Įdomu, labai įdomu Tik norėjau paklausti, kur ta riba "tik draugai"? Ar tada, kai kibirkštėlės akyse ir šiurpuliukai bėga per kūną, jau nebegalima vadintis tik draugais?
QUOTE(Betule @ 2007 07 25, 13:52)
Įdomu, labai įdomu Tik norėjau paklausti, kur ta riba "tik draugai"? Ar tada, kai kibirkštėlės akyse ir šiurpuliukai bėga per kūną, jau nebegalima vadintis tik draugais?
Laisvai galima, jei tolimesnio vystymosi kibirkštėlių nesiekiama
QUOTE(Olita @ 2007 07 16, 10:08)
Ir kaip sakė zuzu, taip, kartais jaučiam vienas kitam kokius virpuliukus, bet esmė ir yra tame, kad toliau virpuliukų nieks neina ir neis, ne kartą apie tai esame kalbėję. Tai yra sveika, kad priešingos lyties asmuo kartais žavi savo seksualumu, tačiau juk ne gyvuliai esam, kad kiekvienam susižavėjimui ir virpuliukui pasiduotume
Oi, kokia pažįstama situacija Kol pats joje neatsiduri - nesuprasi. Gali smerkti, nepateisinti ir pan., bet niekada nesakyk "niekada"... Turiu ir aš tokį draugą, nors esu ištekėjusi moteris, myliu savo vyrą ir esu be galo mylima. Nežinau, ką tiksliai jaučiu tam vyrui, bet nors ir šiurpuliukai ir virpuliukai yra, toliau jų nei vienas neisim. "Nebent kitam gyvenime" - kaip kad pasakė jis...
GAl ir gali kol neatsiranda tos kibirksteles Joms atsiradus, manyciau, jau yra kazkas daugiau nei draugyste Net jei kibirksteles neparodomos
QUOTE(Astutė @ 2007 06 20, 21:55)
As manau, kad negali, nes anksciau ar veliau, o kartais net is pat pradziu, kazkuriam makaule susisuka ir jis/ji . Kalba asmenine mano patirtis
Būtų įdomu išgirsti visą asmeninės patirties istoriją
aisku imanoma!dabar su savo geriausiu draugu gyvenu kartu ir auginu mudvieju vaika
turiu draugu vaikinu-Tik draugu,bet nzn ar is jie man jaucia TIK draugiskuma
turiu draugu vaikinu-Tik draugu,bet nzn ar is jie man jaucia TIK draugiskuma
neimanoma. tai visiskas prasimanymas.
QUOTE(Jomato @ 2007 08 09, 11:24)
tode, kad taip yra. esu tuo isitikinusi. taip jau yra.
nebukit naivios. ypac jei vyras bendrauja su tokia drauge vienas, t.y. i susikima nesiveda jusu
QUOTE(jura-rura @ 2007 08 09, 11:30)
tode, kad taip yra. esu tuo isitikinusi. taip jau yra.
nebukit naivios. ypac jei vyras bendrauja su tokia drauge vienas, t.y. i susikima nesiveda jusu
Toks įspūdis, kad jei jau vyras bendrauja su mergina, tai iškart ir miega Nesąmonė didžiausia
QUOTE(Jomato @ 2007 08 09, 11:33)
Toks įspūdis, kad jei jau vyras bendrauja su mergina, tai iškart ir miega Nesąmonė didžiausia
va būtent, tikrai nesąmonė
nemiega iškart
ir išvis, visaip gal pasitaiko, bet čia yra išimtinai pasitikėjimo ir pagarbos reikalas
jei yra pasitikėjimas ir pagarba iš visų pusių (ir porų, ir draugų), tai nebus jokio "miega"
QUOTE(Olita @ 2007 08 09, 14:31)
va būtent, tikrai nesąmonė
nemiega iškart
ir išvis, visaip gal pasitaiko, bet čia yra išimtinai pasitikėjimo ir pagarbos reikalas
jei yra pasitikėjimas ir pagarba iš visų pusių (ir porų, ir draugų), tai nebus jokio "miega"
Taip taip, nemiega iškart. Palaukia, kol nusirengs
Nereikia nė išimčių, yra daug atvejų, kai vyras bendrauja su moteriškos lyties atstovėmis tik kaip draugai Ir prie ko čia naivumas