Maniskis,anksciau tvyrtino,kad tarp moters ir vyro negali buti draugystes,nes ar vienas ar kitas kitam kazka jaucia,bet tuo tarpu jis turejo drauge,sakydavo kad ju santykiai isskirtiniai,kad viens kitam nieko nejaucia. Mane tai labai siutindavo,bet as radau kita iseiti Radau sau toki pat drauga,pamastes po kiek laiko uzdraude man su juo bendrauti,ir pats atsisake savo tariamos drauges.Mano mastymu,kad draugu tikru negali buti,nes vyrai visvien ziuri kas po sijonu,drauge tu ar ne.
Briedas ,negali buti vyras ir moteris tik draugai!!!
QUOTE(nastalzi @ 2007 05 23, 11:40)
Maniskis,anksciau tvyrtino,kad tarp moters ir vyro negali buti draugystes,nes ar vienas ar kitas kitam kazka jaucia,bet tuo tarpu jis turejo drauge,sakydavo kad ju santykiai isskirtiniai,kad viens kitam nieko nejaucia. Mane tai labai siutindavo,bet as radau kita iseiti Radau sau toki pat drauga,pamastes po kiek laiko uzdraude man su juo bendrauti,ir pats atsisake savo tariamos drauges.Mano mastymu,kad draugu tikru negali buti,nes vyrai visvien ziuri kas po sijonu,drauge tu ar ne.
Kažkodėl vyrai, turintys tik drauges, nepripažįsta, kad tik draugus turėtų ir jų žmonos. Juk jeigu jie tikrai suprastų, kad gali būti tokie tik draugai, tai neprieštarautų. Matyt nėra tokios šventos tos draugystės. ir ne tik iš vyrų pusės, ber ir iš tų tik draugių.
QUOTE(nastalzi @ 2007 05 23, 11:40)
nes vyrai visvien ziuri kas po sijonu,drauge tu ar ne.
liūdna, kad tik tokius vyrus gyvenime sutikai...
QUOTE(marinulia @ 2007 05 23, 11:54)
Briedas ,negali buti vyras ir moteris tik draugai!!!
tai mes, pasisakančios priešingai, meluojam?
Manau, atsakymas į temos klausimą aiškus. GALI būti draugais, bet ne visi.
Šiaip, manau, kuo mažiau pavydo ir įtarinėjimų, tuo mažiau pagundų ir noro nusukt į šoną Aš nesirinkau draugų pagal lytį ar fizinį patrauklumą. Jei žmogus man įdomus, kodėl jis negali būt mano draugas? Vietoj vyro galėjo būt ir moteris, tik tuomet taip atsitiko, kad mus susiejo bendra veikla, vėliau - pomėgiai, charakteriai...
Ir dar. Draugas - nereiškia, kad kasdien reik matytis, skambintis, eit apsitart kiekvieną pirkinį ar pan. Tada aš jau ir už savo vyrą negarantuoju . Pakanka vieną kartą per mėnesį ar du susitikt valandėlei prie vyno taurės ar pietų stalo ir stipriai iš dūšios pasikalbėt. Draugas - mano sielos dalis, kūnui jis man nereikalingas.
QUOTE(ūla @ 2007 05 23, 17:50)
Draugas - mano sielos dalis, kūnui jis man nereikalingas.
O Tavo kunas jam?
QUOTE(Beigbeder @ 2007 05 23, 18:37)
O Tavo kunas jam?
Jis turi, su kuo lova dalintis
Gerai, tai dabar ką... Jei moteris - lesbietė, ji draugių turėt negali jau? Nes kiekvienai po sijonu žiūri?
QUOTE(ūla @ 2007 05 23, 19:11)
Jis turi, su kuo lova dalintis
Gerai, tai dabar ką... Jei moteris - lesbietė, ji draugių turėt negali jau? Nes kiekvienai po sijonu žiūri?
Ka gali zinot.
Sveikos merginos, draugės ir nedraugės
sakyčiau senokai čia nesilankiau, o tema vis dar gyva...ir argumentai visų tokie patys...
aš va dabar mąsčiau. leidom savaitgalį tokioje kompanijoje, visi draugai ir pan. grįžusi išsiuntinėjau visiems nuotraukas ir vienas iš ten buvusių vyrukų man atrašė, paklausė, kaip patiko savaitgalis ir pan. Kai kurių šitos temos argumentų pasiskaičiusi turėčiau įtarti, kad jis mielai pasižiūrėtų man po sijonu Arba dar vienas. Turim mes tokį draugą. Su juo bendraujam tiek aš, tiek mano vyras. Aš jam kartais tiesiog šiaip paskambinu, papliurpiam, užvažiuoju pas jį į darbą, jei pro šalį lekiu. Būdavo vakarų, kai maniškis nenori niekur eiti, tai aš jam paskambinu ir viena išvarau. Mano vyras turbūt turėtų pavydėti Reikės pasakyti
Labiausia man patiko vienos postas: kokias čia nesąmones diskutuojat, taip gyvenime nebūna. Va taip va. Aš pvz apie Turkiją esu girdėjusi tik iš pasakojimų, mačiusi per TV ir pan. Temoje: nuostabi kelionė į Turkiją turėčiau parašyti :ką čia paistot, nėra tokios šalies.
