QUOTE(Molė @ 2013 08 05, 12:30)
O kuo blogai parodyti vyrą ar žmoną klasiokam? Juk su giminėm irgi pažindinamasi, nors iki tol aš jų gyvenimo nežinojau ir pokalbiuose apie praeitį, galiu tik klausytojo vaidmeniu pasitenkinti
Čia tik 2 žmonių reikalas ir susitarimas, kada eiti po vieną, o kada porom ir ne kitiems spręsti gerai ar blogai. Svarbu, kad porai gerai
Tai kad aš nesakiau, jog parodyti blogai. Taip pat nesakiau, kad bendrauti negalima trise ar šeimomis. Tiesiog kartais yra akimirkų, kai tie seni geri draugai (klasiokai, kursiokai, kas jie bebūtų) nori susitikti akis į akį, pabendrauti asmeniškai tokiomis temomis, kurios trečiam neįdomios, neaktualios, o gal per daug asmeniškos. O tame nematau nieko blogo. Mes turbūt norėjom tą patį pasakyti, tik nesusikalbėjom
Taip pat pritariu dėl poros sprendimo, kai tai iš tiesų yra poros sprendimas, o ne kai vienas kažko neleidžia kitam, o kitas prisitaiko.
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2013 08 05, 12:30)
Tik sąžiningai sakau, neįsivaizduoju, kad vyras eitų į teatrus ar kavines su drauge, o aš tuo tarpu namuose sėdėčiau. Arba nesekmės atveju bėgtu pirmiausia pasiguosti draugei o ne man
. Tai kam tada žmona?
Na, bet namie sėdinti bei nuobodžiaujanti žmona ir vyras su drauge teatre, pripažinkit, jau kraštutinumas
Bet jis gali nueiti, kai nori pamatyti spektaklį, o jūs tuo metu dirbat. Arba gal jos gimtadienis. Arba jums tas spektaklis / filmas nepatinka.
O nesėkmės ir problemos būna skirtingos. Gal jūsiškis, tarkim, nori jums gražią staigmeną padaryti, todėl su drauge pasitaria. Moteris tikrai geriau patars, kaip nustebinti kitą moterį
Aš galiu pasakyti, kad prieš MB gimtadienį visada pasitardavau su tais trimis savo gerais draugais. Todėl, kad jie man patardavo geriau nei patartų bet kuri draugė ir pasako objektyvią savo nuomonę. Taip pat susipykus dėl kokios smulkmenos iš jų gaudavau įdomios informacijos, kaip problemą mato vyrai
O ir nesėkmės atveju, juk kalbėtis galima ne tik su vienu žmogum. Sutinku, kad nuo žmonos / gyvenimo draugės neturėtų būti paslapčių, bet nebūtinai ji turi būti vienintelė, su kuria pasidalinama kokia nors problema (tik čia nekalbu apie šeimos problemas, kurios pirmiausiai turėtų būti sprendžiamos dviese šeimos viduje)