Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(Jomato @ 2007 08 09, 11:33)
Toks įspūdis, kad jei jau vyras bendrauja su mergina, tai iškart ir miega  doh.gif  Nesąmonė didžiausia  doh.gif

Gal neiškart, bet po kurio laiko g.gif Šiaip ir mano patirtis patvirtina tai, jog draugystė tarp vyro ir moters neįmanoma (įtariu būna išimčių). Anksčiau ar vėliau vienas iš "Draugų" ima tikėtis kažko daugiau. Tą patvirtina ir patys vyrai.
Atsakyti
QUOTE(MiJo @ 2007 08 09, 14:51)
Gal neiškart, bet po kurio laiko  g.gif  Šiaip ir mano patirtis patvirtina tai, jog draugystė tarp vyro ir moters neįmanoma (įtariu būna išimčių). Anksčiau ar vėliau vienas iš "Draugų" ima tikėtis kažko daugiau. Tą patvirtina ir patys vyrai.

Jei jau ima tikėtis kažko daugiau, tai jau viskas: arba draugystė nutrūksta arba permiega?
Atsakyti
QUOTE(MiJo @ 2007 08 09, 14:51)
Gal neiškart, bet po kurio laiko  g.gif  Šiaip ir mano patirtis patvirtina tai, jog draugystė tarp vyro ir moters neįmanoma (įtariu būna išimčių). Anksčiau ar vėliau vienas iš "Draugų" ima tikėtis kažko daugiau. Tą patvirtina ir patys vyrai.

Būna ir išimčių, bet labai retai ...
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 08 09, 14:53)
Jei jau ima tikėtis kažko daugiau, tai jau viskas: arba draugystė nutrūksta arba permiega?

kaip būna ištikrųjų - spręskite pati pagal savo "sugedimo" tsakant laipsnį mirksiukas.gif Mano atveju - teko draugystę nutraukti. Nesinorėjo skaudinti žmogaus ir suteikti jam bereikalingų vilčių. Tokių atvejų buvo ne vienas ir ne du. Šiaip nuo vaikystės man geriau sekėsi draugauti su berniukais. Problemų/nesusipratimų atsirado jau paauglystėje. Kažkaip nenorėjo tie mano "draugai" įsisąmoninti, kad jie man tik draugai. O kur dar konkurencija tarp tų draugų ir pavydas doh.gif

Sakoma, kad vyras ir moteris gali būti draugais kai vienas kitam neįdomus arba kai jau neįdomus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MiJo @ 2007 08 09, 15:51)
Sakoma, kad vyras ir moteris gali būti draugais kai vienas kitam neįdomus arba kai jau neįdomus.  g.gif

Jei jau neįdomus, tai koks jis man draugas g.gif Nebent neįdomus, kaip kad lovos sudedamoji dalis lotuliukas.gif Betgi ne kiekvienas žiūri į priešingos lyties atstovą, kaip į potencialų sugulovą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 08 09, 11:33)
Toks įspūdis, kad jei jau vyras bendrauja su mergina, tai iškart ir miega  doh.gif  Nesąmonė didžiausia  doh.gif

Atsakyti
mano nuomone. Vyras ir moteris gali buti tik draugai smile.gif
Atsakyti
negali but jokie draugai..nebent vyras baisiai atstumiantis tipas lotuliukas.gif
Atsakyti
aš nuo vaikystės turėjau geriausius draugus vyriškos lyties, ir dabar visi geriausi, artimiausi draugai yra vyrai- ir nei su vienu iš jų nemiegojau. Taigi drąsiai galiu sakyt kad vyras ir moteris tikrai gali būt TIK draugais
Atsakyti
Gali smile.gif Turiu labai labai gera drauga, jis man kaip brolis, as jam kaip sese cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 03, 22:15)
negali but jokie draugai..nebent vyras baisiai atstumiantis tipas  lotuliukas.gif

Va va,tiklsliai pasakyta.Negali jokiu but draugiskumu,vis tiek viskas priveda iki lovos,aisku,jei vyras vertas demesio biggrin.gif
Atsakyti
Kaip pasakė dėdė O.Balzakas "Niekas nesiekia tapti moters draugu, jei gali būti jos meilužiu"
O jis tai vyras buvo ir žinojo ką sako g.gif
ir ką čia bepridursi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tojama: 07 gegužės 2008 - 14:03