Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(ūla @ 2007 01 01, 18:59)
Atsakymas  - TAIP. Turiu pora draugų vyrų jau l. ilgai, nieks nebuvo išlindę, jokie virpuliukai nebėgiojo niekada, tiesiog paprastai šiltai bendraujam. Kol visi nevedę/netekėję buvom, bendravom šiaip, "chebra", kai antras puses susiradom, šeimom draugaujam. Jei labai prispiria noras pabūt ir paplepėt, susibėgam ta pati chebra kokiam barely ir pasėdim. Ir nei vienas sutuoktinis jokių skandalų ar pavydo scenų nekelia. Tiesiog, manau, labai priklauso nuo žmogaus vidinės kultūros. Jei galvosi apie kiekvieną patrauklų vyrą kaip apie potencialų patiną, tai, aišku, apie draugystę galima pamiršt. Manau, kiekvienas sau draugus renkasi pagal save smile.gif. Nesvarbu, moteris tai ar vyras, aš žiūriu į žmogų ir ar turėsiu apie ką su juo šnekėtis.

Manau,cia turima omeny,kada vyras ir moteris-labai geri ir artimi draugai,apie viska sneka ir t.t, bet vadinasi TIK draugai. Tavo atveju kaip suprantu tiesiog tai yra priesingos lyties atstovai,su kuriais gali praleist laika,bet neissipasakotum ar nepaverktum ant peties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 01 01, 21:47)
Manau,cia turima omeny,kada vyras ir moteris-labai geri ir artimi draugai,apie viska sneka ir t.t, bet vadinasi TIK draugai. Tavo atveju kaip suprantu tiesiog tai yra priesingos lyties atstovai,su kuriais gali praleist laika,bet neissipasakotum ar nepaverktum ant peties  mirksiukas.gif

aš turėjau galvoj viską. Ir laiką gerai praleist, ir išsiverkt ant peties. Aš čia pavartojau žodį chebra, tai gal kas suprato, kad tų draugų - 20 biggrin.gif . Ne, mes tik 4, ir nebūtinai visi kartu susitikinėjam. Aš ir dviese su kuriuo nors išeinu į kavinę pasėdėt. Aišku, dabar daug mažiau laiko ir reikalo išsiverkt ir išsipasakot, bet buvo laikai, kai dviese - trise - keturiese iki paryčių sėdėdavom prie vyno ir šnekėdavomės. Ir ką - ir nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ūla @ 2007 01 02, 12:42)
aš turėjau galvoj viską. Ir laiką gerai praleist, ir išsiverkt ant peties. Aš čia pavartojau žodį chebra, tai gal kas suprato, kad tų draugų - 20 biggrin.gif . Ne, mes tik 4, ir nebūtinai visi kartu susitikinėjam. Aš ir dviese su kuriuo nors išeinu į kavinę pasėdėt.  Aišku, dabar daug mažiau laiko ir reikalo išsiverkt ir išsipasakot, bet buvo laikai, kai dviese - trise - keturiese iki paryčių sėdėdavom prie vyno ir šnekėdavomės. Ir ką - ir nieko mirksiukas.gif

Čia, mano nuomone, kaip ir šeimos draugai. "Tik draugai" anksčiau buvo diskutuojama, nu pvz.: kai tik vienas sutuoktinis draugauja su priešingos lyties žmogumi. Kai draugaujama šeimomis, tai viskas normalu ir dauguma tikrai tokių draugų turime. Arba kai dar nevedę, man irgi atrodo, kad tada gali būti tik draugai
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2007 01 02, 14:45)
Čia, mano nuomone, kaip ir šeimos draugai. "Tik draugai" anksčiau buvo diskutuojama, nu pvz.: kai tik vienas sutuoktinis draugauja su priešingos lyties žmogumi. Kai draugaujama šeimomis, tai viskas normalu ir dauguma tikrai tokių draugų turime.  Arba kai dar nevedę, man irgi atrodo, kad tada gali būti  tik draugai

