QUOTE(Adrili @ 2007 06 06, 19:10)
Reikia labai savo antra puse tiketi ir pasitiketi, kad leistum draugauti ir vezioti priesingos lyties drauga arba tau turi buti visikai dzin ka jis veikia ir kaip leidzia laika.
O tai ne pasitikėjimas yra šeimos pagrindas
Jei nėra tikėjimo ir pasitikėjimo, velniam ta šeima? Vyras užtruks darbe, jau įtarimas, o gal su kita
QUOTE(Adrili @ 2007 06 06, 19:19)
Lytiskumas yra svarbu, todel, kad
normaliai vyrai megsta leisti laisvalaiki vyriskoj draugijoj... islenkt po bokala alaus, paziuret kase, papliurpt vyriskai grubiai... ir vyriskais interesais pasidalint... visai kaip moterys, kurios nori papliurpt moteriskai.
Kada ieskomas priesingos lyties draugas, visada yra kazkoks motyvas... dazniausiai, jis buna seksualinis.
Buna, kad yra kokia uzsilikusi drauge nuo vaikystes, mokyklos, univero laiku, bet su ja susitinkama retai, bendraujama retai.
supratau...Jei vyras turi draugę merginą, vadinasi jis nenormalus
Ir jei kašio nežiūri irgi nenormalus
Kaip faina...Mano vyras nenormalus, nes nežiūri kašio, o jei nuvažiuojam į jo tėviškę, kur likę dauguma jo draugų, imasi visur kartu ir mane.
Atsibuskit, prie ko čia tie standartai
Man kartais norisi susitikti vien su mergičkom, prasinešt per parduotuves, papliurpti, bet dažniausia tiesiog norisi laiką leisti su protingais žmonėmis, o jais gali būti ir merginos, ir vyrukai.
Šiaip problema manau yra tame, kad vyras ir moteris nesikalba iki santuokos. Juk pradėję draugauti mes pradedam "rinkti" info apie antrąją pusę. Vadinasi, žinom, su kuo ta antra pusė bendrauja, kaip elgiasi, kokie jos draugai. Maniškis žinojo, kad turiu daug draugų vyrų, laikui bėgant su jais susipažino. vieni jų patiko, kiti ne. Su vienu dabar dirbam kartu, kartais papietaujam kartu, papliurpiam. Maniškis niekada nedalyvauja tuose pietuose, nes jam tiesiog neįdomu. Ar dėl to turėčiau atsisakyti bendravimo
Žinoma, jei dėl to kiltų problemų, kažkaip reikėtų viską spręsti. Bet prieš pradėdamas gyventi su manim jis jau žinojo, kad aš esu tokia. Tas nesikalbėjimas yra tiesiog pragariškai blogai. Kai žmonės pasišneka, daugelis problemų lieka už nugaros
Tai galioja ir tau Alina_Nr_ 1. Aš manau, kad jūs turėjote šnekėtis, o ne kelti ultimatumus. Jei to nesuprasi, toliau gyvenime vargiai ar būsi laiminga. Nesakau, kad turi būti su bet kokiu, bet neturi teisės kelti jam ultimatumų ir drausti, lygiai kaip tokios teisės neturi jis. Jūs dar jauni ir tai suprasit, bet kuo anksčiau, tuo geriau