Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(Isyankar @ 2013 08 09, 15:42)

Neberašysiu, kas man yra geras draugas, nes man labai patiko, kaip jūs parašėt 4u.gif Bet kiek galima, vėl apie tą vedusį vyrą ir žmoną su vaiku namie? Taigi n-tąjį kartą jau sakau, kad apie kraštutinumus gal nekalbėkim. Tai, ką jūs rašot, jau tikrų tikriausias kraštutinumas. Aš irgi nemanau, kad su drauge vedęs vyras turėtų eiti į žvaigždes žiūrėti ir naktį smsintis. Bet santuokos mano minėtoje situacijoje dar NĖRA.
Atsakyti
Dar čia ir pavydas svarbus faktorius t.y. kiek daug žmogus pavydus 4u.gif Jeigu to jausmo minimaliai, tai ir nebus "karštos" reakcijos į tuos arbatos gėrimus, bet, jeigu pavydo jausmas stiprus, tai ir požiūris atitinkamas. Pvz tie, aš , tiek draugas abu labai pavydūs, bet abiejų ir požiūris sutampa, kas derama, o kas ne, tai bėdų nekyla smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 09 rugpjūčio 2013 - 16:04
QUOTE(Isyankar @ 2013 08 09, 16:00)
Netikiu, nes galvoju, kad viena kuri pusė ankščiau ar vėliau pradės simpatizuoti draugui/draugei ir prasidės draugystės "kėlimas" į kitą levelį biggrin.gif Būtent dėl to, jeigu žmogus myli savo antrą pusę nesileis į visus tuos žaidimus ir "draugystes" su viena kokia drauge 4u.gif

Ehm, na tada man sunku daugiau kažką pasakyti, nes aš apie simpatijas visiškai kitokią nuomonę turiu. Sakykim, turiu daug vyriškos giminės draugų, bet nei vienam iš jų nesimpatizavau, nes draugams ir MB turiu visiškai skirtingus reikalavimus biggrin.gif Nei vienas tik draugas tos kartelės peržengti nesugeba biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Isyankar @ 2013 08 09, 16:03)
Dar čia ir pavydas svarbus faktorius t.y. kiek daug žmogus pavydus 4u.gif Jeigu to jausmo minimaliai, tai ir nebus "karštos" reakcijos į tuos arbatos gėrimus, bet, jeigu pavydo jausmas stiprus, tai ir požiūris atitinkamas. Pvz tie, aš , tiek draugas abu labai pavydūs, bet abiejų ir požiūris sutampa, kas derama, o kas ne, tai bėdų nekyla smile.gif

Na, mano nuomone labai pavydiems žmonėms pirmiausiai trūksta pasitikėjimo savimi. Juk jeigu esi tikras dėl savęs, tai pasitiki ir kitu. O jeigu esi pats kada apgautas arba kada nors taip elgeisi, atsiranda nuomonė, kad ir visi kiti tokie.

Aš esu labai nepavydi ir, kaip minėjau, laisvė man didelė vertybė 4u.gif Dėl to nenoriu, kad man ją kas nors ribotų savo isterijomis, ir pati jos MB neriboju. Su pavydžiu žmogumi paprasčiausiai neišgyvenčiau kartu.
Atsakyti
Kiekvieno nuomonė skirtinga, suprantu tai mirksiukas.gif Tai, kad mūsų abiejų pavydas didelis, nereiškia, jog tikrinam vienas kito žinutes, el. laiškus, kad sekam ar pan biggrin.gif su pasitikėjimu viskas gerai, gal būt toks požiūris ir dėl to, kad abu nesam dideli liberalai biggrin.gif man kaip tik su nepavydžiu nepatiktų būti biggrin.gif žodžiu, genys margas, o pasaulis ir žmonės dar margesni ax.gif
Atsakyti
Negalėčiau gyventi ir būti su žmogumi, kuris man ką nors draustų. Negalėčiau būti su žmogumi, kuris mane bandytų pasisavinti ir išrauti mane iš mano gyvenimo ir pasodinti auksiniame narvelyje. Aš esu žmogus, asmenybė. Aš turiu ir savo gyvenimą, kuris nepriklauso niekam kitam, tik man pačiai. Aš norėčiau, kad šalia manęs būtų žmogus, kuris manimi pasitiki. Ir norėčiau, kad jeigu ir ką nors pakeisčiau savo gyvenime/elgesyje, tai tik dėl to, kad tai noriu padaryti dėl kito žmogaus, o ne dėl to, kad tas kitas žmogus man kažką draudžia ar reikalauja.

