugelis sia tema rasanciuju butent naudoja tuos zodzius: neleisciau, drausciau ir pan.....na, tiesiog is tono jauciasi, kad vyras turi buti pasonej...nesuprantu to. ir siaip liudna, kad moterys tarsi negaletu gyventi be to vyro, kuris jas isduotu (susitikinetu su tik drauge, kuri visai ne tik drauge)
tai ir sakau, visur reikalingas saziningumas. tartis specialiai nereikia, pats gyvenimas viska sudelioja, o jei zmogui ir po santuokos norisi selti klubuose, tai tiek jam ta seima ir reikalinga...kelk nekeles ultimatumu ar sakyk, kiek nori, kad tai tave skaudina, jis ejo ir eis...o be tokio zmogaus geriau nei su juo...bent jau man
Atsakyti
Kaip tik reikia tartis, dar santykių pradžioje, ir kalbėtis visą gyvenimą, nes n situacijų. Abu privalo žinoti vienas kito lūkesčius, mentalitetą, vertybes ir apskritai suvokimą apie bendrą gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 08 12, 15:13)
Kaip tik reikia tartis, dar santykių pradžioje, ir kalbėtis visą gyvenimą, nes n situacijų. Abu privalo žinoti vienas kito lūkesčius, mentalitetą, vertybes ir apskritai suvokimą apie bendrą gyvenimą.

As pvz niekad nesakiau vyrui, kad man patiks, jei tu susitiksi su tokia ir tokia moterim...jis beje man irgi nesake, bet tik skirtumas tas, kad jam nepatiko ne vienas mano draugas, o as tokia kvagzde, kad tu draugu/pazistamu buvo laabai daug smile.gif nebutinai vyru smile.gif taip...taip jau susiklosto, kad seima sukurus kazko issizadi...taip ir man nutiko. as nedariau to tycia, bet draugai atsisijojo...del kai kuriu labai gailiuosi...
o kad kalbetis reikia, tai faktas. va kartais ir zvilgsnio uztenka, kad suprastu, jog nepatinka man jokie daivusikai biggrin.gif ir beje meilute, su kuria vyras leistu didziaja dali savo laisvalaikio, man nepatiktu, bet del to nesidraskyciau ir ultimatumu nekelciau. visad sakau, kad del santykiu seimoje kalti abu, todel galbut pazvelgciau is sono, kodel jis su ta meilute leidzia daugiau laiko nei seimoje ir vagia ta laika nuo jos...
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 08 12, 14:25)
Daugelis sia tema rasanciuju butent naudoja tuos zodzius: neleisciau, drausciau ir pan.....na, tiesiog is tono jauciasi, kad vyras turi buti pasonej...nesuprantu to. ir siaip liudna, kad moterys tarsi negaletu gyventi be to vyro, kuris jas isduotu (susitikinetu su tik drauge, kuri visai ne tik drauge)
tai ir sakau, visur reikalingas saziningumas. tartis specialiai nereikia, pats gyvenimas viska sudelioja, o jei zmogui ir po santuokos norisi selti klubuose, tai tiek jam ta seima ir reikalinga...kelk nekeles ultimatumu ar sakyk, kiek nori, kad tai tave skaudina, jis ejo ir eis...o be tokio zmogaus geriau nei su juo...bent jau man

cia buvo kalbeta apie tai, kad vyras negaletu palikti savo zmonos su vaiku, o pats eiti susitikt su drauge..nezinau...
Man va tik tas buvo užkliuvęs ir parašiau g.gif
Bet dauguma , mano nuomone, rašom tą patį tik kitais žodžiais.
Pasikartosiu, kad tikri draugai , šeimos ar asmeniniai , nedarys nieko, kas kenktų poros santykiams biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 08 12, 15:13)

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niu nenormali as, bet manau, kad gali ir su vaikais palikti, nieko tame blogo. As kai kazkur einu, palieku vaikus MB, tiesiog kartias seneliai nenori/negali ju paziuret. Va buvo draugo koncertas, niu ir palikau tuos vaikus ir ejom tik dviese su drauge. Nepyko jis ne kiek ax.gif (dabar pagalvojau, kad galbut butu pykes, jei buciau ejusi ne su drauge, o su draugu g.gif ) Kai as iseinu viena tik kelis kartus per metus, gal todel taip ir yra. Ir MB lygiai taip pat. Vyrams aplamai nereikia atsiklaust: ar pabusi su vaikais, as sivakar susitinku su draugais biggrin.gif

Taip taip, Mole, pritariu bigsmile.gif Tikri draugai seimos neardo ir jai nekenkia, o tai irgi irodymas, kad vis tik gali vyras ir moteris buti draugais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 08 12, 15:39)
Niu nenormali as, bet manau, kad gali ir su vaikais palikti, nieko tame blogo. As kai kazkur einu, palieku  vaikus MB, tiesiog kartias seneliai nenori/negali ju paziuret. Va buvo draugo koncertas, niu ir palikau tuos vaikus ir ejom tik dviese su drauge. Nepyko jis ne kiek  ax.gif (dabar pagalvojau, kad galbut butu pykes, jei buciau ejusi ne su drauge, o su draugu  g.gif ) Kai as iseinu viena tik kelis kartus per metus, gal todel taip ir yra. Ir MB lygiai taip pat. Vyrams aplamai nereikia atsiklaust: ar pabusi su vaikais, as sivakar susitinku su draugais  biggrin.gif