Mole...su naujais pirmiausia biggrin.gif 4u.gif
Man atrodo nenormalu ir jau tai sakiau, jei vaikystės, jaunystės draugai, kurie buvo iki atsirandant antrajai pusei, nevirsta tokiais, kaip tu sakai, šeimos draugais. Juk normalu, kad pora leidžia kartu laiką ir tt. Bet gali būti, kad tie draugai yra daugiau vieno iš sutuoktinių. Na, jei aš su savo draugu kartu užaugau/mokiausi mokykloje/bėgiojau po pievas, tai jis man bus artimesnis draugas nei mano sutuoktiniui. Gal mes su juo susitiksim po darbo išgerti kavos puodelio, gal mano antra pusė bus kartu, gal ir ne. Va buvo tokia naktis, kai susitikau su vienu draugu. Jis yra bendras mūsų abiejų draugas ir laiką leidžiam dažniausia kartu, ty dalyvaujant ir mano vyrui, bet tą naktį taip išėjo, kad buvau viena. susitikom ir buvau viena tarp trijų bernų biggrin.gif Grįžau paryčiais, bet vyras žinojo kur ir su kuo aš esu ir nieko nesakė.
Vat ir ūlos atveju. Buvo jie draugai iki jiems surandant antrąsias puses, o dabar natūralu, kad visi yra draugai, bet kažkaip man atrodo, kad ūla daugiau su jais leidžia laiko/kalbasi/bendrauja nei jos vyras. Tai normalu, natūralu ir tame nėra nieko BLOGO
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2007 01 02, 14:45)
Čia, mano nuomone, kaip ir šeimos draugai. "Tik draugai" anksčiau buvo diskutuojama, nu pvz.: kai tik vienas sutuoktinis draugauja su priešingos lyties žmogumi. Kai draugaujama šeimomis, tai viskas normalu ir dauguma tikrai tokių draugų turime.  Arba kai dar nevedę, man irgi atrodo, kad tada gali būti  tik draugai

Nu tada nelabai suprantu, kas tie TIK DRAUGAI g.gif Ar aš turiu gyvent po vienu stogu ir nelįst į jo lovą? Čia, tipo, tada tokia draugystė skaitosi? Nu esu palapinėj nakvojus dviese su draugu, autostopu po LT keliavus... Aišku, po vestuvių truputį viskas pasikeitė, daug ką kompensuoja vyras, bet kartais širdį išliet norisi kažkam, tai man tas pats tada, su kuriuo draugu susitikt - su vyru ar moterim. O šeimos draugų mes turim, bet man jie ne tokie artimi, kaip tie...
Nu vienu ž., tokia draugystė, kokią suprantu aš, egzistuoja.

Vaiciukė mane suprato karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ūla: 02 sausio 2007 - 14:29
QUOTE(solo @ 2007 01 01, 15:37)
Kad moteris su vyru gali buti TIK draugai-netikiu netikiu netikiu! Bent is vieno simpatija garantuota rolleyes.gif

drinks_cheers.gif 100 proc sutinku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 02, 20:02)
drinks_cheers.gif  100 proc sutinku  4u.gif

