Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(Pienių pūkai @ 2013 08 05, 14:15)
Tai kad aš nesakiau, jog parodyti blogai smile.gif Taip pat nesakiau, kad bendrauti negalima trise ar šeimomis. Tiesiog kartais yra akimirkų, kai tie seni geri draugai (klasiokai, kursiokai, kas jie bebūtų) nori susitikti akis į akį, pabendrauti asmeniškai tokiomis temomis, kurios trečiam neįdomios, neaktualios, o gal per daug asmeniškos. O tame nematau nieko blogo. 1.Mes turbūt norėjom tą patį pasakyti, tik nesusikalbėjom smile.gif

Taip pat pritariu dėl poros sprendimo, kai tai iš tiesų yra poros sprendimas, o ne kai vienas kažko neleidžia kitam, o kitas prisitaiko 4u.gif

Papildyta:
Na, bet namie sėdinti bei nuobodžiaujanti žmona ir vyras su drauge teatre, pripažinkit, jau kraštutinumas biggrin.gif Bet jis gali nueiti, kai nori pamatyti spektaklį, o jūs tuo metu dirbat. Arba gal jos gimtadienis. Arba jums tas spektaklis / filmas nepatinka.

O nesėkmės ir problemos būna skirtingos. 2.Gal jūsiškis, tarkim, nori jums gražią staigmeną padaryti, todėl su drauge pasitaria. Moteris tikrai geriau patars, kaip nustebinti kitą moterį smile.gif Aš galiu pasakyti, kad prieš MB gimtadienį visada pasitardavau su tais trimis savo gerais draugais. Todėl, kad jie man patardavo geriau nei patartų bet kuri draugė ir pasako objektyvią savo nuomonę. Taip pat susipykus dėl kokios smulkmenos iš jų gaudavau įdomios informacijos, kaip problemą mato vyrai biggrin.gif O ir nesėkmės atveju, juk kalbėtis galima ne tik su vienu žmogum. Sutinku, kad nuo žmonos / gyvenimo draugės neturėtų būti paslapčių, bet nebūtinai ji turi būti vienintelė, su kuria pasidalinama kokia nors problema (tik čia nekalbu apie šeimos problemas, kurios pirmiausiai turėtų būti sprendžiamos dviese šeimos viduje) 4u.gif

1. Turbūt taip biggrin.gif
2. Žinot, gal per daug metų kartu pragyvenom biggrin.gif , gal per daug vienas kitą pažįstam, tai ir patarimų tokiais klausimais nebereikia biggrin.gif Tiesiog manau, kad žmona arba vyras pirmiausia turi būti pačiu geriausiu draugu g.gif Be to pragyvenus ne vienus ir ne dešimt metų, tie tik draugai tampa šeimos draugais arba jų paprasčiausiai nelieka g.gif Čia mano nuomonė, asmeninė biggrin.gif
Atsakyti
Vaiciuke, matau skaitot, užeikit mirksiukas.gif
Atsimenu jus, kažkada tokioje pačioje temoje diskutavom biggrin.gif
Atsakyti
Neaišku, kuriems galams vyrui ir moteriai būti "tik draugais"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medėja: 05 rugpjūčio 2013 - 13:47
Kazkaip netycia uztikau tema ir senus laikus prisiminiau biggrin.gif
Jeigu i tema, tai va kaip tik savaitgali vaziavau i uosvija be vyro, o tik su savo drauge. Ten vyko svente, vyro (o dabar jau ir mano) draugas pasikviete i vyriska kompanija prie savo stalo: pavaisino, visa vakara leidom vyriskoje kompanijoje, sokom iki paryciu, kita diena susiskambinom, buvom vel susitike. Is tikruju is tu vyriskiu buvo demesys mums, Vilniaus mergelkoms, bet bent jau pas mane jokiu garbanotu minciu smile.gif as kazkodel galvoju, kad bent jau tas vyro (mano) draugas tikrai nieko blogo (gero) negalvojo, nors neseniai issituokes, tai gali kokiu tai ne visai graziu minciu buti smile.gif

Suprantu, kad kai kam aplamai vaziavimas be antros puses i svente kitame mieste ir sventimas iki paryciu atrodys utopija, bet man tai normalu. Visi ten buve vyro draugai yra ir man draugai ir ne vienam nesusigarbanojo mintys, kai pamate mane be vyro smile.gif (nors tiesa sakant, neilysi i kito zmogaus galva, bet bent jau elgesys to neisdave).

