Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(alina_nr_1 @ 2007 06 02, 16:01)
nesuprantu tokiu draugysciu. j

biggrin.gif Tokių, kaip Tavo atveju, aš irgi nesuprantu. Kvepia vaikiškumu (iš abiejų pusės).
Negerai, kai nesutampa šiuo klausimu sutuoktinių požiūriai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ūla: 02 birželio 2007 - 16:13
mano vyras nori tureti tokia drauge - mergina. su ja jis buvo pazystamas iki manes, taciau kai as pradejau su juo draugauti - uzdraudziau su ja bendrauti. kodel? nes jis lygina mane su ja. man ji baisi, slyksi ir visokia kitokia. antra. kai susipykstam jis eina pas ja. ar taip normalu? man atrodo ne. aisku, jie nieko nedaro, bet vistiek, o ka man zinot? g.gif  karta susipykom ir jis issiveze ja i trakus, o po savaites mane ten vezesi ir rode tai ka mate su ja doh.gif  taip isiutau... schmoll.gif  nesuprantu tokiu draugysciu. jei vaziuoja kur, tai su zmona vaziuot turetu, o ji neturetu jo priimt. kas kad draugai, bet ar ne seima svarbiau turetu but? g.gif

Aš net nesuprasčiau, jeigu mano vyras su manim susipykęs nubėgtų pas kažkokią savo draugę mūsų santykių aptarinėt schmoll.gif , o dar kad vežtus kažkur bash.gif bash.gif bash.gif . Tai tegul eina ir gyvena su ja. Ir nėra reikalo lyginti su kažkuo, jei randa geresnę, tai tegul ir eina schmoll.gif .
Atsakyti
ačių už atsakymus.. jau truputi nuraminau savo emocijas, bet vistiek.. man artimiausia molės nuomone.. ax.gif jau duotas ultimatumas, dabar tik jam sprest..

o kad kvepia vaikiškumu, tai turbūt negali būt kitaip, nes mums abiems po 21 metelius..
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2007 06 02, 18:39)
ačių už atsakymus.. jau truputi nuraminau savo emocijas, bet vistiek.. man artimiausia molės nuomone.. ax.gif  jau duotas ultimatumas, dabar tik jam sprest..

o kad kvepia vaikiškumu, tai turbūt negali būt kitaip, nes mums abiems po 21 metelius..

alina nr 1, kaip sekasi? Kas naujo ?
Atsakyti
mano vyras nori tureti tokia drauge - mergina. su ja jis buvo pazystamas iki manes, taciau kai as pradejau su juo draugauti - uzdraudziau su ja bendrauti. kodel? nes jis lygina mane su ja. man ji baisi, slyksi ir visokia kitokia. antra. kai susipykstam jis eina pas ja. ar taip normalu? man atrodo ne. aisku, jie nieko nedaro, bet vistiek, o ka man zinot? g.gif  karta susipykom ir jis issiveze ja i trakus, o po savaites mane ten vezesi ir rode tai ka mate su ja doh.gif  taip isiutau... schmoll.gif  nesuprantu tokiu draugysciu. jei vaziuoja kur, tai su zmona vaziuot turetu, o ji neturetu jo priimt. kas kad draugai, bet ar ne seima svarbiau turetu but? g.gif

Va čia ir buvo tavo klaida. Uždraustas vaisius saldesnis...Tu neturi teisės jam nieko draustis. O gal manai, kad turi? g.gif Kažin, kaip reaguotum, jei taviškis pasakytų: žinai, tavo geriausia draugė Onutė man yra šlykšti, draudžiu su ja bendrauti. Pakeltum vėją, kaip jis drįsta. Taigi...lygiai taip pat kaip ir tu. Gali pasakyti, kad tau nepatinka tas ir anas, kad skaudu ir pan., bet drausti...Žinot, tas savininkiškumo jausmas yra didžiausia klaida šeiminiuose santykiuose, tik nuo jo ir prasideda visos bėdos. Antra pusė nėra nuosavybė, todėl ir drausti negalima.
Na, bet tegul būna taip kaip yra. Drausk, kelk ultimatumus ir turėsi...vienatvę ir vyrą, pabėgusį pas...draugę...gink dieve to nelinkiu tfu tris kartus. Tikrai nuoširdžiai linkiu jums laimės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ūla @ 2007 05 23, 19:11)
Jis turi, su kuo lova dalintis smile.gif

Gerai, tai dabar ką... Jei moteris - lesbietė, ji draugių turėt negali jau?  biggrin.gif Nes kiekvienai po sijonu žiūri? biggrin.gif

Bet ta kita moteris, tai ne lesbiete ? Tai kur pavojus? KAD pakeis orientacija?
Vyrai nenori turet draugu geju. Ui kaip nenori, net vienam kabe sedet kartu nenori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 06 02, 17:07)

antra. kai susipykstam jis eina pas ja. ar taip normalu?

