Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(FrigidnaS @ 2012 08 14, 10:07)
Aš taip jaučiu negalėčiau. Ne neturiu jėgų  blush2.gif  Vos moteris pasilenkia ir prasivelia iškirptė, ar išsiryškina užpakaliukas... jau tokios garbanotos mintys apraizgo mane. Ir nesvarbu ar ji kažkieno žmona ar mano viršininkė ar šiaip net nepatinkanti moteris. Sugedęs aš matyt biggrin.gif

Pasikeisk Nick'a ka? nes nu jau isiryskinom, kad jis tik "voratinklis" jautrioms asmenybems lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 08 14, 10:10)
Pasikeisk Nick'a ka? nes nu jau isiryskinom, kad jis tik "voratinklis" jautrioms asmenybems lotuliukas.gif

biggrin.gif Nea, jis geras ir tinkantis. Kol mano minčių niekas neskaito biggrin.gif. S
Atsakyti
baisu čia prisiskaičius Frigidno...nes tikiuosi atradus tikrą draugą be jokių fiti miti. pažįstami nuo darželio laikų. kai einam kartu į klubą, jis kabina panas, aš vaikinus. Geriam alų, žiūrim familly guy. Nors žinau, kad šiaip man draugystės su vyrais ilgai netrukdavo, tikiuosi šį kartą bus kitaip. Tikiuos jis ne toks "garbanotas" kaip Frigidnas.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 08 14, 13:29)
baisu čia prisiskaičius Frigidno...nes tikiuosi atradus tikrą draugą be jokių fiti miti. pažįstami nuo darželio laikų. kai einam kartu į klubą, jis kabina panas, aš vaikinus. Geriam alų, žiūrim familly guy. Nors žinau, kad šiaip man draugystės su vyrais ilgai netrukdavo, tikiuosi šį kartą bus kitaip. Tikiuos jis ne toks "garbanotas" kaip Frigidnas.

Tikėkis biggrin.gif. Aš aišku negarantuoju, bet manau kad jis kartais nurengia tave akimis. Nu bent jau tau nematant blush2.gif Bet čia nieko blogo - tikėtina kad toliau niekad ir nenueis. Per didelė rizika prarast gerą draugę.
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2012 08 14, 15:48)
Tikėkis biggrin.gif. Aš aišku negarantuoju, bet manau kad jis kartais nurengia tave akimis. Nu bent jau tau nematant  blush2.gif Bet čia nieko blogo - tikėtina kad toliau niekad ir nenueis. Per didelė rizika prarast gerą draugę.

echhh....tikiuos kad ne...
Atsakyti
QUOTE(Apollo @ 2012 08 12, 00:41)
nei vienas nienas vyras savo noru nenores buti tik draugais. Taip buna, tik jei moteris nesuteikia pasirinkimo, o vyras neturi savigarbos. Pasakymas- ne, as taves nenoriu, bet galim buti tik draugais tolygus pasakymui: tavo suo nudvese, bet vistiek gali ji laikyti...

Jūs kalbėkit apie save aiškiai ir konkrečiai, nes su tuo "nei vienas vyras" atrodot tikras menkysta biggrin.gif lyg jums reikėtų įsivaizduojamos vyrijos už jus pastovėti ir jūsų mintims apginti.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 08 13, 08:10)
O ką jūsų antros pusės sako, kad jūs net apsipirkt einat kartu? Tai gal ir antras puses, vaikus  apiperkat, pasitardami vienas su kitu?

nieko nesako, o ką turėtų? jis žmonai mėgsta rūbą nupirkt, manęs pasiklausia patarimo, nesunku padėt.
Atsakyti
Moteris ir Vyras gali tapti draugais tik tuo atveju,jeigu jie vienas pries kita issirengia nuogai,leidzia stebeti ir nagrineti kuna.Taip akims apsipratus dinksta tas sekso troskimas,paslaptingumas ir tik tada galima tapti draugais.
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2012 08 15, 13:46)
Moteris ir Vyras gali tapti draugais tik tuo atveju,jeigu jie vienas pries kita issirengia nuogai,leidzia stebeti  ir nagrineti kuna.Taip akims apsipratus dinksta tas sekso  troskimas,paslaptingumas ir tik tada galima  tapti draugais.

Dumblas, cia gal zmona omeny turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 08 15, 15:04)
Dumblas, cia gal zmona omeny turi biggrin.gif

Nuo kada zmona draugas?
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2012 08 15, 14:10)
Nuo kada zmona draugas?

tai jau visai beda tada tongue.gif arba metu mazai dar viskas priesaky biggrin.gif
Atsakyti
OK, vyrai, jus savo seserims irgi jauciat potrauki?

Kodel klausiu. Specialiai paklausiau savu draugu, jie vos ne vien balsiai atsake, jog as jiems kaip sesuo. Kaip minejau mes draugaujam nuo lopselio, paskui kartu ejome i darzeli, mokykla. Is triju tik vienas uzsimine, jog jam draugyste, ta dvasine bendryste su manimi, zymiai svarbiau nei seksas. Taigi.
Atsakyti