Per 5 metus mano nuomone nepasikeite: GALI vyras ir moteris buti TIK draugais smile.gif

Beje, as darbe sedziu su zaviu vyruku (kiek zinau, nesigarbanoja mintys nei man nei jam tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 08 05, 15:44)
Kazkaip netycia uztikau tema ir senus laikus prisiminiau  biggrin.gif
Jeigu i tema, tai va kaip tik savaitgali vaziavau i uosvija be vyro, o tik su savo drauge. Ten vyko svente, vyro (o dabar jau ir mano) draugas pasikviete i vyriska kompanija prie savo stalo: pavaisino, visa vakara leidom vyriskoje kompanijoje, sokom iki paryciu, kita diena susiskambinom, buvom vel susitike. Is tikruju is tu vyriskiu buvo demesys mums, Vilniaus mergelkoms, bet bent jau pas mane jokiu garbanotu minciu smile.gif as kazkodel galvoju, kad bent jau tas vyro (mano) draugas tikrai nieko blogo (gero) negalvojo, nors neseniai issituokes, tai gali kokiu tai ne visai graziu minciu buti smile.gif

Suprantu, kad kai kam aplamai vaziavimas be antros puses i svente kitame mieste ir sventimas iki paryciu atrodys utopija, bet man tai normalu. Visi ten buve vyro draugai yra ir man draugai ir ne vienam nesusigarbanojo mintys, kai pamate mane be vyro smile.gif (nors tiesa sakant, neilysi i kito zmogaus galva, bet bent jau elgesys to neisdave).

Per 5 metus mano nuomone nepasikeite: GALI vyras ir moteris buti TIK draugais smile.gif

Beje, as darbe sedziu su zaviu vyruku (kiek zinau, nesigarbanoja mintys nei man nei jam  tongue.gif )

Vaičiuke, jūs važiuojat į uošviją, aš važiuoju ir važiuodavau į tėviškę ir jauna su mažais vaikais važiuodavau (vyras dažnai dėl darbo negalėdavo), ir su klasiokais susitikdavau ir šventes , gimtadienius atšvęsdavom. Tai normalu.
Būtent tą aš ir sakau, kad žmonos ar vyro draugai ir draugės tampa kažkaip savaime bendrais draugais g.gif
Aš dirbu visiškai vyriškame kolektyve biggrin.gif
Beje TIK DRAUGAI, kai antros pusės draugai nėra šeimos draugai ir kai iš kai kurių pasisakymų susidariau nuomonę, kad jiems bendraujant , antrų pusių dalyvavimai keltų diskomfortą g.gif Gal buvo apibrėžta, kas ir kaip supranta tuos pasakymus TIK DRAUGAI, gal ko neužskaičiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 05 rugpjūčio 2013 - 15:51
QUOTE(Pienių pūkai @ 2013 08 05, 13:15)
Gal buvo apibrėžta, kas ir kaip supranta tuos pasakymus TIK DRAUGAI, gal ko neužskaičiau g.gif

Tai gal apibrėžkim:
TIK DRAUGAS - priešingos lyties asmuo su kuriuo palaikomas ryšys ne mažiau kaip 2-3 kartus per savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2013 08 05, 16:59)
Tai gal apibrėžkim:
TIK DRAUGAS - priešingos lyties asmuo su kuriuo palaikomas ryšys ne mažiau kaip 2-3 kartus per savaitę.

Kokioje teritorijoje?
Nes pvz darbe su kolegom galima praleisti ir daugiau negu 5 d d/ 40 val per savaitę, bet tai darbo draugai, į TIK DRAUGUS neįsipaišo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 08 05, 16:19)
Kokioje teritorijoje?
Nes pvz darbe su kolegom galima praleisti ir daugiau negu 5 d d/ 40 val per savaitę, bet tai darbo draugai, į TIK DRAUGUS neįsipaišo biggrin.gif

Tai pati ir įvardinai KOLEGOS.
Jei visus PAŽYSTAMUS pradėsime įvardinti kaip draugus ...........