Būtent todėl su kitu šalia esančiu žmogumi elgiuosi lygiai taip pat. Ir būtent todėl manau, kad draugystė tarp vyro ir moters dar ir kaip įmanoma. O jeigu man vyras draustų bendrauti su mano draugais, na, tai turėtumėme rimtai pasikalbėti apie tai, kodėl jis manimi taip nepasitiki g.gif
Atsakyti
Na merginos kai prirašė tai prirašė blink.gif
Perskaičiau ir pabandysiu konkretizuoti TIK Draugo apibrėžimą:
TIK DRAUGAS - priešingos lyties atstovas, žinantis daugiau negu jūsų mama, geriausia draugė ir MB kartu sudėjus.
Gal tiks ??

Na prie to viso- psichologai tvirtina kad ko negauname šeimoje to ieškome šone. Tai gal šeimoje trūksta bendravimo?
Čia ne konstatuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sowthistle @ 2013 08 09, 16:47)
As neturiu, ka su jais kalbet, o pati kai vaiku neturiu, ne itin idomu klausyt apie vaikiska maisteli ar naujus drabuzelius.

Atmazkės ir nevykę pasiteisinimai biggrin.gif Kodėl manote, kad žmonės, turintys vaikų, jau visiškai nebeturi apie ką kalbėtis išskyrus maistelį ir drabužėlius? lotuliukas.gif O gal jūs pati - kadangi bevaikė - kalbate tik apie bernus ir soliariumus? Juk ne?

Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2013 08 09, 19:03)
Na merginos kai prirašė tai prirašė  blink.gif
Perskaičiau ir pabandysiu konkretizuoti TIK Draugo apibrėžimą:
TIK DRAUGAS - priešingos lyties atstovas, žinantis daugiau negu jūsų mama, geriausia draugė ir MB kartu sudėjus.
Gal tiks ??

Na prie to viso- psichologai tvirtina kad ko negauname šeimoje to ieškome šone. Tai gal šeimoje trūksta bendravimo?
Čia ne konstatuoju  4u.gif

Hmmm.... g.gif
Mjo, mano mama yra mano drauge (tai neskambi fraze), tad ji zino viska, neturiu ka nuo jos slepti, gal tik svetimas paslaptis. Vyras, sunus ne ka mazesni draugai. Draugai, na tie kurie nuo lopselio laiku lydi mane per visa mano gyvenima, lygiai taip pat zino viska, bent jau esminius gyvenimo momentus tai tikrai. Tiesa, mes nesame "virtuviniai draugai" t.y. nesame isikibe vienas i kita, kaip siamo dvyniai, neplepam valandomis per telefona, skype. Musu draugyste nera paremta nuolatiniu bendravimu.

Nereikia dangstytis psichologais. Mano draugai tapo vyro, sunaus draugais, lygiai tokia pat kaip ir Moles situacija. Tiesa, vyro draugai taip ir netapo seimos draugais.

Kiekvienas zmogus, nepriklausomai kas jis, kuris prisiliecia prie musu gyvenimo mus itakoja, klausimas tik tame - KAIP?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 08 10, 06:51)
Atmazkės ir nevykę pasiteisinimai  biggrin.gif Kodėl manote, kad žmonės,  turintys vaikų, jau visiškai nebeturi apie ką kalbėtis išskyrus maistelį ir drabužėlius?  lotuliukas.gif O gal jūs pati - kadangi bevaikė -  kalbate tik apie bernus ir soliariumus? Juk ne?

nekalbu apie bernus, nes jau turiu savo, o i soliariuma net kojos nebuvau ikelus. Cia buvo pavyzdys, as neturiu vaiku ir ju interesai, laisvalaikis labai skiriasi. (pvz namu remontas, nusipirko naujus tapetus ir bega man rodyt, nors matau zmogu pirma karta ir pan.) Galiu cia vardint ju interesus ir pan, bet cia ne apie kitu zmoniu pomegius. Cia buvo pavyzdys, kad mano draugai draugai vyresni ir su vaikais ir su kitokiais pomegiais negu as.
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2013 08 09, 19:03)
Gal tiks ??

O kodel butent priesingos lyties tik draugas turi zinoti daugiau nei zino geriausia drauge g.gif man tai cia i lankas tas apibrezimas.... 4u.gif

