Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

Manau, kad gali. Turiu tokių draugų. Ir mes tik draugai smile.gif
Atsakyti
Turiu daug draugu vyru.
Tiesa keli is ju savu laiku norejo kazko daugiau, bet nieko nebuvo, tai turejom pasirinkima likti draugais, jais ir esam daugiau nei 10 metu (as jiems puoseleju tik draugiskus jausmus, aisku i ju galva neilisiu).
Man ir mociute sakydavo "tarp vyro ir moters niekada nebus tik draugystes".
Tik as gal tik prideciau nuo saves "...jei vienas kito fiziskai netraukia".
Atsakyti
Na žiūrint kokie draugai g.gif Draugų-vaikinų turiu ir aš: MB bendradarbiai, jo brolis, mano brolio bendradarbiai ir draugai, mano buvę kursiokai, bendradarbiai ir taip toliau. Tačiau su jais susitinkame ir bendraujame kompanijoje.
Na o tokie draugai, kur bendrautų tik jie dviese, manau negali būti, nes anksčiau ar vėliau ta riba peržengiama blush2.gif Net nepastebi kaip atsiplėši pamažu nuo kompanijos, ir vis tik dviese, ir dviese.... biggrin.gif
Atsakyti

O as bendrauju dviese, o kaip kitaip? smile.gif (jei kompanijose tai gal cia labiau kompanjonai, o ne draugai? ax.gif ) Kaip su draugem. Ir pakeliaujam kartu ir iseinam kartu ir panas bei diedus apkalbam:P Pasisekusiom/nenusisekusiom meiles istorijom pasidalijam.

Temos autorei, o kodel toks klausimas iskilo aplamai? Ar cia kokia konkreti situacija? g.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Apollo @ 2012 08 08, 21:52)
Gruzinu patarle: mano draugo moteris man ne moteris, bet jei ta moteris grazi, tai mano draugas man ne draugas

Sita gera! Nebuvau girdejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mascarpone: 08 rugpjūčio 2012 - 21:52
negali.veliau ar anksciau,riba perzengiama kazkurio..mano nuomone zmogaus prigimtis tokia kad i priesinga lyti ziurima su seksualine potekste..draugai tai zmones kurie mums prie dusios kaip sakoma..slidus tai reikalas..
Papildyta:
QUOTE(Mascarpone @ 2012 08 08, 21:53)
O as bendrauju dviese, o kaip kitaip? smile.gif  (jei kompanijose tai gal cia labiau kompanjonai, o ne draugai? ax.gif ) Kaip su draugem. Ir pakeliaujam kartu ir iseinam kartu ir panas bei diedus apkalbam:P Pasisekusiom/nenusisekusiom meiles istorijom pasidalijam.

savim negali pasitiketi,o salia esancio mintis ar sakitai?
Atsakyti
tame ir esmė , kad negali skaityt kito minčių ... nes kartais susimastai , kad apie ta žmogų žinai viską ... ištiesų mes vienas kitą suprantam išpusės žvilgsnio
Atsakyti
Turejau ir as drauga, kuriam tikrai nieko nejauciau ir maniau kad jis man nk nejaucia, bet po puses metu jis mane pabuciavo... man buvo sokas. Negalejau su juo toliau bendrauti verysad.gif
Atsakyti
Turėjau be galo gerus 3 draugus vyrus. Deja, buvo labai skaudu kai vienas po kito jie atkrito. Dėl tos priežasties, kad negalime būti tik draugais.
Todėl jau nebetikiu draugyste tarp vyro ir moters, nors kartais labai norisi.
Atsakyti
Nemanau, kad įmanoma...
Įmanoma, jeigu abu nėra simpatiški vienas kitam, bet retai taip bus, kad bendrautum ne su simpatišku žmogumi, na bendradarbis gal...
Įmanoma, jeigu tarp jūsų kažkas buvo, ir suvokiate, kad nėra vis dėl to nieko bendro vėliau, po išsiskirimo, kada žinai ko tikėtis ir tai netinka, tada galima draugystė.
Įmanoma, kai abi pusės turi antrasias puses, ir kai mintys pačių savęs yra kuo tolyn vejamos.

O taip... anksčiau ar vėliau vienas arba kitas kažką norės daugiau.
Atsakyti
Prisidedu prie tų, kurie mano jog negali būti artimos draugystės tarp vyro ir moters. Vyras visad jaus potraukį (retai kada ima bičiuliautis su nepatrauklia moterimi), o moteris irgi gali jausti potraukį vyrui-draugui. Tokios draugystės gyvuoja tol, kol tas, kuris jaučia potraukį tyli ir vaidina "draugelį". Vos tik apgaulė išaiškėja- amen draugystei.
Atsakyti
Imanoma. Mano geriausi draugai yra vyrai, su jais bendrauju nuo lopselio laiku. Va su moteriskem yra striuka, liko tik prietelku lygmenyje. Tad niekada nesakykite niekada.
Atsakyti
Kiekvienoje taisyklėje yra išimčių. Kaip bebūtų gaila, man draugysčių su vaikinais išsaugoti nepavyko, dėl to kalbu tik iš asmeninės patirties. Gaila, nes draugas vaikinas yra daug patikimesnis nei draugė moteris verysad.gif mąstymas platesnis, neužsirauks dėl kokios smulkmenos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sahrazad: 10 rugpjūčio 2012 - 23:49