Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(Pasikeitusi @ 2008 05 06, 10:41)
Gali smile.gif  Turiu labai labai gera drauga, jis man kaip brolis, as jam kaip sese cool.gif

drinks_cheers.gif Pas mane ir tokia situacija. Niekad nesam miegoje, ar net kalbeje apie tai, nes tiesiog nera jokios traukos. Ziuriu y jy kaip y broly, jis y mane kaip y sese. O mano BMB tai buvo prisipazines, kad savo drauges mielai nusitemptu vienos nakties nuotykiui y lova jeigu jos parodytu iniciatyvos blink.gif Tokios ten ir draugystes doh.gif
Atsakyti
" Vienas kazkuris leidzia save myleti, kitas tyliai kencia" Gaila nepamenu kieno sie zodziai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 07, 18:48)
drinks_cheers.gif  Pas mane ir tokia situacija. Niekad nesam miegoje, ar net kalbeje apie tai, nes tiesiog nera jokios traukos. Ziuriu y jy kaip y broly, jis y mane kaip y sese. O mano BMB tai buvo prisipazines, kad savo drauges mielai nusitemptu vienos nakties nuotykiui y lova jeigu jos parodytu iniciatyvos blink.gif Tokios ten ir draugystes doh.gif

O gal ir tavo "brolis" savo draugams prisipažįsta, jog norėtų nusitemti tave į lovą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2008 06 03, 10:10)
O gal ir tavo "brolis" savo draugams prisipažįsta, jog norėtų nusitemti tave į lovą  doh.gif

Nejuokink lotuliukas.gif Tikrai tikrai ne, bet musu draugyste daugiau isimtis nei taisykle. Nes mano BMB y savo drauges ziuredavo kitaip, nei mano draugas y mane
Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 05 07, 14:57)
Kaip pasakė dėdė O.Balzakas  "Niekas nesiekia tapti moters draugu, jei gali būti jos meilužiu"
O jis tai vyras buvo ir žinojo ką sako  g.gif
ir ką čia bepridursi

O. Balzakui ir tojamai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 06 03, 11:20)
Nejuokink lotuliukas.gif  Tikrai tikrai ne, bet musu draugyste daugiau isimtis nei taisykle. Nes mano BMB y savo drauges ziuredavo kitaip, nei mano draugas y mane

Tikiu nuoširdžia ir tyra draugyste tarp vyro ir moters, bet va tas "kaip vyras žiūri į moterį" tokiais " TIK draugai" atvejais man vis dar lieka neaišku unsure.gif
Atsakyti
Kaip manote ar moteris ir vyras gali buti TIK geriausi draugai ?
Atsakyti
normaliomis aplinkybemis negali. Gali draugais but, jei seksualine orientacija nesutampa.
Atsakyti
gali
neatsižvelgiant patisklininų

ir čia toks klausimas... ant dzin

na jai mano draugė turi draugą kaip ji man galėtų būti daugiau nei draugė?
Atsakyti
Gruzinu patarle: mano draugo moteris man ne moteris, bet jei ta moteris grazi, tai mano draugas man ne draugas
Atsakyti
bet jei abu vieniši? kada perzengiama ta riba tarp draugo ir kazko daugiau ....
Atsakyti
QUOTE(Apollo @ 2012 08 08, 21:27)
normaliomis aplinkybemis negali. Gali draugais but, jei seksualine orientacija nesutampa.

Kodėl jūs toks įsitikinęs, kad jūsų gyvenimo būdas yra vienintelis pasaulyje?
Atsakyti