Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(Pauliusas @ 2013 08 03, 23:05)
Va ir įdomu, kaip merginos sureaguotu tokioje situacijoje:

02 val. nakties.
Jus prižadina telefono skambutis
Jūsų vyrui (draugui) skambina tik draugė, ją pametė (išsiskyrė) ir jai reikia su juo pasišnekėti.
Jūsų reakcija ???

Man atrodo ir atvirkštiniu atveju kaži kaip vaikinas sureguotų, jei mergainai taip paskambintų.
Atsakyti
Vyras ir moteris draugais gali buti arba pradzioje draugystes, arba nurimus aistroms lieka kaip draugai.
Atsakyti

02 val. nakties.
Jūsų vyrui (draugui) skambina tik draugė, ją pametė (išsiskyrė) ir jai reikia su juo pasišnekėti.
Jūsų reakcija ???

Pasiūlyčiau, kad pasikviestų pas mus g.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2013 08 03, 19:25)
Tikios draugystes vis vien baigiasi lovoje, jei ne realiai, tai bent jau vyro galvoje biggrin.gif

O jūs taip gerai žinote, kas dedasi visų vyrų galvose? Sunku turėtų būti taip gyventi, nes nei į darbą vyrą išleisi ramiai, nei į klasės ar kurso susitikimą, kad tik realiai ar bent jo galvoje neįvyktų tai, kas jums labai nepatiktų tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Pauliusas @ 2013 08 03, 22:05)

02 val. nakties.
Jūsų reakcija ???

Gal nuskambės kaip pokštas, bet aš pati esu savo geriausiam draugui panašiu metu skambinus, ir jis man yra skambinęs. Man tai paryčiais buvo lėktuvas ir neturėjom daugiau laiko susitikti, todėl pasiūliau užsukti padėt susikrauti daiktus ir tuo pačiu dar arbatos išgėrėm, pabendravom biggrin.gif Turėjo jis antrą pusę, tik su ja dar kol kas negyvena.

Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2013 08 04, 09:05)
Pasiūlyčiau, kad pasikviestų pas mus g.gif

O kodėl pas jus? Juk tai jo gera ar geriausia draugė, ne jūsų. Man tai būtų kažkaip nejauku važiuoti tokiomis aplinkybėmis.

Jūs buvot kada nors savo antros pusės klasės ar kurso susitikime, bendravot su jo vaikystės gerais draugais ir draugėm? Jeigu taip, taigi turėjot pastebėti, kad seni geri draugai turi savo temų, savo prisiminimų ir istorijų, įvykių, kurie jums nieko nereiškia. Jie turi savo bendrą praeitį, kurios dalimi jūs nebūtinai esat. O kai nesat, tai ir jums dažniausiai neįdomu klausytis, ir jiems nebūtinai jauku apie tai kalbėti. Buvau aš kartą MB klasės susitikime ir jaučiausi kaip ateivis, kai jie dalinosi savo praeities prisiminimais. Aš tiesiog juose nedalyvavau ir ne viską supratau.

Tad jeigu aš važiuoju pas savo draugą išsikalbėti, gal nebūtinai noriu, kad mano ir mano ex santykių peripetijas dar girdėtų jo antra pusė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienių pūkai: 04 rugpjūčio 2013 - 10:08
Ir išvis aš nesuprantu, kodėl tokiai didelei daliai merginų ir moterų kyla noras vyrus kontroliuoti kaip kokius šuniukus. Tokių vyrų irgi nesuprantu ir laimei, niekada niekas neaiškino, su kuo galiu ir negaliu bendrauti, kad tik kas nors neįvyktų mano galvoje tongue.gif biggrin.gif

