QUOTE(Isyankar @ 2013 08 09, 15:32)
Kita vertus, jeigu poros santykiai darnūs, tvirti, tai, vargu, ar kuris iš jų norės vaikščiot į arbatėles su kažkuo kitu.
O kam taip generalizuojat? Vieniems per akis, kitas gal visą dieną dirba prie kompo. Beje, bendravimas darbe ir su draugais skiriasi kaip diena ir naktis. Man asmeniškai patinka kolegos, bet aš draugais jų nevadinčiau, ir su jais kalbamės apie orą, darbiniais klausimais, atostogas, pan. Draugai turi gerokai platesnį temų spektrą. Galų gale, su draugais apie tą patį darbą nuoširdžiai galima pakalbėti.
Darbas, mokslai, o laisvalaikiu bent jau man kaip tik norisi leisti laiką su mylimuoju, o ne lėkti su kažkokiu draugu į kiną ar dar kur nors
Vėlgi "man nesinori" nereiškia, kad visiems neturėtų norėtis. Man, pavyzdžiui, norisi. Nesakau, kad kasdien, bet kartais norisi. Ir nematau tada nieko blogo susitikti su draugu ar drauge kokį kartą per mėnesį (lytis man reikšmės neturi). O ir mylimieji turi turėti progų su savo draugais išeiti, alaus išgert, pasišnekučiuot. Nematau nieko nenormalaus, kad žmogui norisi bendrauti su daugiau nei vienu žmogumi, t.y. mylimuoju. Galų gale, dar yra asmeninė erdvė, hobiai, pomėgiai, ką mylimieji gali daryti atskirai po vieną ar su kitais žmonėmis, neribodami vienas kito.
Tik labai pritariu, kad reikia susitarti, kur yra ribos ir siekti kažkokio kompromiso
Niekas nekalba apie naktinius pasivaikščiojimus, susitikimų slėpimą ar naktinius smsus
Taip pat, jeigu jau yra šeima: santuoka, vaikai, tai kaip Aimėja sakė
Šiuo atveju jau rašiau, kad nėra nieko, ką čia paminėjot. Gal nekalbėkim apie kraštutinumus. Joks normalus vyras nepaliks žmonos vienos su vienos su vaiku namie, o su drauge eis į kiną. Man rodos, mes apie kaštutinumus nediskutavom?
Todėl, kad netikiu draugyste tarp vyro ir moters, ir netikiu tais naiviais svaičiojimais, kaip čia viskas gražu ir padoru, tuo labiau turint antrą pusę, lakstyti su kažkuo kitu
O netikit kodėl? Jeigu nebūtumėt parašiusi to sakinio "jeigu norės išduot, tai vis tiek išduos", tai neklausčiau. Bet dabar nebesuprantu, kas gali tam nenorinčiam išduoti atsitikti, jeigu jis nueis su drauge išgert arbatos (tik gal be kraštutinumų apie žmoną su vaiku namie)? Jis vargšas tikrai nenorės, bet tik draugė jį išprievartaus?