Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

alina_nr_1, 4u.gif atrodo niekur nerašei, kad ta taviškio draugė tau grasina/skambina ir pan...Jei rašei ir praleidau, atsiprašau. Jei kokia nors grasintų man ar mano šeimai, jau mano vyras to nepakęstų, jei jis pakęstų, tai nepakęsčiau aš. Čia ne draugystė, čia kažkokia isterija/nužmogėjimas ir pan.
Pritariu ūlai jei kalbu, kad vienas ar kitas žmogus man yra draugas, tai jis yra protingas, įdomus, nekeliantis jokių keistų scenų. Tiesiog tai žmogus, kuris tave supranta, kuris ateina į pagalbą, jei to reikia, su kuriuo įdomu leisti laiką, pajkalbėti apie gyvenimą. Tai gali būti senas vaikystės draugas, tai gali būti mokyklos draugas, tai gali būti bendradarbis ar tiesiog kur nors gyvenimo kely sutiktas draugas. Jei vyro "draugė" grasina ir bando visaip išskirti jį su žmona, ji jam ne draugė. Jai tikrai reikia kažko daugiau nei tariamos draugystės.
Ultimatumai suveikia, tačiau aš pati problemas linkusi spręsti kitais keliais, kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
ne, ne, negrasina, nedrystu.. mat as jos sefe kaip ir esu rolleyes.gif ji manes paklause ar sioje situacijoje jai reiktu nusisauti, o as atsakiau galetum ax.gif na bet aisku juokais smile.gif
Atsakyti
Žinai, man pasidarė įdomu, ką ta mergaitė galvoja...Bet pasakysiu tik tiek (tai tik mano nuomonė). Vyras pats pasirinks. Tu gali jam kelti ultimatumus, su ja jis gali važinėti nors ir į mėnulį, bet rinktis jam. Aišku, spyris į šikną padeda kartais, bet nuspręs tik jis pats. Labai tau linkiu, kad nuspręstų tavo naudai ir jūs būtumėte laimingi. Linkiu, kad jei jo gyvenime ir pasirodytų draugė, ji būtų ir tavo draugė. Ir kad po žodžiu "draugė" nesislėptų joks kitoks troškimas 4u.gif
Atsakyti
tikriausiai reikia visoms to palinketi, auksiniai zodziai.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
hmm ir taip gali ir ne negali g.gif turiu vyrisko lyties tik drauga, jis man kaip brolis jau apie 5 metus, bet santykiai su MB prasidejo ir nuo labai geru draugu doh.gif tai manau cia individualu labai mirksiukas.gif vienareiksmiskai teigti nedrsiciau gali ar negali ax.gif
Atsakyti
As manau, kad negali, nes anksciau ar veliau, o kartais net is pat pradziu, kazkuriam makaule susisuka ir jis/ji wub.gif . Kalba asmenine mano patirtis rolleyes.gif
Atsakyti
Labas. O as papasakosiu is savo patirties smile.gif
Man visada sekesi geriau bendrauti sy vyriškaja litimi, gal dėl to, kad augau tarp brolių...
Ir turiu labai gerą draugą. thumbup.gif Taip buvo susisukęs protas - silpnumu akimirka, bet tada adijalai taip ir nesusisuko, priėjom bendros išvados, kad geriau nereikia bigsmile.gif Bendraujam, draugaujam jau apie 10m., suprantam viens kita iš pusės žodžių, labai gerai sutariu su jo antrąja puse ir tikiuosi, kad taip viskas ir liks. thumbup.gif
Atsakyti
O aš turiu tokių draugų... smile.gif Vienas, tiesa, yra gėjus (o jau vyras kaip tuo džiaugėsi lotuliukas.gif ), kiti - šiaip man fiziškai nepatrauklūs, bet smagūs kompanjonai, todėl "kažkam daugiau" jokių norų nėra. smile.gif
Atsakyti
visai imanoma, kad moteris ir vyras butu tik draugai. pati turiu ne viena drauga, vyriskos lyties atstova, ir mus sieja tikrai tik silti draugiski santykiai. mes net kartais juokais broliais su sesem apsivadinam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai laabi pritariu ūlos, Degančios, zuzu ir panašioms nuomonėms smile.gif
Tikrai gali būti priešingos lyties asmenys draugai smile.gif Man yra taip, kad visada bendraut geriau sekėsi su vyr. lyties atstovais, kažkaip merginom anksčiau ar vėliau skaudžiai nusiviliu ir draugėm pavadint nebegaliu. O vaikinai draugai dar nėra manęs išdavę.
Vyras visada žinojo, kad labiau linkusi draugauti su vaikinais, nervinas jis dėl to, nu bet kokia esu, tokia. Baigia priprast smile.gif
Dėl tų visokių kibirkštėlių, visu 1000 proc. sutinku su zuzu žodžiais:
QUOTE(zuzu @ 2007 05 01, 01:52)
manau, diskutuojančios šioje temoje, be reikalo maišo du dalykus: potraukio/traukos/aistros atsiradimą ir tos aistros išpildymą.

