QUOTE(Pauliusas @ 2013 08 09, 19:03)
TIK DRAUGAS - priešingos lyties atstovas, žinantis daugiau negu jūsų mama, geriausia draugė ir MB kartu sudėjus.
Gal tiks ??
O kodel butent priesingos lyties tik draugas turi zinoti daugiau nei zino geriausia drauge
man tai cia i lankas tas apibrezimas....
is uzsienio siomis dienomis grizo vienas mano klasiokas, su kuriuo buvom labai geri draugai mokykloje. nieko mes ten nesipasakodavom su juo, bet is klases bernu su juo bendravom daugiausia. kai isvaziavo i uzsieni su zmona, dar kuri laika susirasinejom, buvom su Mb jo gimtadienyje. niu zodziu, toks tarsi ir draugiskas bendravimas per atstuma. ir dabar jis Lt, nemaciau jo labai daug metu ir noriu susitikt. jo zmona puikiai pazistu, beda tik ta, kad nelabai ji man patinka. net nezinau kodel. bet pagalvojau, kad jei vestusi i susitikima ir ja, nepriestarauciau zinoma, bet geriau butu susitikti be jos. ir nors labai kitaip cia gali pasirodyti, to noriu ne tam, kad kazka jam pakuzdeciau i ausi, tiesiog zinau, kad bendravimas su juo be jos butu visai kitoks. susiskambinom ir jis sake, kad butent sestadieni jo zmona bus uzsiemusi, todel jis laisvas. va ir susitiksim
is sono gali atrodyti, kad is jo kazko noriu, nagi nenoriu. tiesiog ta zmona man nepatinka nuo pat mokyklos suolo, dar kai net nebuvo kartu. bet...jei ji butu, valio, pabendrautume visi kartu, bet tik su juo zymiai smagiau
taip kad nebukit kategoriskos, buna visaip
cia buvo kalbeta apie tai, kad vyras negaletu palikti savo zmonos su vaiku, o pats eiti susitikt su drauge..nezinau...jei jis gali susitikt su tokia drauge nebudamas vedes, bet turedamas drauge/sugyventine ar kaip cia ja pavadinti, tai kodel jis to negali padaryti budamas vedes....nemanau, kad santuoka uzdeda kazkokius pancius...o jei zmones tai ir nesusituokia, o susilaukia vaiku, tai vyras gali susitikt su draugem
man tai atrodo, kad sukurus seima ir susilaukus vaiku, tiesipg aplamai pasikeicia gyvenimas, tu nebeturi tiek galimybiu, laiko susitikineti su draugais, plius daznai atsisijoja daug bevaikiu draugu, na tiesiog gyvenimas pats sudelioja laisvalaikio leidima kitaip....
o siaip...drausk nedraudes, nores, tai ir nueis, kur nereikia.....todel as pasisakau uz nedraudima, tada maziau norisi