Bet tai dar ir nuo pačių žmonių priklauso. Pvz, jei vyras turi šeimą ir moteris turi šeimą, kaip tik manau, kad draugystė įmanoma, nes nebežiūri į tą žmogų kaip į potencialią antrą pusę. Pabendrauji draugiškai ir tiek.
O kai ir ji, ir jis be antros pusės, tada ieškai tame žmoguje, kas tave užkabintų, kas patiktų. Kai bendravimas labai artimas, pradedi tą žmogų ir įsivaizduoti kaip galimą savo antrą pusę, juoba kad ir trukdžių tam nėra ax.gif Kaip ir buvo manuoju atveju...Nesakyčiau, kad 100 procentų taip turi būt, bet jeigu žmonės be antrų pusių, tai ta draugystė vis tiek, man atrodo, slepia tam tikrus ketinimus mirksiukas.gif Arba čia aš labai patiniškai žiūriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuliuke @ 2007 01 02, 22:59)
Bet tai dar ir nuo pačių žmonių priklauso. Pvz, jei vyras turi šeimą ir moteris turi šeimą, kaip tik manau, kad draugystė įmanoma, nes nebežiūri į tą žmogų kaip į potencialią antrą pusę. Pabendrauji draugiškai ir tiek.
O kai ir ji, ir jis be antros pusės, tada ieškai tame žmoguje, kas tave užkabintų, kas patiktų. Kai bendravimas labai artimas, pradedi tą žmogų ir įsivaizduoti kaip galimą savo antrą pusę, juoba kad ir trukdžių tam nėra  ax.gif Kaip ir buvo manuoju atveju...Nesakyčiau, kad 100 procentų taip turi būt, bet jeigu žmonės be antrų pusių, tai ta draugystė vis tiek, man atrodo, slepia tam tikrus ketinimus  mirksiukas.gif Arba čia aš labai patiniškai žiūriu  lotuliukas.gif

Man gal buvo net labiau atvirkščiai. Mes abu buvom laisvi paaugliai beieškantys savo antrųjų pusių. Ir man net neatėjo į galvą mintis, kad mano draugas gali tapti mano antrąja puse...Kažkaip ir dabar tokių minčių nėra g.gif Bet nesakau, kad taip nebūna mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Rutuliuke @ 2007 01 02, 21:59)

Sakai? Nebūčiau tuo tikra, oi nebūčiau.... Kaip tik. Ko tai ištekėjusiai moteriai reikia iš tavo vyro? Gal kažko negauna iš savojo? O jei tavo vyras turi tas savybes, kurių ji pasigenda iš savo partnerio... dar ims moteriškė ir įsimylės (arba atvirkščiai, taviškiui ji pasirodys nereali moteris - taip gerai jį supranta, palaiko, paguodžia.... user posted image ).... Pasiskaityk temas apie meilužius ir meilužes....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingushka: 03 sausio 2007 - 12:44
QUOTE(Ingushka @ 2007 01 03, 13:42)
Sakai? Nebūčiau tuo tikra, oi nebūčiau.... Kaip tik. Ko tai ištekėjusiai moteriai reikia iš tavo vyro? Gal kažko negauna iš savojo? O jei tavo vyras turi tas savybes, kurių ji pasigenda iš savo partnerio...  dar ims moteriškė ir įsimylės (arba atvirkščiai, taviškiui ji pasirodys nereali moteris - taip gerai jį supranta, palaiko, paguodžia....  user posted image  ).... Pasiskaityk temas apie meilužius ir meilužes....

Na, aš nieko nesakau. Tokia rizika visada yra mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
vaiciuke ir tave su Naujais Metais 4u.gif

Kiekvienoj šeimoj yra savi susitarimai ir savos taisyklės. Tau vyras leido nakti praleisti 3 bernų bury, o manęs neleistų. Tiesiog nesuprastų, ką aš galėčiau be jo ten su jais veikti g.gif O ir aš jam neleisčiau su 3 mergom praleisti naktį be manęs g.gif Ir dar, jeigu vyras išleistų mane su 3 mano draugais kažkur uliavoti ir netgi nakčiai, tai aš pagalvočiau, kad mūsų santykiams atėjo pabaiga, kad paprasčiausiai aš jam visai nerūpiu. unsure.gif Negalime teigti, kad tokios tikros tik draugystės negali būti arba jos visai nėra, bet iš praktikos matosi, kad daug tokių draugysčių pasibaigia kitais santykiais. Tiesiog aplink per daug gyvenimiškų pavyzdžių . Laikausi savo nuomonės bigsmile.gif Žmogus turi elgtis, kaip jam priimtina, štai ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Nu aš taI
Atsakyti