Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(Pauliusas @ 2013 08 05, 18:14)
jei ne paslaptis ką jie patardavo ??? Nemanau kad KĄ DOVANOTI, nes jie jūsų MB tikrai geriau nepažįsta negu Jūs.

Na, prašymas patarimo neskambėjo pasakyk, ką dovanoti MB. Žinoma, kad geriau pažįstu aš, bet kai turiu kelis tinkančius variantus, galima pasikonsultuoti, kuris būtų tinkamesnis. Pavyzdžiui, kuris stalo žaidimas labiausiai tiktų taktinio mąstymo žmogui iš mano pasirinktų kelių (aš jų neišmanau taip gerai, kaip vienas iš tų mano draugų) smile.gif Arba į kurį sporto klubą paimti abonementą dovanai (aš pati gal juose nebūtinai lankausi smile.gif).

Bet draugystė šiaip nebūtinai turi būti dėl patarimų, naudos ar kažkokio išskaičiavimo. Pavyzdžiui, vieną iš savo draugų aš pažįstu nuo... neatsimenu kada. Gal nuo kokių 3 metų, taigi kaip ir smėlio dėžės laikų biggrin.gif Ir mums bendrauti tiesiog gera apie viską. Bet gyvenimui ir santykių kūrimui aš pasirenku kitą žmogų, tai vadinasi, aš tą kitą ir noriu pasirinkti, ir vadinasi, jis mane taip pat nori pasirinkti, nepaisant visų kitų aplink esančių žmonių. Bet mes vienas kitą pasirinkdami negalim drausti atsisakyti kitų žmonių, pomėgių ar interesų. Na, kiti gal atsisako, bet aš nenorėčiau būti tokiuose santykiuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienių pūkai: 06 rugpjūčio 2013 - 08:48
Is tikruju kai dabar galvoju, tai musu draugai yra daugiausia bendri draugai. Kai kurie ateje is mano gyvenimo, kai nebuvau su vyru, kiti is jo. Tie, kurie man kazkada buvo tikrai geri draugai, dabar tapo geriau pazistamais, kadangi gyvenimas taip jau sudelioja, visi uzsisukam savo kasdienybej....

Tokiu vyru draugu, su kuriais susisiekciau 2-3 kartus per savaite, neturiu, ta irgi sudeliojo gyvenimas: kai istekejau, gime vaikai, mano vienintelis geras draugas dar neturejo seimos, tai naturaliai ir mes nutolom (beje, taip atsisijojo ne tik mano, bet ir vyro draugai, tai normalu).

Nesu kategoriska ir kitiems patariu tokiems nebuti: imanoma, kad vyras ir moteris butu tik draugais, visai tiketina, kad tokia draugyste gali pasibaigti del sekso jausmu ir pan.....bet kad tai briedas, nesamone ir tt nesakyciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiciuke: 06 rugpjūčio 2013 - 08:47
QUOTE(Medėja @ 2013 08 05, 13:46)
Neaišku, kuriems galams vyrui ir moteriai būti "tik draugais"?

net labai aisku- sexui
Atsakyti
QUOTE(mldk @ 2013 08 08, 13:25)
net labai aisku- sexui

niu cia jau per kategoriskas marazmas.....kai vyras ir moteris sueina seksui, palikdami uz borto antrasias puses, vadinasi ne draugai, o meiluziai.....beje, kai antra puse paliekama uz borto, jai meluojama visais atvejais blogai ir ne del to, kad meluojama apie draugus ar apie ka kita

As aisku ne kaip visos, bet galiu ranka pridejusi prie sirdies pasakyti, kad kai kuriuos savo draugus galiu ivertinti kaip vyrus: simpatiskas, sexy netgi biggrin.gif arba nepatrauklus, bet skirtumas tame, kad sekso uztenka su vyru, todel i kitus tuo reikalu (o ypac i draugus) tikrai niekad nesidairiau mirksiukas.gif Bet aisku, cia kiek zmoniu, tiek nuomoniu.....
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2013 08 03, 20:05)
Va ir įdomu, kaip merginos sureaguotu tokioje situacijoje:

02 val. nakties.
Jus prižadina telefono skambutis
Jūsų vyrui (draugui) skambina tik draugė, ją pametė (išsiskyrė) ir jai reikia su juo pasišnekėti.
Jūsų reakcija ???

