QUOTE(Pauliusas @ 2013 08 05, 18:14)
jei ne paslaptis ką jie patardavo ??? Nemanau kad KĄ DOVANOTI, nes jie jūsų MB tikrai geriau nepažįsta negu Jūs.
Na, prašymas patarimo neskambėjo pasakyk, ką dovanoti MB. Žinoma, kad geriau pažįstu aš, bet kai turiu kelis tinkančius variantus, galima pasikonsultuoti, kuris būtų tinkamesnis. Pavyzdžiui, kuris stalo žaidimas labiausiai tiktų taktinio mąstymo žmogui iš mano pasirinktų kelių (aš jų neišmanau taip gerai, kaip vienas iš tų mano draugų) Arba į kurį sporto klubą paimti abonementą dovanai (aš pati gal juose nebūtinai lankausi ).
Bet draugystė šiaip nebūtinai turi būti dėl patarimų, naudos ar kažkokio išskaičiavimo. Pavyzdžiui, vieną iš savo draugų aš pažįstu nuo... neatsimenu kada. Gal nuo kokių 3 metų, taigi kaip ir smėlio dėžės laikų Ir mums bendrauti tiesiog gera apie viską. Bet gyvenimui ir santykių kūrimui aš pasirenku kitą žmogų, tai vadinasi, aš tą kitą ir noriu pasirinkti, ir vadinasi, jis mane taip pat nori pasirinkti, nepaisant visų kitų aplink esančių žmonių. Bet mes vienas kitą pasirinkdami negalim drausti atsisakyti kitų žmonių, pomėgių ar interesų. Na, kiti gal atsisako, bet aš nenorėčiau būti tokiuose santykiuose.