Atsakyti
QUOTE(Pienių pūkai @ 2013 08 05, 13:15)
Aš galiu pasakyti, kad prieš MB gimtadienį visada pasitardavau su tais trimis savo gerais draugais. Todėl, kad jie man patardavo geriau nei patartų bet kuri draugė ir pasako objektyvią savo nuomonę.

jei ne paslaptis ką jie patardavo ??? Nemanau kad KĄ DOVANOTI, nes jie jūsų MB tikrai geriau nepažįsta negu Jūs.

QUOTE(vaiciuke @ 2013 08 05, 14:44)
Beje, as darbe sedziu su zaviu vyruku (kiek zinau, nesigarbanoja mintys nei man nei jam  tongue.gif )

Jūs ir Facebooko draugus laikote DRAUGAIS ???
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 08 04, 21:59)
Geriausia draugė vyrui turi būti žmona tongue.gif Taip , nelaimės atveju tikrai netrukdyčiau vyrui bėgti į pagalbą g.gif ir ne tik pas draugę ar draugą, bet ir bet kuriam žmogui
Taip esu buvusi ir ne kartą, ir jis buvo. Žinokit visai įdomu buvo pagyventi tuom, kuo kažkada  gyveno  tavo brangiausias žmogus.
Beje, sukūrus šeimą, labai greitai vieno ar kito draugai tampa šeimos draugais g.gif
O kas sakė, kad mes vyrus kontroliuojam, bijom išleisti ir pan.? Baimė, mergyt, blogas sąjungininkas ir laiminga šeimoje , esant nepasitikėjimui, nebūsi g.gif

drinks_cheers.gif Pritariu postui.
Butent seimoje svarbu PASITIIKEJIMAS.
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2013 08 05, 16:59)
Tai gal apibrėžkim:

Tada as tokiu nebeturiu smile.gif

QUOTE(Pauliusas @ 2013 08 05, 19:14)
Jūs ir Facebooko draugus laikote DRAUGAIS ???

A prie ko cia Facebook'as? beje, FB drauguose yra tik tie asmenys, kuriuos galeciau pavadinti draugais, giminemis arba bent jau gerais senais pazistamais tongue.gif

Beje, sitoje temoje buvo kelis kartus klausta, kaip moterys, turincios vyrus tik draugus, reaguotu, jei ju antra puse turetu moteris, tik drauges ir su jomis leistu savo laisvalaiki. tai vakar pamasciau: yra tokia moteris, su kuria MB paskutiniu metu daug bendrauja, tiesiog juos sieja bendras hobis-pragyvenimo saltinis. Pazistu as ja puikiai ir nors ji yra vienisa, be problemu isleisciau ji su ja gerti kavos ir tt.

Problema turbut atsiranda tuomet, kai vyras/moteris slepia ta tik drauga/drauge nuo savo antrosios puses. Kitais atvejais normalu, kad tie visi draugai daugmaz tampa bendrais. Cia aplamai galima butu kalbeti, ar normalu, kai sutuoktiniai vienas nuo kito kazka slepia smile.gif

Man atrodo as ir anksciau rasiau, kad buvo laikas, kai su vyro draugais labiau rysi palaikydavau as: tiesiog man patinka bendrauti, jis daugiau laikosi santuriai...

ir dar pagalvojau, jei draugai jaucia, kad atsiranda kazkokie jausmai, reikia su savim kovoti, jau apie tai irgi buvo rasyti: nesam mes gyvuliai mirksiukas.gif reikia ivertinti, kas svarbiau: seksas ar draugyste mirksiukas.gif
Atsakyti
Slepimas, baime nera geri palydovai draugysteje. Ir kontrole nera gerai, kai sedi skaito tavo zinutes ir pan. Viskas ribos turi buti. Ir kaip sakei, mes ne gyvuliai, mes galime kontroliuoti save. Ir ne viskas vulgaru gi musu gyvenime. Kazkas pakomentavo kokio galo vyriu but su moterimi tik draugais? Tai jei tau tik galai rupai, tai nezinau. Zmones reikia sielus draugu, kad emocijas geras suteiktu, su kazkuo pakalbet, laisvalaiki leist, jei kazkam antro galo gyvenime uztenka tai nezinau, ka daugiau pasakyti.
Atsakyti