is uzsienio siomis dienomis grizo vienas mano klasiokas, su kuriuo buvom labai geri draugai mokykloje. nieko mes ten nesipasakodavom su juo, bet is klases bernu su juo bendravom daugiausia. kai isvaziavo i uzsieni su zmona, dar kuri laika susirasinejom, buvom su Mb jo gimtadienyje. niu zodziu, toks tarsi ir draugiskas bendravimas per atstuma. ir dabar jis Lt, nemaciau jo labai daug metu ir noriu susitikt. jo zmona puikiai pazistu, beda tik ta, kad nelabai ji man patinka. net nezinau kodel. bet pagalvojau, kad jei vestusi i susitikima ir ja, nepriestarauciau zinoma, bet geriau butu susitikti be jos. ir nors labai kitaip cia gali pasirodyti, to noriu ne tam, kad kazka jam pakuzdeciau i ausi, tiesiog zinau, kad bendravimas su juo be jos butu visai kitoks. susiskambinom ir jis sake, kad butent sestadieni jo zmona bus uzsiemusi, todel jis laisvas. va ir susitiksim smile.gif is sono gali atrodyti, kad is jo kazko noriu, nagi nenoriu. tiesiog ta zmona man nepatinka nuo pat mokyklos suolo, dar kai net nebuvo kartu. bet...jei ji butu, valio, pabendrautume visi kartu, bet tik su juo zymiai smagiau smile.gif taip kad nebukit kategoriskos, buna visaip mirksiukas.gif

cia buvo kalbeta apie tai, kad vyras negaletu palikti savo zmonos su vaiku, o pats eiti susitikt su drauge..nezinau...jei jis gali susitikt su tokia drauge nebudamas vedes, bet turedamas drauge/sugyventine ar kaip cia ja pavadinti, tai kodel jis to negali padaryti budamas vedes....nemanau, kad santuoka uzdeda kazkokius pancius...o jei zmones tai ir nesusituokia, o susilaukia vaiku, tai vyras gali susitikt su draugem g.gif man tai atrodo, kad sukurus seima ir susilaukus vaiku, tiesipg aplamai pasikeicia gyvenimas, tu nebeturi tiek galimybiu, laiko susitikineti su draugais, plius daznai atsisijoja daug bevaikiu draugu, na tiesiog gyvenimas pats sudelioja laisvalaikio leidima kitaip....
o siaip...drausk nedraudes, nores, tai ir nueis, kur nereikia.....todel as pasisakau uz nedraudima, tada maziau norisi bigsmile.gif
Atsakyti
Gal įdomu į temą g.gif
http://www.alfa.lt/s...13-01-28_14-00/

Vaiciuke, jūs buvot rašius, kad toną pakeitėt vien išgirdusi, kad vyras kitą moterį malonybiniu vardu pavadino, o ką sakytumėt, jei pastoviai girdėtumėt
"Brangioji, šiandien meilutė mane pakvietė pietų į kavinę, pietums negrįšiu"
"Eisim į teatrą, jai labai patiko dabar mane kviečia?
"meilutė sakė, kad vaikui arbatos reikia duot, nu kad pilvo nepūstų"
" Nu aš pas ją minutėlei, tuoj grįšiu - (grįžta po 3 valandų)
"Nu ką tu brangioji, juk mes tik draugai g.gif "
O čia dar draugė skambina " Žinai buvau teatre, teatras nuostabus biggrin.gif Mačiau tavo MB su tokia sexsova thumbup.gif O tu kodėl nebuvai? Ai nu taip, aš kvailė (juokiasi), juk tu vaikus daboji"

Čia tik scenarijus , bet įdomu išgirsti jūsų nuomonę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 08 12, 09:29)
jei jis gali susitikt su tokia drauge nebudamas vedes, bet turedamas drauge/sugyventine ar kaip cia ja pavadinti, tai kodel jis to negali padaryti budamas vedes....nemanau, kad santuoka uzdeda kazkokius pancius...o jei zmones tai ir nesusituokia, o susilaukia vaiku, tai vyras gali susitikt su draugem  g.gif

Santuoka neuždeda pančius, tai ne griežtojo režimo pataisų kolonija, tai ne Lukiškių kamera. Santuoka reiškia įsipareigojimą, atsakomybę, pareigas, ištikimybę (ne vien sekso prasme), palaikymą ir dar daug daug kitokių dalykų. Čia tiems, kuriems santuoka ne vien oficialus pareiškimas ir žiedai. Jei žmogus nesuvokia, kad vedęs žmogus turi kitokį gyvenimą, nei vienišas, neįsipareigojęs, tai jam neįrodysi. Jis vis tiek nesuvokia. Žmonės gali susitikinėti su kuo nori, slapta ar atvirai, bet jei antra pusė tam nepritaria, net gi kategoriškai nepritaria, dėl labai konkrečių priežasčių, ir jei atsiranda terpė slaptiems susitikinėjimams, bendravimams, tai tokia pat meilužiavimo forma. Tai meilužiai, bet be sekso.

Žinoma, vieni ir po vedybų gyvena laisvą gyvenimą, bendrauja su kuo nori, kada nori. Kitiems tai tabu arba tokie bendravimai turi labai aiškias ribas, kurios neperžengiamos. Ir jokių paslapčių, slaptumų, viskas atvira. Nes tik atvirai tarpusavyje gyvenant išsaugomas pasitikėjimas vienas kitu, pagarba.
Atsakyti