Taigi džiaugsmo teikia žinojimas, kad jis tai su manim pasirinko būti ir gyventi kasdien, o ne su draugėmis ar pažįstamomis, kurių jis turi ir aš jam leidžiu turėti, nes jis laisvas bendrauti su kitais žmonėmis. O ne todėl, kad laikau jį už trumpo pavadžio ir tų kitų jis paprasčiausiai nesutinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienių pūkai: 04 rugpjūčio 2013 - 10:23
QUOTE(Pienių pūkai @ 2013 08 04, 10:05)
O jūs taip gerai žinote, kas dedasi visų vyrų galvose? Sunku turėtų būti taip gyventi, nes nei į darbą vyrą išleisi ramiai, nei į klasės ar kurso susitikimą, kad tik realiai ar bent jo galvoje neįvyktų tai, kas jums labai nepatiktų tongue.gif

Nu Jusiske izvalga tai is vis, kur as rasiau, jog neleidziu, ar leidziu neramia dusia? Man visiskai vienodai kas ten jo galvoje dedasi, jei tai su manim nesusija, ar siaip kokia beda nera uzpuolus biggrin.gif
Vyrai jau tokie yra, jie visada nuziurines kitas, mintyse isrengines drauges ir ka tu jiems tongue.gif
Atsakyti

02 val. nakties.
Jūsų reakcija ???

Sureaguočiau visiškai normaliai. Man yra normalu, kai suaugę žmonės turi draugų ir kad tie draugai nebūtinai tos pačios lyties. O jeigu tai merginai mano vyras yra tas žmogus, kuriam ji nori išsipasakoti? Kokią teisę aš turiu tai drausti? Kiekvienas žmogus turi savo gyvenimą ir tokiu atveju jau vyrui reikėtų spręsti - ar jis nori pas ją nuvažiuoti, ar jis nori pasikviesti ją į mūsų namus, ar jis nori su ja pakalbėti telefonu, ar jis nori (...) Ir, jeigu būtų atvirkštinė situacija, tikėčiausi, kad vyras elgtųsi taip pat..
Atsakyti
QUOTE(Pienių pūkai @ 2013 08 04, 11:05)
Papildyta:
Gal nuskambės kaip pokštas, bet aš pati esu savo geriausiam draugui panašiu metu skambinus, ir jis man yra skambinęs. Man tai paryčiais buvo lėktuvas ir neturėjom daugiau laiko susitikti, todėl pasiūliau užsukti padėt susikrauti daiktus ir tuo pačiu dar arbatos išgėrėm, pabendravom biggrin.gif Turėjo jis antrą pusę, tik su ja dar kol kas negyvena.
Papildyta:
O kodėl pas jus? Juk tai jo gera ar geriausia draugė, ne jūsų. Man tai būtų kažkaip nejauku važiuoti tokiomis aplinkybėmis.

Jūs buvot kada nors savo antros pusės klasės ar kurso susitikime, bendravot su jo vaikystės gerais draugais ir draugėm? Jeigu taip, taigi turėjot pastebėti, kad seni geri draugai turi savo temų, savo prisiminimų ir istorijų, įvykių, kurie jums nieko nereiškia. Jie turi savo bendrą praeitį, kurios dalimi jūs nebūtinai esat. O kai nesat, tai ir jums dažniausiai neįdomu klausytis, ir jiems nebūtinai jauku apie tai kalbėti. Buvau aš kartą MB klasės susitikime ir jaučiausi kaip ateivis, kai jie dalinosi savo praeities prisiminimais. Aš tiesiog juose nedalyvavau ir ne viską supratau.

Tad jeigu aš važiuoju pas savo draugą išsikalbėti, gal nebūtinai noriu, kad mano ir mano ex santykių peripetijas dar girdėtų jo antra pusė 4u.gif