pauliau, neva pateikei atseit labai sokiruojancia situacija. g.gif labai teigiamai sureaguociau. ir panasiu situaciju yra buve. visiems draugam/draugem padedavom, ir tt. buvom atviri santykiams, ne kaip kurmiai sulinde i savo nama/tvirtove. savo pirma santuoka del to nepavydo tikrai menu su nostalgija tam tikra. (tikrai nenoriu sugrizt i ja, vel nesupraskit klaidingai. rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 08 09, 14:25)
pauliau, neva pateikei atseit labai sokiruojancia situacija. g.gif  labai teigiamai sureaguociau. ir panasiu situaciju yra buve. visiems draugam/draugem padedavom, ir tt. buvom atviri santykiams, ne kaip kurmiai sulinde i savo nama/tvirtove. savo pirma santuoka del to nepavydo tikrai menu su nostalgija tam tikra. (tikrai nenoriu sugrizt i ja, vel nesupraskit klaidingai.  rolleyes.gif )

Kalba eina ne apie draugus/drauges, o apie TIk drauges (priešingos lyties) su kuria vyras praleidžia kelis kartus po kelias valandas per savaitę ( čia maždaug taip buvo išaiškinta Pauliušo)
Draugėm , draugam visi bėgtų ir padėtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 09 rugpjūčio 2013 - 13:40
pieniu pukai - wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif visom keturiom as uz tavo postus...jie isreiskia mano mintis 4u.gif mole tai labai kategoriska - neva, zmona turi buti geriausia drauge, ir taskas, jei draugai - tai tik seimos draugai. jei pas tave taip yra, jei i VISUS vyro klases susitikimus eini su vyru (nes neduokdie arba nebutinai neduokdie)-tai cia yra tavo reikalaas. bet kam taip uz kitus teigti....
Atsakyti
Aš jau galvojau, kad šioje temoje pasakiau viską, ką noriu pasakyti, bet įvyko tokia labai kurioziška situacija biggrin.gif Su manimi susisiekė vieno tik draugo mergina dėl to, kad aš bendrauju su jos draugu. Neva tai kadangi pati turiu antrą pusę, man apskritai su kitais žmonėmis bendrauti neturėtų norėtis ir likti laiko lotuliukas.gif Na ji stengėsi kuo mandagiau, bet tai tiksliai matėsi, kad mandagumas labai apsimestinis. Šiaip ji gana nesveiko pavydumo. Tikrina jį ir darbe per pietų pertraukas, ir vakarais visada pyksta, kai jis kur nors išeina. Ar alaus bokalui su draugais, o jau ką kalbėti apie drauges. Su keliomis tik draugėmis jau uždraudė bendrauti ir liepė išmesti net iš facebooko biggrin.gif Na, bet čia jų vidaus reikalai, ne mano.

Bet nelabai supratau, ko ji iš manęs nori ir kelia klausimą, kodėl aš su juo noriu bendrauti. Na noriu, nes mes draugai n metų, klasiokai. Susitinkam kokį kartą per dvi savaites, kartais ir ilgai nesusitinkam, paplepam, arbatos atsigeriam. Dėl manęs galėtume ir trise bendrauti, jei jai tas trukdo, bet ji pati nenorėjo susipažinti, be to, gyvena kitame mieste. Norėjosi pasakyti apie tą pavadėlį, bet nenorėjau sukelti problemų jam. Toks keistas ir nelabai malonus atsitiktinumas doh.gif

QUOTE(given444 @ 2013 08 09, 13:35)
pieniu pukai -  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif visom keturiom as uz tavo postus...jie isreiskia mano mintis  4u.gif mole tai labai kategoriska - neva, zmona turi buti geriausia drauge, ir taskas, jei draugai - tai tik seimos draugai. jei pas tave taip yra, jei i VISUS vyro klases susitikimus eini su vyru (nes neduokdie arba nebutinai neduokdie)-tai cia yra tavo reikalaas. bet kam taip uz kitus teigti....

given444 4u.gif Mes su Mole jau išsiaiškinom, kad ji nėra už ėjimą į visus klasės susitikimus kartu ir pan. Aš šiaip tikiu, kad kai jau daug metų sukurta šeima, natūraliai visi vyro / žmonos draugai ar draugės tampa bent jau pažįstami, ir susidraugauja. Bet būna, visko nutinka. Kažkoks žmogus gal "nelimpa", su kažkuo nelabai yra apie ką kalbėtis, galų gale, kartais tiesiog šiaip įdomiau susitikt akis į akį su draugais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienių pūkai: 09 rugpjūčio 2013 - 14:05
QUOTE(given444 @ 2013 08 09, 14:35)
pieniu pukai -  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif visom keturiom as uz tavo postus...jie isreiskia mano mintis  4u.gif mole tai labai kategoriska - neva, zmona turi buti geriausia drauge, ir taskas, jei draugai - tai tik seimos draugai. jei pas tave taip yra, jei i VISUS vyro klases susitikimus eini su vyru (nes neduokdie arba nebutinai neduokdie)-tai cia yra tavo reikalaas. bet kam taip uz kitus teigti....