Taip taip, Mole, pritariu  bigsmile.gif Tikri draugai seimos neardo ir jai nekenkia, o tai irgi irodymas, kad vis tik gali vyras ir moteris buti draugais  tongue.gif

Tema apie priešingos lyties draugystes biggrin.gif
Pamėginkit išeit su draugu, ypač iš tų, kurie MB nepatinka mirksiukas.gif Pirmą kartą nepyks, antrą kartą nepyks, nu bet trečią biggrin.gif g.gif lotuliukas.gif
Ir ne tik tris kartus per metus, o tris kartus, kad ir per mėnesį g.gif
Tikra tik draugė, greičiau vyrą su žmona išleis pasižmonėti ( vaikus pasaugos), negu pati eis su draugu g.gif , jo žmoną palikdama namie
Atsakyti
Juk yra skirtumas, kai kažkur einama su drauge, o kažkur su draugu, kai esi ištekėjusi ir vaikus palieki su vyru. Gyvenime daug kur galima eiti. Aš galiu nors kasdien eiti visur kur noriu, ir vakarais, ir galiu vėlai grįžti. Su draugėm, mama, viena. Bet ne su vyrais, kasdien į pasimatymus, restoranus ir kt.. Nes tokiems dalykams yra vienas vyras. Jei kas iš savų pamatytu romantik aplinkoje su svetimais, tai nesuprastų, man pačiai būtų nemalonu, atsirastų bereikalinga terpė. Kam? Darbiniais reikalais susitikinėju, bendrauju su n vyrų, čia visai kiti dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 08 12, 16:25)
Juk yra skirtumas, kai kažkur einama su drauge, o kažkur su draugu, kai esi ištekėjusi ir vaikus palieki su vyru. Gyvenime daug kur galima eiti. Aš galiu nors kasdien eiti visur kur noriu, ir vakarais, ir galiu vėlai grįžti. Su draugėm, mama, viena. Bet ne su vyrais, kasdien į pasimatymus, restoranus ir kt.. Nes tokiems dalykams yra vienas vyras. Jei kas iš savų pamatytu romantik aplinkoje su svetimais, tai nesuprastų, man pačiai būtų nemalonu, atsirastų bereikalinga terpė. Kam? Darbiniais reikalais susitikinėju, bendrauju su n vyrų, čia visai kiti dalykai.

Teisingai, taip ir dar kartą taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 08 12, 16:00)
Tikra tik draugė, greičiau vyrą su žmona išleis pasižmonėti ( vaikus pasaugos), negu pati eis su draugu g.gif , jo žmoną palikdama namie

Turiu dvi tikras drauges, bet ne vienai ne karto nesu palikusi vaiku, kadangi mazasis nera toks vaikas, kuri galetum bet kam, kad ir artimai draugei palikti....As apie tai, kad velgi nereikia suabsoliutinti...
O ta koncerta paminejau tik del to, kad koncertas buvo to mano vyro nemegstamo draugo mirksiukas.gif Butent todel vyra palikau namie, o ejau tik su drauge smile.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2013 08 12, 16:25)
Jei kas iš savų pamatytu romantik aplinkoje su svetimais, tai nesuprastų, man pačiai būtų nemalonu, atsirastų bereikalinga terpė. Kam? Darbiniais reikalais susitikinėju, bendrauju su n vyrų, čia visai kiti dalykai.

Velgi kiekvienas ziurim is savo varpines....As darbiniais reikalais beveik su jokiais zmonemis nebendrauju..o su draugais romantiskoj aplinkoj niekad nesedziu.....Tiksliai taip: romantikai yra vyras, o bendravimui draugai ir drauges smile.gif

Sudetingas reikalas ta vyro ir moters draugyste, matyt retai kada ji buna nuosirdi, be pasaliniu minciu, bet BUNA bigsmile.gif

Mole, ne i tema: tai gal vis delto anukele? bigsmile.gif Bet kokiu atveju sveikinu 4u.gif turtinga jus mociute wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiciuke: 13 rugpjūčio 2013 - 07:09
QUOTE(vaiciuke @ 2013 08 13, 08:07)
Turiu dvi tikras drauges, bet ne vienai ne karto nesu palikusi vaiku, kadangi mazasis nera toks vaikas, kuri galetum bet kam, kad ir artimai draugei palikti....As apie tai, kad velgi nereikia suabsoliutinti...
O ta koncerta paminejau tik del to, kad koncertas buvo to mano vyro nemegstamo draugo  mirksiukas.gif Butent todel vyra palikau namie, o ejau tik su drauge smile.gif
Velgi kiekvienas ziurim is savo varpines....As darbiniais reikalais beveik su jokiais zmonemis nebendrauju..o su draugais romantiskoj aplinkoj niekad nesedziu.....Tiksliai taip: romantikai yra vyras, o bendravimui draugai ir drauges smile.gif
Sudetingas reikalas ta vyro ir moters draugyste, matyt retai kada ji buna nuosirdi, be pasaliniu minciu, bet BUNA  bigsmile.gif

Mole, ne i tema: tai gal vis delto anukele?  bigsmile.gif Bet  kokiu atveju sveikinu  4u.gif turtinga jus mociute  wub.gif

Ačiū, ačiū biggrin.gif Taip mergytė, čia sūnaus šeimos g.gif Dukros šeimos -du partizanai 7,5 ir 5 m:D Tikrai turtinga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 13 rugpjūčio 2013 - 09:34