Geriausia draugė vyrui turi būti žmona tongue.gif Taip , nelaimės atveju tikrai netrukdyčiau vyrui bėgti į pagalbą g.gif ir ne tik pas draugę ar draugą, bet ir bet kuriam žmogui
Taip esu buvusi ir ne kartą, ir jis buvo. Žinokit visai įdomu buvo pagyventi tuom, kuo kažkada gyveno tavo brangiausias žmogus.
Beje, sukūrus šeimą, labai greitai vieno ar kito draugai tampa šeimos draugais g.gif
O kas sakė, kad mes vyrus kontroliuojam, bijom išleisti ir pan.? Baimė, mergyt, blogas sąjungininkas ir laiminga šeimoje , esant nepasitikėjimui, nebūsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 08 04, 20:59)
Geriausia draugė vyrui turi būti žmona tongue.gif Taip , nelaimės atveju tikrai netrukdyčiau vyrui bėgti į pagalbą g.gif ir ne tik pas draugę ar draugą, bet ir bet kuriam žmogui
Taip esu buvusi ir ne kartą, ir jis buvo. Žinokit visai įdomu buvo pagyventi tuom, kuo kažkada  gyveno  tavo brangiausias žmogus.
Beje, sukūrus šeimą, labai greitai vieno ar kito draugai tampa šeimos draugais g.gif
O kas sakė, kad mes vyrus kontroliuojam, bijom išleisti ir pan.? Baimė, mergyt, blogas sąjungininkas ir laiminga šeimoje , esant nepasitikėjimui, nebūsi g.gif

Aš čia tikrai netaikiau kažkam asmeniškai, kad jūs konkrečiai savo vyrą prirašat 4u.gif Man tik toks įspūdis susidarė skaitant, kad dalis taip elgiasi. Taip pat žinau iš gyvenimo kelis atvejus, kai vaikinas pačiupęs savo merginos telefoną skaito jos žinutes (būna ir atvirkščiai). Suprantu, kad galima taip pajuokauti, bet ten jau rimtai. Todėl ir norėjau parašyti lygiai tą patį - kad baimė blogas sąjungininkas. Ir kad santykiuose visada yra du laisvi žmonės, turintys ir savo erdvės, kurioje yra ir kitų žmonių (įvairių lyčių) mirksiukas.gif

O dėl praeities, tai aš visgi lieku prie savo nuomonės. Taip, galima tų istorijų pasiklausyti, jos gali būti įdomios, bet tai nekeičia fakto, kad jūsų ten nebuvo ir ten nedalyvavot, todėl savo išgyvenimais kartu dalintis negalit. O žmonės mėgsta jais dalintis, todėl tegul sau smile.gif
Atsakyti
mano vaikinas mano, kad vyrai negali but tik draugais, VISI nori antru galu. As su tuo nesutinku, jei zmogaus morale supuvus,tai cia niekas nepades. As tikiu tikra draugyste, ir tikrai draugystei lytis nesvarbi. Tai sielu bendravimas. Jam labai nepatinka, kad as turiu vaikinu draugu, nors juos labai retai sutinku, nes siuo metu uzsienyje gyvenu. Pastoviai konfliktuojame apie tai. Mane tai liudina, kai zmones viska subanalina ir suvulgarina.
Atsakyti
QUOTE(Pienių pūkai @ 2013 08 05, 11:11)
Aš čia tikrai netaikiau kažkam asmeniškai, kad jūs konkrečiai savo vyrą prirašat 4u.gif Man tik toks įspūdis susidarė skaitant, kad dalis taip elgiasi. Taip pat žinau iš gyvenimo kelis atvejus, kai vaikinas pačiupęs savo merginos telefoną skaito jos žinutes (būna ir atvirkščiai). Suprantu, kad galima taip pajuokauti, bet ten jau rimtai. Todėl ir norėjau parašyti lygiai tą patį - kad baimė blogas sąjungininkas. Ir kad santykiuose visada yra du laisvi žmonės, turintys ir savo erdvės, kurioje yra ir kitų žmonių (įvairių lyčių) mirksiukas.gif

O dėl praeities, tai aš visgi lieku prie savo nuomonės. Taip, galima tų istorijų pasiklausyti, jos gali būti įdomios, bet tai nekeičia fakto, kad jūsų ten nebuvo ir ten nedalyvavot, todėl savo išgyvenimais kartu dalintis negalit. O žmonės mėgsta jais dalintis, todėl tegul sau smile.gif

