Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(Mascarpone @ 2012 08 08, 21:53)
O as bendrauju dviese, o kaip kitaip? smile.gif  (jei kompanijose tai gal cia labiau kompanjonai, o ne draugai? ax.gif ) Kaip su draugem. Ir pakeliaujam kartu ir iseinam kartu ir panas bei diedus apkalbam:P Pasisekusiom/nenusisekusiom meiles istorijom pasidalijam.

Temos autorei, o kodel toks klausimas iskilo aplamai? Ar cia kokia konkreti situacija? g.gif  smile.gif
Papildyta:
Sita gera! Nebuvau girdejus.

tai ponia jus cia gal su kokiu geju bendraujat? klausimas ejo apie vyrus draugus, ne gejus kur su jumis eina batu pirkt
Atsakyti
turiu tokį. vedęs, aš ištekėjusi. bendraujam nuo univero laikų. pablevyzgojam, einam apsipirkt, nuolat susirašom feisbuke, jei tenka rečiau pasimatyt. patraukiam per dantį vienas kitą, pasipasakojam. normalūs draugiški santykiai.
Atsakyti
QUOTE(Mascarpone @ 2012 08 08, 21:29)
Turiu daug draugu vyru.
Tiesa keli is ju savu laiku norejo kazko daugiau, bet nieko nebuvo, tai turejom pasirinkima likti draugais, jais ir esam daugiau nei 10 metu (as jiems puoseleju tik draugiskus jausmus, aisku i ju galva neilisiu).
Man ir mociute sakydavo "tarp vyro ir moters niekada nebus tik draugystes".
Tik as gal tik prideciau nuo saves "...jei vienas kito fiziskai netraukia".

nei vienas nienas vyras savo noru nenores buti tik draugais. Taip buna, tik jei moteris nesuteikia pasirinkimo, o vyras neturi savigarbos. Pasakymas- ne, as taves nenoriu, bet galim buti tik draugais tolygus pasakymui: tavo suo nudvese, bet vistiek gali ji laikyti...
Atsakyti
QUOTE(alema @ 2012 08 11, 19:41)
turiu tokį. vedęs, aš ištekėjusi. bendraujam nuo univero laikų. pablevyzgojam, einam apsipirkt, nuolat susirašom feisbuke, jei tenka rečiau pasimatyt. patraukiam per dantį vienas kitą, pasipasakojam. normalūs draugiški santykiai.

O ką jūsų antros pusės sako, kad jūs net apsipirkt einat kartu? Tai gal ir antras puses, vaikus apiperkat, pasitardami vienas su kitu?
Atsakyti
QUOTE(Apollo @ 2012 08 12, 00:41)
nei vienas nienas vyras savo noru nenores buti tik draugais.

t.y. visi vyrai jaučia potraukti visoms moterims? biggrin.gif suaukit, nėra taip. aš pati turiu draugų vyrų ir gan seniai, aš jų netraukiu seksualiai, jie man nepatrauklūs. maniškiui tai jokių pavydo priepuolių nesukelia, taigi draugaujam ir toliau rolleyes.gif
Atsakyti
Teoriškai gali vyras su moterim draugauti... bet tik teoriškai ir su išlygom. Pavyzdžiui jei jis įsipareigojęs ir nenori nusižengt, jei nedrįsta žengti toliau ir pan. Mane daug moterų laiko draugu, bet žinotų jos kas mano galvelėje darosi biggrin.gif. Nors greičiausiai tai ir liks tik galvoje. Tiesiog nematau reikalo kažką daryti ir keisti. Su jomis malonu bendrauti - o kad negaunu - baika. Yra kur galima gauti blush2.gif
Atsakyti
Gali, tai sakau 100% isitikinusi.
Jis man nekelia jokiu jausmu kuriuos kelia vyras, na ta prasme kuria cia norima pasakyti, kodel negali buti draugais.
Jis man draugas, jis vedes, as isteekjusi, antros puses pazystamos ir bendraujancios. kaip is mano tai ir is jo puses.
Galiu su juo pazvengt, pablevyzgos, pabajeruot, rimtai pakalbet.
Bet, kad jausmai butu kazkokie schmoll.gif nei is mano nei s jo puses. tiesa sakant dbar primeciau tokia situacija-susizvengiau, juokingai man tai atrodytu.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 08 14, 09:44)
Gali, tai sakau 100% isitikinusi.
Jis man nekelia jokiu jausmu kuriuos kelia vyras, na ta prasme kuria cia norima pasakyti, kodel negali buti draugais.
Jis man draugas, jis vedes, as isteekjusi, antros puses pazystamos ir bendraujancios. kaip is mano tai ir is jo puses.
Galiu su juo pazvengt, pablevyzgos, pabajeruot, rimtai pakalbet.
Bet, kad jausmai butu kazkokie schmoll.gif nei is mano nei s jo puses. tiesa sakant dbar primeciau tokia situacija-susizvengiau, juokingai man tai atrodytu.