2. Normalu.

blink.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2007 06 06, 17:40)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aiski tavo reakcija i atsakyma "normalu"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 06 birželio 2007 - 16:48
Reikia labai savo antra puse tiketi ir pasitiketi, kad leistum draugauti ir vezioti priesingos lyties drauga arba tau turi buti visikai dzin ka jis veikia ir kaip leidzia laika.
Manau, ir tavo vyrui butu nemalonu zinoti, kad tu turi kazkoki panasu drauga-vyra, su kuriuo vazineji po Trakus ir skundiesi savo seimyninio gyvenimo problemom.
Esme yra ta, kad vyras ir moteris, gyvenantys kartu, privalo buti one unit...
Kodel zmones tuokiasi? Todel kad suranda dvasini ir fizini artuma, todel, kad miela su tuo zmogum buti, todel kad myli.
Visose seimose buna mazesniu ar didesniu problemu, bet jos turi buti sprendziamos seimoje, o nelakstant aplinkui ir neverkslenant.
Apskritai, manau, kad zmona turi buti vyrui geriausia drauge, o zmonai- jos vyras geriausias draugas. Kam tada gyventi kartu, jei negali issikalbeti, pasiguosti, pasitarti? Kas tada sieja?
Atsakyti
Tai tikriausiai į visus vyrus reikia žiūrėt vienareikšmiškai. Pas mano vyrą ateinantis draugas irgi gali būt mano potencialus meilužis. Nes keliskart yra atėjęs, kai vyro namie nebuvo. Turbūt nuo kito vyro ir į kailį gavus būčiau, kad viena su juo išgėriau po puodelį kavos biggrin.gif
Natūralu, kad, laikui bėgant, mano draugai virsta ir vyro draugais, ir atv. Lygiai taip pat natūralu, kad manieji ir liks man brangesni, artimesni nei vyrui. Ir aš tą draugystę turėčiau nutraukt? g.gif
Kažkas čia rašė, kad NORMALU, kai, bet kokiai krizei ištikus, po barnio šeimyninio, vyras bėga pasiguost pas draugę blink.gif Niekada neateitų į galvą bėgt išsipasakot nei draugui, nei draugei. Šeima yra šeima, ir draugų į tai nereik painiot. Ir lytiškumas čia niekuo dėtas.

O šiaip - kiekvieno reikalas, kaip jis gyvena, su kuo bendrauja. Svarbu, jis pats jaučiasi gerai, ir šeimoj konfliktų dėl to nekyla. Pas mus tai yra natūralu, todėl ir užsikabinau šioj temoj biggrin.gif, bandau kažką įrodyt, paaiškint lotuliukas.gif

Atsakyti
Lytiskumas yra svarbu, todel, kad normaliai vyrai megsta leisti laisvalaiki vyriskoj draugijoj... islenkt po bokala alaus, paziuret kase, papliurpt vyriskai grubiai... ir vyriskais interesais pasidalint... visai kaip moterys, kurios nori papliurpt moteriskai.
Kada ieskomas priesingos lyties draugas, visada yra kazkoks motyvas... dazniausiai, jis buna seksualinis.
Buna, kad yra kokia uzsilikusi drauge nuo vaikystes, mokyklos, univero laiku, bet su ja susitinkama retai, bendraujama retai.
Atsakyti
QUOTE(ūla @ 2007 06 06, 20:12)
Tai tikriausiai į visus vyrus reikia žiūrėt vienareikšmiškai. Pas mano vyrą ateinantis draugas irgi gali būt mano potencialus meilužis. Nes keliskart yra atėjęs, kai vyro namie nebuvo. Turbūt nuo kito vyro ir į kailį gavus būčiau, kad viena su juo išgėriau po puodelį kavos  biggrin.gif
Natūralu, kad, laikui bėgant, mano draugai virsta ir vyro draugais, ir atv. Lygiai taip pat natūralu, kad manieji ir liks man brangesni, artimesni nei vyrui. Ir aš tą draugystę  turėčiau nutraukt? g.gif
Kažkas čia rašė, kad NORMALU, kai, bet kokiai krizei ištikus, po barnio šeimyninio, vyras bėga pasiguost pas draugę  blink.gif Niekada neateitų į galvą bėgt išsipasakot nei draugui, nei draugei. Šeima yra šeima, ir draugų į tai nereik painiot. Ir lytiškumas čia niekuo dėtas.

O šiaip - kiekvieno reikalas, kaip jis gyvena, su kuo bendrauja. Svarbu, jis pats jaučiasi gerai, ir šeimoj konfliktų dėl to nekyla. Pas mus tai yra natūralu, todėl ir užsikabinau šioj temoj  biggrin.gif, bandau kažką įrodyt, paaiškint lotuliukas.gif

Atsakyti