Paprieštarausiu, nors ir pateršiu temą,tokiuose susitikimuose kalbama ne vien apie praeitį, bet kalbama ir apie dabartį bei ateitį, kuriuose jau ir aš egzistuoju.
O kuo blogai parodyti vyrą ar žmoną klasiokam? Juk su giminėm irgi pažindinamasi, nors iki tol aš jų gyvenimo nežinojau ir pokalbiuose apie praeitį, galiu tik klausytojo vaidmeniu pasitenkinti g.gif
Čia tik 2 žmonių reikalas ir susitarimas, kada eiti po vieną, o kada porom ir ne kitiems spręsti gerai ar blogai. Svarbu, kad porai gerai g.gif
O į temą apie draugystę, tai aišku įmanoma, jei nei vienas nepuoselėja slapčių vilčių kada nors taptri pora. Tik sąžiningai sakau, neįsivaizduoju, kad vyras eitų į teatrus ar kavines su drauge, o aš tuo tarpu namuose sėdėčiau. Arba nesekmės atveju bėgtu pirmiausia pasiguosti draugei o ne man g.gif . Tai kam tada žmona?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 08 05, 12:30)
O kuo blogai parodyti vyrą ar žmoną klasiokam? Juk su giminėm irgi pažindinamasi, nors iki tol aš jų gyvenimo nežinojau ir pokalbiuose apie praeitį, galiu tik klausytojo vaidmeniu pasitenkinti g.gif
Čia tik 2 žmonių reikalas ir susitarimas, kada eiti po vieną, o kada porom ir ne kitiems spręsti gerai ar blogai. Svarbu, kad porai gerai g.gif

Tai kad aš nesakiau, jog parodyti blogai. Taip pat nesakiau, kad bendrauti negalima trise ar šeimomis. Tiesiog kartais yra akimirkų, kai tie seni geri draugai (klasiokai, kursiokai, kas jie bebūtų) nori susitikti akis į akį, pabendrauti asmeniškai tokiomis temomis, kurios trečiam neįdomios, neaktualios, o gal per daug asmeniškos. O tame nematau nieko blogo. Mes turbūt norėjom tą patį pasakyti, tik nesusikalbėjom smile.gif

Taip pat pritariu dėl poros sprendimo, kai tai iš tiesų yra poros sprendimas, o ne kai vienas kažko neleidžia kitam, o kitas prisitaiko.

Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2013 08 05, 12:30)
Tik sąžiningai sakau, neįsivaizduoju, kad vyras eitų į teatrus ar kavines su drauge, o aš tuo tarpu namuose sėdėčiau. Arba nesekmės atveju bėgtu pirmiausia pasiguosti draugei o ne man g.gif . Tai kam tada žmona?

Na, bet namie sėdinti bei nuobodžiaujanti žmona ir vyras su drauge teatre, pripažinkit, jau kraštutinumas biggrin.gif Bet jis gali nueiti, kai nori pamatyti spektaklį, o jūs tuo metu dirbat. Arba gal jos gimtadienis. Arba jums tas spektaklis / filmas nepatinka.

O nesėkmės ir problemos būna skirtingos. Gal jūsiškis, tarkim, nori jums gražią staigmeną padaryti, todėl su drauge pasitaria. Moteris tikrai geriau patars, kaip nustebinti kitą moterį smile.gif Aš galiu pasakyti, kad prieš MB gimtadienį visada pasitardavau su tais trimis savo gerais draugais. Todėl, kad jie man patardavo geriau nei patartų bet kuri draugė ir pasako objektyvią savo nuomonę. Taip pat susipykus dėl kokios smulkmenos iš jų gaudavau įdomios informacijos, kaip problemą mato vyrai biggrin.gif O ir nesėkmės atveju, juk kalbėtis galima ne tik su vienu žmogum. Sutinku, kad nuo žmonos / gyvenimo draugės neturėtų būti paslapčių, bet nebūtinai ji turi būti vienintelė, su kuria pasidalinama kokia nors problema (tik čia nekalbu apie šeimos problemas, kurios pirmiausiai turėtų būti sprendžiamos dviese šeimos viduje) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienių pūkai: 05 rugpjūčio 2013 - 13:19