Given, gink dieve už kitus neteigiu g.gif
Atsiprašau, suklydau, žmona turi būti ne tik pati geriausia draugė, bet dar turi būti vyrui ir gera meilužė, tada kitų neieško biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu kam tada žmona, jei geriausios draugės yra už šeimos ribų? biggrin.gif
Ne , mes turim ir atskirų draugų ir draugių , bet jie tokie , nu nemaišantys ir nekeliantys abejonių g.gif ir į susitikimus esam ne kartą ir ne dešimt po vieną ėję ir nematau čia nieko blogo. Kelios mano draugės vienišos, nesu niekad jomis suabejojus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pauliusas @ 2013 08 05, 16:59)
Tai gal apibrėžkim:
TIK DRAUGAS - priešingos lyties asmuo su kuriuo palaikomas ryšys ne mažiau kaip 2-3 kartus per savaitę.

taip buvo apibrėžtas Tik draugai, nesuprantu, ko taip skaudžiai Given sureagavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienių pūkai @ 2013 08 09, 14:04)

Bet nelabai supratau, ko ji iš manęs nori ir kelia klausimą, kodėl aš su juo noriu bendrauti. Na noriu, nes mes draugai n metų, klasiokai. Susitinkam kokį kartą per dvi savaites, kartais ir ilgai nesusitinkam, paplepam, arbatos atsigeriam. Dėl manęs galėtume ir trise bendrauti, jei jai tas trukdo, bet ji pati nenorėjo susipažinti, be to, gyvena kitame mieste. Norėjosi pasakyti apie tą pavadėlį, bet nenorėjau sukelti problemų jam. Toks keistas ir nelabai malonus atsitiktinumas doh.gif
given444  4u.gif Mes su Mole jau išsiaiškinom, kad ji nėra už ėjimą į visus klasės susitikimus kartu ir pan. Aš šiaip tikiu, kad kai jau daug metų sukurta šeima, natūraliai visi vyro / žmonos draugai ar draugės tampa bent jau pažįstami, ir susidraugauja. Bet būna, visko nutinka. Kažkoks žmogus gal "nelimpa", su kažkuo nelabai yra apie ką kalbėtis, galų gale, kartais tiesiog šiaip įdomiau susitikt akis į akį su draugais.

Man irgi nepatiktų, kad antra pusė eitų dviese su kažkokia "gera drauge" arbatos gerti mirksiukas.gif Suprantu jo merginą ir nemanau, kad toks nepasitenkinimas yra "nesveiko pavydo" apraiška.
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2013 08 09, 14:21)
Man irgi nepatiktų, kad antra pusė eitų dviese su kažkokia "gera drauge" arbatos gerti mirksiukas.gif Suprantu jo merginą ir nemanau, kad toks nepasitenkinimas yra "nesveiko pavydo" apraiška.

Na, tai aš jau minėjau, kad pažįstami esam n metų ir buvom klasiokai. Man toks klausimas kilo: jeigu eitų su klasioku, tai būtų nieko tokio, ar ne? Bet jeigu eina su klasioke, tai tada jau blogis? smile.gif Galit skirtumą paaiškinti? Aš tai kažkaip nesuprantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienių pūkai @ 2013 08 09, 15:28)
Aš tai kažkaip nesuprantu 4u.gif

Viską kuo puikiausiai supranti, ne mažas vaikas esi. irnesakyk.gif

Niekas nesako, kad reikia nutraukti bendravimą su TIK draugais, tačiau manau atsiradus šeimai, tas bendravimas turi įgauti kitą pavidalą, būdą ar santykį. Tokio bendravimo koks buvo iki tol tiesiog ir negali būti, nereikia kurti pasakų, kad toks bendravimas-susitikimai, kavos gėrimai, žinutės, pokalbiai, ir visa kita, o jei dar daro abi pusės, stiprina šeimą. Dar visi stebisi kodlė tiek skyrybų ir trumpalaikių santykių, todėl,kad supratimo ir pagarbos šeimai neliko. Oi kaip griežtai pasakiau. biggrin.gif karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 09 rugpjūčio 2013 - 14:46