Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ir moteris - TIK draugai

QUOTE(*Miledi* @ 2007 05 03, 20:34)
Na, kai neturi apie ką temos užvest, gal galima ir apie tai ... g.gif Tik kad tai yra visiška nesąmonė - na nebūna gyvenime, kad vyras ir moteris tik draugai būtų...  schmoll.gif Tai apie ką čia dar diskutuoti? g.gif

Kas per kategoriški pareiškimai... būna ir gali būti...
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2007 05 12, 15:38)
O tu ištekėjusi? Manau, kad esi labai jauna g.gif

Atsakau: taip istekejusi,greit 10 metu sukaktuves, vaikas i mokykla kulniuoja, tad tikrai saves prie labai jaunu nepriskiriu, bet aciu, kuo jaunesne mintimis ir sirdim tuo geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 05 13, 21:19)
Atsakau: taip istekejusi,greit 10 metu sukaktuves, vaikas i mokykla kulniuoja, tad tikrai saves prie labai jaunu nepriskiriu, bet aciu, kuo jaunesne mintimis ir sirdim tuo geriau  thumbup.gif

Tiek pragyvenus ir aš dar tokios nuomonės buvau bigsmile.gif
dabar galvoju kitaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2007 05 14, 13:05)
Tiek pragyvenus ir aš dar tokios nuomonės buvau bigsmile.gif
dabar galvoju kitaip  verysad.gif

Deganti, nepyk, bet kitoj temoj netyčia paskaičiau. Kodėl nepatikėjai, kad tavo vyras turi TIK draugę g.gif Gal ten tarp jų irgi nieko nebuvo g.gif Gal TIK DRAUGAI? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2007 05 14, 14:17)
Deganti, nepyk, bet kitoj temoj netyčia paskaičiau. Kodėl nepatikėjai, kad tavo vyras turi TIK draugę g.gif  Gal ten tarp jų irgi nieko nebuvo g.gif Gal TIK DRAUGAI?  g.gif

Todel, kad tiksliai zinau kas tarp ju buvo bigsmile.gif O as savo vyrui galiu i akis drasiai pasiziuret, tarp musu nieko nera buve, antras paradoksas tai isvis abieju sutuoktiniai i kaire yra nuzingsniave, tai va tik ar nereikejo mums tos draugystes rimtesne paverst,na bet dar laiko yra jei ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad viskas priklauso nuo to kokie tie vyras ir moteris yra. Dar truputi nuo to, kokie yra jų partneriai, ir voila, turim unikalią situaciją ax.gif Taip kad visiems vienas kurpalius netiks..
Atsakyti
Nelabai tikiu tokia draugyste.Nebent kokie verslo partneriai ar kokia kūrybinė idėja sieja.O šiaip, kad taip draugai vyras ir moteris be jokių ten poteksčių - nemanau, kad galima ilgai taip draugauti.Būna arba arba.
Kadangi pati dabar esu laikinai sąlyginai laisva (mano meilė toli nuo manęs), turiu daugiau laisvo laiko, kurį kartais tenka ir su vyrais bendraujant praleist. Turiu pasakyt, kad jie vis tiek lenkia link to, kad santykiai taptų artimesni, nei tik pokalbiai. Kad ir kaip gaila, kartais norisi įdomiai pabendraut, bet gaila, tai neįmanoma - chebroj būnant kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
Manau, kad viskas imanoma rolleyes.gif As turiu keleta draugu, jau daugybe metu, kai kurie issiskyre, vienas vis dar senberniauja biggrin.gif maniskis juos pazysta ir visai normaliai reaguoja.Na MB manim pasitiki, beto jei buciau norejusi jau senai su vienu is ju buciau susidejusi ax.gif Kai mes su MB susipazinom, jis vis sakydavo vaziuoja drauges aplankyti, man kazkoks kirminius klibejo viduj, kas ji tokia ir pan. Bet viena diena jis sako, vaziuojam pas ja i svecius, jos dukrytes gimtadienis, na ji gan idemiai mane stebejo, o po kiek laiko eme normaliai bendrauti rolleyes.gif Ji issiskyrusi, bet pries keleta dienu mums pranese, kad isteka kita pavasari. Tai gi man irgi nera jokiu priezasciu juos itarineti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 05 16, 00:03)
Manau, kad viskas imanoma rolleyes.gif  As turiu keleta draugu, jau daugybe metu, kai kurie issiskyre, vienas vis dar senberniauja biggrin.gif  maniskis juos pazysta ir visai normaliai reaguoja.Na MB manim pasitiki, beto jei buciau norejusi jau senai su vienu is ju buciau susidejusi ax.gif  Kai mes su MB susipazinom, jis vis sakydavo vaziuoja drauges aplankyti, man kazkoks kirminius klibejo viduj, kas ji tokia ir pan. Bet viena diena jis sako, vaziuojam pas ja i svecius, jos dukrytes gimtadienis, na ji gan idemiai mane stebejo, o po kiek laiko eme normaliai bendrauti rolleyes.gif  Ji issiskyrusi, bet pries keleta dienu mums pranese, kad isteka kita pavasari. Tai gi man irgi nera jokiu priezasciu juos itarineti blush2.gif

Ar kad išteka, nėra jokio reikalo įtarinėti? Ištekėjus, tai nemirus bigsmile.gif O kodėl ji iš pradžių įdėmiai tave stebėjo? Nesupratau g.gif Sakai MB tavimi pasitiki, nu ir visai be reikalo , gali skaudžiai nusivilti. Čia ne konkrečiai tau. Man tai patinka rusų posakis "DOVIRIAI, NO PROVIRIAI" wub.gif
Atsakyti
Kodėl ne, gali. Bent jau aš taip manau. O manasis mano priešingai. Tačiau sau šito žinojimo nepritaiko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dotiokyte @ 2007 05 19, 23:20)
Kodėl ne, gali. Bent jau aš taip manau. O manasis mano priešingai. Tačiau sau šito žinojimo nepritaiko. g.gif

O tai vyras netiki, kad tarp moters ir vyro gali būti tik draugystė ir turi draugių?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 21 gegužės 2007 - 11:37
QUOTE(Molė @ 2007 05 21, 12:34)
O tai vyras netiki, kad tarp moters ir vyro gali būti tik draugystė ir turi draugių?

Je, jis turi bičiulę, pabendrauju su ja ir aš kartais. Ji ne jo skonio, aš tai žinau. Taigi, jis turi draugę, tačiau į manąjį(buvęs klasiokas)- regažas kategoriškas g.gif .
Mes irgi tik draugai. Tai nepasitikėjimas? Meilė- tai pasitikėjimas, o vyro meile tikiu. Ai, pasimečiau... unsure.gif Myli jis mane, ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dotiokyte: 22 gegužės 2007 - 19:53