Ir aplamai. Geriausia glaustis prie vyro, neduokdie susitiktumėt kokį kad ir mokyklos laikų draugą, reikėtų atsisakyti puodelio kavos tam, kad papliurpti apie senus gerus laikus ir tt. Užsidarykime, užsibarikaduokime, bėkime tolyn nuo vyrų, jei tai ne mūsų sutuoktiniai ir viskas bus ok
sakyčiau senokai čia nesilankiau, o tema vis dar gyva...ir argumentai visų tokie patys...
aš va dabar mąsčiau. leidom savaitgalį tokioje kompanijoje, visi draugai ir pan. grįžusi išsiuntinėjau visiems nuotraukas ir vienas iš ten buvusių vyrukų man atrašė, paklausė, kaip patiko savaitgalis ir pan. Kai kurių šitos temos argumentų pasiskaičiusi turėčiau įtarti, kad jis mielai pasižiūrėtų man po sijonu Arba dar vienas. Turim mes tokį draugą. Su juo bendraujam tiek aš, tiek mano vyras. Aš jam kartais tiesiog šiaip paskambinu, papliurpiam, užvažiuoju pas jį į darbą, jei pro šalį lekiu. Būdavo vakarų, kai maniškis nenori niekur eiti, tai aš jam paskambinu ir viena išvarau. Mano vyras turbūt turėtų pavydėti Reikės pasakyti
Labiausia man patiko vienos postas: kokias čia nesąmones diskutuojat, taip gyvenime nebūna. Va taip va. Aš pvz apie Turkiją esu girdėjusi tik iš pasakojimų, mačiusi per TV ir pan. Temoje: nuostabi kelionė į Turkiją turėčiau parašyti :ką čia paistot, nėra tokios šalies.
Ir aplamai. Geriausia glaustis prie vyro, neduokdie susitiktumėt kokį kad ir mokyklos laikų draugą, reikėtų atsisakyti puodelio kavos tam, kad papliurpti apie senus gerus laikus ir tt. Užsidarykime, užsibarikaduokime, bėkime tolyn nuo vyrų, jei tai ne mūsų sutuoktiniai ir viskas bus ok
Jooo
Kol vyras ir moteris vienas i kita ziures kaip draugas i drauga,tol ir bus draugai.Bet jei bent vienas prades ziuret kitaip-draugyste baigsis.Arba nesibaigs,bet bus viskas ne taip,kaip ligi siol.
O jei dar pamatai,kad su draugu galima is sirdies pakalbeti,pajauti,kad tave supranta,ko negali pasakyti apie savaji vyra...stai cia ir baigiasi draugyste
Tikrai nesilaikau nuomones,kad viskas visada baigiasi taip
As ir pati jau daugybe metu palaikau rysius su klasioku.Labai dziaugiuos,kad vyras neizvelgia tame nieko blogo.Neduok,Dieve,pradetu prikaisioti! Labai vertinu ta draugyste ir negaliu net pagalvot,kad kada nors,kas nors tarp musu galetu ivykti.
Visoms linkiu tikru draugu.Ir visai nesvarbu kas jis-vyras ar moteris
Kol vyras ir moteris vienas i kita ziures kaip draugas i drauga,tol ir bus draugai.Bet jei bent vienas prades ziuret kitaip-draugyste baigsis.Arba nesibaigs,bet bus viskas ne taip,kaip ligi siol.
O jei dar pamatai,kad su draugu galima is sirdies pakalbeti,pajauti,kad tave supranta,ko negali pasakyti apie savaji vyra...stai cia ir baigiasi draugyste
Tikrai nesilaikau nuomones,kad viskas visada baigiasi taip
As ir pati jau daugybe metu palaikau rysius su klasioku.Labai dziaugiuos,kad vyras neizvelgia tame nieko blogo.Neduok,Dieve,pradetu prikaisioti! Labai vertinu ta draugyste ir negaliu net pagalvot,kad kada nors,kas nors tarp musu galetu ivykti.
Visoms linkiu tikru draugu.Ir visai nesvarbu kas jis-vyras ar moteris
mano vyras nori tureti tokia drauge - mergina. su ja jis buvo pazystamas iki manes, taciau kai as pradejau su juo draugauti - uzdraudziau su ja bendrauti. kodel? nes jis lygina mane su ja. man ji baisi, slyksi ir visokia kitokia. antra. kai susipykstam jis eina pas ja. ar taip normalu? man atrodo ne. aisku, jie nieko nedaro, bet vistiek, o ka man zinot? karta susipykom ir jis issiveze ja i trakus, o po savaites mane ten vezesi ir rode tai ka mate su ja taip isiutau... nesuprantu tokiu draugysciu. jei vaziuoja kur, tai su zmona vaziuot turetu, o ji neturetu jo priimt. kas kad draugai, bet ar ne seima svarbiau turetu but?
QUOTE(alina_nr_1 @ 2007 06 02, 16:01)
kodel?
1.nes jis lygina mane su ja. man ji baisi, slyksi ir visokia kitokia.
2. antra. kai susipykstam jis eina pas ja. ar taip normalu?
3. kas kad draugai, bet ar ne seima svarbiau turetu but?
1.nes jis lygina mane su ja. man ji baisi, slyksi ir visokia kitokia.
2. antra. kai susipykstam jis eina pas ja. ar taip normalu?
3. kas kad draugai, bet ar ne seima svarbiau turetu but?
1. Pavydas- stiprus jausmas. Kita vertus leiskite jam lyginti, gal jis supras kokią nebaisią, nešlykščią ir nuostabią moterį turi šalia.
2. Normalu.
3. Svarbu yra, kad jo nuomonė sutaptų su jūsiške.