Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(F @ 2012 08 14, 21:53)
Jūs kalbėkit apie save aiškiai ir konkrečiai, nes su tuo "nei vienas vyras" atrodot tikras menkysta biggrin.gif lyg jums reikėtų įsivaizduojamos vyrijos už jus pastovėti ir jūsų mintims apginti.

Stenkites buti objektyvi savo komentaruose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 08 15, 18:59)
OK, vyrai, jus savo seserims irgi jauciat potrauki?

Kodel klausiu. Specialiai paklausiau savu draugu, jie vos ne vien balsiai atsake, jog as jiems kaip sesuo. Kaip minejau mes draugaujam nuo lopselio, paskui kartu ejome i darzeli, mokykla. Is triju tik vienas uzsimine, jog jam draugyste, ta dvasine bendryste su manimi, zymiai svarbiau nei seksas. Taigi.

Vat skaičiau ir mintyse tą patį pagalvojau, gali juk būti vyras draugas tada, kai jis tave jaučia kaip seserį, tai yra kai žmogus yra įdomus bendravimo, laiko leidimo prasme, bet seksualiai netraukia...

Ilgą laiką šiaip pati naiviai tikėjau, kad tarp vyro ir moters gali būti tik draugiški santykiai, be jokių garbanotų minčių, bet tuo klausimu nusivyliau, nes pasirodo, net jei ir nieko nesako, bendrauja toliau, nori matytis, visgi tai šioks toks kaip ir viliojimas vyksta, kol galų gale sprogsta bomba ir pasisako...O va tada laviruoji tarp draugystės, nes galbūt įdomu su tuo žmogumi ir kaip kad daugiau neįvyktų...
Atsakyti
QUOTE(Apollo @ 2012 08 15, 19:17)
Stenkites buti objektyvi savo komentaruose smile.gif

Na bet ar sutinkat su tuo, ką pasakiau?
Juk geriau kalbėti kiekvienam už save, pvz jei aš noriu pasakyti, jog ką nors darau, tai taip ir sakau, kad aš tai darau, o ne "visos moterys daro"
Atsakyti
QUOTE(F @ 2012 08 16, 20:42)
Na bet ar sutinkat su tuo, ką pasakiau?
Juk geriau kalbėti kiekvienam už save, pvz jei aš noriu pasakyti, jog ką nors darau, tai taip ir sakau, kad aš tai darau, o ne "visos moterys daro"

publikacija virsuje yra dar vienas atsakymas i jusu klausima smile.gif
Atsakyti
Kas verčia savo patirtį pateikti kaip "visų vyrų" patirtį?
Atsakyti
Mano vienas iš geriausių draugų vaikinas, turiu dar kelis labai gerus draugus taip pat vaikinus. Į vieną iš jų niekada nežiūrėčiau net kaip į vaikiną, o ir kaip draugo nebūčiau jo pasirinkusi, jeigu ne gyvenime susiklosčiusios aplinkybės biggrin.gif O su kitais man draugystė per brangi, kad ryžčiausiai ją griauti smile.gif

Aš į vaikiną / vyrą pirmiausiai žiūriu ne kaip į romantinių santykių objektą, o kaip į potencialų draugą smile.gif Todėl man tikrai neatrodo, kad vyras ir moteris negali būti tik draugais. Ir savo aplinkoje esu mačiusi gražių klasiokų, kursiokų, bendradarbių draugysčių. Būna, kad jos perauga į šį tą daugiau. Bet jeigu klausimas, ar įmanoma būti tik draugais, tai manau, kad taip. Įmanoma, ir dar kaip smile.gif
Atsakyti
Taip , gali !! Bet tik dėl to , kad taip nori moterys biggrin.gif biggrin.gif turiu tokį susirašinėjimų draugą ir jis man sakė, kad ir kokį draugą tu turėtum jis tikrai bent kartą apie tai galvoju .. o pasiūlius ką nors daugiau greičiausiai ir neatsisakytų 4u.gif
Atsakyti
Žinoma, kad įmanoma bigsmile.gif
Atsakyti
Butas.
Vyras ir moteris vieni.
Vyras pradeda priekabiauti, bet moteris nesileidžia ir sako:
– Geriau likime draugais!
– Ok, tu sulakstyk alaus, o aš tuo metu mergų pakviesiu!
lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikios draugystes vis vien baigiasi lovoje, jei ne realiai, tai bent jau vyro galvoje biggrin.gif
Atsakyti
Turėjau kažkada tokį draugą. Draugystė tesėsi lygiai tiek, iki kol susiradom antrąsias puses, kas labai gaila.
Atsakyti
Va ir įdomu, kaip merginos sureaguotu tokioje situacijoje:

02 val. nakties.
Jus prižadina telefono skambutis
Jūsų vyrui (draugui) skambina tik draugė, ją pametė (išsiskyrė) ir jai reikia su juo pasišnekėti.
Jūsų reakcija ???
Atsakyti