aistra gali atsirasti - ir netgi nenormalu, jei vyras ir moteris, jusdami simpatiją viens kitam, pagarbą ar draugiškumą, visiškai jos neišgyentų bent jau laiks nuo laiko
esmė tame, kas po to daroma su jausmais. ar jie išpildomi lytiniu būdu ar pan. o gal žmonės per silpni ir leidžia įsivyrauti įtampai. o gal jie nori būti stiprūs, brandūs, viską pasveria ir neužmušinėja savo draugiškų santykių.

kita vertus, seksualumo nereik bijot kaip maro. labai jau užakcentuojamas tas potraukio atsiradimas pažįstamui tarsi liga ar invalidumas. tarytum, mes būtume nesąmoningi ligoti žmonės ir ginkdie NEPAJUSTI POTRAUKIO kitai lyčiai, nes varge - neatsispirsim, teks būtinai lįsti į lovą arba nutraukti draugystę.  man visai miela, jog mano draugas ne koks pabaisa, ir aš sveikai moku žavėtis kad ir jo patrauklumu, seksulaumu (jis mano taip pat ), bet TUO PAČIU juo nesinaudoti. vyras ir moteris - seksualios būtybės,  mes nebūsim niekad kastruoti bendraudami su priešinga lytimi. gyvenimo didysis uždavinys: kaip išmokti neskausmingai džiaugtis, priimti bei tuo pačiu nesinaudoti kito patrauklumu, etc.

Šiuo metu turiu vieną nuostabų draugą, labai jį myliu, nes jis daug kuo man padeda - nuramina, pamokina, kad ir griežtokai kartais paauklėja, bet aš tuos jo paauklėjimus labai vertinu, nors pradžioj, aišku, užpykdavau, bet db suprantu, kad visa tai man tik į gera.
Aš ištekėjusi, jis beveik vedęs, vienas kito šeimas mes labai gerbiam.
Ir kaip sakė zuzu, taip, kartais jaučiam vienas kitam kokius virpuliukus, bet esmė ir yra tame, kad toliau virpuliukų nieks neina ir neis, ne kartą apie tai esame kalbėję. Tai yra sveika, kad priešingos lyties asmuo kartais žavi savo seksualumu, tačiau juk ne gyvuliai esam, kad kiekvienam susižavėjimui ir virpuliukui pasiduotume smile.gif
Pasitikiu šiuo žmogum labiau, nei savim, ir man be galo gera žinoti, kad tarp mūsų nėra jokių dviprasmybių ir kad apie viską visada galime pašnekėti.

O vat šiaip iš patirties, draugaut su vaikinu, kuris panelės/žmonos neturi, sekėsi sunkiau smile.gif Nes jis dar ieškantis, dar žiūri į visas kaip į potencialias meilužes, o ne žmones pirmiausia...

Žodžiu, viskas priklauso nuo sugedimo laipsnio: jei žmogus sugeba valdyti savo potraukius, tai jis gali ir draugauti be jokio sekso, jei nesugeba - negali (bet kad jis nesivaldo, nieko gero tai apie jį, aišku, nepasako)
Atsakyti
QUOTE(Mimilija @ 2007 06 22, 22:03)
Labas. O as papasakosiu is savo patirties  smile.gif
Man visada sekesi geriau bendrauti sy vyriškaja litimi, gal dėl to, kad augau tarp brolių...
Ir turiu labai gerą draugą.  thumbup.gif  Taip buvo susisukęs protas - silpnumu akimirka, bet tada adijalai taip ir nesusisuko, priėjom bendros išvados, kad geriau nereikia  bigsmile.gif Bendraujam, draugaujam jau apie 10m., suprantam viens kita iš pusės žodžių, labai gerai sutariu su jo antrąja puse ir tikiuosi, kad taip viskas ir liks.  thumbup.gif

parasei ka as ruosiausi parasyti thumbup.gif
Atsakyti
as irgi turejau drauga.po kokiu metu ar daugiau,kai skyriausi su vyru ir jis mane guode,as su juo permiegojau.na,zinoma,jo iniciatyva.po to mes galejom buti tik draugai,nes man kaip vyras-meiluzis,pasirode schmoll.gif mes taip draugavom kokius dar metus.jis atbegdavo man pasiguosti del savo nelaimingu meiliu,o kartais pasidziaugti kokiu nuotykiu.net pats stebejosi,kad jis turi moteri-drauge,mane,jog tai neimanoma.
musu draugyste baigesi tuo,kad jis nusiveze mane papietauti i kavine,as norejau susimoketi uz save pati,bet jis kategoriskai atsisake.bet problema buvo ta,kad barmene neturejo is 100lt grazos,ir as jam iskeiciau tuos pinigus.o ryte nubegau i banka uz kazka susimoketi.ir cia staigmena-pinigai padirbti.as jam zinoma paskambinau ir papasakojau situacija.jis pazadejo man grazinti pinigus,bet as tiek ji ir temaciau.
stai kokia grazi istorija.ir as daugiau draugystemis netikiu.yra jos,taip yra.bet nei man reikia kokiu draugu,nei vyrui neleisciau tokios tureti.o ypac vyrui!!
Atsakyti