Aha norėčiau pamatyt jus po trejeto vyno buteliukų kokioj jaukioj pirtelėj, kur be drabužių kaitinamasi. Tu gal ir atislaikytu, bet tam vaikinui kraujas virte virtų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2012 08 14, 09:47)
Aha norėčiau pamatyt jus po trejeto vyno buteliukų kokioj jaukioj pirtelėj, kur be drabužių kaitinamasi. Tu gal ir atislaikytu, bet tam vaikinui kraujas virte virtų. biggrin.gif

buvo, mes dar ir nuogas bobas sugebejome aptarti, nes sikna celiulitna pas ana buvo. lotuliukas.gif
pliki nebuvo, nes taio tiesiog nepadoru. ax.gif
kazkada kai dar nevede buvome laiziaka priliuobe bandem mesti. blin kaip zvengem lotuliukas.gif neskanu buvo, nu rimtas kaip su kempine lotuliukas.gif
apdejom vienas kita i susn dienas ir supratome-cia ne mums. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 08 14, 09:50)
buvo, mes dar ir nuogas bobas sugebejome aptarti, nes sikna celiulitna pas ana buvo. lotuliukas.gif
pliki nebuvo, nes taio tiesiog nepadoru. ax.gif
kazkada kai dar nevede buvome laiziaka priliuobe bandem mesti. blin kaip zvengem lotuliukas.gif  neskanu buvo, nu rimtas kaip su kempine lotuliukas.gif
apdejom vienas kita i susn dienas ir supratome-cia ne mums. lotuliukas.gif

Bingo - čia tas retas atvejis kai greičiausiai tikrai turi draugą. Tai yra lyg ir kažkas bandė tarp jūsų buti bet nesigavo abiem, ar kaip sakai buvo neskanu. Bet kaip žmonės viens kitam patinkant. Tokiu atveju draugas jau pakankamai patikimas nes jis greičiauiai tikrai nesvaigsta pamates liuliuojančius hmmm... persikus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2012 08 14, 09:58)
Bingo - čia tas retas atvejis kai greičiausiai tikrai turi draugą. Tai yra lyg ir kažkas bandė tarp jūsų buti bet nesigavo abiem, ar kaip sakai buvo neskanu. Bet kaip žmonės viens kitam patinkant. Tokiu atveju draugas jau pakankamai patikimas nes jis greičiauiai tikrai nesvaigsta pamates liuliuojančius hmmm... persikus  blush2.gif

Manau, kad taip. Tiesiog tas risys yra kitoks.
tiesiog dziaugiames vienas kito pasiekimasi ir laime nuosirdziai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 08 14, 10:01)
Manau, kad taip. Tiesiog tas risys yra kitoks.
tiesiog dziaugiames vienas kito pasiekimasi ir laime nuosirdziai.  ax.gif

Aš taip jaučiu negalėčiau. Ne neturiu jėgų blush2.gif Vos moteris pasilenkia ir prasivelia iškirptė, ar išsiryškina užpakaliukas... jau tokios garbanotos mintys apraizgo mane. Ir nesvarbu ar ji kažkieno žmona ar mano viršininkė ar šiaip net nepatinkanti moteris. Sugedęs aš matyt biggrin.gif
Atsakyti